Tyska Lampor Regenbogen: Förseglade Infällda Designmodeller Från Tyskland

Innehållsförteckning:

Video: Tyska Lampor Regenbogen: Förseglade Infällda Designmodeller Från Tyskland

Video: Tyska Lampor Regenbogen: Förseglade Infällda Designmodeller Från Tyskland
Video: Unboxing and Assembly(Germany) 2024, Maj
Tyska Lampor Regenbogen: Förseglade Infällda Designmodeller Från Tyskland
Tyska Lampor Regenbogen: Förseglade Infällda Designmodeller Från Tyskland
Anonim

Regenbogen är ett tyskt belysningsföretag. Detta är ett ganska ungt företag som grundades 2003 i staden Frankfurt i Tyskland. Regenbogen blev den första tyska multimarknadsljuskedjan i Ryssland. Regenbogens produkter utmärks av sin unika stil och skönhet, liksom högkvalitativ kundservice i alla märkesbutiker.

Bild
Bild

Produkter och design

Företagets sortiment omfattar mer än 2000 typer av olika varor, som är indelade i samlingar. Här kan du välja en produkt för varje smak och färg. Alla typer av belysningsutrustning presenteras här: ljuskronor, golvlampor, lampor, lampor, bordslampor. När du går in i varumärkesbutiken Regenbogen kan du gå vilse i dessa produkters prakt och skönhet. De väcker en känsla av storhet, glädje och sofistikering.

Designen av Regenbogen -produkter är baserad på den tyska Bauhaus -stilen. Det var mycket populärt på 1900 -talet i Tyskland. Lite senare fick denna stil världsberömmelse och började symbolisera djärva och radikala beslut inom konst och arkitektur.

Huvudidén med Bauhaus -riktningen var att kombinera modern teknik och konst till en enda helhet.

Därför strävar Regenbogen efter att se till att deras produkter inte bara är utsökta och vackra, utan också hänger med modern teknik och har alla egenskaper för enkel användning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Service

Regenbogen utmärks inte bara av sina utmärkta produkter, utan också av högkvalitativ service på alla multimarknader i Ryssland. Förutom att köpa en produkt har varje kund möjlighet att få en hel uppsättning extra tjänster gratis.

Detta sortiment inkluderar följande typer av tjänster:

Hjälp från professionella designers . Experter hjälper dig att välja exakt den produkt som passar perfekt till rummets design, samt svara på eventuella frågor om elektriker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Leverans . På begäran av kunden kommer varje köpt lampa eller golvlampa att levereras till hans hem, under den tidsperiod som passar honom.
  • Passande . Företaget tillhandahåller en så ovanlig tjänst som produktpassning. Du kan beställa en ljuskrona hemma för att se om det kommer att gå bra med interiören i lägenheten. Allt detta kommer att göras direkt av företagets personal. De anställda kommer att ta med varorna själva och göra en tillfällig installation.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Bygg och installera . Företaget säljer inte bara sina produkter, utan erbjuder också professionell montering och installation av belysningsutrustning. Tack vare detta behöver du inte leta efter experter utifrån, allt detta kan göras av anställda i organisationen.
  • Service underhåll . Kunden kan alltid beställa professionell rengöring och vård av den köpta produkten, eftersom många ljuskronor och lampor innehåller ömtålig kristall är detta en mycket användbar tjänst.
  • Garanti . I händelse av en haveri eller fel på produkten kan köparen när som helst kontakta företagets specialister medan produktgarantin är giltig. Dessutom kan kunden beställa trasiga delar och reparera produkten även efter att garantitiden har gått ut.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Belysningsarmaturer

Regenbogen presenterar ett stort urval av olika typer av armaturer. Förutom de vanliga modellerna kan du här också hitta designerprodukter som utmärks av sin exklusivitet och originalitet.

Alla lampmodeller är indelade i samlingar, beroende på produkttyp. Dessa samlingar fylls på ständigt och är mycket efterfrågade bland köpare.

Följande samlingar av Regenbogen -lampor kan särskiljas.

Golvlampor och golvlampor

Dessa typer av produkter tjänar till att belysa en del av rummet, och inte hela utrymmet som helhet. En sådan modell är väl lämpad för ett bibliotek, den kan placeras nära en fåtölj, den kommer att fungera som bra belysning när du läser böcker.

Det är också ett idealiskt alternativ i ett relaxrum, sådan belysning anstränger inte ögonen och ger en känsla av komfort och bekvämlighet. Golvlampor som presenteras av företaget är tillverkade i olika stilar: klassiska, antika, högteknologiska, moderna och konstlampor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du hittar enkelt det alternativ som passar husets inre bäst. Alla modeller är tillverkade av miljövänliga material. De utmärks av sin styrka och hållbarhet. De skyddar synen från starkt ljus, gör den mjuk och behaglig för ögat.

Golvlampor kommer alltid att ge ditt hem en känsla av värme och komfort.

Infällda armaturer

Dessa modeller är perfekta för takinstallationer. Det är också ett bekvämt alternativ för belysning i badrummet eller i köket ovanför diskbänken. Dessa produkter är tillverkade av en mängd olika material som kristall, glas, metall, gips.

Här kan du hitta modeller som perfekt matchar pelarna och interiören i antik stil, samt strikta produkter i klassiska färger för vardagsrummet i modern stil. Sådana modeller är praktiska genom att deras ljusstyrka kan justeras: från svagt ljus för avkoppling till starkt ljus för arbete.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Gatlampor och lyktor

Den största fördelen med dessa modeller är deras hållbarhet. De har egenskaper som hållbarhet och slitstyrka, de är också skyddade från damm och fukt. Dessa produkter har internationella certifikat för kvalitet och överensstämmelse. De är lätta att installera och kommer att lysa upp alla mörka gator väl.

Ett brett utbud av modeller hjälper dig att enkelt hitta rätt alternativ. Här finns produkter från de enklaste gatlyktorna till moderna belysningsarmaturer i en mängd olika former. Materialen som används vid tillverkningen är av hög kvalitet, de tolererar perfekt extrema temperaturer, nederbörd och andra väderförändringar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vägglampor och lampor

Sådan belysning används oftast för en korridor eller hall. Det kan också fungera som en extra ljuskälla i ett rum. Regenbogen presenterar över 11 typer av vägglampor och lampor. De skiljer sig åt i sin stil och tillverkningsmaterial. Dessutom kan du köpa en sådan lampa som ett tillägg till huvudlampan.

Företaget presenterar hela uppsättningar belysningsutrustning tillverkade i samma stil. En sådan uppsättning är perfekt för ett hem eller rum med mycket utrymme.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Konkurrenter

Tyskland är ett av de ledande länderna på den ryska belysningsutrustningsmarknaden, eftersom dess produkter utmärks av sin utmärkta kvalitet och hållbarhet. Här kan du hitta både dyra och billiga belysningsalternativ. Ett av de största företagen på marknaden är Regenbogen, men det har konkurrenter, de mest kända av dem är Paulmann och Wunderlicht:

  • Wunderlicht . Wunderlicht -företaget har vunnit stor popularitet tack vare sina lyxiga kristallprodukter. De är bland de dyraste modellerna eftersom de är av hög kvalitet och exklusivitet.
  • Paulmann . Paulmann har fått sin plats på den ryska marknaden tack vare sina förseglade armaturer. Deras främsta fördel är att de är vattentäta. Detta är ett bra alternativ för badrum eftersom de är bekväma, säkra och hållbara.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Regenbogen är ett ungt företag, men det har redan vunnit popularitet och berömmelse över hela världen. Allt detta uppnådde hon tack vare sina kvalitetsprodukter och högkvalitativa service. Organisationen strävar efter att expandera och vidga sina horisonter. Varje år fylls kollektionen med mer än 30% från föregående år.

För att förbli en ledare strävar hon också efter att tillgodose kundernas behov och locka till sig nya. För att göra detta kan vem som helst lära sig om företagets produkter från organisationens kunder själva genom recensioner. När du köper en Regenbogen -produkt kan du lämna feedback om produktens kvalitet och pris. Företaget har ett stort antal positiva recensioner och köpare är nöjda med sitt köp.

Du kommer att lära dig hur du väljer en lampa från följande video.

Rekommenderad: