Skorstenar "Phoenix": Skorstenar I Rostfritt Stål Från Tillverkaren, Funktioner Och Sortiment, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Skorstenar "Phoenix": Skorstenar I Rostfritt Stål Från Tillverkaren, Funktioner Och Sortiment, Recensioner

Video: Skorstenar
Video: DIY Solo Stove Smokeless Fire Pit 2024, April
Skorstenar "Phoenix": Skorstenar I Rostfritt Stål Från Tillverkaren, Funktioner Och Sortiment, Recensioner
Skorstenar "Phoenix": Skorstenar I Rostfritt Stål Från Tillverkaren, Funktioner Och Sortiment, Recensioner
Anonim

Skorstenar från den ryska tillverkaren "Phoenix" är ganska populära på den moderna marknaden. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på funktionerna i Phoenix skorstenar, sortimentet och en recension av recensioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Det ryska företaget Phoenix har tillverkat skorsten sedan 2007. Tillverkaren säljer skorstenar för både hushåll och industri. Till en början utfördes produktionen i en liten verkstad, som så småningom expanderade till en enorm fabrik. Nu anställer företaget endast högkvalificerade specialister, och produktionen är helt automatiserad.

Skorstenar "Phoenix" är gjorda av högkvalitativa material . De är i nivå med europeiska motsvarigheter i kvalitet. Tillverkarens katalog innehåller ett ganska brett urval av huvudelement, liksom beslag. Om du vill kan du beställa en skorsten även efter dina egna mått. Experter kommer att lägga en individuell order, vilket är mycket bekvämt och praktiskt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Phoenix -produkter utmärks av ökad säkerhet och miljövänlighet, eftersom tillverkaren inte använder syntetiska bindemedel . Det värmeisolerande skiktet är ganska tätt, det krymper inte under drift. Basalt supertunn fiber kännetecknas av ökad densitet. Alla sömmar är gjorda av rostfritt stål, och detta ger ett ganska högt motstånd mot spridning av korrosion och täthet. Alla detaljer är gjorda på modern utrustning från Europa. Inledningsvis modelleras varje element med 3D -teknik.

Företaget erbjuder ett ganska brett utbud av fästelement och beslag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Ryska skorstenar från Phoenix -företaget kännetecknas av utmärkt kvalitet. De är gjorda av rostfritt stål. Laguppställningen är ganska bred. Låt oss titta närmare på flera kategorier.

Enkrets skorstenar "Mono" inkluderar två typer: ovala och runda . Vanligtvis köps de för att ansluta värmaren till huvudskorstenen. De ger stabil dragkraft och minskad sotbildning. En skorsten med en krets minskar värmeförlust, bildning av kondensat, eliminerar förstörelsen av ett tegelrör. "Mono" -produkter byggs inuti det uppvärmda rummet. En ganska populär modell är T1 -röret, som är nyckelelementet i skorstenen. Den används för att lägga till höjd. Finns i tre storlekar: 250, 500 och 1000 mm.

Bild
Bild
  • Skorstenar "Thermo" är tvåkretsmodeller , som består av två rör, men av olika diametrar, vilket resulterar i att ett rör ligger i det andra, och mellan dem finns en supertunn basaltfiber. Denna typ ger en ganska snabb uppvärmning av det inre röret - som ett resultat bildas inte kondens, men en stabil dragkraft utförs. Sådana modeller kännetecknas av tillförlitlighet, lång livslängd och säkerhet. Den tvådelade designen är huvuddragen i denna skorsten. De är mycket motståndskraftiga mot extrema temperaturer och är brandsäkra. Smörgåsskorstenar finns i ett stort antal diametrar.

Bild
Bild

Koaxiala skorstenar är de mest komplexa konstruktionerna . De fungerar enligt rör-i-rör-principen. Genom innerröret släpps avgaser ut på gatan, genom det yttre röret sugs luft in för förbränning. Samtidigt tillförs luft och förbränningsprodukterna tas bort. Denna version av skorstenar fungerar tillsammans med gaspannor med sluten förbränningskammare. Denna version av skorstenen kan användas för system som fungerar på flytande eller gasformiga bränslen. Vid användning av koaxialmodeller bör alla brandsäkerhets- och byggregler följas. Den koaxiala skorstenen kan till och med användas för en öppen spis. Fullständig täthet förhindrar att kolmonoxid kommer in i vardagsrummet.

Bild
Bild

Granska översikt

Skorstenar från det ryska företaget "Phoenix" är ganska kända och populära, eftersom de har många fördelar . Kunder älskar att de kan appliceras på alla värmeapparater som eldstäder, pannor och bastuugnar. Dessutom betonar användare av Phoenix -produkter att dessa strukturer kan fungera vid temperaturer upp till +1000 grader.

Det finns också negativa recensioner på Internet, men de relaterar inte till kvaliteten på Phoenix -produkter. Vissa köpare klagar över de höga priserna, med tanke på att många delar måste hämtas till skorstenen. Varje beställning är individuell, därför är kostnaden för varje produkt olika.

Företagets chefer hjälper till att välja alla element korrekt, men det är svårt för köpare utan särskild kunskap att förstå detta system.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Phoenix -tillverkaren ligger bara i Moskva -regionen, vilket inte är särskilt bekvämt för köpare från andra regioner. Det är nödvändigt att kontakta transportföretagen så att de kan leverera produkterna, vilket leder till att kostnaderna ökar. Det finns skrupelfria transportörer, så varorna kommer inte fullt ut, du måste fortfarande köpa enskilda element.

Ändå är Phoenix skorstenar mycket efterfrågade, eftersom de kännetecknas av utmärkt kvalitet, ett mycket stort sortiment, tillförlitlighet och säkerhet . De kan kombineras med både pannor och eldstäder.

Rekommenderad: