Skorstenar "Teplov Och Sukhov": Instruktioner För Montering Och Installation Av Skorstenar I Rostfritt Stål, Funktioner Och Modellutbud, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Skorstenar "Teplov Och Sukhov": Instruktioner För Montering Och Installation Av Skorstenar I Rostfritt Stål, Funktioner Och Modellutbud, Recensioner

Video: Skorstenar "Teplov Och Sukhov": Instruktioner För Montering Och Installation Av Skorstenar I Rostfritt Stål, Funktioner Och Modellutbud, Recensioner
Video: Hur gör snickaren - Kamin och skorsten invändigt 2024, April
Skorstenar "Teplov Och Sukhov": Instruktioner För Montering Och Installation Av Skorstenar I Rostfritt Stål, Funktioner Och Modellutbud, Recensioner
Skorstenar "Teplov Och Sukhov": Instruktioner För Montering Och Installation Av Skorstenar I Rostfritt Stål, Funktioner Och Modellutbud, Recensioner
Anonim

Skorstenar från företaget "Teplov och Sukhov" - dessa produkter från en välkänd rysk tillverkare behöver inte ytterligare reklam … "Rätt skorstenar", modulsystem "Euro TiS", värmeisolerande cylindrar och mycket mer presenteras i detta tillverkningsföretag. Rökutsugningssystem säljs framgångsrikt på det ryska territoriet och i andra länder.

Bild
Bild

Särdrag

Skorstenar "Teplov och Sukhov" är ett populärt utbud av modeller, vars huvudsakliga egenskaper är erkända som säkerhet och högkvalitativa produkter . Därför finns det alltid certifikat, resultatet av upprepade tester från tillsynsmyndigheter - både brandmän och efterlevnad.

Det är lätt att bli övertygad om förekomsten av andra användbara funktioner genom att läsa användbar information, användarrecensioner eller helt enkelt installera en skorsten i ditt eget hem.

Bild
Bild

När du köper hittar du andra skillnader, tack vare vilka TiS alltid finns på listan över ledare i det ryska segmentet:

  • skorstenssystem finns tillgängliga för alla typer av värmeinstallationer, designad för alla typer av bränsle , de kan manövreras med rätt val i olika lägen och förhållanden; \
  • det finns standardstorlekar som är lätt kompatibla med produkter från andra tillverkare (även om det inte finns något särskilt behov av detta);
  • du kan välja system upp till arbete vid en temperatur på 1000 grader;
  • används vid tillverkningen högkvalitativa kvaliteter, ferritiska och austenitiska stål;
  • Du kan leverera gratis när du köper den överenskomna produktvolymen från tillverkaren , och villkoren för samarbete finns i informationskällor, av vilka det finns många; \
  • budgetkostnad orsakas inte av den låga kvaliteten på råvaror eller färdiga produkter (kvalitetsnivån är alltid hög), utan av företagets önskan att ta fart och utvecklas genom att få erkännande från kunderna.
Bild
Bild

Tillverkaren fokuserar på det faktum att endast innovativ utrustning av hög kvalitet används i arbetet … Ny utveckling kommer säkert att gå igenom upprepade tester. Företaget har ett team med omfattande yrkeserfarenhet och en ansvarsfull inställning till varje arbetsområde. Därför förvärvar alla anställda, om det behövs, bara värdiga prover av deras kreativitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Teplov & Sukhov är en tillverkare som förtjänar separata poäng i betyget enligt många kriterier: kvalitet på tillverkade produkter, ansvarsfull inställning till egna produkter, stor erfarenhet, informationsstöd från grossister och detaljhandelsköpare, hög konkurrenskraft och konstant uppdatering av sortimentet.

Bild
Bild

Särskild uppmärksamhet ägnas åt att säkerställa säkerheten - just detta villkor att bo i ett varmt hus hör till prioriteringarna hos utvecklare och tillverkare av efterfrågade produkter. Enkelhet och enkel installation, bra förpackningar för att säkerställa integritet och inga skador under transport, problemfri och långsiktig drift, presentabelt utseende efter installation av skorstenen anses vara viktiga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med tanke på det universella upplägget kan man se till att detta är en komplex produkt, och inte den primitiva design som den genomsnittliga lekman föreställer sig.

Bild
Bild

Förutom standardindelningen i enväggiga (mono) och dubbelväggiga (smörgåsar) måste andra utmärkta egenskaper beaktas

En termo (smörgås) i verkliga termer är inte bara ett rör av rostfritt stål, det har ett inre (skyddande), yttre (skyddande och dekorativt) och värmeisolerande (från hemgjorda basaltfiber) lager. De kompletterar varandra harmoniskt och utför de nödvändiga funktionerna.

Mono, ett rör av rostfritt stål installerat i en kanal eller rökrör, ökar värmegeneratorns effektivitet och minimerar sotavlagringar.

Totalt producerar Teplov och Sukhov flera system

" Ferrit "- tillverkad av ferrit rostfritt stål av hög kvalitet. Det är ett system med värmeisolering av basaltcylindrar, som ger drift upp till 600 grader. Problemfri driftsgaranti - upp till 10 år.

Bild
Bild

" Standard 30 " - tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, med utmärkt korrosionsbeständighet, pålitlig isolering. Detta system är utformat för torra och våta förhållanden, med den medföljande klämman och garanterad drift i ett kvart sekel.

Bild
Bild

" Standard 50 " - med hög motståndskraft mot aggressiva miljöer, låga temperaturer och oxidation, vilket säkerställer att husägaren inte har några problem i 2, 5 decennier.

Bild
Bild

" Promo " -tillverkad av austenitiskt konstruktionsstål, systemet är värmebeständigt, plastiskt, syrafast. Det räcker för ett halvt sekels arbete, det är pålitligt isolerat, fungerar i torra och våta lägen.

Bild
Bild

Energo - ett höghållfast system, som anses vara en analog av en keramisk skorsten, men till och med överstiger dess prestanda när det gäller prestanda.

Bild
Bild

Bland fördelarna med produkter från "TiS" ingår möjligheten att använda i vardagen och på jobbet, andra viktiga skillnader (uttag i dockningssystemet, en enorm säkerhetsmarginal för fästelement, hög och stabil densitet av isoleringsmaterialet, närvaron av klämmor i hela uppsättningen) . Köparen kan välja bland ett sortiment av element som hjälper till att installera en skorsten för en spis med alla indikatorer på teknisk komplexitet, arrangemang, stil i en uppvärmd hall eller rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Installations- och bruksanvisning

Installation av skorstenar från en välkänd rysk tillverkare kommer inte att medföra några särskilda problem, men det kräver att vissa regler följs, liksom alla processer som måste säkerställa brandsäkerhetsåtgärder i rummet.

En korrekt förpackad produkt måste transporteras med försiktighet, i föreskrivet läge, och dess element måste förvaras tills de installeras under de angivna förhållandena

Placera inte brandfarliga saker eller föremål i närheten, använd installationsmetoder som inte anges i instruktionerna, gör även de minsta ändringar som verkar nödvändiga för den nya ägaren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dockning av element bör inte göras med mekaniska verktyg. Du kan inte demontera den färdiga produkten i dess beståndsdelar . Detaljerna om installationen och de nödvändiga försiktighetsåtgärderna anges i tillverkarens instruktioner och kan variera beroende på vilken typ av T&S -system som köpts. Det finns nödvändiga instruktioner om avstånden som ska observeras, vilken typ av fästelement som används och till och med en lista över aggressiva anslutningar som kan skada metallen eller isoleringsskiktet.

Om det finns problem med uppfattningen efter att ha läst instruktionerna, är det bättre att vända sig till professionella för installationen.

Bild
Bild

Små kostnader kommer att löna sig med byggnadens säkerhet och många års drift

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Det finns prisvärda recensioner av produkter från Vitryssland, Novosibirsk, Tver, Moskva och Moskva-regionen, från post-sovjetiska rymden och de skandinaviska länderna . Företaget noterar alltid på sina sidor ett intresse för att rapportera buggar och behövde förbättringar. Men användarna lämnar bara tacksamhet: för kvaliteten på utförandet, hållbarheten, möjligheten att välja vad du behöver ur modellserien.

Från proffs kan du höra det ständiga omnämnandet av de fördelaktiga fördelarna med skorstenar - i valfrihet, demokratisk kostnad och kvalitet, vilket är i harmoni med prissegmentet.

Rekommenderad: