Skorstenar "Vesuvius": Rostfritt Stål, Smörgåsar Och Andra Skorstenar För Gjutjärnsugnar, Eldstäder Och Pannor, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Skorstenar "Vesuvius": Rostfritt Stål, Smörgåsar Och Andra Skorstenar För Gjutjärnsugnar, Eldstäder Och Pannor, Recensioner

Video: Skorstenar
Video: Rocket Espresso - R Nine One 2024, April
Skorstenar "Vesuvius": Rostfritt Stål, Smörgåsar Och Andra Skorstenar För Gjutjärnsugnar, Eldstäder Och Pannor, Recensioner
Skorstenar "Vesuvius": Rostfritt Stål, Smörgåsar Och Andra Skorstenar För Gjutjärnsugnar, Eldstäder Och Pannor, Recensioner
Anonim

Skorstenar är ett helt system för att avlägsna förbränningsprodukter. Dessa strukturer är nödvändiga när du ordnar en bastuugn, öppen spis, panna. De är vanligtvis tillverkade av en mängd olika brandsäkra och hållbara metaller. Idag kommer vi att prata om funktionerna hos sådana produkter av Vesuvius -märket.

Bild
Bild

Särdrag

Skorstenar "Vesuvius" är huvudsakligen tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål . Under drift kommer dessa produkter inte att korrodera eller deformeras. De kommer att kunna tjäna ganska länge. Det finns också modeller gjorda av en hållbar gjutjärnsbas. Strukturer tål lätt betydande temperaturer, medan de inte kommer att deformeras och kollapsa över tiden.

Bild
Bild

Dessa märkesprodukter låter dig skapa pålitligt och robust skorstenssystem , som uppfyller alla större brandsäkerhetsstandarder. Vid tillverkningen av dessa strukturer används oftast teleskopiska fästelement.

Nästan alla modeller har en hög kvalitet och hållbarhet. De är relativt kompakta och lätta, vilket förenklar tekniken i deras installation.

Bild
Bild

Alla kopior har också en elegant och modern exteriördesign, så att de passar perfekt in i nästan vilken inredning som helst.

Laguppställningen

För närvarande producerar märket en mängd olika skorstensmodeller. Låt oss titta närmare på några av dem.

Skorstensväggsats "Standard ". Detta prov är tillverkat av speciella smörgåsdelar. Satsen innehåller flera rör och separata material, som tillsammans bildar ett pålitligt system för avlägsnande av förbränningsprodukter. En uppsättning innehåller också en adapter av rostfritt stål, en stödfäste, teleskopiska fästelement, en klämma, ett speciellt värmebeständigt tätningsmedel. Väggmodeller är vanligtvis monterade i den centrala delen av massiva väggar, som är byggda av tegel eller sten.

Bild
Bild

Skorstensmonteringssats "Standard ". Denna enhet består också av smörgåsrör. Designen är baserad på ett enväggigt startrör av rostfritt stål, en stålövergång (till en smörgås från ett ensidigt rör). I uppsättningen finns också ett värmebeständigt tätningsmedel, superhållfasthet (material som är avsett för packning). Förpackningssatser är som regel installerade på ugnstaket, de är dess fortsättning.

Bild
Bild

Produktsortimentet innehåller speciella skorstenar för pannor och eldstäder, inklusive "Budget" -uppsättningen. Strukturen i kroppen är tillverkad av rostfritt stål. Satsen använder ett rör med ett lager, en smörgås (ett rör med ett isolerande lager), en adapter för en smörgås, en brandbeständig skiva (utformad för säker kapning av tak), en takadapter (huvudspolning) som används för en tät passage av takmaterial.

Bild
Bild

Dessutom innehåller "Budget" -satsen basaltull och kartong, som fungerar som tillförlitliga isoleringsmaterial, en väggkonsol, tätningsmedel (silikon och silikat), en grindventil.

Även i produktsortimentet finns gjutjärnssystem avsedda för gjutjärnsugnar . Endast högkvalitativa och bearbetade material används för tillverkning. Sådana modeller används ofta för pannor och eldstäder.

Skorstenar av gjutjärn av märket är täckta med särskild värmebeständig emalj under produktionsprocessen, vilket gör det möjligt att öka produktens livslängd.

Bild
Bild

Dessutom har mönstren en snygg yttre design. Ovanpå ytan appliceras oftast högkvalitativ svart färg.

Granska översikt

Du kan hitta olika konsumentrecensioner om Vesuvius brand chimneys. Många köpare har märkt att dessa mönster har en ganska snygg och snygg design. Men samtidigt, under drift, kan produktens yttre beläggning snabbt smula eller spricka.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det noterades att dessa mönster gör ett utmärkt jobb med sina uppgifter och har en hög kvalitetsnivå . Enligt vissa köpare kan kostnaden för sådana produkter vara något överpris. Många talade om det stora sortimentet av dessa varor, varje konsument kommer att kunna välja den mest lämpliga sorten för sig själv.

Rekommenderad: