"Raptor" Från Mygg Till Ett Utlopp: Vätska Och Tallrikar. Användningsinstruktioner. Hur Fungerar En Fumigator Och Hur Används Den? Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: "Raptor" Från Mygg Till Ett Utlopp: Vätska Och Tallrikar. Användningsinstruktioner. Hur Fungerar En Fumigator Och Hur Används Den? Recensioner

Video:
Video: BetaStar® Advanced Training Using the Raptor® Integrated Analysis Platform 2024, April
"Raptor" Från Mygg Till Ett Utlopp: Vätska Och Tallrikar. Användningsinstruktioner. Hur Fungerar En Fumigator Och Hur Används Den? Recensioner
"Raptor" Från Mygg Till Ett Utlopp: Vätska Och Tallrikar. Användningsinstruktioner. Hur Fungerar En Fumigator Och Hur Används Den? Recensioner
Anonim

Myggan är ett insektsskadedjur som varje person på planeten stöter på. Detta surrande "monster" hemsöker hela sommaren. Men det värsta är att han redan har anpassat sig till klimatförändringar i den mån han kanske inte ens går i viloläge, det vill säga att hans vitala aktivitet inte stannar under den kalla perioden.

Att bli av med mygg blir också svårare för varje år . Idag finns det ett brett utbud av olika medel på marknaden för att skydda dig mot myggbett, men tyvärr är inte alla effektiva. En av de mest effektiva och högkvalitativa produkterna är Raptor. Det handlar om detta läkemedel som vi kommer att prata om i artikeln.

Bild
Bild

allmän beskrivning

Myggmedel”Raptor” har producerats på Ryska federationens territorium i många år. Idag finns en sådan produkt på marknaderna i många främmande länder. Majoriteten av konsumenterna föredrar Raptor. En så stor efterfrågan är naturligtvis främst förknippad med fördelarna med detta ämne framför analoger.

Bild
Bild

Raptor -läkemedlet kännetecknas av följande faktorer

  • Högsta effektivitet. Absolut alla dess arter som finns på marknaden idag förstör irriterande myggor mycket snabbt.
  • Lång hållbarhet - ca 2 år.
  • Säker sammansättning. Det är helt säkert för människor. Preparatet innehåller ämnen som endast påverkar insekter negativt.
  • Enkelhet och användarvänlighet.
  • Rimlig kostnad och tillgänglighet. Du kan köpa produkten i vilken butik som helst till ett lågt pris.
  • Rörlighet. Sortimentet innehåller sorter av "Raptor", som kan användas utomhus. Detta är mycket bekvämt, eftersom du kan ta dem med dig på en fisketur, naturen eller en sommarstuga.
  • Kompakthet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är värt att notera att läkemedlet, innan det kommer in på konsumentmarknaden, genomgår ett antal laboratorietester som bekräftar läkemedlets effektivitet och säkerhet.

Det huvudsakliga ämnet som verkar på myggan i Raptor-produkten är d-alletrin . Detta är en ny generation gift som naturligtvis inte skadar människors och djurs hälsa om dess dos är obetydlig. Det har dock en skadlig effekt på blodsugande insekter. När en mygg andas in doften av läkemedlet, där det även finns en liten mängd gift, förlamas den, och efter 15 minuter dör skadedjuret.

Bild
Bild

Medel och deras användning

Utbudet av produkter "Raptor" för myggor är mycket varierande. Detta är en annan fördel med varumärket, för på så sätt kommer varje konsument att kunna välja ett bekvämt alternativ för sig själv. Det bör förstås att produktens typ och form inte påverkar dess effektivitet och sammansättning på något sätt.

Bild
Bild

Idag kan det certifierade Raptor -myggmedlet köpas i olika former

Flytande . Ämnet finns i en behållare, som placeras i en apparat utrustad med en kontakt för ett eluttag. Hela enheten kallas fumigator. Den produceras i två versioner - den kan vara normal och för barn, med tillsats av kamomillarom. En sådan enhet fungerar från nätverket. Fumigatorn är ansluten till ett utlopp, vätskan värms upp och förvandlas till en myggskadande ånga. En rökare kommer att pågå i cirka 30 nätter. Om du inte använder det hela natten kan det räcka till 60.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tallrikar . Myggplattans funktion är identisk med vätskan. De placeras också i en speciell enhet - samma elektrofumigator. Tallrikar är vanliga och smaksatta. De första rekommenderas att väljas av dem som tidigare har visat känslighet för de ämnen som utgör läkemedlet.

Bild
Bild
Bild
Bild

En ny tallrik måste användas varje gång.

Aquafumigator . Ett mycket effektivt verktyg, eftersom det hjälper att inte bara hantera vuxna, utan också förstör deras ägg. Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i aquafumigator är cyphenotrin, den ligger i en speciell behållare. Om du slår på enheten värms vattnet som hälls i en metallkolv upp, ånga släpps ut, som innehåller mygggift. Det viktigaste är att ordentligt förbereda enheten för användning. All detaljerad information om hur du använder vattenavfuktaren anges på förpackningen. Den främsta nackdelen med vattenavfuktaren är närvaron av en specifik lukt efter applicering.

Bild
Bild

Raptor elektrofumigator är en mångsidig enhet som är mycket efterfrågad idag . Det finns modeller som endast är avsedda för flytande ämnen eller för tallrikar. Förutom ovanstående myggmedel, tillverkar företaget också andra, såsom tallrikar och spiraler, ficklampor och aerosoler. Dessa myggmedel är avsedda för utomhusbruk. Ficklampor "Raptor" körs på batterier.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktionsprincipen för elektrofumigatorn är ganska enkel: efter installation av en platta eller en burk med vätska i enheten och anslutning av enheten till nätverket börjar gaselementets värmeelement värmas upp. Efter att termoelementet uppnått önskad temperatur, värms plattorna eller vätskan också. De aktiva ingredienserna börjar förångas och påverkar myggans nervsystem.

Bild
Bild

Det är mycket viktigt att använda produkten korrekt för att uppnå maximal effektivitet. Detaljerad bruksanvisning anges av tillverkaren på originalförpackningen.

Här är några grundläggande regler för användning av Raptor

  • Det rekommenderas inte att använda preparatet inomhus, vars yta är mindre än 5 m².
  • Om du använder en rökgasapparat måste den vara ansluten till strömförsörjningen cirka 30 minuter före sänggåendet, var noga med att koppla ur den. Det finns ingen anledning att lämna den ansluten till nätverket över natten. Redan efter 5 minuter från början av uppvärmningen börjar det utsöndra ett insekticid - ett ämne som dödar myggor.
  • Plattorna fungerar i 10 timmar. Du kan inte använda en tallrik flera gånger - den är helt enkelt inte längre användbar.
  • Du kan lämna läkemedlet i fungerande skick över natten bara om fönstren är öppna i rummet.
  • När du använder en vattenavfuktare är det lämpligt att inte vara inomhus under bildning och distribution av ånga.
  • Uttaget i vilket elektrofumigatorn är installerad måste vara i allmänhetens område, i inget fall täckt av möbler.
  • I en situation där du känner dig trött, illamående, huvudvärk, när läkemedlet fungerar, är det bättre att inte använda det. Det finns fall där människor har en individuell intolerans mot ett ämne.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De mest populära Raptor -flytande produkterna idag är myggmedel:

  • Turbo - luktfri, 40 nätter skydd;
  • "Bio" - med kamillextrakt, skydd i 30 nätter;
  • Myggmedel - luktfritt, 60 nätter skydd.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Efter att noggrant ha studerat alla användarrecensioner kan vi dra slutsatsen att Raptor myggmedel är mycket bra. Varje person som har använt det noterar hög effektivitet. Det viktigaste är att använda ämnet korrekt, enligt instruktionerna.

Bild
Bild

Många noterar också att åtgärder för att förhindra mygg hjälper till att uppnå maximal effektivitet i kampen mot myggor . Så till exempel kan du använda folkmedicin parallellt med Raptor -substansen. Människor rekommenderar att man placerar citrus, kryddnejlika eller valnötter på möjliga platser där myggor samlas och tränger in i hemmet. Du kan växa på fönsterbrädor några sorter av blommor som mygg inte kan lukta.

Rekommenderad: