Grill Polaris: Elektrisk Grill - Konstruktion För Kött Och Fisk, Utbytbar Panel För Enheten Och Elektrisk Produkt, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Grill Polaris: Elektrisk Grill - Konstruktion För Kött Och Fisk, Utbytbar Panel För Enheten Och Elektrisk Produkt, Recensioner

Video: Grill Polaris: Elektrisk Grill - Konstruktion För Kött Och Fisk, Utbytbar Panel För Enheten Och Elektrisk Produkt, Recensioner
Video: 7 Best Indoor Electric Grill 2024, April
Grill Polaris: Elektrisk Grill - Konstruktion För Kött Och Fisk, Utbytbar Panel För Enheten Och Elektrisk Produkt, Recensioner
Grill Polaris: Elektrisk Grill - Konstruktion För Kött Och Fisk, Utbytbar Panel För Enheten Och Elektrisk Produkt, Recensioner
Anonim

Grillpressen är en mycket bekväm och användbar utrustning, tack vare vilken du kan njuta av utsökt mat var som helst där det finns elektricitet. Till skillnad från den klassiska grillen behöver denna enhet inte eld eller kol, så du kan laga en mängd olika rätter hemma.

På grund av det faktum att den här enheten är kompakt i storlek kan du enkelt bära den med dig , ta en grill till dacha eller till ett hus på landet. Polaris är en av de ledande tillverkarna av hushållsapparater, kännetecknas av produktion av högkvalitativa produkter med innovativ teknik.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

I den här artikeln kommer vi att titta på de mest populära grillpressmodellerna från denna tillverkare.

PGP 0903 - Utrustning som ofta används i serveringsanläggningar, eftersom den kännetecknas av bekvämlighet och hög effekt. Bland fördelarna är det värt att lyfta fram närvaron av intressanta funktioner, såsom avtagbara paneler, möjligheten att laga mat i öppet läge och närvaron av en inbyggd timer. Du kan smidigt justera temperaturen så att maten tillagas jämnt och exakt.

Satsen innehåller tre par avtagbara paneler. Kroppen är tillverkad av rostfritt stål. Det mångsidiga utseendet anpassar produkten till alla kök, oavsett vilken stil den är inredd i.

Bild
Bild
Bild
Bild

PGP 0202 - en enhet som ger möjlighet att laga mat med en öppen panel. Samtidigt kan du ställa in en viss grad, tack vare vilken processen att laga stora biffar är mycket lättare. Det är en enkel apparat med hög tillförlitlighet. Förutom att den här grillen ger matlagning med en öppen panel, finns det också en termostat och ett system för att justera höjden på panelen längst upp. I detta fall kombineras mekaniska och elektriska delar harmoniskt, vilket avgör utrustningens långa livslängd och användarvänlighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Satsen innehåller två avtagbara paneler och en speciell borste för rengöring. Detta är en kraftfull teknik som är tillräckligt stor för att mata hela familjen. Tack vare termostaten inbyggd i enheten kan du räkna med ett stabilt underhåll av den önskade temperaturen.

Bild
Bild

Det är värt att notera att du kan ställa in olika temperaturer för varje panel individuellt. Fodralet är tillverkat av rostfritt stål, så det ser väldigt attraktivt ut.

PGP 0702 - grill av hög kvalitet med utmärkt prestanda. Den presenterade modellen är perfekt för att förbereda olika rätter. Varmkorv, biffar, hamburgare, samt smörgåsar och toast kan lagas här. Denna enhet är utrustad med en termostat och en timer som kan ställas in för att stänga av. Höjden på toppanelen kan justeras.

Bild
Bild

Produkten har en kompakt storlek, perfekt för hemmabruk. Grillen är väldigt rörlig, så den kan enkelt passa i bagageutrymmet. Mekanismen är mycket enkel att använda. En person som inte tidigare har stött på en sådan enhet kommer intuitivt att kunna hantera den.

Mekaniken i denna grill är pålitlig, de misslyckas inte. Värmer upp till önskad temperatur tillräckligt snabbt. Har en non-stick beläggning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad ska du vara uppmärksam på när du väljer?

Om du planerar att köpa en grill för hemmabruk rekommenderar vi inte att du slutar välja stora modeller. Som regel är dubbelsidiga grillar särskilt populära, som köps aktivt för användning i cateringföretag. Med denna utrustning kan du påskynda tillagningsprocessen avsevärt. Samma alternativ kommer att vara optimalt för matlagning hemma.

Observera att grillen från tillverkaren i fråga kännetecknas av förekomsten av en non-stick beläggning som kvarstår under en längre tid. Denna beläggning kan dock lätt skadas, så det rekommenderas inte att använda metallföremål för att vända köttet eller ta bort det från grillen.

Bild
Bild

Närvaron av en temperaturregulator säkerställer att enheten inte överhettas, vilket förlänger dess livslängd. Produkterna från denna tillverkare kännetecknas av hög brandsäkerhet.

De modeller som har hög effekt utmärks av stor effektivitet. När vi har att göra med en grill som är känd för sin låga effekt kan vi inte räkna med snabb tillagning av kött och andra produkter. De kommer dock inte att bli bra gjort.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Kunder som redan äger elektriska grillar från Polaris har identifierat vissa fördelar med denna utrustning.

  1. Det är möjligt att laga absolut mat. Här kan du steka olika typer av kött, grönsaker och smörgåsar. Vissa hemmafruar använder till och med grillen för äggröra.
  2. Förekomsten av fötter med gummiinlägg, tack vare vilken säkerheten vid användning av enheten garanteras.
  3. Alla modeller är små och bärbara. Det vill säga att de är mycket bekväma att använda inte bara hemma, utan också i landet eller på ett cateringföretag.
  4. Nästan alla modeller av grillpressen är avtagbara så att de enkelt kan rengöras efter tillagning. En viss fördel är att de kan läggas i diskmaskinen.
  5. Priset för dessa produkter är ganska överkomligt och motiverar sig själv.
  6. Utformningen av produkterna är attraktiv, grillarna kan enkelt passa in i ditt kök.
Bild
Bild

Trots närvaron av en rik lista med fördelar har denna hushållsapparat också några nackdelar, inklusive:

  • kontrollknapparna är ganska hala och blir smutsiga mycket snabbt;
  • grillen ersätter inte många köksapparater, vilket till exempel kan göras med en multicooker (nackdelen är naturligtvis mycket villkorad).
Bild
Bild
Bild
Bild

Närvaron av en grillpress är ett måste för de människor som bryr sig om sin hälsa och försöker äta bara rätt mat.

Ofta vill människor som håller sig till rätt kost att skämma bort sig med snabbmat och gå till speciella cateringinstitutioner, där de erbjuds mycket feta och ohälsosamma rätter. Denna utrustning hjälper dig att göra detsamma, men skålens skadlighet kommer praktiskt taget att reduceras till noll. Till exempel vill du smaka på grillat kött, men att steka det i en panna kräver mycket olja. I en situation där en grillpress används är det inte nödvändigt att använda vegetabilisk olja, eftersom köttet kan stekas direkt på pannan.

Om du lagar mat tillräckligt ofta, men inte vill tvätta panelerna hela tiden och lämnar dem smutsiga är ohygieniskt, kan du använda ett mycket intressant tips. När du tillagar kött, lägg det i folie. Det leder värme mycket bra, så köttet blir bra gjort och grillen förblir ren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Denna elektriska grill har bara positiva recensioner och är lämplig för både kött och fisk. För köparnas bekvämlighet finns en utbytbar panel.

Rekommenderad: