Myggpiller: Hur Fungerar De? Hjälper De Och Kan De Brännas? Vilka är De Mest Effektiva Och Hur Mycket är Tillräckligt?

Innehållsförteckning:

Video: Myggpiller: Hur Fungerar De? Hjälper De Och Kan De Brännas? Vilka är De Mest Effektiva Och Hur Mycket är Tillräckligt?

Video: Myggpiller: Hur Fungerar De? Hjälper De Och Kan De Brännas? Vilka är De Mest Effektiva Och Hur Mycket är Tillräckligt?
Video: Vad skulle hända om alla myggor försvann? 🦟🦟🦟 | WWF TV 2024, April
Myggpiller: Hur Fungerar De? Hjälper De Och Kan De Brännas? Vilka är De Mest Effektiva Och Hur Mycket är Tillräckligt?
Myggpiller: Hur Fungerar De? Hjälper De Och Kan De Brännas? Vilka är De Mest Effektiva Och Hur Mycket är Tillräckligt?
Anonim

Myggor är insekter som kan orsaka många olägenheter. Skadedjur är inte bara irriterande med deras irriterande pip, utan också med bett som lämnar klåda och smärtsamma känslor. Idag producerar välkända företag en mängd olika myggmedel. Det är värt att titta närmare på vad myggpiller är och hur man använder dem.

Bild
Bild

Vad det är?

Tabletter är plattor avsedda för installation i en elektrisk rökgas. I sammansättningen av sådana produkter, speciella ämnen som påverkar insekter och förhindrar deras attack mot människor.

Det yttre skalet på surfplattan är en kartongplatta . Materialet impregneras med ett speciellt medel som innehåller komponenter som stöter bort myggor. Pyretroider fungerar som huvudämnet i kompositionen. Med deras hjälp är det möjligt att röra vid myggarnas nervändar, vilket får dem att dämpa sitt luktsinne. Samtidigt skadar plattornas sammansättning varken människor eller djur.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur fungerar det?

Plattornas driftsprincip är baserad på användningen av en speciell lukt, som plattorna börjar avge efter uppvärmning på rökgasapparaten. Mygg kännetecknas av ett starkt luktsinne, med hjälp av vilka de lyckas hitta sina offer . Därför fångar skadedjuren den ovanliga lukten direkt, vilket tillfälligt gör myggor svaga och inte kan lukta på människokroppen.

Det bör noteras att plattorna främst är utformade för att avvisa insekter. Lukten som tallrikarna avger dödar inte skadedjuren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära tillverkare

Myggavstötande tillverkare erbjuder ett brett utbud av produkter som stöter bort och förstör skadliga insekter. Många företag producerar både flytande och fasta tabletter för användning i rökningsmedel. De allra bästa myggavvisande pillerna är värda att överväga.

Bild
Bild

Räd

Lätt insekticidmedel, som innehåller eukalyptus. Skiljer sig i ett antal funktioner.

  • Kompositionen innehåller inte parabener, dofter och andra komponenter som kan vara skadliga för människor. Det rekommenderas dock inte att använda p -piller om det finns spädbarn under 1 år.
  • Genomsnittspriset är 50 rubel för ett paket med 10 stycken.
  • Det fungerar omedelbart, sätt bara in en surfplatta i rökgasapparaten och slå på enheten.

Tabletten skyddar mot skadedjur i 8 timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Moskitol

Tabletterna innehåller 2 insekticider. En av dem är DEET med låg koncentration. Produkten är helt ofarlig även för spädbarn, har ingen lukt och bekämpar effektivt insekter . Genomsnittspriset är 30 rubel för ett paket med 10 stycken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bekämpa

Ett populärt botemedel som varar upp till 15 timmar. Huvudkomponenten i kompositionen är en särskild utveckling av tillverkarens laboratorium. Det rekommenderas inte att inkludera tabletter om det finns barn under 7 år i närheten. Priset för produkten är 70 rubel för 10 stycken i ett paket.

Tabletter från tillverkare som Raptor, Picnic, Fumitox är efterfrågade på marknaden . Det är värt att uppmärksamma när du väljer lämpliga läkemedel till möjligheten att använda medlen för barn eller husdjur. Varje piller kommer alltid med instruktioner från tillverkaren, som beskriver i detalj hur man använder läkemedlet. Vanliga kontraindikationer:

  • allergiska reaktioner mot ämnen i kompositionen;
  • barn under 3 år;
  • graviditet och amning.

Gravida kvinnor eller småbarnsfamiljer bör föredra modeller som innehåller en minsta dos insekticid som inte kan skada barnet.

Eventuella droger hjälper till att bli av med gnissel och obehagliga bett av små insekter, om du närmar dig dem korrekt.

Bild
Bild

Hur man använder?

Tabletter är ett enkelt och effektivt botemedel mot mygg. För att använda läkemedlet behöver du inte utföra några komplicerade åtgärder. Nödvändig:

  1. släpp tabletten från den skyddande förpackningen;
  2. sätt in preparatet på den avsedda platsen i rökningen;
  3. anslut enheten till nätverket.

Tabletten börjar fungera efter 10 minuter när enhetens temperatur stiger. Som ett resultat av uppvärmningen av plattan börjar den aktiva substansen sprida sig i rummet, avvisa myggor och ge en bekväm tidsfördriv i rummet.

Om du planerar att använda myggplattor på terrassen eller verandan, kan de brännas. I detta fall varar läkemedlet i flera timmar. Det rekommenderas inte att elda upp kompositionen i lägenheten, eftersom rummet snabbt fylls med rök.

När du använder rökaren rekommenderas att du tar bort mat och mat från rummet ett tag.

Och det är också värt att flytta akvariet till ett annat rum för att bevara husdjurs hälsa.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Och några ytterligare rekommendationer för användning av tabletter

  1. Innan du använder produkten måste du noggrant studera tillverkarens instruktioner. Det redogjorde för funktionerna i användningen av läkemedlet och kontraindikationer.
  2. Slå inte på enheten nära sängen. Fumigatorns verkan kan påverka ditt välbefinnande negativt.
  3. Plattorna måste bytas ut efter tillverkarens angivna drifttid.
  4. Om du använder tabletter i ett oventilerat rum, stäng av rökaren i tid. Om rummet är ventilerat rekommenderas det att regelbundet öppna ett fönster eller en balkong.
  5. Om en allergisk reaktion på komponenterna i tablettkompositionen hittas är det värt att byta ut plattorna genom att välja en annan tillverkare eller en annan modell.

Myggpiller är en produkt som är avsedd att avvisa skadliga insekter.

Läkemedlet är helt ofarligt och säkert om du noggrant studerar instruktionerna och följer försiktighetsåtgärderna.

Rekommenderad: