Bästa öronproppar För Sömn: Vilka är De Mest Effektiva öronpropparna För Mans Snarkning Och Annat Buller? Betyg Av Bekväma Modeller, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Bästa öronproppar För Sömn: Vilka är De Mest Effektiva öronpropparna För Mans Snarkning Och Annat Buller? Betyg Av Bekväma Modeller, Recensioner

Video: Bästa öronproppar För Sömn: Vilka är De Mest Effektiva öronpropparna För Mans Snarkning Och Annat Buller? Betyg Av Bekväma Modeller, Recensioner
Video: Best Sleeping Earplugs Reviews 2021 | Best Budget Sleeping Earplugs (Buying Guide) 2024, Maj
Bästa öronproppar För Sömn: Vilka är De Mest Effektiva öronpropparna För Mans Snarkning Och Annat Buller? Betyg Av Bekväma Modeller, Recensioner
Bästa öronproppar För Sömn: Vilka är De Mest Effektiva öronpropparna För Mans Snarkning Och Annat Buller? Betyg Av Bekväma Modeller, Recensioner
Anonim

En person tillbringar hälften av sitt liv i ett sömntillstånd. En persons stämning och hans tillstånd beror helt på hur resten gick till. Stadsbor lyckas dock sällan få tillräckligt med sömn. Anledningen till detta är det ständiga bullret utanför fönstret. Nattlivets mylder spökar. Den enda rätta lösningen i detta fall är öronproppar. De är utformade för att skydda den mänskliga hörselgången från främmande ljud, särskilt under en natts vila.

Bild
Bild
Bild
Bild

Huvudsakliga tillverkare

Moderna öronproppar är den mest effektiva lösningen för höga, sömnstörande ljud. De har en mycket enkel och bekväm elastisk design med en avsmalnande spets som passar direkt i hörselgången. Tätheten och tätheten hos de presenterade produkterna hjälper en person att falla in i en vilsam sömn när som helst på dagen.

Termen "öronproppar" är en förkortning för "ta hand om dina öron ". Det användes först av den ryska akademikern I. V. Petryanov-Sokolov. Det var han som skapade det första provet av löst fibermaterial för en hörselblockerande enhet. Lite senare började detta tyg användas i stor utsträckning vid skapandet av antibrusfoder.

Bild
Bild

Det bör noteras att öronproppar inte bara kan användas under sömnen . Beroende på material och typ av konstruktion kan öronsnäckorna fungera som ett skydd för en persons hörapparat under simning. Med deras hjälp utjämnas dykarnas intrakraniella tryck. Enheterna hjälper också till att hantera smärta i öronen vid plötsliga tryckförändringar, till exempel när man klättrar i ett flygplan.

Och om öronproppar på senare tid presenterades i flera typer av mönster, skiljer de sig idag i många kriterier. Det finns många företag, stora företag och varumärken med ett världsomspännande rykte på marknaden som bedriver tillverkning av bullerdämpande öronproppar.

Det är därför du inte ska köpa den första modellen som fångar dig. Det är nödvändigt att bekanta dig med hela utbudet av öronproppar, ta reda på fördelarna och nackdelarna med varje alternativ.

Bild
Bild

Den moderna marknaden är fylld med en mängd olika öronproppar. men flera tillverkare som Calmor, Ohropax och Moldex har bevisat sig på den bästa sidan . På hemmamarknaden fick de också erkännande öronproppar från företaget "Zeldis-Pharma " … Glöm inte att olika företag utvärderar sina egna produkter på sitt eget sätt. Till exempel är amerikanskgjorda öronproppar dyrare än europeiska. De mest acceptabla när det gäller kostnad är brusreducerande hörlurar från rysk produktion. De lägsta priserna är dock från kinesiska tillverkare, där produktionen av öronproppar och andra produkter levereras kontinuerligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lugn

Det presenterade varumärket har sitt ursprung i Schweiz. En lång och taggig väg ledde företaget till överväldigande framgång. Öronproppar av detta märke skyddar enkelt en persons hörsel från höga och störande ljud . De kan enkelt lokalisera snarkningen av den andra halvan, konversationer i andra rummet och grannens musik. Och allt tack vare att öronpropparnas material sitter tätt på huden och ett tjockt vaxlager i produktens design.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ohropax

Det presenterade märket uppträdde på marknaden 1907, varför det anses vara det äldsta inom öronproppar. Ohropax -teknikerna använder bomull, flytande paraffin och vax vid tillverkning av ljudisolerande foder . Denna kombination är helt säker för hud och hörapparater.

Tester som utförs regelbundet har visat att märkets öronproppar minskar den upplevda ljudnivån med 28 dB.

Bild
Bild

Moldex

Företaget representerar är specialiserat på tillverkning av halvmasker och öronproppar. När du skapar dem används allergivänliga material som inte skadar människors hälsa. Det är värt att notera att Moldex tillverkar både återanvändbara och engångs öronproppar . Dessutom utmärks varje modell av sin snygga design och lakoniska form. Kombinationen av polypropylen och polyuretan garanterar snabb anpassning av öronpropparna till särdragen hos öronernas struktur.

Bild
Bild

Övrig

Förutom de utbredda varumärkena finns det mindre kända företagsnamn. Men det betyder inte att deras produkter är sämre. De investerade bara inte i reklam, utan försökte arbeta med kvaliteten på de tillverkade produkterna.

Till exempel, Arena. Detta företag bedriver produktion av produkter för simning . Historien om skapandet började 1972 i slutet av de olympiska spelen. Först och främst började företaget utveckla tillbehör, inklusive öronproppar, för simmare. Dessa produkter hade unika egenskaper.

De kan användas både i poolen och hemma. Högkvalitativ silikon och polypropen används vid tillverkning av öronproppar från Arena.

Bild
Bild

Det inhemska företaget Zeldis-Pharma LLC grundades 2005 . Den innehåller flera märken, varav ett kallas Travel Dream och sysslar med tillverkning av öronproppar. Det särdrag hos öronpropparna under utveckling är deras mångsidighet. De kan användas medan du sover, under renovering, i kollektivtrafiken.

Bild
Bild

Den nederländska tillverkaren Alpine Netherlands har varit känd på världsmarknaden i över 20 år . Varumärket utvecklar högkvalitativa ljudisoleringsprodukter som gör att du bara kan uppleva trevliga känslor under din semester.

Det viktigaste är att när tekniker tar fram nya modeller av skär, tar teknikerna hänsyn till användarnas många önskemål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns ett annat företag som har bevisat sig från den bästa sidan - Jackson Safety . Denna tillverkares utveckling överdriver lätt ljudet av reparationer från grannar bakom väggen. Enkelt uttryckt minskar främmande brus med 36 dB. Vissa brusreducerande öronsnäckor är utrustade med en speciell sladd som gör att öronpropparna enkelt kan tas bort från öronen. Med dessa ljudisoleringsmöjligheter kan Jackson Safety -öronsnäckor även användas i produktionsanläggningar.

Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

Tack vare många användarrecensioner var det möjligt att sammanställa de 10 bästa öronpropparna som räddar en person från högt ljud under sömnen, såväl som på jobbet och i poolen

Alpine Sleepsoft . Unika återanvändbara öronproppar som absorberar gatuljud och din själsfränters snarkning. I utformningen av den presenterade modellen av öronsnäckor finns ett speciellt filter som passerar larmsignalen och barnets gråt. Alpine Sleepsoft är gjorda för att passa alla former av öron.

Fördelarna med denna modell av öronproppar inkluderar frånvaron av silikon i kompositionen, en snygg form som inte har utbuktningar, närvaron av ett speciellt rör i satsen som gör att du kan sätta i öronsnäckorna korrekt, enkelt underhåll.

Bild
Bild
Bild
Bild

Moldex tändstift mjuka . Hörlurar utformade för att skydda mänskliga hörapparater från industriellt buller. Den enkla och bekväma designen passar lätt in i örats djup och tar formen av ljudkanalen. Den presenterade modellen är utformad för flera användningsområden. De kan användas på fabriker, byggarbetsplatser och var som helst med hög ljudnivå.

Fördelarna med denna modell inkluderar en bekväm design, en trevlig färg, möjligheten att bära öronproppar med ett snöre.

Bild
Bild
  • Stil . Återanvändbar allergivänlig öronproppsmodell av högkvalitativ silikon. Bekväm och tät design ger god ljudisolering av den mänskliga hörapparaten från industri-, transport- och hushållsljud.

    Fördelarna med denna modell inkluderar mångsidigheten i drift. De kan användas hemma, på jobbet, på bussen. De upprepar strukturen hos den mänskliga öron så exakt som möjligt och förhindrar effekterna av främmande buller.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Ohropax Classic . Högkvalitativa tyska öronproppar avsedda för både vuxna och barn. Denna modell är perfekt för en utekväll. Med dem kan du gå till jobbet i en bullrig verkstad eller i en pool. Kvinnor med känslig sömn kommer att kunna skydda sig från snarkning av sin make eller en grannes semester.

    Fördelarna med denna modell inkluderar en design som idealiskt tar formen av öronen och de allergivänliga materialen som används vid skapandet.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Moldex PocketPaK Tändstift # 10 . Den presenterade modellen av öronsnäckor har en konisk form, på grund av vilken det maximala skyddet av hörselorgan mot främmande buller utförs. De kan användas både hemma och i industriell skala.

    De utmärkande egenskaperna hos denna modell är enkel design och återanvändbar drift.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Resedröm . Perfekt hörselskydd för en person under sömnen, på jobbet eller i poolen. De är återanvändbara, slitstarka, tar lätt formen av ägarens öron och fäster hårt på huden.

    Fördelarna med denna modell inkluderar bra ljudisolering och bekväm drift.

Bild
Bild
Bild
Bild

Apex luftficka . Denna öronpropp är avsedd att användas i vatten. Men det betyder inte att de inte kan användas på jobbet eller hemma. Och ändå förvärvas de mest av simmare. Den presenterade modellen av ljudisolerande foder är tillverkad av allergivänliga material. Av detta följer att Apex Air Pocket kan användas av både vuxna och barn. Setet med denna modell innehåller ett specialfodral som låter dig förvara öronproppar på hyllan eller ta med dig på språng.

Bild
Bild
  • Mack Tar Seals . Högkvalitativa amerikanskgjorda ljudisolerande öronsnäckor kännetecknas av en hög nivå av undertryckande av främmande ljud. Närvaron av O-ringar i öronpropparnas design gör att de kan användas i poolen.

    Fördelarna med denna modell inkluderar återanvändbarhet, bekväm drift, materialets mjukhet och vattenbeständighet.

Bild
Bild
  • Macks kudde Soft . Idealiska öronproppar för användning i poolen, duschen, verkstaden, arbetet, skolan, gymmet och flygplanet. Tillverkningsmaterial silikon. Det tar lätt formen på öronbenken, orsakar inte allergier och till och med minimal irritation.

    Den största fördelen med denna modell är att öronsnäckorna sitter tätt mot huden inuti öronbladen.

Bild
Bild

Bose Noise Masking Sleepbuds . Ny generation elektroniska trådlösa öronproppar. På grund av närvaron av ett speciellt fäste i designen ramlar de inte ur öronen. Utmärkande för den innovativa modellen är brusreducering av främmande ljud och återgivning av lugnande avslappnande melodier. En speciell applikation på din smartphone hjälper dig att välja spåret av intresse. Setet innehåller ett fodral som är ett laddningsfodral för öronproppar. Drifttiden när den är fulladdad är 16 timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Valet av lämpliga öronproppar bör styras av de operativa kraven och ett antal relevanta faktorer

  • Bullerskydd . Öronproppar av hög kvalitet skyddar sin bärare från främmande ljud, till exempel från en mans snarkning eller från vrålen från en bilmotor som rusar ner på gatan på natten. Om en persons sovplats har tjocka väggar och ljudisolerade plastfönster kan modeller med delvis undertryckande av främmande ljud övervägas.
  • Lätt att använda . Öronpropparnas utformning ska inte störa användaren. Speciellt om öronsnäckorna används hela natten. Av denna anledning är det viktigt att överväga öronproppar som är så bekväma som möjligt.
  • Material . Denna urvalspost hänvisar i princip till användarvänlighet. Öronproppar ska vara mjuka, tryck inte på öronen. Annars blir det omöjligt att sova med nöje.
  • Bevarande av formuläret . Öronproppar bör följa öronkanalens och öronens form så nära som möjligt. Tack vare den perfekta passformen kommer hörlurarna inte att falla ut.
  • Hygienfunktioner . Det är oerhört viktigt att öronpropparna är lätta att rengöra, samtidigt som de inte tappar formen, och att materialet inte förlorar sina egenskaper. Även den minsta smuts på öronsnäckorna kan orsaka inflammation.
  • Ytterligare uppgradering . Lanyard är inte ett obligatoriskt tillbehör för öronpropparna, men i modeller med miniatyr öronproppar är det oumbärligt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det viktigaste är att när du väljer öronproppar behåller du en referens till den ljudsiffra som skydd krävs från.

Granska översikt

Öronproppar är ett måste för personer med känslig sömn. Och oftast visar det sig att det är kvinnor. Det rättvisa könet har många bekymmer: hem, arbete, barn, make . Och oavsett hur trötta damerna är, sover de fortfarande lätt - plötsligt ringer barnet. Men de kan inte ens ta en tupplur om de hör sin make snarka.

Varannan kvinna hamnar i en sådan situation . Och öronproppar hjälper till att lösa problemet. Många skönheter föredrar den utbredda modellen Ohropax Classic. De är mjuka, bekväma och anpassar sig enkelt till formen på hörselgången. Andra föredrar Calmor vaxfoder.

Tyvärr, för att spara pengar köper damer kinesiska öronproppar … Men eftersom de inte vet hur de ska skilja originalet köper de en falsk.

Rekommenderad: