Polystone -figurer: För Trädgården Och Sommarstugor, änglar, Drakar Och En Tjej Med Ok, Påfåglar Och Andra Gatufigurer

Innehållsförteckning:

Video: Polystone -figurer: För Trädgården Och Sommarstugor, änglar, Drakar Och En Tjej Med Ok, Påfåglar Och Andra Gatufigurer

Video: Polystone -figurer: För Trädgården Och Sommarstugor, änglar, Drakar Och En Tjej Med Ok, Påfåglar Och Andra Gatufigurer
Video: Красавец белый павлин 2024, Maj
Polystone -figurer: För Trädgården Och Sommarstugor, änglar, Drakar Och En Tjej Med Ok, Påfåglar Och Andra Gatufigurer
Polystone -figurer: För Trädgården Och Sommarstugor, änglar, Drakar Och En Tjej Med Ok, Påfåglar Och Andra Gatufigurer
Anonim

Möjligheten att hitta en användning för varje material är en stor talang som behövs både för att hitta på nya saker och för att dekorera miljön. Polystone är ett utmärkt material för att göra dekorativa figurer för trädgårdsdekoration. Tillämpningen av detta speciella material är ganska bred. Oftast används det för tillverkning av dekorativa och souvenirprodukter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och syfte

Polystone -figurer kommer att bli en riktig dekoration av den personliga tomten. Deras produktion är inte särskilt svår, sådana gatufigurer kan köpas i trädgårdsbutiker eller gjutas på egen hand. Polystone kombinerar naturmaterialens unika kvaliteter med modern vetenskaplig utveckling . Kompositmaterialets sammansättning är akrylharts, som kombineras med andra komponenter (aluminiumhydroxid, pigment och tillsatser), vilket gör det möjligt att uppnå homogeniteten hos ett sådant material. Det anses vara den moderna keramiken. Siffror från det kan variera i form, storlek, färg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Detta material har tydliga fördelar:

  • produkter tillverkade av polystone har en lång livslängd;
  • trädgårdsfigurer är lätta, så de kan enkelt överföras till valfri plats;
  • polystone -modeller har hög motståndskraft mot negativa yttre faktorer i form av dåligt väder, fukt eller värme;
  • det finns inga sprickor eller tomrum i de färdiga produkterna.
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelen med detta material är i ett stort urval av färger, med flera dussintals färgalternativ, vilket gör att du kan väcka alla lösningar till liv . Om så önskas kan hantverk av detta material målas i den valda färgen. Färdiga produkter är lätta att bearbeta. För dessa ändamål är det bättre att använda en speciell enhet som låter dig rita linjer, använda olika kombinationer av nyanser. En viss ton kan uppnås genom att använda färgkomponenter.

Konststen har hög motståndskraft mot hög luftfuktighet, alkali och sura lösningar. Det är inte mottagligt för hushållstvättmedel som schampon och andra rengöringsmedel. Materialet har ökat motståndskraft mot UV -strålar och mycket höga temperaturer, upp till 180 grader.

Trädgårdsfigurer av detta material är mycket hållbara, de kan tillverkas i olika, även de mest bisarra former . Sådana produkter kommer att vara en underbar dekoration av webbplatsen. Den största fördelen med polystone är att den, till skillnad från sten, trä eller andra naturmaterial, är mycket lättare att bearbeta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Intresset för polystone -produkter har utan tvekan ökat de senaste åren. De använder det på olika områden. Den producerar:

bänkskivor, badrumsmöbler och tillbehör, handfat

Bild
Bild
Bild
Bild

trappsteg, fönsterbrädor

Bild
Bild
Bild
Bild

souvenirprodukter

Bild
Bild
Bild
Bild

dekorativa figurer för hem, trädgård eller kontor

Bild
Bild
Bild
Bild

Produkter från detta material används också i landskapsdesign . Ursprungliga trädgårdsfigurer, vaser eller blomkrukor kan användas för att dekorera alla områden i ett lanthus, i ett lanthus eller i en grönsaksträdgård, fylla zonerna med sagokaraktärer, roliga djur. På trädgårdstomten kommer en kinesisk drake eller en graciös påfågel, en ljus tupp eller en spektakulär häst att se ovanlig ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De gröna snåren rymmer roliga grodor, fåglar, lekfulla valpar eller katter . Polystonstatyer, dekorativa krukor, lampor och golvlampor hjälper till att återuppliva trädgården. Till exempel kommer figurer av änglar, en gammal båtman, en pirat eller en tjej med ett ok att se väldigt ovanligt ut vid ingången till trädgården. Sådana härliga landdekorationer kommer framgångsrikt att komplettera trädgårdens dekoration och kommer organiskt att passa in i landskapsdesignen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

När du väljer figurer för trädgården uppmärksammar många gipsmodeller, eftersom sådant material är nästan hälften av priset på polystonprodukter. Men, övertygad om fördelarna med ett dyrare material, är det fortfarande värt att ge det företräde . Sådana produkter, till skillnad från gips, kommer att hålla i många år utan att deras attraktivitet förändras. När man jämför gips eller konststen är det bättre att välja hållbara men dyrare produkter än på ett kortlivat budgetalternativ.

Vid köp av produkter av konststen bör du dessutom komma ihåg att detta material är helt säkert, därför används det på sjukhus, kantiner och barninstitutioner.

Färdiga produkter bör organiskt passa in i den övergripande designen, kombineras med närliggande byggnader, så valet av figurer bör ta hänsyn till landskapets egenskaper, platsens allmänna design.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur tar man hand om sina figurer?

Trädgårdsfigurer gjorda av polystone kräver rengöring eftersom de blir smutsiga. Med tanke på att många produkter har olika böjningar eller utstick, bör de torkas oftare med en fuktig trasa. Figurerna bör rengöras särskilt noggrant efter regn, eftersom mycket smuts samlas på dem och ränder visas . Om föremålen är mycket smutsiga kan du tvätta dem med valfritt diskmedel. Men det rekommenderas inte att bearbeta produktens yta med slipmedel, annars kan repor uppstå. För att få figurerna att lysa kan du gnugga dem med polermedel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Exempel inom landskapsdesign

Trädgårdsfigurer av konststen kommer omedelbart att förvandla alla områden. Användningen av materialet gör att du kan förmedla även de minsta och mest exakta detaljerna, vilket ger produkterna uttrycksfullhet och elegans.

Sådana produkter gör att du kan uppmärksamma dekorativa områden och dölja oattraktiva områden från ögonen . Efter att ha tittat på intressanta exempel kan du med fördel slå zonerna, vilket gör dem originella och vackra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mångfalden av teman kan vara enorm, tack vare figurerna från polystone kan du dekorera ett barnhörna i trädgården, i trädgården eller nära huset för att förfina blomträdgården.

Bild
Bild
Bild
Bild

Roliga tomtar med ficklampor, placerade längs stigarna, visar vägen i mörkret. Användningen av udda karaktärer kommer att göra bakgården ännu mer attraktiv.

Bild
Bild
Bild
Bild

På en våtmark kommer det att vara intressant att titta på en hegre omgiven av en familj av gröna grodor eller roliga grodor i ursprungliga poser.

Bild
Bild
Bild
Bild

I en sommarstuga eller trädgårdsområde står står för blommor av icke-standardiserade former, fågelmatare eller blomkrukor passar organiskt.

Bild
Bild
Bild
Bild

På lekplatser eller grillplatser kommer dessa siffror att se mest framgångsrika ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Små figurer kommer att se fördelaktiga ut bredvid belysningsarmaturer i form av strålkastare eller golvlampor.

Rekommenderad: