Barnfotoalbum (40 Foton): För En Tjej Och En Pojke Från Födseln, Stora Alternativ För 500 Foton För Barn Och Andra Fotoalbum

Innehållsförteckning:

Video: Barnfotoalbum (40 Foton): För En Tjej Och En Pojke Från Födseln, Stora Alternativ För 500 Foton För Barn Och Andra Fotoalbum

Video: Barnfotoalbum (40 Foton): För En Tjej Och En Pojke Från Födseln, Stora Alternativ För 500 Foton För Barn Och Andra Fotoalbum
Video: Fotoböcker av egna bilder 2024, April
Barnfotoalbum (40 Foton): För En Tjej Och En Pojke Från Födseln, Stora Alternativ För 500 Foton För Barn Och Andra Fotoalbum
Barnfotoalbum (40 Foton): För En Tjej Och En Pojke Från Födseln, Stora Alternativ För 500 Foton För Barn Och Andra Fotoalbum
Anonim

Nu, när flash -enheter och diskar har blivit huvudlagringsmediet, kan det tyckas att ett album för foton inte behövs. Den makalösa processen med att titta på barnfotografier på vackra sidor motbevisar dock detta uttalande.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Idag är konceptet med ett fotoalbum för barn mer rymligt. Det kan till och med rymma digitala medier som innehåller minnesvärda ljud- och videoinspelningar. Albumet kan vara annorlunda: det är en fabrikstryckt produkt, och handgjord av en mästare, och en vacker bok, gjord för hand . Det finns olika sätt att bifoga foton, ytterligare inredning, färger, antalet foton som ska läggas upp. Du kan göra ett urval för en kort tidsperiod eller en längre period, som bara innehåller de mest ikoniska och mest framgångsrika bilderna (till exempel för förskoleperioden).

Bild
Bild

Särdragen i ett barnalbum måste beaktas omedelbart med fokus på din egen idé, dess fokus eller användbarhet. Med tanke på köpta produkter eller avsikt att engagera sig i oberoende kreativitet måste du fokusera på följande egenskaper:

  • det avsedda formatet för fotot eller en universell monteringsmetod som gör att du enkelt kan placera bilder i olika storlekar;
  • papperskvaliteten - billig, med en obegriplig färg kommer att förstöra intrycket av det mest framgångsrika fotot;
  • ytterligare attribut - en plats för en minnesinskrift, datum eller kommentar, separat utfärdat;
  • uppdelning av sidor efter viktiga datum och minnesvärda händelser är ett bra alternativ för ett spädbarn upp till ett år, under denna period går barnet igenom särskilt många viktiga milstolpar;
  • utformningen av varje sida - ibland placerar designern så många ritade bilder på dem att själva fotot går förlorat (men en tom bakgrund lämnar också en känsla av ofullständighet);
  • lock - polymer, trä kommer att tjäna länge, kartong och tyg kan slita ut med tiden;
  • sätt att fästa sidor - ark som är spända på trådringar anses vara det mest hållbara alternativet, men de blir också oanvändbara om du ger albumet till ett barn för ständig visning.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Som regel är ett fotoalbum helt klart inte tillräckligt, även om det är avsett för 500 bilder.

Därför, i råd till unga föräldrar, föreslår mer erfarna sådana att göra flera album - från födsel till ett år, dagis, skola och ungdomar.

Om barnet går in för sport eller dans kan ett separat album ägnas åt denna del av hans liv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Därför finns det en mängd olika förslag från tillverkare - marknadsekonomin svarar omedelbart på konsumenternas efterfrågan och lägger fram en hel rad förslag som svar

Stor, med många sidor - vid första anblicken en bra lösning. Men det är bättre att lämna det för allmänna familjeämnen, eftersom barnet har fler evenemang att fokusera på, kommer framgångsrika bilder att gå förlorade i den allmänna massan.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Mitt första år", "Vår baby " - specialdesignade album, där det säkert finns en ficka för den första klippningen, foton per månad och sex månader, med föräldrar, tomma rader för signaturen. Det är särskilt bra om det är personligt, med ett blått eller rosa omslag.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Handgjord klippbok gjord av mästare eller mamma , - ett intressant, men inte alltid praktiskt alternativ. I det första fallet kommer det att kosta mycket, i det andra kan det bli vackert, men kortlivat på grund av bristande erfarenhet inom detta område.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan köpa albumet "I was born" för tjejen . Det ska definitivt vara rosa eller rött, med sidor för föräldraanteckningar eller ett liknande utseende för en pojke - med en lämplig inskription på omslaget, med sidbrytningar efter månad och jubileum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns album med bildhörn eller plastfolie , under vilka det är lätt att vika bilder, med fack för foton, med gjutningar, målade ark, ritade ramar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Presentalternativ med originalskrift , papperet i det är bestruket eller glansigt, det finns en tejp för att ordna om sidor, hörn för enkel vändning, sidorna är signerade eller numrerade.

Bild
Bild

Anteckningsbladsformat är också lämpligt för lagring av foton från en senare period .där arken är fästa vid en trådhållare.

Det viktigaste är att en särskild plats tilldelas för en sådan bunt, och varje album har en inskription - ett tema eller en period.

Bild
Bild
Bild
Bild

Design

Omslag - en av huvudkomponenterna i det producerade intrycket, men ofta är inte särskilt rikt innehåll dolt under det. Laminerad - det bästa alternativet, det är ljust, hållbart och fast. Detta innebär att även daglig visning av albumet med barnet inte kommer att göra det oanvändbart på några månader.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färgschemat i sådana skapelser är begränsat - det är lätt att hitta blå och rosa alternativ. Detta är den traditionella och rotade skillnaden mellan pojkar och flickor. Men avvikelsen från stereotyper är alltid trevligare, det viktigaste är att uppmärksamma omslagets tillförlitlighet. Det är en garanti för hållbarhet. Därför kan du köpa ett album med ett omslag av läder, plysch eller polyvinylklorid som har kommit på mode igen ..

Original handgjorda album är också en trendig trend och mycket dyra … Det är lättare att spendera några dagar och göra din egen originaldesign, guidad av många videor och mästarklasser på webben.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bakgrunden är en viktig förutsättning för att fotot ska se fördelaktigt ut.

Men det finns inga speciella tips här heller - bakgrunden kan vara ljus eller mörk, beroende på fotona. Du kan göra en vacker bakgrund i ett gediget album med egna händer, plocka upp tyg, färgat papper och dekorera det i form av ett collage. Var inte uppmärksam på att förlöjliga triviala alternativ med en björn eller en kanin . Barnalbumet är designat av föräldrar för deras barn, och om de gillar en klubbfotad björn eller en lurig räv med en rosett är detta deras val.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Det är vanligtvis inte accepterat att ge några envisa rekommendationer när man väljer ett barnalbum för fotografier. Vissa föräldrar gillar präglat läder på omslaget, andra gillar kartong med seriefigurer, björnar, blommor eller dockor. Någon gillar applikationen och en rosett på varje sida, medan andra ser det som ett tecken på dålig smak.

Personliga preferenser är huvudargumentet för att välja en produkt av vilken typ som helst. Men om det köps som en present till unga föräldrar, är det bättre att visa måttlighet och välja ett gediget alternativ, inte särskilt dekorerat.

Bild
Bild

Om albumet är i rosa och rött är det inte vanligt att köpa det till en pojke, och tjejer får vanligtvis inte blått och blått . Gröna, bruna och gula färger är lämpliga för ett barn av alla kön. Bilar och flygplan är en mans egenskap, dockor, blommor och rosetter är för en tjej. Fans av berörande björnar kan köpa en bok med en bild på en söt björn för både en tjej och en pojke, men samtidigt tittar de på olika små saker, till exempel färgen på rosetten knuten runt halsen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Till en nyfödd bebis köper de ett album från födseln . Men om det köps som en gåva och barnet redan är mer än en månad gammalt är det bättre att köpa något annat, för föräldrarna har förmodligen redan köpt ett sådant album för fotografier så att de kan fylla det med nya bilder som barnet utvecklas.

Den allmänna rekommendationen är att inte så mycket uppmärksamma originaldesignen som omslagets styrka, bildens säkerhet och antalet sidor.

Ofta har de mest färgstarka barnalbumen inte ens 12 sidor. Därför räcker det inte i upp till ett år, medan dess huvudsakliga volym består av paljetter, fickor och volymetriska applikationer.

Rekommenderad: