Bestway Pooler: Markis, Varmvattenberedare Och Andra Tillbehör, 366x122 Och 305x76 Cm, Runda Barnpooler, Användarrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Bestway Pooler: Markis, Varmvattenberedare Och Andra Tillbehör, 366x122 Och 305x76 Cm, Runda Barnpooler, Användarrecensioner

Video: Bestway Pooler: Markis, Varmvattenberedare Och Andra Tillbehör, 366x122 Och 305x76 Cm, Runda Barnpooler, Användarrecensioner
Video: Каркасный бассейн Bestway 56420 Round Steel Pro Max (круг) 3.66 x 1.22 2024, Maj
Bestway Pooler: Markis, Varmvattenberedare Och Andra Tillbehör, 366x122 Och 305x76 Cm, Runda Barnpooler, Användarrecensioner
Bestway Pooler: Markis, Varmvattenberedare Och Andra Tillbehör, 366x122 Och 305x76 Cm, Runda Barnpooler, Användarrecensioner
Anonim

Enligt användarrecensioner kan Bestway -pooler kallas ett av de bästa alternativen för användning i landet, i ett förortsområde. Du kan köpa en markis, en varmvattenberedare och andra tillbehör till dem, plocka upp lek, sportutrustning. Märkets produktsortiment inkluderar runda barnpooler, modeller i full storlek 366 × 122 och 305 × 76 cm, samt rektangulära versioner med stor kapacitet för rekreation av stora företag.

Bild
Bild

Särdrag

Populära Bestway -pooler är en bra lösning för familjer eller barn. Denna tillverkare har framgångsrikt fungerat på världsmarknaden sedan 1994, har filialer i USA, Kina, Italien, Ryssland, Australien och ett återförsäljarnätverk täcker mer än 80 länder. Följande faktorer kan hänföras till egenskaperna hos märkets produkter.

  1. Strikt kvalitetskontroll i produktionen. Alla produkter testas noggrant och testas direkt på märkesutrustning, defektfrekvensen är mycket låg.
  2. Demokratisk kostnad. Trots att de strängaste tekniska kraven iakttas är företagets produkter billigare än konkurrenternas.
  3. Stort utbud av modeller tillgängliga. Du kan välja ett alternativ för en tomt i alla områden, barnspel, badande vuxna.
  4. Tillgänglighet i produktserien av pooler anpassade för året runt-lagring på webbplatsen.
  5. Lagringens kompaktitet. När de är vikta tar både ram och uppblåsbara pooler inte mycket plats.
  6. Attraktivitet i design. De levande blues och blues ser attraktiva ut i alla miljöer.
  7. Väggar av 3-lagers polyester och vinyl. De är nästan omöjliga att bryta igenom av misstag eller medvetet skada.
  8. Lång livslängd. I genomsnitt lovar företaget minst 5 års pålitlig drift för var och en av sina produkter.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla dessa funktioner gör Bestway pooler ganska attraktiva att köpa. De har en betydande armé av fans och har upprepade gånger bevisat sin effektivitet i ett förorts- eller förortsområde.

Räckvidd

Bestway -sortimentet innehåller ett komplett utbud av kompakta utomhuspooler. Dessa kan vara modeller av olika former - runda, fyrkantiga, rektangulära, ovala alternativ . Lekcentra för barn är också populära. De är en torrbollspool - perfekt för skojs skull medan vattnet är för kallt eller barnen är tillräckligt små för att simma utan uppsikt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Spa-versioner av Bestway-bad förtjänar särskild uppmärksamhet . De är uppblåsbara strukturer med rund, oval, rektangulär form, kompletterad med bekväma bord. Sådana modeller kan till och med installeras inomhus. SPA-jacuzzi-poolerna är utrustade med högteknologiska kontrollpaneler, värme- och luftmassagefunktioner. Kapaciteten på Bestway spa -komplex varierar från 2 till 6 personer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Uppblåsbara pooler för barn och vuxna har en speciell bräda som låter dig behålla den önskade formen på strukturen . Uppblåsbara modeller är så enkla att installera och praktiska som möjligt. Väggarna är tillverkade av förstärkt PVC och polyester för hållbarhet. Detta är idealiskt för kortvarig användning. Tack vare den speciella ventilen är det mycket enkelt att tömma vattnet från skålen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rampooler finns i olika former och storlekar , monterad på stålstöd eller galvaniserade plåtar i rostfritt stål. Den inre delen av skålen är tillverkad av treskikts PVC, motståndskraftig mot skador. Säsongsbundna pooler kräver demontering för vintern.

Bild
Bild
Bild
Bild

Frostbeständiga modeller behöver inte demonteras . De är lämpliga för permanent användning på plats. Särskilt populär är Hydrium Pool Set-serien av stålpooler, som är lämplig för året runt-lagring utan demontering. Det kännetecknas av närvaron av en stel ram som är skyddad mot korrosion. Interiören är gjord av vinyl.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Storleksintervallet för Bestway pooler är ganska olika. Den innehåller följande populära alternativ:

  • rund 366 x 122 cm, 305 x 76 cm, 305 x 100 cm, 457 x 122 cm, 366 x 100 cm, 198 x 51 cm, 488 x 122 cm;
  • rektangulär 400 × 211 × 81, 412 × 201 × 122 cm;
  • oval 488 × 305 × 107 cm;
  • kvadrat 488 × 488 × 122 cm;
  • för barn 100 × 25 cm, 61 × 15 cm, 97 × 66 cm, 132 × 132 × 23 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Storleksintervallet för Bestway -pooler expanderar och fylls på regelbundet, vilket ger de bästa förutsättningarna för valet av lämpliga komponenter för att ordna ett bad på platsen.

Ytterligare utrustning och tillbehör

Bland de nödvändiga tillbehören och komponenterna för poolen finns det grundläggande och ytterligare sådana. Till exempel, Nödvändig utrustning innehåller följande föremål.

Vattenvärmare . De kan vara sol- eller klassiskt flytande, har olika kraft. Ju större skålen desto viktigare är det att hitta rätt tillförlitlig elektrisk varmvattenberedare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Automatisk eller manuell dammsugare . Det behövs för att ta bort olika föroreningar i poolskålen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Reparationssats . Det kan vara en lapp och lim, en nål, en adapter och andra element.

Bild
Bild

Kolvventil . Det behövs för att ansluta filterpumpen.

Bild
Bild

Klorinator . Ansvarig för utsläpp av klor i vattenmiljön. Det är nödvändigt för desinfektion, undertryckande av bakterietillväxt.

Bild
Bild

Filtreringsutrustning . Dess val beror på vilka rengöringsalternativ som används.

Bild
Bild

Skimmer . En anordning för rengöring av vattenytan från skräp.

Bild
Bild

Ett rengöringssats, borste, stege, markis, lock, sängkläder kan redan ingå i poolpaketet eller så måste de köpas i tillägg.

Urvalstips

När du väljer pooler Bestway Det är viktigt att överväga ett antal punkter som verkligen är viktiga för deras bekväma användning.

  1. Fritt utrymme dimensioner . Detta är huvudkriteriet för att välja en pool - det är han som bestämmer badets storlek. Det är viktigt att komma ihåg att det ska finnas utrymme på skålens sidor för ytterligare utrustning.
  2. Konstruktionstyp . Om det inte är möjligt att självständigt montera ramstrukturen måste du välja en modell med en uppblåsbar topp.
  3. Kapacitet . Vattnet i poolerna bör bytas regelbundet. Det är viktigt att korrekt bedöma volymen av tillgängligt vatten i en brunn eller borrhål, samt bestämma var vätskan kommer att släppas ut. Om kemikalier används för att hämma tillväxten av bakterier ska de inte skickas i marken.
  4. Design och form . Rektangulära och fyrkantiga är praktiska för simning, bollspel och annan aktiv underhållning. Runda och ovala är lämpliga för avkoppling på vattnet med barn eller vänner i ett litet företag.
  5. Utrustning . Ju bredare det är, desto mer måste du betala. Om poolen köps för första gången är det bättre att välja en instegsnivå och sedan skaffa nödvändiga komponenter. Nyckelfärdiga alternativ är värda att välja om du tvivlar på att du kommer att kunna hitta tillbehör själv.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla dessa rekommendationer hjälper dig att fatta rätt beslut när du väljer rätt pool för ditt personliga bruk.

Användarmanual

Driften av ram och uppblåsbara pooler börjar alltid med rätt installation. För detta väljs en platt plattform, ganska stel och tät. Det bör finnas en vattenkälla i närheten, men närheten till träd eller buskar anses vara oönskad . För pooler med stor förskjutning - från 10 000 liter och mer, rekommenderas preliminär utgrävning av gropen. Du måste också ge tillgång till el för att ansluta nödvändig extrautrustning, för att göra det enkelt att byta patron i filtret.

Bild
Bild

Det finns en uppfattning att lagring på vintern vid rampooler kan utföras utan demontering . Tillverkarna påminner om att korrekt bevarande i detta fall är den främsta garantin för framgång. Om en poolmodell för hela säsongen väljs kan den verkligen under vissa förutsättningar inte tas bort från webbplatsen. För att bevara poolen för sommaren krävs fullständig demontering av konstruktionen.

Bild
Bild

Det blir billigare att montera ihop det på varma dagar än att köpa det igen.

Behovet av bevarande beror på att poolskålen på vintern kan skadas av djur, väderhändelser, bakteriemiljö, aggressiva kemikalier. Proceduren rekommenderas i förväg, innan nederbördssäsongen börjar. Innan du skickar till lagring är det absolut nödvändigt att rengöra behållarens väggar och botten noggrant från smuts, bakteriell plack, tömma vattnet.

Bild
Bild

En säsongsöppen pool som förbereder sig för vintern kräver:

  • frigöring från avtagbar utrustning genom att avaktivera den;
  • töm vattnet, rengör tankens väggar;
  • ta bort spår av slam med en borste av polyeten;
  • blåsa av den uppblåsbara poolen, demontera ramen till element;
  • låt torka för att undvika utseende av svamp;
  • förpacka i en tät plastfolie;
  • plats i ett rum med ett positivt värde av atmosfärstemperaturer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Innan du övervintrar rampoolen på gatan måste du ta bort desinfektionsmedelsbehållaren från klorinatorn, starta cirkulationen av systemet i 30 minuter i sköljningsläget. Ta sedan bort vatten genom avloppshålet, tvätta noggrant den monterade skålen, rensa den helt från fukt. Alla flyttbara delar - glas, elektroniska styrenheter, lampor att demontera, för att installera pluggar.

Bild
Bild

Därefter fylls skålen i konserveringsbassängen med vatten med tillsats av konserveringsmedel till en nivå under 10 cm från sidomunstyckena. Kompenserande element placeras på vätskans yta i form av bitar av skum eller sammankopplade plastflaskor . Detta förhindrar att skålen förstörs under deformationsbelastningar. Ovanifrån är poolen täckt med en speciell markis. På våren utförs avkonservering först efter att snön har smält helt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Enligt köpare förtjänar Bestway pooler i både ram och uppblåsbara versioner ganska höga betyg. Enligt ägarna, företaget producerar ganska högkvalitativa varor som har små nackdelar och betydande fördelar … Uppblåsbara modeller övervägs för barn. Även med en diameter på 240 cm blir det för trångt för vuxna i ett sådant bad. Erfarna köpare rekommenderar att du köper pooler i slutet av säsongen - i det här fallet kommer varorna att vara tillgängliga med största rabatt.

Bild
Bild

För en familjesemester rekommenderas oftast bad med en sidohöjd på 100 cm eller mer ., men mycket små barn kan inte leka sådana. Men vuxna kommer att känna sig lugna. För simentusiaster rekommenderas erfarna användare att uppmärksamma rektangulära rammodeller - de gör att du får mycket mer rörelsefrihet än runda motsvarigheter.

Bild
Bild

Bland nackdelarna med Bestway pooler noterar köpare samma problem som andra märken . Tvättsvårigheter, den snabba blomningen av vatten utan kemikalier, behovet av uppvärmning - det här är bara en liten del av de bekymmer som väntar för ägarna av sådana strukturer på platsen. Men närvaron av en ren, isolerad från nyfikna ögon och en säker plats för simning eliminerar alla möjliga besvär.

Rekommenderad: