Grill Salamander (15 Bilder): Fördelarna Med Att Välja En Teknik För Stekning Av Korv

Innehållsförteckning:

Video: Grill Salamander (15 Bilder): Fördelarna Med Att Välja En Teknik För Stekning Av Korv

Video: Grill Salamander (15 Bilder): Fördelarna Med Att Välja En Teknik För Stekning Av Korv
Video: Bästa knepet för att grilla en stor mängd grönsaker 2024, Maj
Grill Salamander (15 Bilder): Fördelarna Med Att Välja En Teknik För Stekning Av Korv
Grill Salamander (15 Bilder): Fördelarna Med Att Välja En Teknik För Stekning Av Korv
Anonim

Innan du börjar utrusta serveringsanläggningar måste du uppfylla ett antal obligatoriska krav. De betyder inte bara valet av vackra detaljer för att skapa en speciell inredning, utan också den korrekta layouten av köksutrymmet. När allt kommer omkring spelar det korrekta valet och arrangemanget av köksredskap en vinn-vinn-roll i kvaliteten och accelerationen av tillagningsprocessen. När du väljer en beröringsfri Salamander-grill kan du utföra alla dessa uppgifter.

Samtidigt eliminerar grillen behovet av olja, vilket är mycket viktigt för hälsosam matlagning.

Bild
Bild

Vilka typer av grillar finns det?

Salamandergrillar låter dig förbereda läckra pizzor, smörgåsar, korv, en mängd varma snacks, grönsaker och smörgåsar. Produkten värms upp av termiska element placerade ovanpå strukturen. Maten läggs på den nedre delen.

Salamandergrillar kan delas in i tre typer beroende på typ av värmeelement

  1. Infraröd . Ger snabbmatberedning, medan luften i rummet nästan inte värms upp.
  2. Elektrisk . Utrustad med värmeelement, ganska dyrt, men samtidigt populärt i köken i små snabbmat och kaféer. Låter baka och värma kött-, fisk- och grönsaksrätter.
  3. Gas . Deras arbete sker på grund av förbränning av gas. De har från en till sex brännare. De drivs vanligtvis vid gatuhandelsställen. Ganska ekonomiskt, även om det är osäkert.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Baserat på om värmeelementet rör sig finns grillar med fast eller icke-fast topp. I den förra är det möjligt att justera höjden på den övre delen med värmeelement, de senare har inte en sådan funktion, men du kan ordna om den nedre delen i dem.

Fördelarna med denna teknik

Beröringsfria grillar av salamandertyp har ett antal fördelar:

  • du behöver inte lägga ner mycket tid på att tvätta denna struktur - den rengörs mycket snabbt och enkelt med enkla rengöringsmedel;
  • tar inte mycket plats;
  • har en hög effekt;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • tillverkad av rostfritt stål, vilket ökar dess slitstyrka;
  • du kan reglera tillagningsprocessen;
  • de tillagade rätterna har en underbar smak (det är också möjligt att skapa en aptitretande skorpa);
  • multifunktionalitet - låter dig värma upp och förbereda en mängd olika rätter.
Bild
Bild
Bild
Bild

Salamanders värmeanordning är också utrustad med en temperaturfunktion ., vilket garanterar kocken enhetlig uppvärmning av alla rätter. Temperaturområdet varierar från noll till tre hundra grader Celsius. Grillarna är utrustade med brickor för uppsamling av fett och galler för servering av mat.

Som ett resultat av det faktum att maten under tillagningsprocessen inte har kontakt med värmeelement är det möjligt att bevara matens fördelaktiga egenskaper så mycket som möjligt. Eftersom kontakt med olja utesluts under beredningen av skålen, minskar mängden förbränningsprodukter, vilket i sin tur gör att du kan använda grillen på valfri plats.

Bild
Bild

Vad man ska titta efter när man väljer

Först och främst måste du utvärdera kökets storlek. För små rum är en modell med en infraröd värmare lämplig, vilket inte värmer luften i rummet mycket. Ägare av rymliga kök kan uppmärksamma grillar med värmeelement. Om du vill öppna ett snabbmatsuttag behöver du en modell med gasbrännare.

Rörliga toppgrillar är mer lönsamma eftersom de behåller värmen bättre, men de är mycket dyrare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Bland användarna av grillar från det tyska företaget Bartscher finns ägare till både respektabla kaféer och små snabbmat. De noterar kompakthet, praktiska pekskärmar - det är inte för ingenting som leverantören visar det perfekta tillvägagångssättet för tillverkning av produkten. Detta tyder på att tillverkaren producerar ett stort utbud av modeller. Ägare till Bartscher -grillar pratar om deras multifunktionalitet (detta gäller även för de mest budgetmodellerna). Även med värmeelementets låga effekt observeras produktiv glödlampa på grund av ett korrekt felsökt galler. Naturligtvis finns det fler funktioner i modeller med högre kostnad.

Fans av det kinesiska företaget Airhot pratar om modellernas praktiska egenskaper , även om deras genomförbarhet är inriktad på en specifik uppgift. Modeller med en kapacitet på upp till fyra kilowatt noteras medan de har två arbetsytor. Allt detta talar för utrustningens höga effektivitet. Det är sant att Airhot -grillarna är sämre än tyska och italienska motsvarigheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sirman -modellerna är kompakta, utmärkt enhetlig uppvärmning, uppfyller europeiska standarder, men priset i butiker är över 70 000 rubel. Även om grillen inte tar mycket plats, är effekten hög tack vare den stora grillen.

Baserat på det föregående bör det vara klart att inte alla cateringägare kommer att kunna köpa dyr utrustning . Och tillverkare ger oss möjlighet att välja budgetkvalitetsmodeller av Salamander -grillar. Prisklass, liksom tekniska egenskaper, är mycket omfattande. Allt beror på antalet värmeytor, effekt. Kostnaden för sådana modeller varierar från 15 till 50 tusen rubel. De dyraste kan köpas för 90-100 tusen rubel.

Bild
Bild

Anledningen till denna prisklass är det material som basen är tillverkad av. Enligt experten måste du vara uppmärksam på kvaliteten på rostfritt stål. Men köparen kommer garanterat att återbetala denna kostnad i tid. Detta beror på att servicehastigheten, stekningens kvalitet och matens smak ger positiva resultat.

Rekommenderad: