Rullgrill (23 Bilder): Välj En Rulle För Stekning Av Korv Och Korv, Vilken Temperaturregim Du Ska Välja Och Hur Du Rengör

Innehållsförteckning:

Video: Rullgrill (23 Bilder): Välj En Rulle För Stekning Av Korv Och Korv, Vilken Temperaturregim Du Ska Välja Och Hur Du Rengör

Video: Rullgrill (23 Bilder): Välj En Rulle För Stekning Av Korv Och Korv, Vilken Temperaturregim Du Ska Välja Och Hur Du Rengör
Video: Pidde P feat. Landslagsbarnen - Vi ska skicka våra grymma pappor till Moskva (Officiell Video) 2024, Maj
Rullgrill (23 Bilder): Välj En Rulle För Stekning Av Korv Och Korv, Vilken Temperaturregim Du Ska Välja Och Hur Du Rengör
Rullgrill (23 Bilder): Välj En Rulle För Stekning Av Korv Och Korv, Vilken Temperaturregim Du Ska Välja Och Hur Du Rengör
Anonim

Om du tänker öppna ditt eget cateringföretag måste du tänka på tekniska enheter för denna satsning. Ofta används en grill med rullar som huvudenhet, så vi kommer att överväga designfunktionerna, vi kommer att förstå de invecklade valen.

Bild
Bild

Särdrag

Rullgrillen har en liten rektangulär form. I grund och botten är det en elektrisk apparat för att förbereda läckra korv och andra rätter. Dess design inkluderar roterande rullar, på grund av vilka enhetlig rostning är möjlig. Under rullarna finns en anordning för uppvärmning och stekning av fisk, kyckling, fläsk, nötkött med en aptitretande skorpa. Det finns också en fettuppsamlingsbricka som är lätt att ta bort och rengöra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rullgallren är enkel att använda, eftersom styrningen representeras av termostater och vippomkopplare . Inga speciella färdigheter krävs för att använda den: även en skolpojke kan räkna ut det. Tillagningsprocessen är automatiserad. Korv eller annan produkt placeras säkert med rullar, sedan ställs det önskade grillläget in.

Därefter återstår det att vänta till slutet av tillagningscykeln. Korvarna roterar axiellt med samma hastighet, vilket resulterar i en oöverträffad gyllene skorpa. Grillade måltider är unika i smak och hälsa. Det mesta av fettet rinner ut på brickan och därmed överskottet av kolesterol som är farligt för människor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Termisk utrustning är baserad på infraröd strålning. Detta gör att du kan få ekologiskt rena måltider med hög produktivitet. Olika recept för matlagning är grunden för moderna barer, kaféer och till och med restauranger. Detta beror på det faktum att enheten är bekväm att använda i butiker som erbjuder olika typer av snabbmat. Inom 60 minuter kan de flesta enheter förbereda cirka 150 rätter till salu.

Bild
Bild
Bild
Bild

Många typer av grillar finns på marknaden idag ., vilket hjälper till att välja en lämplig enhet. Olika modeller erbjuder 5 till 15 hjul. På grund av detta kan produkterna läggas upp i fler rader. Detta bidrar till att säkerställa ekonomi och komfort, eftersom olika måltider kan tillagas samtidigt. Men avancerade modeller kännetecknas av ett ökat pris (detta är deras enda nackdel).

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar

Alla modeller av rullgrillar är intressanta på sitt sätt och kan hjälpa till med att förbereda olika rätter.

Låt oss notera deras fördelar

  • De är relativt små i storlek. Rullgallren är enkel att placera och använda i en bås eller ett litet kök.
  • Vissa modeller kan laga cirka 8-15 korv samtidigt, vilket garanterar utmärkt prestanda och snabb kundservice.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Dessa produkter är bra för småföretag. Med deras hjälp kan du enkelt organisera din egen middag utan höga kostnader och med en snabb retur.
  • Användningen är enkel. Det räcker att förklara vilka knappar du ska trycka på för att ställa in rätt tillagningstemperatur, var korven ska läggas.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • De är mångsidiga. På grundval av dem är det enkelt att laga korv, wieners, fisk- eller köttstänger utan att förlora kvaliteten på rätterna.
  • Rullgrillar är rimligt prissatta. Olika tillverkare erbjuder en mängd olika modeller som hjälper dig att förbereda dina måltider.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att inte slösa bort dina pengar måste du noggrant studera enheten, eftersom det ibland finns modeller utan certifikat som säljs. På grund av detta är det nödvändigt att uppmärksamma grilldokumenten. Din bästa insats är att rikta in dig på ett varumärke som får positiv feedback från användare. Detta kan förstås genom att bläddra igenom recensionerna på World Wide Web.

Bild
Bild

Men du ska inte bara jaga märket, för ibland finns det förfalskningar eller en produktiv defekt även med ett välkänt företag. Därför bör man uppmärksamma kvaliteten på det material som enheten är tillverkad av. Huset och hjulen anses vara bra om de är konstruerade av rostfritt stål. På grund av det kommer utrustningen inte att utsättas för oxidation, repor, snabb smuts och försämring av utseendet. Så de investerade medlen kommer att kunna betala sig.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du köper en rulle för stekning måste du välja rätt temperatur . Det borde passa dig perfekt. Var uppmärksam på prestanda. Det uppskattas att en portion korv ska ta cirka 10 minuter att laga. Annars är enheten inte lämplig för användning.

Grillen måste testas innan den används kommersiellt. Det är bäst att veta exakt hur många rätter du kommer att kunna grilla i en timme. Detta kommer att bidra till att ge förtroende för möjligheten att alltid betjäna alla kundorder. Nyligen, i våg av privat affärsutveckling, har många olika grilltillverkare dykt upp. Detta gjorde valet särskilt svårt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Många, på grund av det låga priset, styrs av den inhemska tillverkaren. Vad händer utan mycket hänsyn till kvaliteten på sina produkter. Om prisnivån är mycket viktig för dig, bör du vara uppmärksam på det inhemska märket "Kupava". Bland ryska tillverkare erbjuder den de mest lämpliga enheterna av denna typ. Modellerna har en enkel design, men ökad användarkomfort.

Säkerhet

Enheten används för särskilt snabb tillagning. Glöm inte att du måste hantera värmeutrustning som kan orsaka betydande hälsoskador till följd av felaktig användning (i form av brännskador eller allvarligare skador). Observera att enheten är ansluten till det elektriska nätverket. På grund av detta måste den drivas på avstånd från vattenkällor.

Rekommenderad: