Brazier Forester: Stationära Grillmodeller Med Röda Ben, Alternativ Med Ram Och Hylla För Gatan, ägarrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Brazier Forester: Stationära Grillmodeller Med Röda Ben, Alternativ Med Ram Och Hylla För Gatan, ägarrecensioner

Video: Brazier Forester: Stationära Grillmodeller Med Röda Ben, Alternativ Med Ram Och Hylla För Gatan, ägarrecensioner
Video: New Camp Chef Pellet Grill Front Shelf / Review And Install 2024, Maj
Brazier Forester: Stationära Grillmodeller Med Röda Ben, Alternativ Med Ram Och Hylla För Gatan, ägarrecensioner
Brazier Forester: Stationära Grillmodeller Med Röda Ben, Alternativ Med Ram Och Hylla För Gatan, ägarrecensioner
Anonim

För att välja en pålitlig och hållbar enhet för att laga mat på öppen eld måste du känna till egenskaperna hos olika typer av sådan utrustning. Braziers Forester är mycket populära - dessa mönster uppfyller moderna kvalitetskrav, dessutom är de praktiska och enkla att använda.

Bild
Bild

Produktfunktioner

Tillverkaren av produkten är det inhemska företaget Forester, som producerar olika produkter för grillen. Dessa är specialutrustning och högklassiga komponenter, representerade av ett brett utbud av modeller. De flesta av dem är ganska prisvärda och har många fördelar.

Bild
Bild
Bild
Bild

De främsta fördelarna med strukturerna:

  • olika typer av grillar - stationära och bärbara;
  • snygg design;
  • enkel skötsel och förvaring;
  • lång livslängd;
  • förmågan att använda olika bränslen;
  • modellerna är gjorda av slitstarka metaller, modifieringskroppen har en värmebeständig beläggning som tål höga temperaturer.
Bild
Bild

Alla faciliteter är av utmärkt kvalitet och funktionalitet, och matlagning med denna teknik tar minst tid. Kundrecensioner bekräftar att produkterna har ett kvalitetscertifikat som uppfyller fastställda standarder. De flesta modellerna är lätta att montera och demontera, dessutom har de en ovanlig, trevlig design, som är organisk för alla platser.

Bild
Bild

Visningar

När du väljer en modell bör du vara uppmärksam på vilken typ av bränsle som används för olika enheter.

Tillverkaren erbjuder två alternativ:

Gasdriven utrustning . Om du inte vill värma det med trä, kan du på en privat tomt installera en modell för vilken naturgas eller propan i cylindrar används. Sådana strukturer är som regel tillverkade av aluminium och täckta med speciell porslinemalj, därför utsätts de inte för korrosion. När de används korrekt är de mer hållbara än billigare stålversioner. Nackdelen med denna populära typ är avsaknaden av en specifik lukt och smak av de produkter som förbereds, vilket är karakteristiskt för matlagning med trä eller kol. Dessutom är det nödvändigt att följa särskilda säkerhetsregler.

Bild
Bild

Den andra typen av byggarbeten på kolbriketter . Med användning av sådant bränsle är maten godare och mer aromatisk. Men det finns också nackdelar - för att nå önskad temperatur måste du vänta 40-45 minuter, och kol är dyrare än gas och det tar mycket av det.

Bild
Bild

I detta avseende föredrar många gasapparater, som är billigare och snabbare att underhålla.

Efterfrågade modeller

Företagets produkter representeras av flera typer av strukturer, lämpliga för både permanent och mobil placering.

BQ-909

Denna sommarstuga har förtjockade väggar, vilket bidrar till en enhetlig tillagning av rätter som håller sig varma länge. Konstruktioner är gjorda av stålplåtar med en tjocklek på 0,8 mm, galler - 1,5 mm. Den eldfasta emaljbeläggningen tål 650 grader, medan produkten ser bra ut även vid upprepad användning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Väggarna är så starka att de inte är rädda för mekanisk deformation. Om så önskas kan ved eller kol användas för tändning. Strukturen har förstyvningsribbor, vilket ger den ytterligare tillförlitlighet, spår för spett är inbyggda i väggarna.

Bild
Bild

BQ-910

Modellen, liknande den tidigare versionen, är också utrustad med dubbla väggar. Jämfört med standardmodifieringar stannar värmen inuti grillen 15 minuter längre. Det är en stabil utrustning, vars metalldelar är belagda med värmebeständig färg. Setet ger närvaro av två grillgaller, som samtidigt kan fungera som ställ för produkter under tillagningsprocessen.

Bild
Bild

Stationär

Strukturen är utrustad med en hylla och en ram för spett. Den fasetterade ytan på fodralet ger denna modell särskild styrka, väggtjockleken når 1,5 mm. Hyllan är avsedd för matlagning och har speciella krokar för att hänga olika tillbehör - paprikabehållare på långsträckta handtag, hårtorkar för mordbrand, anordningar för kontroll av beredskap. Brännaren har vackert böjda röda ben, stabila, trots den yttre elegansen. På en sådan grill kan du placera tio spett samtidigt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Brazier-diplomat BC-781R

Tillverkad av kolstål. Detta är inte bara en bärbar, utan också en hopfällbar modell med en väggtjocklek på 0,9 mm. Om så önskas kan den förvandlas till en kompakt, platt resväska, bekväm att transportera och förvaras i ett speciellt hölje. Setet, förutom designen, innehåller en väska, 6 spett (45 cm).

Bild
Bild
Bild
Bild

Sfärisk BBQ Grill 5300-3S

En stor och pålitlig design med en rund form, tack vare vilken de mest lämpliga termiska förhållandena skapas för matlagning. Locket säkerställer att kött eller fisk tillagas jämnt på alla sidor. Kroppen, på grund av den värmebeständiga beläggningen, tål temperaturer på 700 grader, medan dragkraften kan kontrolleras med hjälp av speciella spjäll placerade i botten av kroppen och i locket. Grillen har stabila ben säkrade med ett askställ.

Bild
Bild
Bild
Bild

I sortimentet finns också modeller med ett fällbart bord, med lock och en stationär hylla, fällbara braziers av korrosionsbeständigt stål, hopfällbara enheter komplett med grillgaller och spett.

Hur väljer man en grill?

När designen väljs för en sommarstuga eller ditt eget hus med ett litet område är det bäst att köpa en vanlig stationär modell som inte tar mycket plats. På en stor tomt kan du placera en brazier av en mer imponerande storlek, vilket är ganska logiskt. När det gäller fältresor är den bärbara modellen alltid att föredra. Vanligtvis är sådana modifieringar mer kompakta, de kan demonteras och vikas.

Bild
Bild

De viktigaste parametrarna som bör beaktas vid valet:

  • enhetens tillförlitlighet - ger närvaro av starka fästelement för alla delar;
  • slitstyrka - ju färre anslutningar, desto längre livslängd;
  • modellens vikt - ska inte vara för tung för transport, men tillräckligt så att den förblir stabil i alla väder;
  • det är viktigt att ange längden på brännaren - antalet spett och bränsle som placeras beror på detta, om det är kol, kommer det att krävas stora dimensioner;
  • spettens eller gallrets längd beror på kroppens bredd;
  • för optimal stekning av produkter, särskilt kött, krävs ett visst djup av grillen - minst 12-15 cm;
  • den lämpligaste höjden för sådana strukturer är 60-70 cm.
Bild
Bild

Materialet från vilket brännaren är tillverkad är av stor betydelse . Stålmodifieringar är de vanligaste och populära på grund av deras lätthet och låga pris. Vanligtvis är nackdelen med sådana produkter deras känslighet för utbrändhet, men inte när det gäller Forester -produkter. Företagets produkter har en beständig beläggning som gör att de klarar de högsta temperaturerna utan att skada brännaren.

Stålgrillar är lätta att rengöra med en borste, varefter de bara behöver smörjas med olja. Bärbara modeller kan förvaras omonterade eller vikta i alla tvättstugor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Små mobila produkter med original inredning kan också användas för loggior och terrasser . Det viktigaste i sådana fall är att göra rätt val i riktning mot ett eller annat bränsle och följa säkerhetsåtgärder.

När du köper moderna mönster för utomhusmatlagning måste du tänka på rätt placering. Det är bra att ha utrustningen nära en vattenkälla vid en oväntad brand. De ursprungliga modellerna kommer harmoniskt att passa in i vilken landskapslösning som helst, speciellt om du kompletterar strukturen med en uppsättning stolar, ett bord och en baldakin.

Rekommenderad: