Vattenuppvärmda Handdukstorkar Med Hylla: "stege" Med En övre Hylla Av Rostfritt Stål 500x800 Och 800x600, Svart Och Vitt, Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Vattenuppvärmda Handdukstorkar Med Hylla: "stege" Med En övre Hylla Av Rostfritt Stål 500x800 Och 800x600, Svart Och Vitt, Andra Modeller

Video: Vattenuppvärmda Handdukstorkar Med Hylla: "stege" Med En övre Hylla Av Rostfritt Stål 500x800 Och 800x600, Svart Och Vitt, Andra Modeller
Video: Tatkraft Double Extendable Over The Cabinet Door Towel Rail, Stainless Steel 2024, Mars
Vattenuppvärmda Handdukstorkar Med Hylla: "stege" Med En övre Hylla Av Rostfritt Stål 500x800 Och 800x600, Svart Och Vitt, Andra Modeller
Vattenuppvärmda Handdukstorkar Med Hylla: "stege" Med En övre Hylla Av Rostfritt Stål 500x800 Och 800x600, Svart Och Vitt, Andra Modeller
Anonim

Vattenuppvärmda handdukstorkar med hylla är en ganska lovande typ. Konsumenterna behöver veta detaljerna om "stegen" med den övre hyllan av rostfritt stål 500x800 och 800x600 mm, om de svartvita versionerna. Och det är också nödvändigt att bekanta dig med andra populära modeller av rostfritt stål.

Bild
Bild

Särdrag

Handdukstorkningsteknik presenteras i ett stort antal modeller. Men även mot den allmänna bakgrunden sticker vattenuppvärmda handdukstorkar med hylla positivt ut. Hyllkonstruktioner gör att du kan lägga tvätt som tillfälligt inte kan flyttas till en permanent plats av någon anledning. Närvaron av en eller flera hyllor förbättrar torkning och ökar möjligheterna för strukturer, deras produktivitet . Bland dem finns det både rent vatten och kombinerade versioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mått och design

Stektorkare är mycket populära bland modeller med hyllor. Denna design är pålitlig och bekväm. I motsats till en enkel "spole" torkas tvätten i hela dess längd. En viktig fördel är den höga intensiteten av värmegenerering . Bredden är lika med avståndet mellan stolparna monterade på sidorna.

Platsen för anslutningspunkten spelar också en viktig roll . Traditionellt ligger den högst upp. Men i vissa modeller väljs sidoarrangemanget, vilket i hög grad förändrar designen. Laterala och diagonala anslutningar med bypass utan förträngning eller förskjutning möjliggör största värmeåtervinningseffektivitet. I denna version avses kylvätskans inlopp från ovansidan och utloppet är nedtill.

Det är nödvändigt att uppmärksamma det faktum att modeller med två hyllor är ännu mer effektiva . Ja, de tar mer plats. Men detta gör att du kan placera mer tvätt. Formen väljs uteslutande efter eget gottfinnande.

Det bör dock fortfarande noteras att bågformade torktumlare är mycket attraktiva.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Denna konfiguration gör att ett stort antal handdukar får plats, vilket undviker blandning och förvirring. När det gäller estetiska egenskaper är det också ganska acceptabelt och till och med visuellt tilltalande. En annan lösning som är lika praktisk och estetiskt tilltalande är torktumlare av M-typ. Produkter av denna form finns i sortimentet hos alla större tillverkare. Kurvornas mjukhet och ytans glans gör det möjligt att inreda vilken inredning som helst på ett originellt sätt.

När det gäller måtten köper de i de flesta fall torktumlare i följande storlekar:

  • 400x800 mm;
  • 500x800 mm;
  • 800x600 mm.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller designen är det värt att påpeka de tydliga fördelarna med vita handdukstorkar . De passar bekvämt in i vilken design som helst. Den ljusa nyansen kan kombineras med alla andra färger. Vit färg maximerar emissivitet. Detta sparar avsevärt värmeresurser.

För många människor kommer svarta torktumlare att vara attraktiva. De är extremt väl mottagna och visar sig vara ett snyggt tillskott till vilken inredning som helst . Dessutom kan minimal nedsmutsning också vara ett plus. Ett annat snyggt alternativ är brons. Denna färg ser rolig, optimistisk ut och passar in i romantiska interiörer; men dessa produkter passar inte in i en utilitaristisk miljö eller passar inte bra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Nästan alla modeller av vattenuppvärmda handdukstorkar är tillverkade av rostfritt stål. Bohemian 4 -modellen är ett bra exempel . Den klassiska "stegen" -typen ser bra ut. AISI 304 rostfritt stållegering används för tillverkning av enheten. Särskilt skydd mot strömmande strömmar tillhandahålls.

Parametrar:

  • torktumlardjup 8 cm;
  • hylla 20 cm;
  • ½ tum Mayevsky -kran;
  • Möjlighet att måla i vitt, svart, brons eller annan färg som anges i RAL -skalan.
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellen Turgor LC Bravo PM 3 P L 50x80x40 är uppdelad i 9 sektioner . Avståndet från centrum till centrum är anständigt 50 cm. Anslutningen utförs med "amerikanen". Den totala uppvärmningsytan är 3,31 kvm. m. Stålets tjocklek är 2 mm; metallen är noggrant polerad.

Alternativt kan du ringa Energy Prestige Modus 80x50 . Denna torktumlare med 11 sektioner har ett standardavstånd på 0,5 m. Ytan är kromfärgad. Möjlighet till anslutning till både varmvattenförsörjning och centralvärmesystem finns. Använd rostfritt stål av hög kvalitet.

Aquanerzh med en hylla 80x60 är också attraktiv . Enheten består av 8 sektioner. Mittgapet är 0,6 m. Det uppvärmda området är 7,5 kvm. m.

En Mayevsky -ventil finns för att ta bort luft.

Rekommenderad: