"Akvanerzh" Uppvärmda Handdukstorkar: Vatten Och El, Med Sidanslutning, "Sicksack Med Hylla", "Arc", "Rak Fäste", "Trapezium" Och

Innehållsförteckning:

Video: "Akvanerzh" Uppvärmda Handdukstorkar: Vatten Och El, Med Sidanslutning, "Sicksack Med Hylla", "Arc", "Rak Fäste", "Trapezium" Och

Video:
Video: Radiant Heated Towel Rack Installation Guide - Amba Products 2024, April
"Akvanerzh" Uppvärmda Handdukstorkar: Vatten Och El, Med Sidanslutning, "Sicksack Med Hylla", "Arc", "Rak Fäste", "Trapezium" Och
"Akvanerzh" Uppvärmda Handdukstorkar: Vatten Och El, Med Sidanslutning, "Sicksack Med Hylla", "Arc", "Rak Fäste", "Trapezium" Och
Anonim

En uppvärmd handdukstork är en viktig del av badrummet, eftersom den utför en mycket nödvändig hushållsfunktion - torka saker, handdukar och andra tillbehör. Inhemska tillverkare har lyckats med tillverkningen av denna typ av utrustning, bland annat kan företaget "Aquanerzh" noteras.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

allmän beskrivning

Uppvärmda handdukstorkar "Akvanerzh" är ganska kända i Ryssland på grund av några funktioner som gör produkterna från detta företag attraktiva att köpa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett stort sortiment

Detta gäller både vatten och elektriska modeller. Det är värt att notera olika former och mönster, eftersom inte alla tillverkare kan skryta med detta. Konsumenten kan köpa elektriska uppvärmda handdukstorkar med en termostat, med låg förbrukningsnivå, roterande, med hylla samt M-, P-, S-, F-formade och Hi-Tech . En sådan sort gör det möjligt att välja mer variabelt så att apparaterna integreras så bekvämt som möjligt i badrumsinredning. Vattenprover finns i form av stegar med och utan hylla, samt i form av foxtrot, gusli, med sidokoppling och Hi-Tech.

Bild
Bild
Bild
Bild

Låg kostnad

När produkterna skapas styrs tillverkaren av det faktum att sortimentet och varje modell motsvarar ett fördelaktigt pris-kvalitetsförhållande, vilket uppnår en balans i dessa egenskaper.

Det är tillgänglighet och tillgänglighet i butiker som är en av de viktigaste fördelarna med Aquanerzh handdukstorkar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Och du kan också köpa reservdelar för installation, om ditt badrum kräver det . Så du kommer att kunna använda utrustningen under en längre tid vid fel eller felaktig installation av produkter.

Laguppställningen

Sortimentet är inte begränsat till vanliga bitar, som är standarduppsättningar av former och mönster. Ganska intressanta alternativ inkluderar "sicksack med hylla", "båge", "rak stag", "trapets" och andra versioner som skiljer sig från varandra, inte bara i kapacitet, utan också i slutmålet . Det är värt att notera färgpaletten som du kan välja innan du köper. Så du har möjlighet att köpa en handdukstork för badrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modern M1

En intressant modell, först och främst, genom sin form. Varje bar har ett annat avstånd från väggen, vilket gör det möjligt att torka handdukar i olika längder utan att röra vid dem. Diametern på huvudstagarna är 32 mm, tvärstångens diameter är 20 mm . Tillverkningsmaterialet är rostfritt stål, på grund av vilket garantitiden är 5 år. Mått 500x600 mm, arbetstryck från 3 till 15 atmosfärer med en maximal arbetstemperatur på upp till 105 grader. Svetsen är tillverkad med laserteknik, vilket minimerar risken för sårbarheter i strukturen.

Bild
Bild

Aquanerzh PM 2

Uppvärmd handdukstork av slitstark metall som är korrosionsbeständig. Väggtjockleken är 2,2 mm, vilket är den optimala indikatorn för att strukturen ska ha hög tillförlitlighet och god värmeledningsförmåga. Kylvätskans maximala temperatur kan nå 105 grader vid ett tryck av 3 till 15 atmosfärer. Rackarnas diameter är 32 mm, anslutningarna är 1 mm i enlighet med GOST, bredden är 800 mm, längden är 500 mm. Bland de tillgängliga färgerna finns det 6 alternativ, 5 års garanti för produkten och 25 år för drift. Ytan på "Aquanerzh P2" är polerad, på grund av vilken metallen utåt inte skadas även efter lång och frekvent användning.

Bild
Bild

“Aquanerge. Rakt fäste"

Elektrisk modell utrustad med en termostat från 30 till 70 grader. Inbyggt dubbel säkerhetssystem och automatisk avstängning och avstängning för att spara energi. Genomsnittlig strömförbrukning är 100-150W, 5 års garanti. Denna uppvärmda handdukstork har ett stort antal produkter när det gäller storlek och antal hoppare . Stegdesign med hylla. Diametern på huvudstagen är 25 mm, tvärbalkarna är 18 mm.

Bild
Bild

Det är värt att säga att alla elektriska modeller av "Aquanerge" har liknande funktioner och system som gör att du kan optimera driften av utrustning baserat på frekvensen för dess användning.

Granska översikt

Ägare av Aquanerge uppvärmda handdukstorkar noterar både fördelar och nackdelar med deras produkter. Plusserna inkluderar ett tillfredsställande pris och acceptabel kvalitet. De indikerar också presentabel utseende och användarvänlighet. Aquanerge -produkter är inte på något sätt sämre än andra dyrare modeller . Konsumenter gillar ett brett sortiment, vilket gör det möjligt att välja utrustning som passar deras behov och de saker som måste torkas.

Bild
Bild

Bland bristerna kan vi notera den svaga prefabricerade konfigurationen, i samband med vilken konsumenterna har problem när de ansluter till varmvattenförsörjningssystemet. Tillverkaren säljer de nödvändiga komponenterna separat, men inkluderar inte dem i startpaketet vid köp av uppvärmda handdukstorkar.

I allmänhet lämnar användarna positiva recensioner, vilket gör det klart att modellerna från denna tillverkare faktiskt är produkter av god kvalitet, så det finns inga betydande klagomål i deras riktning.

Rekommenderad: