Byt Hus (105 Foton): Vad är Det? Sandwich Panelvagnar På Hjul Och Dubbeldäck Modulära Containervagnar, Andra Alternativ

Innehållsförteckning:

Video: Byt Hus (105 Foton): Vad är Det? Sandwich Panelvagnar På Hjul Och Dubbeldäck Modulära Containervagnar, Andra Alternativ

Video: Byt Hus (105 Foton): Vad är Det? Sandwich Panelvagnar På Hjul Och Dubbeldäck Modulära Containervagnar, Andra Alternativ
Video: Att tänka på när man byter däck (engelska) 2024, Maj
Byt Hus (105 Foton): Vad är Det? Sandwich Panelvagnar På Hjul Och Dubbeldäck Modulära Containervagnar, Andra Alternativ
Byt Hus (105 Foton): Vad är Det? Sandwich Panelvagnar På Hjul Och Dubbeldäck Modulära Containervagnar, Andra Alternativ
Anonim

I modern konstruktion kallas en sådan term som ett förändringshus. Denna struktur används idag för olika ändamål och skiljer sig därför åt i typer, tillverkningsmaterial och storlekar. Från den här artikeln kommer du att lära dig om vad det är, vilka typer av dessa byggnader och deras storlek. Och för dem som vill köpa ett växelhus visar vi dig vad du ska leta efter när du väljer ett lämpligt alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad det är?

Ordet "byt hus" är en vardaglig term. Inledningsvis var detta namnet på de tillfälliga hjälplokalerna. De använde det vid byggandet av byggnader på sommarstugor, byggarbetsplatser, företag.

Det var faktiskt ett litet grovkök. Den var avsedd för hushållens självbetjäning av arbetare, byggare, verktyg eller vissa lager lagrades i den . Här kunde du äta, koppla av, byta.

Det moderna tillvägagångssättet för namnet har utökats avsevärt. Idag kan skjulet fungera inte bara som ett bruksblock eller förvaring av byggmaterial.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Beroende på typ, landskapsarkitektur och syfte kan det inte bara bli ett lager eller ett tillfälligt skydd för byggare. Det kan förvandlas till ett kontor, en sommarstuga eller till och med en säkerhetspunkt.

Utåt är det ett vagnhus med en annan layout . Detta är en liten byggnad där du, om så önskas, kan placera kompakta möbler och allt du behöver för tillfälligt boende. Om så önskas kan släpet utrustas med ett badrum. Ofta är skjulet en mobil byggnad: om det behövs kan den transporteras till en annan plats.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Typer efter syfte

Baserat på syftet med att använda förändringshusen kan de delas in i kategorier: sommarstugor, konstruktion och andra ändamål. Genom typ av utförande kan förändringshuset vara annorlunda: med bekvämligheter, utan dem, enkla, typiska, med trappsteg, en terrass, kombinerat.

Varje typ har sina egna egenskaper, vilket påverkar komfortnivån vid användning av byggnaden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Konstruktion

Dessa släpvagnar är tillfälliga hem för personer som är involverade i konstruktion eller reparation av ett föremål. Det kan vara en arbetsledare eller ett växlingshus för chefen för anläggningen. Som regel är dessa små byggnader utrustade med de mest nödvändiga för tillfällig vistelse av människor.

Med sina kompakta dimensioner saknar husen komfort: de har fönster och dörrar. Här är kommunikation ansluten, det finns el och vatten . Dessa vagnar är konstruerade för enkel transport - de transporteras genom montering på en hjulram.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hus på landet

Dessa byggnader används som hushållsblock eller sommarhus. Beroende på syftet skiljer sig släpvagnarna i storlek och tillverkningsmaterial. Till exempel, ibland används de som trädgårdshus och utrustar familjemedlemmar för säsongsboende … Med ett rationellt förhållningssätt till konstruktion och användning omvandlas dessa block ibland helt till bad.

Dessutom är de ibland utrustade som kök, matlager och i vissa fall organiseras en utomhusdusch eller toalett här.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För andra behov

Sådana släpvagnar uppförs inte långt från anläggningarna under uppbyggnad. Ofta handlar det om butiker eller kontorslokaler . Objekt kan skilja sig åt i syfte: om det i ett fall kan vara en säkerhetspost eller någon form av administrationsrum, kan släpvagnen i ett annat användas som en sanitär och hygienisk låda, där en första hjälpenpost kan organiseras. Dessutom kan det vara ett hus för ett badhus eller en utomhusdusch. Du kan köpa en konstruktion för en verkstad, där ingen och ingenting kommer att störa att göra det du älskar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över arter

Idag kan modulblock för hushållsbruk vara mycket olika. Till exempel kan de ha en annan typ av tak. I de vanligaste versionerna av standardtypen är taket parallellt med golvet (detta är en platt takvagn). Byggnader uppförda enligt enskilda projekt kan ha skjul- eller gaveltak.

I detta fall kan taklutningar ha olika lutningsvinklar . I grunden är lutningen liten, men det räcker också så att vatten och snö inte samlas på taket. Beroende på modulblockens placering kan antalet backar variera från 2 till 4. Andra alternativ kan ha en extra baldakin eller sluttning ovanför en separat terrass.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Linjär

I den klassiska versionen är dessa typiska rektangulära släpvagnar eller fyrkantiga ettrumshus. De har små fönster, vars antal kan variera från 2 till 4 . De är placerade på olika sätt (på båda sidor om dörren, å ena sidan, på olika väggar i modulen). Ofta är det blockvagnar utan några konstruktiva överskott.

Ju större själva byggnaden, desto fler fönster kan den ha. Om syftet är att ersätta en bostadshus tenderar antalet och storleken på fönstren att öka. Till exempel kan det vara ett projekt med panoramafönster, som samtidigt är strukturens väggar. De kan placeras inte bara längs en vägg, utan också på sidorna av den. Antalet höljen kan variera.

Denna design gör att du kan göra ett riktigt sommarhus av kvarteret, översvämmat med solljus . Inuti kan den utrustas med stoppade möbler, den kan användas för att skapa ett kök eller ett rekreationsområde för alla familjemedlemmar. Som regel har strukturer av denna typ två rum, vilket ökar användarnas komfort och byggnadens estetiska attraktion. Isolering av blocket gör att du kan göra ett hus av det, som kan användas året runt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hörn

Förutom linjära alternativ kan rektangulära och kvadratiska förändringshus vara vinklade eller så kallade dubbel (dubbel). I själva verket är dessa två block med samma eller olika form (kvadrat + kvadrat, kvadrat + rektangel, vanlig + långsträckt rektangel), anslutna till varandra. Typ av anslutning är en nyckelfaktor för platsen och antalet dörrar. Beroende på designens komplexitet kan det vara från 1 till 3 av dem.

men om dörren för vanliga motsvarigheter oftare är placerad mitt på långsidan, kan placeringen vara annorlunda här … Till exempel, om byggnaden är utrustad med ett anslutande ingångselement mellan husets delar (terrass), kan den ha en gemensam dörr som öppnar ingången till två kvarter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om det inte finns någon terrass, ger strukturer vanligtvis en separat ingång till varje block. Ibland leder en dörr till en modul, den andra kan ha två.

Varje block har sina egna fönster och kan utrustas med en separat veranda med trappsteg . Dessutom kan en av delarna ha en egen veranda. Ibland kan block ge ett gemensamt område som kan användas för installation av plastmöbler. Dessutom kan modifieringar ha markiser, vilket gör det möjligt att använda terrasserna som rekreationsområde eller som middag på sommaren.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kombinerad

Tillsammans med linjära och vinklade strukturer är förändringshus mer komplexa när det gäller design. Ibland består de av två block med parallella arrangemang i förhållande till varandra. Deras skillnad från standard och vinklade motsvarigheter är närvaron av en anslutande plattform. Detta är ofta ett öppet utrymme med tak eller tak, vilket är en slags viloplats. Den är utrustad med ett sommargästområde eller en matsal, där de umgås med familjen, och ibland tar de emot gäster.

Arrangemanget av förändringshusblocken gör det ibland till en liten stuga . Sådana modifieringar kallas dubbla: i själva verket är detta modulblock som ligger ovanför varandra. Men om i en enkel version släpvagnarna, staplade ovanpå varandra, inte har en särskild estetisk dragningskraft, är det med ett skickligt tillvägagångssätt för att skapa en struktur möjligt att skapa en originaltyp av hus. Blocken är anslutna till varandra med stegar med staket och trappor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hushållsbyggnader kan inte bara bestå av block: ibland kompletteras de med terrasser och balkonger. Det öppna utrymmet för dessa strukturer kan användas för friluftsliv. När det gäller layouten är husen inte alltid lakoniska. Ofta innebär designen inställning av moduler med ett skift, vissa projekt ger närvaro av kolonner-balkar . Beroende på projektet kan förändringshuset förvandlas till ett mysigt hus för permanent boende.

Vissa typer av behållartyp kan vara mobila (till exempel är dessa strukturer på hjul). Byt hus kan vara hopfällbara, vilket är bra för enkel transport. Prefabricerade stugor är bra för byggare: när bygget är klart kan sådana släpvagnar användas någon annanstans.

Faktum är att detta är rambilar med en stark bas av ett profilerat rör med eller utan interna skiljeväggar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Baserat på vilken typ av material som används är byteshus metall och trä. Metallbyggnader anses vara hållbara eftersom metallen är resistent mot miljöfaktorer. Blockbehållare är gjorda av metall och trä.

I grund och botten byggs byggnader som använder metall för byggare. Utanför är de mantlade med galvaniserad wellpapp, foder används för invändig beklädnad, liksom plastpaneler, hårdplatta eller spånskiva . Isoleringen av strukturen är oftast mineralull, dörrarna är mantlade med fiberboard.

Fönstren är små, med hjälp av tvåglasfönster i arbetet. Om så önskas kan du skapa en partition inuti, så att du kan dela upp utrymmet i 2 små rum för olika ändamål. Ibland på begäran av kunden en vägg i sommarstugan är gjord av glas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Enkla lanthus är konstruerade för i genomsnitt 5-6 års drift. När det gäller träprodukter försöker de köpa dem i fallet när de ska använda växelhuset i mycket mer än 5 år. Köparen förväntar sig inledningsvis att bo i ett hus under den varma årstiden. Om byggnaden är tillräckligt isolerad kan du tänka på permanent bostad.

I trämodulstrukturer är det inte så kallt på vintern och inte så täppt på sommaren . De kännetecknas av en optimal luftfuktighet, atmosfären inuti dessa lokaler skapas acceptabelt för permanent boende. Moduler av trä väger mindre än deras metallmotsatser; dessa modifieringar installeras på lastbilsdäck eller byggstenar. Utanför och inuti är de ofta mantlade med plåt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sådana byggnader kan användas i minst 15 år. Byt hus, kantade med spånskiva och sidospår, kan ersätta vanliga privata hus. De kan utrustas med ett delat badrum, tvättstuga, sovrum eller vardagsrum. Det finns fall där tvåvåningshus skapades från dem, partitioner togs bort och anslöt till varandra för att få en mer bekväm struktur.

Produkter från olika råvaror kan klassificeras enligt monteringsteknik . Till exempel är träalternativ panel, ram och virke. Metallanaloger tillverkas också på ram.

Dessutom tillverkar tillverkare metallblockbehållare, moduler från sandwichpaneler, SIP -paneler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Panelhus tillhör den mest budgetklassen. De är billiga, vilket gör vanliga köpare nöjda, men de är konstruerade för en kort livslängd. Materialen i den inre och yttre beklädnaden här är fiberboard och icke-integrerat foder. Dessa strukturer är isolerade med glasull eller skum. Isolering av byggnader av denna typ utförs dock inte alltid.

Panelbyteshus kan inte kallas framgångsrika köpalternativ, eftersom de inte har förstyvningsribbor . Med tanke på detta kan byggnader utsättas för dimensionella förändringar (deformation). Golvet i sådana block är av trä, taket är av järn. Denna typ av rum kan användas som ett lager eller till exempel en kreativ verkstad.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ramanaloger kan användas som en tillfällig bostad och, om det är onödigt, kan de användas som bad, lager eller bruksblock. Vanligtvis tillhandahåller dessa byggnader vägg-, golv- och takisolering . Till skillnad från tidigare analoger används bättre och mer hållbara isolerings- och dekorationsmaterial här. För priset kostar de 2 gånger dyrare än panelbrädor.

Träet behandlas med speciella insekts- och fuktavvisande impregneringar. Ramstugor av trä anses vara miljövänliga och bekvämare för människor. De väger dock mer och kännetecknas av dålig rörlighet.

Ett bytehus av denna typ kan mantlas med olika material (till exempel plywood, spånskiva, spånskiva, fiberplatta, profilerad plåt), vilket beror på köparens önskemål. Många väljer foder eftersom det är mindre mottagligt för deformation och förstörelse . För golvet, ta en grov och efterbehandling bräda, som en ångspärr använda glasin eller plastfolie.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Barstugor är gjorda av barrträd. I sådana strukturer tillhandahålls inte yttre väggdekoration, och taket, dörrarna och de inre skiljeväggarna är mantlade med plåt. Taket på dessa blockbehållare är enstaka (i små versioner) och gavel. För att förstärka mellanstrålarnas sömmar används drag och linne.

Rammetallvagnar har en metallbas, utanför är de mantlade med galvaniserad wellpapp . Intern efterbehandling kan vara fiberboard, MDF, PVC -paneler. Ramen kan vara gjord av en böjd eller valsad kanal med en sektion på 100 mm.

Träramen används för sommarstugor som inte möjliggör en frekvent byte av plats.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Dimensionerna på förändringshus idag kan vara mycket olika. Det beror på olika faktorer (till exempel syfte, budgetmöjligheter, utrymme på webbplatsen som krävs för att rymma tillfälliga invånare i utrymmet). Stugorna kan konventionellt delas in i tre kategorier: små, typiska och stora. Parametrarna för varje typ kan variera.

Till exempel, en blockbehållare med en vestibyl kan vara 2,4 m bred, 5,85 m lång och 2,5 m hög … Dessa parametrar kan komma att ändras: vid försäljning kan du hitta alternativ med parametrar för längd, bredd och höjd lika med 580x230x250, 600x250x250 cm. I det här fallet finns stora modifieringar med vestibuler, som kan vara upp till 1,5 m långa.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tvårums växelhus av en konstruktionstyp är vanligtvis 6 m långa och 2, 4-2, 5 m breda. Fönsteröppningar i dem upptar vanligtvis inte mer än 90 cm i bredd. Varje rum här har 3 m användbart område. Små hus kan vara 3 m långa och 2,35 m breda. Deras höjd är standard och 2,5 m. Ibland är bredden på sådana tillfälliga hyddor bara 2 m.

De mest kompakta versionerna av de tillfälliga hyddorna har en höjd av 2 m, vilket inte tillåter installation av metalldörrar . Stora versioner kan nå 6, 8-7 m i längd. Enskilda projekt når en längd på 9 m. Standardbredden på växelhus varierar från 2, 3 till 2,5 m i genomsnitt.

Men om projektet innebär närvaro av en veranda eller en terrass för hela längden, ökar detta den totala bredden med 1,5 m. Bland andra typiska alternativ kan man byta hus med dimensioner på 3x3, 6x3, 9x3, 12x3 m.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Layoutalternativ

Layouten på stugorna kan vara olika. Till exempel är ett typiskt rum inget annat än en vanlig fyrväggig låda utan några interna skiljeväggar. Byggare kallar det en "dummy", utrustar det med minimal komfort. Det finns inget badrum här, utan snarare en plats att lagra någon form av inventarier. Detta är ett rum med ett eller två små fönster och en dörr.

Layouten, som kallas "väst", har 2 interna partitioner . I själva verket är detta ett modulblock med en central ingång och en korridor från vilken du kan komma in i två rum i förändringshuset. Med andra ord, detta är en boxväst med isolerade rum, som alla har sin egen ingång och en gemensam korridor.

Syftet med varje rum beror på behoven hos ägaren till förändringshuset.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom kan layouten möjliggöra närvaron av en vestibyl, som kan vara öppen eller stängd. Varianter av denna typ är mycket efterfrågade jämfört med konventionella sorter. Närvaron av en buffertzon mellan bostadsutrymmet och gatan är särskilt viktig för dem som använder denna struktur inte bara på sommaren, utan också året runt. Du kan använda vestibulen som ett förråd eller som en hall.

Byt hus kan också ha en modul med en veranda, kombinerat med huvudrummet med ett enda tak . Moderna självgjorda alternativ är ofta utrustade med en veranda och en baldakin. Beroende på blockets parametrar kan förändringshuset inte bara bli ett trädgårdshus i en våning, utan också en vacker tvåvåningsstruktur som kan bli en dekoration av en sommarstuga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom "nappar", "västar" och varianter med vestibyl finns det andra typer av förändringshus. Till exempel kan lanthus vara en plattform med ett fyrkantigt rum, ett öppet område, en toalett och en dusch, utrustad med separata ingångar. Dessutom kan huset ha 4 rum med 4 dörrar: ett rum, en dusch, en toalett, ett förråd.

Layouten kan vara annorlunda, bestående av tre rum med separata ingångar till var och en av dem och en smal veranda som förenar alla tre rum . I det här fallet har de två sidorummen ett fönster vardera, och det centrala används som förvaring för vissa saker. På begäran kan du beställa ett projekt med fönster i alla rum. Ibland är det centrala rummet begränsat av en skiljevägg, vilket med sin hjälp skapar en öppen hall med tre dörrar för att komma in i alla rum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dekorera idéer

Det är ingen hemlighet att förändringens inre foder lämnar många frågor när det finns en önskan att förbättra bostadsutrymmet. Om byggarna i stort sett inte bryr sig om var de ska sova och byta kläder, så vill en person som köpte ett växelhus som ett land- eller trädgårdshus skapa en atmosfär av större komfort inuti.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Foder anses vara ett material som kan skapa inte den mest attraktiva interiören i ett begränsat utrymme. Ofta skapas känslan av en trälåda inuti ett sådant förändringshus, där det är trångt och obekvämt. Du måste bli av med detta genom olika metoder. Någon tar till målning , som till viss del befriar utrymmet från känslan av tyngd. I ett annat fall beställer de inledningsvis plastpaneler , väljer en ritning med ett sådant villkor att det visuellt förstorar utrymmet, gör det lättare och mer attraktivt.

Någon täcker väggarna tapet än visuellt förädlar utrymmet och ger rätt stämning in i det. Ofta försöker de skapa atmosfären i trädgårdshus med hänsyn till en specifik stilistisk riktning.

Samtidigt är det ibland möjligt att skapa ganska vackra och harmoniska strukturer från tillfälliga hyddor med ett mysigt interiörarrangemang.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Arrangemangsidéer

Genom att designa ett förändringshus kan du närma dig frågan om arrangemang från olika vinklar. Till exempel kan en designerbyggnad förvandlas till ett mysigt lusthus eller till och med till ett pensionat. Du kan mantla den med sidospår, lägga den på en plattform, lägga till steg. En öppen hall kan utrustas med plastmöbler som inte är rädda för regn och är resistenta mot olika väderförhållanden.

För att vara bekväm inuti måste du välja rätt möbel . Det ska inte bara vara kompakt, utan också funktionellt. Faktum är att detta är 2 i 1 möbler. Till exempel kan du installera en stoppad köksbänk inuti, på vilken du kan sitta och ligga. Inuti möblerna ska det finnas rymliga förvaringslådor för, säg, sängkläder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tabellerna måste också vara korrekta. De kan väggmonteras (fästas på väggen och tas bort som onödigt). Om de vanliga alternativen föredras, tittar de på maximal funktionalitet. Produkterna måste användas för avsett ändamål och ha inbyggda lagringssystem. Till exempel kan samma puff-bänk vara ett bord, en bänk kan bli en säng, ett smalt podium med ett förvaringssystem.

Inuti kan du utrusta ett barnrum . Denna idé kommer säkert att tilltala föräldrar som bor i ett lanthus. Ett litet huvudkontor för barnlekar är en bra idé för att ordna ett lanthus från ett växelhus. Här kan du ordna sängar, ett bord, ett par stolar. Mängden möbler beror på storleken på själva byteshuset.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Någon använder en sommarstuga som ett sommarboende eller ett lusthus. En kompakt soffa, ett bokhylla och en TV finns installerade här. Någon utrustar ett gästhörna med en öppen spis inuti, andra gör ett sommarkök från en sommarstuga. Samtidigt skapas själva matsalen ofta på gatan (till exempel på verandan, terrassen eller till och med under kronorna på träden på den personliga tomten).

Glöm inte utsidan när du ordnar interiören . Om skjulet har en veranda eller en öppen hall med en baldakin, försöker de belysa den med vackra och funktionella lampor. Till exempel kan det vara lampor av ovanlig form, anpassade till konceptet med den valda stilen.

Om byggnaden har separata toalett- och duschenheter är belysning särskilt viktigt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Inne i växelhuset kan du göra ett bad, vilket är särskilt viktigt för sommarstugor eller hus på landet. Samtidigt kan du bygga ett omklädningsrum inuti, och om det finns flera rum, skapa ett ångbad och en relaxavdelning. Sådana hytter är utrustade med hjälp av bänkar, klädhängare och handdukar är fästa på väggarna. När de väljer detta alternativ tänker de inledningsvis över bakgrundsbelysningens uppförande.

Verkstaden är utrustad med de saker som är nödvändiga för typen av aktivitet . Till exempel är detta oftast ett stort bord, liksom de nödvändiga verktygen. Vi får inte glömma stolar, en liten sittgrupp. Det kan till exempel vara en liten butik eller en kompakt soffa där du kan ta en paus och bryta dig loss från det du älskar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Bytehuset levereras till objektet i monterad form, det tas med lastbil. Ändringshuset, som skapas oberoende, är som regel mer varierande vad gäller design och layout. Med ett ganska brett produktsortiment uppfyller de flesta produkter som säljs på den ryska marknaden inte konsumentens behov. Anledningen ligger i det faktum att sommarboendet vill köpa ett hus med kompakta mått och alla bekvämligheter.

För att få ett riktigt bra alternativ måste du tänka igenom många nyanser. Till exempel är det viktigt att lita på parametrar som:

  • modulblockets dimensioner;
  • intern layout;
  • närvaron av värmeisolering;
  • pris per kvadratmeter;
  • ytterbeklädnadsmaterial;
  • kvalitet och hållbarhet av inredning;
  • bekvämlighet när du flyttar;
  • storlek och placering av fönster;
  • blockets estetiska dragningskraft.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Oavsett vilken typ av förändringshus köparen gillar, innan du går till affären är det nödvändigt att tydligt förstå de mål som konstruktionen ska uppfylla. Till exempel, om det tas som en sommarstuga, är det ingen mening att köpa en liten version, där även en person är trång. Det är en sak när det är en kreativ verkstad och en annan när det är ett förråd med en sommarboendes verktyg.

Det är omöjligt att inte ta hänsyn till typen av fönster: de kan vara enkla eller roterande . Vi får inte glömma brandsäkerheten, dessutom är strukturen planerad som en tillfällig bostad värd att ta alternativet med el.

I stället för att själv försöka få huset att bli perfekt, är det lättare att omedelbart fråga om tillgängligheten för uttag och strömbrytare. I det här fallet är det värt att uppmärksamma deras antal.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För säkerhet eller konstruktion är det bättre att ta metallbyteshus. Om du behöver ett trädgårdshus bör du vara uppmärksam på träversionen . I det här fallet bör du omedelbart se till att det finns ljus i det. Om du vill köpa en struktur med en veranda är det lättare att beställa den direkt än att försöka slutföra den i framtiden. När du beställer bör du omedelbart ange platsen för dörr- och fönsteröppningar så att det är lättare att ordna möbler och VVS inuti rummet.

Mellan en gavel och ett gaveltak kan du välja vilken som helst, men med en tillräckligt stark lutning . I det här fallet kommer regnvattnet inte att dröja kvar på taket. När de beställer en struktur ser de till att inte bara väggarna utan även dörren är isolerade. Detta kommer att hålla mer värme inomhus på hösten, vintern och våren.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Väggarnas tjocklek kan inte ignoreras. Om byteshuset är planerat att användas som lager för något kan du ta standardversionen med väggar upp till 10 cm tjocka. Dessa lokaler ger inte möjlighet att leva under den kalla årstiden. Även om du försöker värma dem med de mest tekniskt avancerade värmeenheterna kommer värmen inte att dröja länge, det blir kallt inuti. Om du behöver ett bra och varmt alternativ måste du ta en ramstruktur.

När du gör ett köp är det viktigt att noggrant läsa igenom alla kontraktsklausuler . Ibland inkluderar säljare inte ytterligare tjänster i priset. Det är också nödvändigt att vara intresserad av vad du måste sätta huset på, eftersom det inte ger möjlighet till installation på marken. Om byteshuset kommer att kunna stå på gummidäck eller om det behöver en pelargrund diskuteras med säljaren. Dessutom måste du, innan du köper den, välja och förbereda en plats på webbplatsen.

Rekommenderad: