Agrosphere Växthus (28 Bilder): Fördelar Med Användning Och Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Agrosphere Växthus (28 Bilder): Fördelar Med Användning Och Recensioner

Video: Agrosphere Växthus (28 Bilder): Fördelar Med Användning Och Recensioner
Video: گلخانه استکهلم Stockholm växthus🌵🪴🌴🌳 2024, April
Agrosphere Växthus (28 Bilder): Fördelar Med Användning Och Recensioner
Agrosphere Växthus (28 Bilder): Fördelar Med Användning Och Recensioner
Anonim

Agrosfera -företaget grundades 1994 i Smolensk -regionen. Dess huvudsakliga verksamhetsområde är produktion av växthus och växthus. Produkterna är gjorda av stålrör, som är täckta med zinkspray på insidan och utsidan. Sedan 2010 har produkter tillverkats på italiensk utrustning, på grund av detta har produkternas kvalitet och tillförlitlighet ökat, och företaget har äntligen etablerat sig uteslutande från den positiva sidan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Utbudet av växthus är tillräckligt stort och innehåller 5 typer:

  • "Agrosphere-mini";
  • "Agrosphere-standard";
  • Agrosphere-Plus;
  • "Agrosphere-Bogatyr";
  • Agrosphere-Titan.

Den största skillnaden mellan alla typer av produkter från denna tillverkare är att växthusen har en välvd struktur som är täckt med polykarbonatark.

Det mest kompakta och prisvärda växthuset är växthuset Agrosfera-Mini, som rymmer bara ett par sängar. Agrosphere-Titan-modellen är känd som den starkaste och mest hållbara.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mini

Den minsta produkten i hela sortimentet. Har en standardbredd på 164 centimeter och en höjd på 166 centimeter. Längden kan vara 4, 6 och 8 meter, vilket gör att du kan välja nödvändiga dimensioner baserat på konsumentens behov. Lämplig för små förortsområden.

Den är gjord av galvaniserade stålrör med en sektion på 2x2 cm, har en svetsad ram . Paketet innehåller bågar, ändyta, dörrar och ett fönster. På grund av att elementen är galvaniserade både utvändigt och inuti, är produkterna resistenta mot rost.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellen är idealisk för nybörjare sommarboende och grönsaksodlare, eftersom den på grund av dess dimensioner kan installeras även på den mest blygsamma tomten.

Lämplig för odling av gröna, plantor, gurkor, tomater och paprika i den. I "Mini" -modellen kan du använda droppbevattningssystemet.

"Agrosfera-Mini" kräver ingen analys för vinterperioden och är tillräckligt motståndskraftig mot yttre påverkan. Det tål till exempel ett lager snö upp till 30 centimeter. Tillverkaren ger en garanti för denna typ av växthus från 6 till 15 år.

Bild
Bild

Standard

Dessa modeller är ganska budgetmässiga, vilket inte hindrar dem från att få utmärkta betyg för hållbarhet och tillförlitlighet. Rör för bågar kan ha olika tjocklekar, som köparen väljer. Det är denna parameter som påverkar produktens pris. Elementen är belagda med zink, vilket ger motståndskraft mot rost och korrosionsskyddande effekt.

Modell "Standard" har mer allvarliga dimensioner än "Mini" - med en bredd på 300 och en höjd av 200 centimeter kan längden vara 4, 6 och 8 meter. Bredden mellan bågarna är 1 meter. Ståltjocklek - från 0,8 till 1,2 millimeter. Bågarna själva är gjorda fasta och slutet är helsvetsat.

Agrosfera-Standard har 2 dörrar och 2 ventiler. Här kan du odla gröna, plantor, blommor och grönsaker. Ett strumpebandssystem rekommenderas för höga tomater.

Automatiska bevattnings- och ventilationssystem kan användas.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett plus

Agrosphepa-Plus-modellen liknar i sina grundläggande egenskaper standardmodellen och är dess förbättrade version. Den har bågar i ett stycke och en helsvetsad ände. Metallen som används i produktionen för ändar och dörrar har en tjocklek på 1 millimeter, för bågar - från 0,8 till 1 millimeter. Alla stålelement är belagda med zink på insidan och utsidan, vilket ger en korrosionsskyddande effekt.

Måtten liknar den tidigare modellen: växthusens bredd och höjd är 300 respektive 200 centimeter och längden är 4, 6, 8 meter. För att stärka ramen reduceras gapet mellan bågarna till 67 centimeter, vilket gör det möjligt för beläggningen att tåla ett snöskikt upp till 40 centimeter på vintern.

Skillnaden mellan Plus -modellen är i systemen för automatisk ventilation och droppbevattning, som installeras dessutom. På växthusets tak kan du vid behov installera ett annat fönster.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bogatyr

Produkten har bågar i ett stycke och en helsvetsad ände. Bågarna är gjorda av galvaniserat stål och har ett tvärsnitt på 4x2 cm. Dörrarna och ändänden är gjorda av ett rör med ett tvärsnitt på 2x2 cm.

Storleken på modellerna skiljer sig inte från de tidigare: med en bredd på 300 och en höjd på 200 centimeter kan produkten ha en längd av 4, 6 och 8 meter. Bredden mellan bågarna är 100 centimeter. Produkten har en förstärkt ram och tål svårare belastningar än tidigare typer. Bågarnas profil är bredare än i andra modeller. Om det behövs kan du organisera automatisk eller droppbevattning i växthuset, det är också möjligt att skapa automatisk ventilation.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Titan

Av hela sortimentet av växthus markerar tillverkaren denna modell som den mest hållbara och pålitliga. Enligt användarrecensioner är detta uttalande helt sant.

Bild
Bild
Bild
Bild

På grund av den förstärkta ramen har växthus av denna typ möjlighet att motstå allvarliga och imponerande belastningar - på vintern tål de upp till 60 centimeter av snölagret. Det finns ett automatiskt bevattnings- och ventilationssystem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sektionen av produktens stålbågar är 4x2 cm. Alla element är täckta med zinkspray, vilket utesluter korrosion och rost senare. Liksom i tidigare fall har produkten fasta bågar och en helsvetsad ände, vilket påverkar dess styvhet.

Bredden och höjden på modellen är 300 respektive 200 centimeter , längden kan vara 4, 6 eller 8 meter. 67 cm mellanrummet mellan bågarna ger förstärkning till strukturen. Bågarna har ett bredare tvärsnitt.

I ett växthus av typen "Titan" kan du installera ett extra fönster, liksom ett system för droppbevattning av växter. Om det behövs kan växthuset täckas separat med polykarbonat. Tillverkningsföretaget erbjuder flera typer av olika tjocklekar. Denna modell garanteras i minst 15 år.

Bild
Bild

Praktiska tips för installation och drift

Agrosferas produkter är välkända på marknaden och utmärks av sina positiva egenskaper och tillförlitlighet hos sina modeller.

De tål mekanisk påfrestning bra, är motståndskraftiga mot vittring, håller värmen väl och skyddar växter från solen

  • Innan du väljer och köper ett växthus måste du bestämma vilka dimensioner som krävs och strukturens huvuduppgifter. Hur stabil strukturen är beror på materialens typ och tjocklek.
  • Varje modell har instruktioner för montering och installation, växthuset kan monteras antingen självständigt eller genom att be professionell om hjälp. Installation ger inga speciella problem om det görs korrekt och korrekt. Man bör komma ihåg att dessa produkter inte kräver att man häller grunden, en betong- eller träbotten kommer att räcka.
  • Eftersom växthusen inte demonteras för vinterperioden måste de på hösten rengöras från smuts och damm och även behandlas med tvålvatten. Med korrekt installation och drift kommer Agrosfera -produkter inte att skapa problem och kommer att hålla i många år.

Rekommenderad: