Växthus "Kremlevskaya" (41 Bilder): Förstärkt Polykarbonatstruktur, Välvd Växthus Av Zink, Företaget "New Forms" - Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Växthus "Kremlevskaya" (41 Bilder): Förstärkt Polykarbonatstruktur, Välvd Växthus Av Zink, Företaget "New Forms" - Recensioner

Video: Växthus
Video: ODLA I VÄXTHUS - Följ odlingen i tre olika växthus från januari till december. Ett år med växthus. 2024, April
Växthus "Kremlevskaya" (41 Bilder): Förstärkt Polykarbonatstruktur, Välvd Växthus Av Zink, Företaget "New Forms" - Recensioner
Växthus "Kremlevskaya" (41 Bilder): Förstärkt Polykarbonatstruktur, Välvd Växthus Av Zink, Företaget "New Forms" - Recensioner
Anonim

Växthuset "Kreml" är välkänt på hemmamarknaden och har länge vunnit popularitet bland ryska sommarboende och ägare av privata tomter. Produktionen av dessa starka och hållbara strukturer utförs av Novye Formy LLC, som har funnits sedan 2010.

Företaget äger en designavdelning och produktionsverkstäder i staden Kimry, och är den största producenten av växthus i Ryska federationen.

Bild
Bild

Egenskaper

Växthuset "Kreml" är en välvd eller rakväggig struktur, vars ram är gjord av en stålprofil med en sektion på 20x20 - 20x40 mm med en väggtjocklek på 1,2 mm. Metallen som används för tillverkning av växthus är föremål för obligatorisk certifiering och uppfyller strikta hygienstandarder. Bågarna som bildar växthustaket har en dubbel design och består av parallella rör som är förbundna med styva broar. Bågarna är sammankopplade med hjälp av dragbalkar, även de gjorda av metall.

Tack vare den förstärkta ramstrukturen tål växthuset en viktbelastning på upp till 500 kg per kvadratmeter . Detta gör att strukturen kan användas i områden med kraftigt snöfall utan att oroa sig för takets integritet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Metallelementen i växthusen är målade med Pulverit pulveremalj innehållande zink, vilket gör dem frostbeständiga och inte utsatta för korrosion. Alla delar, utan undantag, bearbetas, inklusive fästsystem och underjordiska delar av ramrören. Tack vare pulverlackeringstekniken jämför "Kreml" växthus positivt med liknande produkter från andra tillverkare och kan tjäna i mer än ett dussin år.

Ett särdrag hos växthusen "Kreml" är närvaron av ett nytt låssystem "krabba ", som gör att du enkelt och pålitligt kan fixa delarna till varandra och ger enkel montering. Strukturen kan installeras direkt på marken. För detta är ramen utrustad med speciella benpinnar som fastnar djupt i marken och håller strukturen stadigt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Varje växthusmodell är utrustad med alla delar som är nödvändiga för installation, inklusive dörrar, karmbas med stift, fästelement, polykarbonatark, ventiler och en uppsättning beslag. Detaljerade monteringsanvisningar och ett garantikort måste inkluderas i varje låda. Om det inte finns någon medföljande dokumentation, är du troligen inför en falsk.

Växthuset "Kreml" är en ganska dyr produkt: kostnaden för en 4-metersmodell är i genomsnitt 16-18 tusen rubel. Och priset på en ytterligare 2 meter lång modul varierar från 3,5 till 4 tusen rubel. Tillverkaren garanterar perfekt service av konstruktionen under påverkan av snö och vindlast i 20 år. I ett mer skonsamt driftsläge kan systemet hålla mycket längre.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Populariteten och den höga konsumenternas efterfrågan på växthuset i Kreml beror på ett antal obestridliga fördelar med designen.

Stark ram ger hög hållfasthet hos strukturen och låter dig inte rengöra snö från taket på vintern. På grund av konstruktionens goda stabilitet och övergripande styvhet behöver du inte fylla kapitalgrunden - växthuset kan installeras direkt på marken. Om det finns problematiska och rörliga jordar på platsen kan en träbalk förimpregnerad med en antiseptisk sammansättning, cementbruk, sten eller tegel användas som grund. Alla metallelement i strukturen är belagda med en korrosionsskyddande förening, särskild uppmärksamhet ägnas åt de svetsade sömmarna, som den mest sårbara platsen för utseende av rost.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Polykarbonatbeläggning 4 mm tjock ger en optimal isoleringsnivå, och den genomtänkta formen på ramen bidrar till enhetlig uppvärmning av hela växthusrummet. Arken har en låg specifik vikt, motsvarande 0,6 kg per kvadratmeter, och är utrustade med ett UV -filter som skyddar växterna från överdriven exponering för solljus.
  • Bekvämt läge för ventiler och dörrar ger ett inflöde av frisk luft. Ramens design gör att du kan installera ett automatiskt fönsteröppningssystem, som gör att du kan programmera enheten att starta i din frånvaro och säkerställa regelbunden ventilation av växthuset.
  • Lätt att montera och möjligheten till självmontering gör att du kan installera växthuset med egna händer på kort tid. Utan att ta hänsyn till den tid som kan krävas för att bilda grunden, tar den fullständiga konstruktionen av strukturen en dag. Installationen utförs med de enklaste verktygen, och stegen och monteringsfunktionerna framgår tydligt i instruktionerna som bifogas varje kit. Vid behov kan växthuset demonteras och installeras på en annan plats.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Brett prisklass låter dig välja en modell av både ekonomiklass med raka ramväggar och dyra välvda system.
  • Stort urval av storlekar låter dig välja ett växthus av valfri storlek. För små områden, smala och långa strukturer med en yta på 2x6 kvm. meter, och för rymliga trädgårdar kan du köpa en bred tremätare. Växthusens längd är alltid en multipel på 2 meter, vilket motsvarar bredden på polykarbonatarket. Om du vill kan du förlänga strukturen med hjälp av infästningsmoduler, som också är enkla att installera.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Sortimentet av växthus "Kreml" representeras av flera serier, som skiljer sig från varandra i storlek, form, styrka och pris.

" Lux ". Samlingen representeras av välvda modeller, som kan installeras på alla typer av fundament, inklusive timmer och band. Finns i modifieringar " President" och "Star ". Den mest populära är fyrmetersmodellen, som består av två ändmoduler, två dörrar och akterspegel, fyra profilstyrningar och 42 horisontella band. Avståndet mellan intilliggande bågar i denna modell är 1 m.

Setet innehåller 3 polykarbonatark, beslag, dörrhandtag, bultar, skruvar, muttrar och fixerings "krabbor". Detaljerade instruktioner och ett garantikort krävs.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Växthuset tål snötäck som väger upp till 250 kg per kvadrat. Kostnaden för en modell med sådana parametrar kommer att vara 16 tusen rubel. Varje ytterligare 2 meter lång modul kommer att kosta 4 tusen.

" Zink ". Modellen är tillverkad på grundval av "Lux" -serien. Den förstärkta ramen är tillverkad av galvaniserat stål, vilket ger strukturen hög kemisk beständighet och ökade korrosionsegenskaper. Tack vare dessa egenskaper, i växthusrummet eller i det omgivande området, är det möjligt att behandla växter med skadedjursbekämpningsmedel utan rädsla för metallkonstruktionens säkerhet.

Ett utmärkande drag i denna serie är en längre livslängd jämfört med modellerna "Lux", vilket beror på metallbeläggningens kvalitet. Växthusens höjd är 210 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Bogatyr ". Serien representeras av extra starka välvda strukturer som klarar en viktbelastning på upp till 400 kg per m2. Hög tillförlitlighet beror på det minskade avståndet mellan angränsande bågar, som är 65 cm, medan i andra serier är detta avstånd lika med en meter. Profilröret har sektionsparametrar på 20x30 mm, vilket också är något högre än profildimensionerna på andra modeller. "Bogatyr" produceras i standardlängder, som är 6 och 8 m, och rekommenderas för installation i rymliga områden. Växthusrummets område gör att du kan utrusta strukturen med ett värmesystem och använda det på vintern.
  • " Berättelse ". Serien representeras av budgetmodeller med små dimensioner, raka väggar och ett välvd tak. Detta gör att du kan använda växthuset i små förortsområden. Modellen är bara 195 cm hög, minsta längd är 2 m och bredden överstiger inte 2,5 m.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan installera ett växthus på 4 timmar. För närvarande har modellen utgått och kan endast köpas från gamla lagerlager.

" Pil ". Serien representeras av en välvd struktur av en spetsig typ, på grund av vilken den tål en viktbelastning på upp till 500 kg. Bågarna har en enda design, men på grund av det ökade tvärsnittet på 20x40 mm ger de ramen hög hållfasthet. Alla metallelement är galvaniserade och har en hållbar korrosionsskyddande effekt. Denna modell är företagets nyaste utveckling och innehåller alla de främsta fördelarna med den tidigare serien.

Bild
Bild
Bild
Bild

Instruktioner

Det är mycket enkelt att montera växthusramen, även en person som inte har monteringserfarenhet kan montera strukturen helt inom en dag. Självmontering och installation av växthuset i Kreml utförs med en sticksåg, skruvmejsel eller skruvmejsel, skiftnycklar, en borr med en uppsättning borrar och ett måttband. Designfunktioner gör att växthusen kan installeras direkt på marken, men med tanke på kraften hos vissa dyra modeller, samt möjlig snölast på vintern, rekommenderas det fortfarande att bilda en grund. Det snabbaste och billigaste grundalternativet är att använda en träbalk som behandlats från skadedjur och parasiter.

Efter installationen av fundamentet kan du fortsätta med installationen av ramen , som du måste börja med att lägga ut alla delar på marken i den ordning de ska installeras. Monteringen börjar med att fästa ändbitarna och bågarna, ansluta dem och sedan justera dem vertikalt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Därefter installeras stöddelarna, varefter akterspegel och dörrar installeras. När ramen är helt monterad kan du börja lägga arken.

Cellulärt polykarbonat bör fixeras med en H-profil: detta kommer att förbättra växthusets utseende och fördelaktigt skilja en sådan struktur från en struktur på vilken arken överlappar varandra. Innan du lägger polykarbonat rekommenderas att du lägger ett silikonbaserat smörjmedel i spåren på ramen och behandlar arkens änddelar med alkohol. Detta gör det möjligt att bilda en mer lufttät struktur och utesluta inträngning av smält snö och regnvatten i växthuset. Strikt efterlevnad av installationstekniken och sekvensen av monteringssteg gör att du kan montera en stark och pålitlig struktur som håller i mer än ett dussin år.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vård

Tidig vård och noggrann drift kommer att bevara växthusets ursprungliga utseende och öka livslängden avsevärt. Strukturen ska tvättas med en mjuk trasa och tvålvatten. Användningen av tvättmedel med en slipande effekt är oacceptabel: ytan av polykarbonat från sådan bearbetning kan bli grumlig, vilket kommer att förvärra insolation och negativt påverka växthusets utseende.

På sommaren ska rummet ventileras regelbundet ., detta hjälper till att avlägsna överflödig fukt som bildas till följd av markförångning och säkerställer korrekt tillväxt och utveckling av växter. Modeller, vars högsta tillåtna viktbelastning på ramen inte överstiger 250 kg, bör förstärkas ytterligare för vintern. För att göra detta måste du bygga stöd och installera dem under växthusets mittbågar. Detta minskar belastningen på ramen och förhindrar att den deformeras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Växthus "Kreml" är mycket populärt och har många godkännande recensioner. Tillgängligheten av installation utan användning av dyra verktyg och inblandning av specialister noteras. Uppmärksamheten riktas mot möjligheten att själv välja den längd som krävs genom att lägga till ytterligare moduler. Fördelarna inkluderar bristen på behovet av att regelbundet komma till landet på vintern för att rensa taket för snö. Nackdelarna inkluderar den höga kostnaden för även de mest budgetmodeller.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Växthuset "Kreml" låter dig lösa problemet med att få en bra skörd i områden med kallt klimat, liksom på platser med riklig nederbörd och i områden med riskabelt jordbruk.

Varför Kreml -växthusen anses vara de bästa, se den här videon.

Rekommenderad: