Barnhörlurar: Hörlurar För Ett Barn På 7-10 år, Hörlurar Med Mikrofon Och Andra Modeller För En Tonåring

Innehållsförteckning:

Video: Barnhörlurar: Hörlurar För Ett Barn På 7-10 år, Hörlurar Med Mikrofon Och Andra Modeller För En Tonåring

Video: Barnhörlurar: Hörlurar För Ett Barn På 7-10 år, Hörlurar Med Mikrofon Och Andra Modeller För En Tonåring
Video: New Bee KH20 Kids Headset - The Perfect Gift For Kids! 2024, Maj
Barnhörlurar: Hörlurar För Ett Barn På 7-10 år, Hörlurar Med Mikrofon Och Andra Modeller För En Tonåring
Barnhörlurar: Hörlurar För Ett Barn På 7-10 år, Hörlurar Med Mikrofon Och Andra Modeller För En Tonåring
Anonim

Hörlurar är ett modernt och funktionellt tillbehör. Moderna tillverkare tillverkar och säljer musikhörlurar inte bara för barn utan även för vuxna. Det är viktigt att ta hänsyn till att barns hörlurar måste uppfylla ett antal ytterligare krav. Idag i vår artikel kommer vi att titta på de särdrag hos hörlurar för barn, reglerna för att välja dem, liksom de mest populära modellerna.

Krav

Ökade krav ställs på barns hörlurar. Saken är att ljudet från detta musikaliska tillbehör kan ha en negativ inverkan på ditt barns hälsa. Så, Först och främst bör man komma ihåg att det är tillåtet att bara köpa sådana barnhörlurar som är tillverkade av säkra och miljövänliga material.

Dessutom rekommenderas att du endast använder enheter som fungerar med en volymnivå som inte är högre än 85 dB. I annat fall kan hörlurarna orsaka irreparabel skada på barnets hörapparat. Det är också viktigt att begränsa användningen av hörlurar i tid. Således, när du väljer hörlurar för ett barn, bör du fokusera på enheter som är säkra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över arter

Idag presenteras ett stort antal modeller av barnhörlurar på marknaden för ljudutrustning och elektronik (till exempel vinter, brusreducering, enheter med mikrofon, etc.). På grund av en så stor variation är det ganska svårt för användare att navigera och välja den bästa enheten. För användarnas bekvämlighet är alla befintliga hörlurar vanligtvis uppdelade i flera typer.

Bild
Bild

Efter konstruktionstyp

Den första viktigaste faktorn, på grundval av vilken flera grupper av hörlurar skiljer sig från (till exempel on-ear, vakuum, fullstorlek), är typen av design på detta tillbehör. Så först och främst bör det nämnas om in-ear-hörlurar. Deras namn är direkt relaterat till sättet att använda - sådana hörlurar sätts in i öronen. Denna typ av musikaliska tillbehör anses vara den vanligaste . Det uppfanns relativt nyligen - 1991.

Bild
Bild
Bild
Bild

En annan populär typ av hörlurar som har många likheter med den tidigare gruppen är in-ear-enheter . De kallas ofta vakuumhörlurar. Det är viktigt att notera att de sätts in något djupare i öronen än hörlurarna som beskrivs ovan. Därför rekommenderas det inte att köpa dem för användning av barn.

Samtidigt bör man vara uppmärksam på att in-ear-hörlurar ger hög tätning och ljudkoncentration.

Bild
Bild
Bild
Bild

On-ear-hörlurar får sitt namn på grund av att de inte sätts djupt in i örat, utan sitter fast på hörselorganets yta . Följaktligen är de säkra att använda även för små barn. Således är ljudets omedelbara källa utanför öronen. Mycket ofta är sådana hörlurar utrustade med en mikrofon, och de är ganska stora i storlek.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hörlurar över örat perfekt för alla familjemedlemmar hemma (både vuxna och barn). Ljudabsorberande enheter täcker helt örat. Följaktligen kan de användas inte bara för att lyssna på musik eller ljudspår, utan också som hörselskydd (till exempel på ett tåg eller flygplan). Brusreducerande hörlurar över örat har sällan en fällningsmekanism, så de är inte lämpliga för resor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Monitor hörlurar kännetecknas av ett stort pannband och imponerande vikt . De är avsedda för professionellt bruk (till exempel kan ingen ljudtekniker klara sig utan en sådan enhet), de används inte i vardagen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Akustisk design

Beroende på typen av akustisk design finns det två grupper av hörlurar: öppna och stängda. Apparater med öppen typ har en högtalare som finns i en särskild kammare . Denna kamera har speciella kortplatser. Det är viktigt att notera att dessa enheter tillåter externt brus att passera igenom och anses därför säkrare än stängda. Stängda hörlurar har däremot inga perforeringar, de är helt begränsade från omvärlden. När du lyssnar på musik kommer du därför inte att höra externt bakgrundsljud.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med signalöverföringsmetod

Metoden för signalöverföring skiljer mellan trådbundna och trådlösa hörlurar. Så den första typen av enheter är ansluten till andra enheter via en speciell kabel. Trådlösa enheter är oftast utrustade med en Bluetooth -funktion . Trådlösa enheter anses vara mer moderna och föredras av fler användare. De ger hög rörlighet och rörlighet, vilket är särskilt viktigt för små barn, eftersom det är ganska svårt för dem att sitta på ett ställe.

Bild
Bild
Bild
Bild

Design

För att göra hörlurar som är så attraktiva som möjligt för barn, ägnar tillverkarna särskild uppmärksamhet åt den yttre designen av musikaliska tillbehör. Varje företag försöker skapa de mest snygga hörlurarna som kommer att tilltala moderna barn . Så till exempel rosa och fluffiga hörlurar, enheter i form av djuröron (till exempel katter) är gjorda för tjejer. För pojkar skapas mer minimalistiska hörlurar i en futuristisk design. Dessutom är hörlurar populära bland barn, vars ytterhölje är dekorerat med bilder av seriefigurer. Ljusa neonfärger är av intresse.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

På grund av det stora utbudet av hörlursmodeller för barn är det ganska svårt att välja den bästa. Idag ger vi dig en överblick över de mest fashionabla och populära modellerna.

COLOUD-C34

Dessa hörlurar är av typen over-ear och är trådbundna. De tillverkas i Sverige, och deras genomsnittliga marknadspris är cirka 800 rubel. Signalomvandling sker elektrodynamiskt. Designen har en 3,5 mm minijack, tack vare vilken processen för att ansluta hörlurarna till andra enheter (till exempel till en mobiltelefon, surfplatta eller bärbar dator) utförs.

Barn kommer definitivt att lockas av den externa designen av hörlurarna, som är mycket ljusa . Dessa hörlurar är lämpliga för barn som har fyllt 9 år. De positiva egenskaperna inkluderar tydligt och mjukt ljud, ljudisolering av hög kvalitet samt kompatibilitet med en mängd olika enheter. Å andra sidan bör man komma ihåg att modellen inte har en ljudbegränsare.

Bild
Bild

HARPER Kids HB-202

Genom att köpa sådana enheter ger du inte bara ditt barn ett högkvalitativt tillbehör, utan stöder också en inhemsk tillverkare, eftersom modellen HARPER Kids HB-202 är tillverkad i Ryska federationen. Dessa hörlurar är trådlösa och fungerar tack vare Bluetooth -funktionen.

Tack vare Li-Ion-cellen kan tillbehöret arbeta kontinuerligt i 2,5 timmar . Enheten är avsedd för barn över 10 år. Modellen är utrustad med en mikrofon och LED -indikationssystem. Hörlurar ger högsta ljudkvalitet. Dessutom finns det modern teknik som handsfree och headset.

Bild
Bild

JBL-JR300

Ursprungslandet för denna modell är USA. Marknadspriset är cirka 1300 rubel. Tillbehöret säljs i olika färger, så det passar både pojkar och tjejer över 8 år. Den akustiska utformningen av enheten är av en sluten typ och sändarens design är dynamisk . Modellen är trådbunden, kabellängden är 1 meter.

Bild
Bild

Hur väljer man?

När du väljer ljudtillbehör för ett litet barn (t.ex. 3 eller 5 år) eller tonåring (t.ex. 7, 8, 10 år) är det viktigt att tänka på flera viktiga faktorer. Idag i vår artikel kommer vi att titta på de viktigaste.

Tillverkare

När du köper musiktillbehör ska du först kontakta tillverkaren. Så, Det rekommenderas att ge företräde endast till betrodda och betrodda stora företag . Saken är att sådana organisationer (på grund av sin stora skala) har förmågan att förlita sig på den senaste tekniken och vetenskapliga utvecklingen i produktionen av produkter. Således får du bara den mest uppdaterade enheten. Dessutom följer hela tillverkningsprocessen internationella regler och standarder, vilket är särskilt viktigt för produkter som är avsedda för barns användning.

Bild
Bild

Funktionella egenskaper

Beroende på den specifika modellen och tillverkaren kan enheterna ha en annan funktionsuppsättning. Till exempel, det finns hörlurar med standardfunktioner - med deras hjälp kan du bara lyssna på musik . Å andra sidan finns det tillbehör som är utrustade med ytterligare funktioner: till exempel en volymbegränsare (vilket är särskilt viktigt för barn), en mikrofon etc.

Bild
Bild

Pris

Beroende på tillverkare, liksom det funktionella innehållet (de faktorer som beskrivits ovan), skiljer sig också kostnaden för enheterna. Marknaden erbjuder enheter i alla priskategorier: från budget till lyx . För barns användning rekommenderas det att uppmärksamma tillbehör i mellansegmentet: å ena sidan kännetecknas de av tillräcklig kvalitet, å andra sidan är det inte synd om barnet bryter dem oavsiktligt.

Bild
Bild

Utnämning

Moderna ljudenheter skiljer sig åt beroende på syftet. Så till exempel används vissa enheter uteslutande för att lyssna på musik eller titta på filmer, andra är lämpliga för att sova (till exempel när ditt barn somnar till tecknade serier). Dessutom kan olika modeller utformas för en telefon eller dator.

Bild
Bild

bekvämlighet

Barns hörlurar ska vara så bekväma som möjligt under användning: de får inte krossas eller gnugga. Därför rekommenderas att köp av dessa enheter utförs tillsammans med barnet. Din lilla kommer omedelbart att kunna prova på tillbehöret och avgöra hur bekvämt det är.

Bild
Bild

Exteriör design

Barns ljudenheter skiljer sig åt i utseende för pojkar och flickor. Det är värt att ägna särskild uppmärksamhet åt detta, eftersom tillbehörets utseende är mycket viktigare för barnet än dess funktionella innehåll.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du, när du köper ljudtillbehör, tar hänsyn till alla de faktorer som beskrivs ovan, kommer du att kunna köpa inte bara praktiska och funktionella enheter som kommer att hålla länge och korrekt utföra sina funktioner, utan också utåt attraktiva hörlurar som passar ditt barns smak.

Rekommenderad: