24-tums TV-betyg: De Bästa Budgetmodellerna Med En Diagonal På 24 Tum För Köket Och Andra Rum, Topp-TV För Kvalitet

Innehållsförteckning:

Video: 24-tums TV-betyg: De Bästa Budgetmodellerna Med En Diagonal På 24 Tum För Köket Och Andra Rum, Topp-TV För Kvalitet

Video: 24-tums TV-betyg: De Bästa Budgetmodellerna Med En Diagonal På 24 Tum För Köket Och Andra Rum, Topp-TV För Kvalitet
Video: Best 32 Inch TV 2021 ⚡ Best TV under 15000 ⚡ Best TV 65 Inch ⚡ Big Billion Days Deals 2024, Maj
24-tums TV-betyg: De Bästa Budgetmodellerna Med En Diagonal På 24 Tum För Köket Och Andra Rum, Topp-TV För Kvalitet
24-tums TV-betyg: De Bästa Budgetmodellerna Med En Diagonal På 24 Tum För Köket Och Andra Rum, Topp-TV För Kvalitet
Anonim

Det är inte alls nödvändigt att köpa en tv -mottagare med en stor skärm. Bedömningen av de bästa 24-tums-tv-apparaterna visar övertygande att de i många fall är perfekta. Du behöver bara välja rätt version.

Bild
Bild
Bild
Bild

Topp bästa modeller för kvalitet

Betyget på 24-tums TV-apparater inkluderar välförtjänt Funai modell 24FEV5725 / 10 … Skärmen på enheten ger en bildändring med en frekvens på 100 Hz. En analog tuner tillhandahålls strukturellt. Tyvärr stöds inte Wi-Fi-teknik.

Men å andra sidan är alla de viktigaste nyanserna när det gäller den faktiska bilden och mottagandet av sändningar i luften på rätt nivå.

Bild
Bild

Ett mycket mer funktionellt alternativ är Yuno ULM-24TC111 … Strikt taget är skärmens diagonal 23,6 tum. Ytupplösningen når 1366x768 pixlar. Matrisen svarar på kommandon från den centrala processorn på 8,5 ms. Andra egenskaper är följande:

  • bildens ljusstyrka - upp till 210 cd per 1 kvm. m;
  • säker utveckling av DVB-T2, DVB-C;
  • undertryckande av visuellt brus;
  • kamfiltrering;
  • svepa med en frekvens på 50 Hz;
  • automatisk klippning av en mycket hög signal;
  • blockering av föräldrar;
  • val av favoritkanaler;
  • CI + PCMCIA -gränssnitt;
  • behandling av filer H. 264, H. 265;
  • ljudkvalitet på Dolby Digital -nivå;
  • möjligheten att ansluta externa hårddiskar med en kapacitet på upp till 1 TB;
  • väggfäste enligt VESA 75x75 -standarden.
Bild
Bild
Bild
Bild

En mycket tunn TV har också förtjänstfullt en mycket bra position på marknaden. Philips 24PHT4031 / 60 … Det är en utmärkt LED -enhet som garanterar HEVC -bilder. Den tveklösa fördelen är Digital Crystal Clear -tekniken. Den inbyggda tunern gör ett utmärkt jobb med att bearbeta signaler:

  • DVB-C;
  • DVB-T;
  • DVB-T2.

Tydligen har kompetenta designers arbetat med Phillips -produkten. Särskild modern teknik förbättrar ljusstyrka och kontrast.

Även de mest dynamiska scenerna kommer att återges perfekt. Experter noterar färgernas rikedom och deras naturliga överföring. Displayens ljusstyrka är högre än den förra modellen och tekniskt når den 250 cd per 1 m2 yta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Budgetalternativ

När du väljer billiga 24-tums TV-mottagare bör du vara uppmärksam på modell LG 24TK410V-PZ … Viktigt: tillverkaren placerar den också som en komplett ersättning för en stationär PC -skärm. Delsystemet skärm och video säkerställer säkert att bilder i HD -kategorin tas emot. Det finns ett "film" -läge, tack vare vilket du tydligt kan se allt även i de mörkaste avsnitten.

Eftersom högtalare med stereoljud tillhandahålls, finns det inget särskilt behov av externa högtalare. Den speciella Flaker Safe -tekniken minimerar obehagliga och till och med farliga flimmer . Eftersom designen är utformad för väggmontering är enheten mer mångsidig än andra modeller. Ljudsystemet är helt kompatibelt med Virtual Surround -standarden. Du kan ansluta externa komponenter med USB och HDMI.

Bild
Bild

BBK 24LEM-1078 / T2C kan välförtjänt anses vara ett ganska bra val.

Denna enhet ger genomgående HD Ready -upplösning . DVB-C, DVB-T2-teknik stöds fullt ut. Betraktningsvinkeln i båda planen når 178 grader. Matrisen svarar på bara 5 ms, ljusstyrkan når 200 cd per kvadratmeter. m, och kontrastförhållandet är 3000 till 1.

Bild
Bild

Hyundai -utrustning är ofta en attraktiv lösning. Till exempel, modell H-LED24ES5020 med extra tunn display … Bilden uppdateras med HD Ready -kvalitet 60 gånger per sekund. Ljudeffekt - 2x2 W. Dolby Digital, NICAM -standarder stöds fullt ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är lämpligt att slutföra granskningen av budgetversioner om en sådan nyhet som SUPRA STV-LC24LT0060W … Upplösningen är densamma som för andra modeller - 1366x768 pixlar. Samtidigt är HDTV -funktionen fullt implementerad. Text -TV och sömntimer finns.

Inspelning aktiveras också med en timer, om det behövs. Det dynamiska kontrastförhållandet når 80 000 till 1.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Naturligtvis, när du väljer en TV, måste du noggrant studera de recensioner som lämnas av andra människor. Den mest värdefulla informationen i dem är hur enheten beter sig flera månader efter köpet. Men din egen bedömning av åtminstone TV: ns utseende kan inte ignoreras. Var uppmärksam på väggmonteringsalternativet för köket. Det låter dig överge olika hyllor, piedestaler och andra lösningar som rör upp utrymmet.

Nästan alla moderna modeller kan:

  • arbeta med minneskort;
  • återge bilder, ljud och video från USB -media;
  • använda USB -portar för att ansluta ytterligare utrustning;
  • använda Smart TV -läge.
Bild
Bild
Bild
Bild

Sådana alternativ är redan tillgängliga även i budgetklassmodeller. Och om de inte finns där är det antingen en enhet av låg kvalitet eller en föråldrad produkt. Om det inte finns något ledigt hängande utrymme på väggen kan du alltid välja en inbyggd TV-modell . Eftersom belysningen i köket vanligtvis är hög, och i det här rummet de arbetar eller samlas på kvällarna, är en mycket viktig egenskap den skärmens antireflekterande beläggning. Om den är närvarande, kommer inte ens intensiv exponering för solljus eller elektriska strålar att skapa obehagliga reflektioner.

Men det finns flera andra överväganden som också måste beaktas. Således kan den avancerade tekniken för kvantprickar förbättra mättnaden av mörka scener och öka bildens ljusstyrka. Och här Svagheter som är karakteristiska för konventionella LED -LCD -skärmar (begränsade betraktningsvinklar, matrisens långsamma svar) förblir helt.

Närvaron av HDR -läget hjälper till att delvis kompensera för dessa nackdelar, och därför är det mycket viktigt att vara intresserad av dess närvaro.

Bild
Bild

Här är några fler rekommendationer:

  • Det är lämpligt att köpa TV -apparater i stora butiker och helst på tillverkarnas officiella representationer.
  • du ska inte automatiskt lita på nämnandet av Smart TV, det är bättre att noggrant ta reda på vad den verkliga funktionen är i det här läget;
  • om möjligt, föredra enheter med en högre skanningsfrekvens.

Se nedan för en översikt över en av modellerna.

Rekommenderad: