Skoplansmaskiner: Heute Easy Comfort- Och Gastrorag JCX-9-enheter, Prestige Compact-rengöringsmedel Och Andra, Automatiska Och Andra Typer

Innehållsförteckning:

Video: Skoplansmaskiner: Heute Easy Comfort- Och Gastrorag JCX-9-enheter, Prestige Compact-rengöringsmedel Och Andra, Automatiska Och Andra Typer

Video: Skoplansmaskiner: Heute Easy Comfort- Och Gastrorag JCX-9-enheter, Prestige Compact-rengöringsmedel Och Andra, Automatiska Och Andra Typer
Video: Insideeus - Ecstasy (Official Video) 2024, Maj
Skoplansmaskiner: Heute Easy Comfort- Och Gastrorag JCX-9-enheter, Prestige Compact-rengöringsmedel Och Andra, Automatiska Och Andra Typer
Skoplansmaskiner: Heute Easy Comfort- Och Gastrorag JCX-9-enheter, Prestige Compact-rengöringsmedel Och Andra, Automatiska Och Andra Typer
Anonim

Det är ganska svårt att hålla skorna rena på egen hand. Regelbunden rengöring tar tid, krämer och svampar. Om du letar efter rena skor är en skoputsningsmaskin den perfekta lösningen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Beskrivning

Skoputsar är mycket enkla men effektiva enheter. De kombinerar flera typer av borstar som gör att du kan hantera en mängd olika uppgifter . För att enheten ska börja fungera måste den vara påslagen, vilket kommer att sätta borstarna i rörelse. På så sätt blir dina stövlar helt rena mycket snabbt. Dessutom rengörs skopack från en specialdispenser efter rengöring. Sedan sprids grädden ut över skorna med en mjuk borste.

Mest troligt har du redan sett sådana enheter, men inte hemma . Vanligtvis finns sådana enheter vid ingången till ett affärscenter, privat klinik, kontor och så vidare. Det bör understrykas att de också kan vara industriella. Sådana enheter kännetecknas av utmärkt effektivitet, därför används de för mycket smutsiga stövlar. Vanligtvis är borstarna placerade på toppen, botten och sidorna, så även sulan kan rengöras.

Naturligtvis är industriella enheter inte lämpliga för hemmet, eftersom de är ganska stora i storlek.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skomaskiner är mycket populära i USA. Idag blir dessa enheter kända på hemmamarknaden. Genom att köpa den här enheten får du följande fördelar:

  • bekvämlighet;
  • skor är alltid rena och snygga;
  • Perfekt kvalite;
  • sparar tid;
  • rengöring och polering - 2 i 1.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Men tyvärr finns det också nackdelar, nämligen:

  • högt pris;
  • komponentdelar och förbrukningsmaterial bör bytas då och då;
  • du måste välja en kräm för varje modell;
  • om en störning inträffar bör du kontakta servicecentret, reparera inte själv;
  • endast lämplig för rengöring av naturläder, ekoläder och konstläder.

Viktig! Det är nödvändigt att ägna särskild uppmärksamhet åt borstarnas skick, för om de är skadade eller slitna, kommer skorna att förlora sitt attraktiva utseende, eller apparaten kan i allmänhet gå sönder. Det är också viktigt att endast köpa originaldelar. Leta efter samma tillverkare som enheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

En skoputsningsmaskin är en utrustning som innehåller ett golvskåp och inbyggda borstar. Startknappen eller närvaron av ett fotodiodelement låter dig slå på den här enheten . Därefter måste du sätta in din fot med skor i mitten av enheten, medan borstarna snabbt rengör skorna från smuts.

I slutet av proceduren doseras skopack från dispensern, som borstarna fördelar jämnt över skorna . När maskinerna blev populära började moderna tillverkare att utöka sitt sortiment med ovanliga och effektiva enheter. Låt oss titta närmare på sortimentet av modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Enligt överenskommelse

Om vi tar denna faktor som grund, kan flera sorter särskiljas

För hemmet . Som regel är dessa kompakta enheter som innehåller små borstar. Funktionsprincipen skiljer sig inte från business class -modellerna. De fungerar från nätverket. Dessa modeller har borstar för polering och rengöring, samt en speciell behållare för grädde. För att slå på sådana modeller används en pek- eller tryckknappsmekanism.

Vissa alternativ kan kompletteras med en timer för enkel användning.

Bild
Bild

Kontor . Enheter för kontorsbruk kan hittas på flygplatsen, hotellet, restaurangen, teatern och så vidare. Sådana enheter skiljer sig från husmaskiner genom att de låter dig rengöra ett stort antal skor på kort tid. Så en enhet rengör 100-500 par per dag. Naturligtvis märks skillnaderna också externt. Exempelvis är kontorsmodeller mer massiva, de är utrustade med en räkningsvaliderare, och de visar också reklam för att lysa upp väntetiden. Som ett resultat har företaget som placerade den här enheten ytterligare inkomster.

Bild
Bild

Gata . Dessa alternativ är utformade för utomhusplatser. Det här är mekaniska modeller som inte är rädda för nederbörd. Enheten innehåller raka och tvärborstar. För att få det att fungera är det tillräckligt att sträcka in foten i nischen och gnugga borstarna med din känga. Vanligtvis finns sådana modeller nära butiker eller hus på landet.

Bild
Bild

Betald . Detta alternativ har nödvändigtvis en mottagare för mynt eller sedlar. Först måste du betala för tjänsten, sedan sätta din fot i nischen och vänta på att maskinen ska göra sitt jobb. Vanligtvis är betalda modeller automatiska. Borstarna roterar inte bara på plats utan rör sig också framåt och bakåt.

Bild
Bild

Enligt arbetsprincipen

Om vi utgår från principen för drift av maskiner för rengöring av skor, bör flera sorter övervägas

Manuell . Sådana modeller kännetecknas av små dimensioner. De kan drivas med batterier eller elnät. De innehåller avtagbara borstar och speciella svampar för polering. Först måste du slå på maskinen och sedan rengöra dina skor och hålla maskinen i handtaget.

Bild
Bild

Elektrisk . Elektriska maskiner har en direktdrivning. En mekanisk omkopplare utformad för fotdrift ger kontroll över enheten. Sådana modeller kan vara gjorda av olika material: spånskiva, rostfritt stål, trä eller metall.

En matta som absorberar smuts är ett måste. Med sin hjälp rengörs sulan.

Bild
Bild

Halvautomatisk . Dessa modeller har mycket gemensamt med elektriska. Skillnaden är att efter en viss tid stängs enheten av automatiskt.

Bild
Bild

Populära modeller

Idag erbjuder olika tillverkare många högkvalitativa skoputsningsmaskiner. Låt oss titta närmare på flera populära lösningar.

Gastrorag JCX-12

Detta alternativ har små dimensioner - 258x400x240 mm. Modellen är perfekt för hemmabruk eftersom den har ett vackert utseende . Stålkroppen ser snygg och effektiv ut. Eftersom enheten har en effekt på 120 W kan det hävdas att stövlar snabbt rengörs från smuts, damm och slask. Under drift gör enheten inte ljud, så den kan användas både på natten och tidigt på morgonen, medan de andra sover.

Gastrorag JCX-12 kan manövreras för hand eller till fots . Om det första alternativet är installerat, bör du ansluta ett långt rör, för med hjälp av knappen kommer det att ligga nära bältet, det kommer att vara bekvämt att trycka på det med handen. Om den andra - det räcker med att kliva på knappen på enhetens lock. Denna variant har flera penslar, nämligen:

  • en hård - för rengöring av skor;
  • två mjuka - för mjuk polering.

Förekomsten av en gummimatta garanterar möjligheten att rengöra skosulorna från smuts. Och enheten innehåller också en speciell behållare med en dispenser som grädden hälls i. Priset på denna modell är från 7000 rubel.

Bild
Bild

Heute Easy Comfort

Ett utmärkt alternativ för rengöring av skor från en tysk tillverkare. Denna modell är idealisk för hemmabruk, eftersom dess dimensioner bara är 49x32x31 cm . Liksom den tidigare modellen har denna enhet en hård och två mjuka borstar. Behållarens volym för grädden är 200 ml. Vid måttlig användning kommer denna mängd att vara i 2-3 månader.

Heute Easy Comfort -enheten har ett metallhölje i två utföranden - silver och khaki . Tack vare den speciella mattan är det bekvämt att bli av med smuts på sulan. Denna modell kännetecknas av hållbarhet, eftersom tyska tillverkare sätter kvalitet i första hand. Men du måste alltid betala för det. Den största nackdelen är det höga priset, eftersom en sådan modell kostar från 25 000 rubel.

Bild
Bild

Gastrorag JCX-9

Detta alternativ tar inte bort smuts från skorna, men det polerar dem perfekt. Den elektriska modellen Gastrorag JCX-9 har fotkontroll . Den är utrustad med två polerborstar och en krämbehållare. Detta alternativ kännetecknas av kompaktitet, eftersom dess dimensioner är 295x255x235 mm, medan vikten är 6 kg. Produktens kropp är tillverkad av emaljerat stål. En trummatta är avsedd för rengöring av sulan . Produktens effekt är 90 W. Priset börjar på 5500 rubel.

Bild
Bild

Prestige Compact

Detta är en kompakt version från en rysk tillverkare som kan köpas för både kontor och hemmabruk. Det lockar uppmärksamhet med ganska bekväma borstar, eftersom de är mycket breda, så rengöringsprocessen utförs ganska snabbt . Modellen innehåller 2 hårda och 2 mjuka borstar. Utrustningens vikt är 10 kg, och måtten är 48x23x26 cm. Detta är en automatisk maskin, eftersom den har en beröringskänslig automatisk på och av. Kostnaden för produkten är från 25 000 rubel.

Bild
Bild

Heute Polifix 2

Om du letar efter det perfekta alternativet för kontoret är denna modell den bästa lösningen. Det är en golvskrubber som enkelt kan installeras på golv. Den har tre borstar som gör jobbet ganska snabbt . Enheten kompletteras med en behållare med en krämdispenser. Gummimattan är utmärkt för att ta upp smuts från yttersulan. Denna modell är tillverkad i Tyskland, medan tillverkaren ger 1 års garanti. Priset på produkten är 120 000 rubel.

Bild
Bild

Kunglig komp

Detta är en mångsidig modell som lockar ögat med ett ganska snyggt och attraktivt utseende. Det gör att du kan rengöra dina skor från både toppen och botten. Utrustningen innehåller 4 borstar, en för sulan, en för rengöring av den övre, två för polering. En behållare med en bekväm dispenser för ekonomisk användning av grädden är ett bekvämt tillägg . Modellens vikt är 22 kg och måtten är 90x41x35 cm. Produktens pris är 65 000 rubel.

Bild
Bild

Valbara kriterier

För att hitta det bästa alternativet för dina behov bör du ta hänsyn till följande parametrar:

  • tillverkare -det är bättre att köpa produkter från välkända märken, eftersom produkter från lite kända företag vanligtvis inte håller länge;
  • garanti - det är bättre att ta en modell med en garanti på 1 år eller mer, för att inte lägga ut extra pengar på reparationer;
  • material - uppmärksamma hållbara metallprodukter; det är bättre att borstarna är gjorda av naturliga borst, syntet bör överges;
  • pris - inte alltid är en dyr modell av hög kvalitet, det är bättre att initialt analysera marknaden;
  • design - om du vill att varje element ska presenteras i en viss stil, så är denna parameter också mycket viktig;
  • Utrustning - det är viktigt att förstå om du behöver alla modellens funktioner, det är möjligt att du kommer att betala för mycket för onödiga funktioner;
  • Tekniska parametrar - det finns ingen anledning att köpa en kraftfull enhet för hemmet, en indikator på 100-150 watt räcker.
Bild
Bild
Bild
Bild

Villkor

Om du ännu inte har använt en skopackmaskin bör du följa följande algoritm för åtgärder:

  • du måste placera enheten på en plan yta;
  • du måste köpa grädde och polera i förväg;
  • det är viktigt att fylla gräddbehållaren halvvägs;
  • med ett eluttag, anslut utrustningen till nätverket;
  • slå på enheten med din fot och lägg den i en nisch; för bästa resultat, vrid foten något åt olika håll;
  • ändra benets position - lägg det under borsten med polermedel och tryck på knappen;
  • efter rengöring, tryck på knappen på fodralet, dra ur nätsladden.

Rekommenderad: