Design Av Ett Kontor På Balkongen (51 Bilder): Exempel På Design Av Ett Sovrum Med Ett Kontor På Balkongen, Kreativa Lösningar

Innehållsförteckning:

Video: Design Av Ett Kontor På Balkongen (51 Bilder): Exempel På Design Av Ett Sovrum Med Ett Kontor På Balkongen, Kreativa Lösningar

Video: Design Av Ett Kontor På Balkongen (51 Bilder): Exempel På Design Av Ett Sovrum Med Ett Kontor På Balkongen, Kreativa Lösningar
Video: Råbyvägen 22 - 3:a · 77m2 - Kapellgärdet : Via Notar mäklare Uppsala 2024, Maj
Design Av Ett Kontor På Balkongen (51 Bilder): Exempel På Design Av Ett Sovrum Med Ett Kontor På Balkongen, Kreativa Lösningar
Design Av Ett Kontor På Balkongen (51 Bilder): Exempel På Design Av Ett Sovrum Med Ett Kontor På Balkongen, Kreativa Lösningar
Anonim

Varje tjej vill att hennes lägenhet ska vara mysig och original. En av de platser som alla ofta förbiser och använder som lagring för onödiga saker är en loggia. Detta speciella rum kan dock vara användbart om du drömmer om ett separat kontor, men storleken på lägenheten tillåter det inte. I det här fallet är det bästa lösningen att tänka över utformningen av kontoret på loggian.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

En studie om loggian är bara en gåva för dem som uppskattar isolering, värme och komfort. Detta rum är ganska avskilt, det finns ingen passage genom det, så du kommer alltid att känna dig bekväm. Det finns heller inget att distrahera från jobbet, och även om du är trött kan du alltid gå upp och njuta av den fina utsikten från fönstret. Dessutom är en loggia alltid närvaron av frisk luft, och det kommer inte att vara några problem med ventilation. Naturligtvis kommer solljus att stimulera kraftig aktivitet.

Bild
Bild

Många tjejer tycker att det är överväldigande att skapa ett sådant arbetsområde. Denna åsikt är emellertid i grunden felaktig: arrangemanget av kontoret kommer att ta mindre tid och det kommer inte att bli några betydande ekonomiska kostnader. Ett idealiskt kontor kan göras utan att ta hjälp av designers - platsen i sig är ganska ovanlig. Ingen säger att det kommer att bli enkelt att inrätta ett kontor, men resultaten är värda det. Det är i detta avskilda hörn som du kan väcka dina mest kreativa mönster till liv.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vi utvecklar ett designprojekt

Om du ska börja utveckla designen för det framtida kontoret är det nödvändigt att utföra ett antal obligatoriska arbeten. Det första du ska göra är att glasera fönstren. Det är bättre att använda trippelglasfönster av högsta kvalitet så att ljud från gatan och från huset inte tränger in och inte stör arbetet. Bra fönster förhindrar också extrema temperaturer och du behöver inte frysa eller överhettas. Glöm inte myggnät - alla vet hur irriterande vissa insekter kan vara.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nästa steg är allmän isolering av väggar, tak och golv, tätning av sprickor . Om det inte finns någon elektricitet är det värt att ta hand om den till arbetsområdet. Ett bra alternativ är spotbelysning, som kommer att placeras direkt nära arbetsplatsen. Värme är också ett måste, med golvvärme är den bästa idén. Detta kommer dock att kräva mycket ekonomi, så att välja en bra konvektor eller värmare är en praktisk lösning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du har en lång eller bred balkong kan du perfekt dekorera den som ett helt rum. På ena sidan kan du placera ett arbetsområde och på den andra en bekväm säng eller fåtöljer.

Denna design är perfekt för affärsdamer som värdesätter inte bara arbete, utan också fritid. Det är också nödvändigt att tänka över arrangemanget av möbler - så att det visuellt expanderar och inte "stjäl" utrymmet. Välj tapeter och finish i varma neutrala färger - elfenben, beige, persika.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En smal balkong är inte alls ett hinder för att ordna ett snyggt kontor. Även det smalaste rummet rymmer en minimal uppsättning möbler - ett bord, stol, hyllor. Ett utmärkt val skulle vara att placera en blomkruka, en liten stol eller en stoppad fåtölj. På balkonger av denna typ stjäl fönsterbrädor mycket utrymme, så det är bäst att helt enkelt ta bort dem. Du kan också ansluta loggian till rummet med en skiljevägg - en mjuk möbelvägg eller ett akvarium.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur placerar man möbler?

Placering av möbler är ett av de svåraste stadierna, eftersom du måste se till att skåpet visuellt ser större ut och inte trycker på. Det första du ska installera är ett bord. Var noga med att placera den bort från ingången och beställ en sådan modell så att den passar perfekt in i storleken på din loggia. En bra lösning för smala balkonger skulle vara gångjärn eller hörnbänkskivor med extra utrymme i botten (för tangentbordet) . Det ska också finnas en dator i arbetsområdet - se till att den är väl placerad och inte tar för mycket plats.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För att ge kontoret ett fungerande utseende kan du installera flera hyllor . Glöm inte att allt detta ska förvaras i ett enda färgschema. Det kommer att vara möjligt att lägga nödvändiga papper, brevpapper och andra arbetstillbehör på hyllorna. Hyllorna monterade i skiljeväggen mellan rummet och loggian ser intressanta ut. Denna lösning är inte bara praktisk och funktionell, den ökar också utrymmet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med en bred och stor loggia är arbetsområdet långt ifrån det enda som kan ordnas här. Det är fullt möjligt att skapa ett helt rum om du placerar en säng eller soffa mittemot. På smala balkonger kommer en mjuk droppstol, liksom kuddar på golvet eller en bänk för avkoppling, att se bra ut. Blommor och växter i snygga krukor kommer aldrig att vara överflödiga. Du kan också placera ett soffbord med tidningar, tidskrifter eller frukt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om en sittgrupp på balkongen inte är en nödvändighet, är en mer fullständig förbättring av arbetsbänken det bästa valet. Prova att inreda ditt läsesal. Nära väggarna kan du placera små hyllor med böcker eller en större bokhylla. Använd hyllor inte bara för böcker, de är bra för tidskrifter, CD -skivor och små figurer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer omgivningen för ditt arbetsområde, försök att inte överdriva det. Möbler är något som ska vara litet, men smakfullt. Hemkomfort hjälper till att ge en mjuk matta, blommor på hyllorna kommer inte att vara överflödiga. Men med stora vaser, massiva figurer och andra dekorationer bör du vara försiktig - de överbelastar utrymmet för mycket. När du placerar möbler, försök att helt ockupera rummet - en tom sida kommer att se konstig ut - och snart blir det igen en fristad för onödiga saker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Exempel på framgångsrika lösningar

Ett kontor i vitt är en mycket kreativ lösning. Det rekommenderas inte att ta snövit nyanser, välj en mjölkaktig eller elfenbensfärg. Ett smalt bord utan en antydan till massivitet, en bekväm läderstol och några hyllor för att skapa en atmosfär - det är allt du behöver för den perfekta arbetsplatsen. Det är lämpligt att hänga mörkläggningsgardiner eller persienner på fönstren. Den vita balkongen med en kontrasterande tegelliknande vägg ser också intressant ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skåp med färska blommor ser alltid fördelaktiga och spektakulära ut. Det spelar ingen roll om det är en palm eller violer. Växter uppdaterar rummet och producerar syre för att rena luften. Små kan placeras på hyllor, stora kan placeras på golvet. Om det finns flera färger, försök att hålla krukorna i samma färg, detta kommer att göra ditt kontor snyggare.

Bild
Bild
Bild
Bild

En smal loggia kommer att se bäst ut med en partition ansluten till rummet. Partitionen kan göras i form av flera glashyllor, där blommor, små figurer eller fotografier kommer att stå. Välj ett hörnbord med en lång utskjutande hylla, vilket är användbart för dokument och böcker. Hyllor för papper och skivor passar bra ovanför skrivbordet. Partitionen kan också matchas med en bred loggia - en stor hylla kommer att se lämplig och mångsidig ut.

Bild
Bild

Antag inte att arbetsområdet bara är ett bord och en dator, eftersom yrken är olika. Kreativa tjejer kan utrusta ett helt rum för att rita på loggian. En sådan balkong i romantisk stil kommer inte att lämna någon likgiltig. Det kan dessutom dekoreras med fotografier, dina egna målningar eller ljus.

Rekommenderad: