Ikea Barnsängar (49 Bilder): Välj Loftsängar Och Solstolar För Barn Från 3 år Med Begränsare, Vita Tonårsmodeller

Innehållsförteckning:

Video: Ikea Barnsängar (49 Bilder): Välj Loftsängar Och Solstolar För Barn Från 3 år Med Begränsare, Vita Tonårsmodeller

Video: Ikea Barnsängar (49 Bilder): Välj Loftsängar Och Solstolar För Barn Från 3 år Med Begränsare, Vita Tonårsmodeller
Video: Ikea Stuva assembly - how to build the loft bed, in time lapse! 2024, April
Ikea Barnsängar (49 Bilder): Välj Loftsängar Och Solstolar För Barn Från 3 år Med Begränsare, Vita Tonårsmodeller
Ikea Barnsängar (49 Bilder): Välj Loftsängar Och Solstolar För Barn Från 3 år Med Begränsare, Vita Tonårsmodeller
Anonim

Möbler är en produkt som alltid kommer att köpas. I modern tid, i Rysslands storstäder, har en av de mest populära butikerna av möbler och inredningsartiklar blivit den svenska möbelhypermarknaden Ikea. Denna butik finns i städer som Moskva, Sankt Petersburg, Rostov-vid-Don, Krasnodar och i många andra städer i vårt stora land. Ikea har blivit ett universalmedel för alla invånare i storstäder som har bestämt sig för att gå bort från den vanliga designen av lägenheter, där den polska väggen och mattan på väggen är normen och klassikerna i den sovjetiska inredningen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Märkesfunktioner

Ikea -företaget registrerades av Ingvar Kamprad 1943. På den tiden sålde hon bara tändstickor och kort till jul. De allra första möblerna som såldes var en fåtölj, och det var med det som Ingvars långa resa till berömmelse och förmögenhet började. Nu, efter Ingvars död, tar hans företag in miljarder dollar och är fortfarande en ledande tillverkare av möbler som är tillgängliga för alla. Detta var huvudmålet med skapandet av Ikea -företaget. Megabolagets grundare bestämde en gång att högkvalitativa och funktionella möbler inte skulle vara dyra, och han gjorde allt för att se till att endast de bästa möblerna till överkomliga priser fanns i hans butik.

Ikea -butiken, full av sin moderna och lakoniska skandinaviska smak av utställningsinredning, kan helt enkelt inte släppa en person utan köp . Nu är sortimentet av Ikea -butiker så brett att de säljer inte bara möbler för alla rum, vare sig det är vardagsrum, sovrum, badrum eller barnkammare. Till salu finns rätter, textilier och till och med mat - från fryst fisk i smet till choklad.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I butiken är det inget förbud att sitta i soffan du gillar eller ligga på en mjuk säng. På barnavdelningen ritar barnen lugnt roliga bilder vid vackra bord och spelar intressanta spel. Definitivt lockar detta köpare ännu mer och uppmuntrar dem att köpa den eller den produkten.

Butiken med svenska varor anses vara ett familjeägt. De kommer med barn för att ha det bra och köpa nödvändiga varor. Vissa småbarn är väldigt förtjusta i lekrummen som finns i alla Ikea -butiker. Under tiden boltrar sig barnen under överinseende av specialister, föräldrar kan säkert gå igenom affären och välja en ny leksak för barnet, en garderob för barnkammaren eller en säng som passar hans höjd.

En hel avdelning är tillägnad barn och deras intressen . Det presenterar ett stort antal produkter: sängar, skrivbord, skåp, byråer, garderober och sängkläder.

När föräldrar bestämmer sig för att ge sitt barn ett rum, är det första de köper för det en säng. Sådana möbler är huvudelementet i sovrummet och barnkammaren, som hela inredningen i rummet beror på. Färgen på andra möbler i rummet matchas oftast exakt med sängens färg, liksom stilen i hela rummet.

Skandinavisk stil är så mångsidig att den passar alla rum, inklusive barnkammare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Modellutbudet av Ikea -barnsängar representeras av ett brett sortiment, där alla hittar exakt vad hans barn behöver. Vanligtvis är en spjälsäng könsfria, så de flesta Ikea-sängar är mångsidiga och passar både pojkar och flickor.

På sängarna av detta märke kan du inte hitta ett tryck i form av bollar och ett hus . Stilen på sådana svenska möbler är så asketisk att även barnmodeller knappast leker med ljusa färger. Men detta är deras plus. I den här formen kommer den definitivt att passa alla interiörer som skapats av föräldrar i barnkammaren.

Här slutar inte funktionen hos Ikea babysängar där, och de har många fler överraskningar för små kunder. Till exempel har många Ikea-barnsängar en så kallad växande funktion. Den här sängen "växer" med barnet, och den är otroligt praktisk. För föräldrar är dessa möbler praktiska eftersom det inte är nödvändigt att köpa en ny säng om den gamla plötsligt blir liten för barnet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om barnet just har flyttat från vaggan till en vanlig babysäng, riskerar han att falla ur den i en dröm. Särskilda begränsningar tillåter inte barnet att rulla ner under den aktiva fasen av sömnen, när det ständigt snurrar och strävar efter att falla.

Om ett barnrum är måttligt stort och det är omöjligt att sätta både ett bord och en säng i samma utrymme, har Ikea kommit på en utväg. Detta är en funktionell loftsäng. Efter att ha installerat det i barnkammaren ger föräldrar sitt barn en sovplats och möjlighet att göra läxor vid sitt skrivbord. Modellerna "Sverta", "Stuva" och "Tuffing" uppfyller alla krav från omtänksamma föräldrar, och rekommendationer för installation hjälper dem att skydda barn från olyckor. På så sätt kan du, genom att spara plats, sätta andra intressanta och funktionella möbler i rummet som ditt barn säkert kommer att gilla, till exempel en bekväm Poeng schäslongstol.

Om familjen har två barn, och det inte finns mycket plats i barnkammaren, erbjuder Ikea flera typer av våningssängar av stål eller massiv furu . Deras längd från 206 till 208 cm gör att både första klassarna och äldre barn kan sova i dem.

Stålsängar "Minnen" hjälper kreativa föräldrar att skapa en atmosfär av romantik i sin flickas plantskola. Tack vare denna säng, liksom vackra baldakiner från Ikea, kommer romantiken att förbli i rummet länge, eftersom "Minnen" också har förmågan att "växa" med barnet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sängar som Sundvik och Minnen har redan barriärer som ingår i möbeldesignen, så treåringar kan sova i en säng som denna, och det är inte nödvändigt att installera speciella fasthållningsanordningar.

En extrasäng skadar aldrig i barnrummet om barnets vänner ofta stannar över natten . Utfällbara sängar "Sverta" kan förvaras både under en vanlig säng och under en våningssäng.

Slack tonårssäng ger en utrullningsdel under den. Slack-utdragbar säng, förutom att vara en extra plats, har också lådor för förvaring av sängkläder eller en sovsäck.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färger och tryck

Färgpaletten på Ikeas spjälsängar är inte särskilt rik. Du hittar inte sängar i ljusgrönt och orange. Men tack vare det konservativa vita kan du alltid välja andra möbler till barnkammaren, eftersom allt passar med vitt.

För inte så länge sedan släppte Ikea en serie möbler i blå och rosa färger . Men de vita Ikea -sängarna är fortfarande skandinaviska klassiker som är glädjande för ögat och passar alla skåpfärger.

På senare tid har vita spjälsängar med lamm och lamm, katter och hundar "Critter" tagits bort från sortimentet. Dessa sängar säljs fortfarande i Sverige, men de lämnade den ryska marknaden. Men de kan fortfarande köpas från begagnade webbplatser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Alla Ikea babysängar, om du litar på tillverkaren, genomgår noggrant urval och noggranna tester för produktkvalitet. Ofta testas Ikeas produkter på nytt för säkerhet, och efter ledningens beslut på grund av bristande efterlevnad av säkerhetsregler kan de tas bort från sortimentet.

I grund och botten är barnsängar gjorda av massivt furu med lackbeläggning eller stål med epoxipulverbeläggning . Dessa material är lätta att rengöra och tvättar efter behov. Det finns också en del av sängarna i sammansättningen av spånskiva, fiberboard och plast.

Det finns inga järn eller smidda produkter i Ikea -butiker. Av metallen finns bara stålmodeller, det finns också träalternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Storleken på Ikea -barnsängar är ganska bred. Till exempel finns det en Solgul -spjälsäng för spädbarn, dess längd är 124 cm. Denna storlek är utan tvekan lämplig för barn under 2 år, vars höjd inte överstiger 100 cm.

Utbudet av sängar för barn från 3 till 7 år representeras huvudsakligen av utdragbara sängar vars längd kan ändras och anpassas till barnets tillväxt med hjälp av en glidande struktur. Längden på Leksvik- och Busungesängarna varierar från 138 till 208 cm.

Sängarna Sundvik och Minnen har samma funktion. Deras maximala längd är från 206 till 207 cm. Skillnaden mellan dem är bara i antalet stöd. Sundviks barnsäng har 6, och Minnen har 4.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vi väljer efter ålder

Ikeas produktsortiment inkluderar babysängar är uppdelade beroende på barnets ålder:

  • sängar för spädbarn från 0 till 2 år;
  • sängar för barn från 3 till 7 år;
  • sängar för barn mellan 8 och 12 år.

För barn som inte uppfyller dessa ålderskriterier föreslås att köpa enkelsängar för vuxna, som presenteras i intervallet "Sovrum" eller de som ökar i längd. "Växande" sängar är ett riktigt fynd för föräldrar på en budget, efter att ha köpt det en gång ger de barnet en snygg och bekväm sovplats under lång tid.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kvalitetsrecensioner

Recensioner om kvaliteten på Ikeas produkter är blandade. Någon gillade de svenska möblerna. Det är snyggt, intressant, funktionellt och lätt att montera själv.

Föräldrar som gillar vanliga vita barnmöbler köper gärna tillbaka dem . De är nöjda med kvaliteten på barnsängar, att de är säkra, enkla att montera och att de enkelt kan matchas med andra möbler.

Det finns naturligtvis en del av negativiteten i recensionerna av Ikeas barnmöbler. Vissa föräldrar säger att det är skört, ofta går sönder och att kvaliteten på monteringsmaterialet är dålig.

Det är i alla fall omöjligt att motbevisa det faktum att butiken erbjuder ett stort utbud, och varorna kan alltid ses, beröras och utvärderas redan innan du köper möbler i utställningslokalen, samt bilda din egen uppfattning.

Många är nöjda med att företaget erbjuder speciella stötfångare som passar alla sängar. Dessutom har Ikea madrasser samt sängkläder av märket.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

monteringsanvisningar

Varje prefab box innehåller monteringsanvisningar. Det är inte textmässigt, och alla manipulationer med detaljerna presenteras på bilderna, vilket utan tvekan är bekvämt och begripligt även för ett barn. Om det efter köpet, efter att ha demonterat lådan, inte var möjligt att hitta instruktionen av någon anledning, eller helt enkelt gick förlorad, finns det en instruktion för en specifik produkt i PDF på den officiella Ikea -webbplatsen på varje produkt. formatera.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel i inredningen

När en kund kommer till en Ikea -butik befinner han sig omedelbart i en bubbelpool. In i malströmmen av vackra och otroligt enkla skandinaviska interiörer. Och barnavdelningen är inget undantag. Dessa falska rum är otroligt söta och roliga. De är vackra och roliga. Du vill somna i dem, och du vill spela. I sådana rum är det intressant att lära sig lektioner, ha kul och dela de senaste nyheterna med vänner. Och ibland gör jag ingenting alls utan bara tittar.

Rekommenderad: