Barnsängar För Flickor Från 5 år (34 Bilder): Välj Enkelsängar För Barn

Innehållsförteckning:

Video: Barnsängar För Flickor Från 5 år (34 Bilder): Välj Enkelsängar För Barn

Video: Barnsängar För Flickor Från 5 år (34 Bilder): Välj Enkelsängar För Barn
Video: Babblarna i godisaffären - Lär dig färger för barn med godis på svenska - Lek och lär med Babblarna 2024, April
Barnsängar För Flickor Från 5 år (34 Bilder): Välj Enkelsängar För Barn
Barnsängar För Flickor Från 5 år (34 Bilder): Välj Enkelsängar För Barn
Anonim

Vårdande föräldrar försöker få sitt barn att trivas och trivas i huset, inklusive i sitt eget rum. För att göra detta bör vuxna ta ett ansvarsfullt förhållningssätt till att välja en interiör för en plantskola. I den här artikeln kommer vi att berätta vilka spjälsängar som är lämpliga för tjejer från 5 år, samt hur man väljer rätt kvalitetsmodell.

Bild
Bild

Särdrag

Barnsängar för flickor från 5 år har allmänna parametrar som är värda att uppmärksamma. Man måste komma ihåg att ju fler parametrar som beaktas vid köp, desto säkrare och bekvämare blir spjälsängen för barnet.

  • Miljövänliga material . Detta är det första kärleksfulla vuxna bör vara uppmärksamma på. Alla material som möbler är tillverkade av får inte vara giftiga. Det är bättre att föredra naturligt trä. Det kommer att pågå länge och kommer inte att orsaka negativa reaktioner i kroppen. Olika alternativ är lämpliga - al, björk, tall.
  • Design egenskaper . Det är bättre att välja modeller med ett system med fjäderremsor vid basen. Madrassen passar på dem. Detta kommer att fördela belastningen på ryggraden jämnt och ge barnet en bekväm vila.
  • Säkerhet . Sovområdet ska inte ha vassa hörn eller ojämna ytor. Detta kommer att undvika skador.
  • Funktionalitet . Du bör välja bekväma modeller som har lådor för förvaring av sängkläder, leksaker och andra viktiga föremål. Detta sparar utrymme.
  • Överensstämmelse med den allmänna stilen . Modellen ska motsvara ett enda koncept i rummet. När du väljer en kreativ säng bör du vara säker på dess kvalitet.

Innan du köper bör du ta reda på barnets åsikt, hans preferenser och välja det bästa alternativet tillsammans.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Säkerhet är grunden för köpet

Detta kriterium bör inte försummas när du väljer den perfekta sängen för ditt barn. En enkel- eller tvålagig modell bör ha stötfångare som skyddar barnet från att råka falla i en dröm. Loftsängen kan köpas för ett barn som är 6 år.

Våningssängens stege måste vara pålitlig och robust, med breda steg . Detta gör att barnet kan klättra bekvämt på övervåningen. Om det här är en tvåvåningsmodell är det värt att förklara säkerhetsreglerna för barnet: du kan inte leka på sängen, knyta långa föremål där, svänga möbler.

Produkten ska vara lätt att använda och beslagen ska vara av hög kvalitet. Kontrollera modellen noggrant innan du köper. Bättre att spendera extra tid och noggrant inspektera produkten än att ångra köpet senare. De optimala storlekarna för barnsängar i denna ålder är 180x90 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sängtyper

Sömn är en viktig komponent för barnets aktiva tillväxt och utveckling, välbefinnande och humör. Det är nödvändigt att utrusta en kaj, med hänsyn till åldersegenskaper. Valet bör göras på en säng som inte hindrar rörelse. Om lägenheten är tillräckligt rymlig kan du överväga komplexa alternativ: säng, garderob, bord.

Om du vill spara kvadratmeter bör du köpa hörnmöbler . Nu är en mängd liknande mönster populära för tjejer från 5 år, som är utrustade med lådor för tvätt och leksaker. De har en elegant utföringsform och ett brett utbud av färger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sängtyperna inkluderar:

  • enkelsidig;
  • våningssäng;
  • förvandla.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är viktigt att inte välja en säng som är för mjuk. Endast optimal dämpning bidrar till rätt belastning på ryggraden.

Enkelsängar finns i olika storlekar. De kan installeras var som helst i rummet. Våningssängar köps av familjer med två barn. Sådana modeller sparar effektivt utrymme. Cabriolet sängar är också populära. De kan, om så önskas, monteras / demonteras, förlängas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

När du väljer en spjälsäng för tjejer från 5 år bör du vara mycket uppmärksam på materialen. De måste vara av hög kvalitet och hållbara. Spånskiva, MDF, trä av olika arter, metall används ofta. Det är bättre att föredra miljövänliga element. De kommer inte att orsaka allergier hos barnet och kommer att glädja barnet länge.

En vackert utformad sänggavel kommer att ge lust till varje produkt. Mönster kan bestå av järnstavar, träsniderier används också. Sängen ska säkras med stötfångare eller kuddar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Design

Varje tjej kommer att vara glad i sitt eget eleganta sovrum. Det är viktigt att organiskt välja interiören, färgerna på alla element. Ju äldre flickan blir, desto mer original blir hennes sovrum. När det gäller färgschemat är pastellfärger och mjuka nyanser alltid på modet. Du kan välja en delikat rosa ton, persika, gräddfärger. En vit nyans kommer att göra.

Det är viktigt att lyssna på ditt eget barn och hans preferenser. Tack vare det stora utbudet av modeller blir det lätt att välja rätt.

För den klassiska stilen används ofta en loftsäng. Produkten sparar utrymme. En sovplats kommer att placeras högst upp och ett arbetsområde med ett bord nedan.

Bild
Bild

Varje liten flicka kan känna sig som en riktig prinsessa med en spetsskydd över sängen . Barnet kommer att fantisera och föreställa sig olika historier, leka med sina vänner. Du kan lägga till dina favorit seriefigurer i rummet. Särskild uppmärksamhet riktas mot de kreativa alternativen för sängar i form av en vagn, slott, med blomsterdekoration. Varje förälder kommer att kunna skapa en saga för sitt barn.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För äldre tjejer kan du välja ljusare färger. Allt här kommer att bero på barnets preferenser, liksom hans intressen. Om tjejen älskar djur kan du köpa en säng med en katt- / hundbild och även dekorera rummet. Om barnet bärs av vetenskap, kommer intressanta prydnader att göra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man rätt?

För att köpet ska bli framgångsrikt och bara ge positiva känslor bör du gå till affären med ditt barn. Den unga prinsessan kommer att kunna välja vad hon gillar. Om föräldrarna av någon anledning inte håller med om barnets åsikt, ska du inte säga ett kategoriskt”nej”. Bättre att lyssna och föreslå ett alternativ.

Alla material i spjälsängen måste vara naturliga . Det är värt att be säljaren om ett certifikat för produktkvalitet för att kunna utvärdera produkten själv. När du väljer, utvärdera modellen visuellt. Alla element måste vara av hög kvalitet, det får inte finnas några flisar eller repor. Alla ytor måste vara väl färdiga och beläggningen hållbar. Du kan be barnet att ligga på sängen, sitta på det. Om han är bekväm, kommer det preliminära testet att passeras.

Många föräldrar väljer produkter baserat på prispolicy. Det är värt att ge företräde åt den genomsnittliga kostnaden för produkten. För billiga modeller kan visa sig vara av dålig kvalitet och dyra kan vara omotiverade när det gäller kostnader. Om du valde en transformator, bör du definitivt kontrollera layoutmekanismerna direkt i butiken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du måste se till att produkten enkelt kan användas.

Välj inte en stor säng. Barnet kommer hela tiden att växa, hennes smak kan förändras. Bättre att fokusera på en modell som passar hennes ålder. Var uppmärksam på inredningen. Det kan vara snygga kuddar, genomskinliga tyger som passar in i den övergripande stilen. Så du kommer att ta upp smaken av den lilla prinsessan.

När det gäller nyanser är det bättre att välja mjuka toner så att barnet kan vila i en lugn atmosfär . Du kan börja med en mångsidig klassiker som passar alla tjejer. Samtidigt kan rummet dekoreras med dina favoritdockor, plyschleksaker, tavlor eller växtavtryck. Det finns sängar med sniderier. Du kan välja vilket alternativ som helst som är överkomligt. Det viktigaste är att modellen ger en fullfjädrad högkvalitativ vila för din baby, ger positiva känslor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kom ihåg att den bästa modellen är den som ditt barn gillar, vilket innebär att du bör fråga hans åsikt innan du köper. Föredra endast kvalitetsprodukter. Glöm inte den eleganta utföringsformen av enheten, fantisera med ditt barn, skapa en saga för honom.

Rekommenderad: