Barnsängar Från 2 år: Barnsängar Och Soffor Med Sidor För Ett 2-årigt Barn, Modeller I Storlekarna 120x60 Och 90x200

Innehållsförteckning:

Video: Barnsängar Från 2 år: Barnsängar Och Soffor Med Sidor För Ett 2-årigt Barn, Modeller I Storlekarna 120x60 Och 90x200

Video: Barnsängar Från 2 år: Barnsängar Och Soffor Med Sidor För Ett 2-årigt Barn, Modeller I Storlekarna 120x60 Och 90x200
Video: Pooja Mandapam | Pooja Mandir | Pooja stand | Pooja Manai | EP.361 | Part.2 | sri maari furnitures 2024, April
Barnsängar Från 2 år: Barnsängar Och Soffor Med Sidor För Ett 2-årigt Barn, Modeller I Storlekarna 120x60 Och 90x200
Barnsängar Från 2 år: Barnsängar Och Soffor Med Sidor För Ett 2-årigt Barn, Modeller I Storlekarna 120x60 Och 90x200
Anonim

Barnet växer upp, och med honom växer också hans behov av en ökning av sovutrymmet. När ett barn fyller 2 år bör hans spjälsäng bli mer praktisk och snygg. Det är viktigt att ta hänsyn till barnets alla önskemål. Han vet exakt vad han vill.

För att sömnen ska vara sund och bekväm måste du välja enligt vissa regler. Föräldrarnas sömn beror på hur bra barnet sover.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fram till nyligen var utbudet av barnsängar inte så stort. Han begränsade sig till modeller för nyfödda och stora enkelsängar. Det var inte så praktiskt som vi skulle vilja att det skulle vara. Men tekniken står inte stilla och sortimentet har utökats. Nu kan du välja en modell inte bara efter ålder, utan också efter barnets kön. Och också för att behaga barnet med ljusa färger och ovanliga former.

Från artikeln kommer du att lära dig om vilka typer av spjälsängar som finns för barn från 2 år. Hur man väljer rätt storlek och väljer rätt säng från en mängd olika modeller. Och du kan också hitta vackra bilder av de mest bekväma och vackra alternativen.

Bild
Bild

Visningar

När du går in i en möbelaffär, särskilt för barn, är det mycket viktigt att inte ge efter för övertalning av säljare, utan att välja ett alternativ som kommer att tjäna dig länge. För att göra detta är det värt att hantera typer av sängar för barn från 2 år.

Det finns bara två typer av barnsängar för barn:

  • soffor - praktiska och bekväma att använda;
  • sängar, varav ett stort urval, låter dig involvera ett barn i köpprocessen och uppfylla exakt hans önskan.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare producerar många modeller av sängar för barn. Men de mest populära är barnsängar från 2 år med sidor. De utmärks av sin enkla montering och hållbarhet. Som regel är dessa typer av sängar de säkraste för spädbarn. Närvaron av sidorna kommer inte bara att skydda ditt barn från att falla, men det kommer inte heller att låta filten eller kudden glida. Detta innebär att sömnen blir sund och bekväm.

För att diversifiera standarder kan spjälsängar med sidor produceras i olika former. Men detta påverkar inte deras styrka och livslängd. Mycket ofta beställer köpare möbler, och allt beror på konsumentens önskemål.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är viktigt för barnet att installera stötfångarna. De erbjuds i två typer: hårda och mjuka. Det andra alternativet är inte helt praktiskt, eftersom konstant stress gradvis hjälper till att sträcka vävnaden. Tyget kan också riva och skyddsfunktionen försämras.

Styva kan tillverkas antingen av huvudmaterialet som används för tillverkning av spjälsängen eller av tät plast. Plasthalsband installeras i modeller som är avsedda för långvarig användning och måste tas bort efteråt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stötfångare med sträckt tyg. Detta är inte särskilt bekvämt när det gäller renlighet. Sådana sidor kan inte tvättas om de inte är avtagbara. Med tiden kommer tyget att fyllas med damm och det finns risk för att bakterier utvecklas.

Det är bekvämt att köpa en spjälsäng som har möjlighet att ta bort sidorna . Detta är bekvämt för sängar som är dimensionerade för att passa en tonåring.

För vädret erbjuder tillverkarna spjälsängar, där en sovplats förlängs i stället för en låda. Det är praktiskt och bekvämt. För det första eliminerar det behovet av att leta efter en plats för en andra säng. För det andra minskar risken att falla från spjälsängen, eftersom varje säte är utrustat med stötfångare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bäddsoffor är lämpliga för barn från två års ålder. De är utformade på ett sådant sätt att barnet kan sova bekvämt. Det finns mjuka ryggar och sidor som kan tas bort senare. Och möjligheten att vika soffan gör att den passar in i vilken inredning som helst, välj bara rätt färg.

Moderna möbelbutiker erbjuder ett brett utbud av soffor och barnsängar för barn från två år. För det mesta är dessa transformatorer som kan användas även för barn i åldern 8-12 år. Sovplatsen ökar när barnet växer.

Sängplatser ökas med ytterligare skär. Håller med, att köpa en säng varje år är inte helt klokt. Men att köpa möbler som säkert kan användas i 10 år är mycket lönsamt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När barnet redan har blivit väldigt stort kan det ges möjlighet att självständigt välja säng. Kanske kommer din vuxna pojke eller tjej att vilja något speciellt och kommer att erbjuda dig ett komplett designprojekt för sitt rum. Det kommer att vara mycket viktigt för dem.

En annan mycket populär sängtyp för ett barn är en stolsäng. I hopfällt läge är en sådan stol mycket rymlig och kommer att uppskattas av ett barn, eftersom det kommer att vara intressant att spela på den. Och genom att fälla ut en sådan stol får du en fullvärdig enkelsäng. Många modeller har inte bara huvudstötfångare utan är också utrustade med extra skydd.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Valet av säng är inte bara en fråga om önskemål, utan också om regler. Att sova på en separat säng kommer att vara mycket intressant för barnet. När allt kommer omkring kan han nu säga att han är vuxen. Ändå är det värt att uppmärksamma möbelns storlek.

Moderna tillverkare erbjuder att köpa en säng med dimensioner på 90x200 cm. Dessa storlekar är mer lämpliga för vuxna, ett tvåårigt barn kan vara obekvämt på en sådan säng. Därför har andra storlekar utvecklats.

Bild
Bild
Bild
Bild

De mest populära är 120x60, 140x70, 150x80:

  • 120x60 cm - en storlek som är lika med standardmåtten för barn under det första levnadsåret. När du väljer en sådan spjälsäng, se till att din lilla inte känner sig begränsad i den. Och tänk också om hon inte blir liten för honom om ett halvår.
  • 140x70 cm . Denna spjälsäng är precis rätt storlek för ett 2-årigt barn. Det kommer att vara bekvämt för honom att sova, eftersom det finns tillräckligt med utrymme för frihet. Denna storlek är ganska lämplig för barn under 7 år.
  • 150x80 cm Är redan en tonårsäng. Om du vill spara utrymme i rummet kan du vara uppmärksam på soffan eller stolsängen. Dessa är praktiska alternativ eftersom de kan vikas när som helst. Moderna soffmonteringsmekanismer är enkla att använda och ditt tonåriga barn kommer att klara det på egen hand.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Barns sömn är en mycket viktig del av ett barns hälsa. För att uppnå ett bra resultat bör du föredra naturliga produktionsmaterial.

Det mest miljövänliga är trä. Moderna tillverkare presenterar en mängd olika material som kan ersätta en solid duk. De mest populära är spånskivor och MDF . För tillverkning av dessa typer av byggmaterial används trärester som bearbetas och pressas. Träet används av hög kvalitet.

Beroende på barnets längd och vikt, samt hur länge du planerar att använda sängen, kan modellerna vara olika. Här är det viktigt att vara uppmärksam på den yttre beläggningen på duken. Det ska vara jämnt och enhetligt. Detta garanterar säker användning av möblerna under hela dess livslängd.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna modeller har inte bara strömlinjeformade former av alla delar. Många tillverkare kompletterar sängar med kuddar och vadderade stötfångare för att minska risken för skador.

Ett annat urvalskriterium är möjligheten att tvätta spjälsängens yta. För detta är alla ytor avsedda, förutom tyger. I det här fallet måste du ringa en särskild städgrupp till ditt hem. Och detta är en extra kostnad.

Det är värt att välja en lackerad yta. Men kontrollera att det inte luktar, och dokumenten stämplades med ett beläggningstest för kemi.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel

För att du ska få en uppfattning om vilka sängalternativ för barn från 2 år är här ett urval av de mest attraktiva modellerna:

Denna modell är mångsidig. Både pojken och flickan kommer att gilla det. Seriefigurer kommer att bli föremål för beundran. Bekväma sidor garanterar fullständig säkerhet. Färgen är lugn och ganska lämplig för alla interiörer

Bild
Bild

Denna modell är för äldre barn. Den strikta färgen på naturligt trä passar bra med alla dekorationer i plantskolan. Ytan är lätt att underhålla. Lådorna nedan är perfekta för förvaring av sängkläder och leksaker

Bild
Bild

Detta foto visar modellen, vars sidor tas bort vid behov. Ljusa färger irriterar inte ögonen och är lämpliga för alla barnstilar. Nedan finns en stor rymlig förvaringslåda

Bild
Bild

En soffa för barn som har ytterligare stötfångare för barnets säkerhet. Alla ryggar och sidor är mjuka

Bild
Bild

Och här är stolsängen. Ett bra alternativ för en pojke. Barnet kommer definitivt inte att vilja sabotera och vara nyckfull på en sådan spjälsäng. Alla detaljer är mjuka. Att spendera fritid i en sådan fåtölj är också mycket intressant. Detta är redan ett fullvärdigt komplex för spel - en maskin. Genom att köpa sådana möbler skapar du en trevlig atmosfär i barnrummet

Bild
Bild

Små prinsessor kommer att älska den här modellen. Ljus dekoration och ovanlig design skapar en mysig och glad atmosfär i barnkammaren. Mjuka material och nosformad rygg. Rengöring av en sådan stol är naturligtvis inte helt bekvämt, men hur kan detta jämföras med ett barns glädje? Barnet tillbringar maximalt sin fritid i denna stol

Bild
Bild

Exemplet visar en modell för vädret. Det finns inte bara två sovplatser, utan också förvaringslådor. Detta är en mycket praktisk modell. Fronternas färg kan väljas efter eget gottfinnande

Bild
Bild

Dessa är vackra, ljusa och inte så mycket modeller som erbjuds av tillverkare av barnsängar. Allt beror på dina önskningar och preferenser. Presentera ditt barn för en intressant och vacker barndom.

Rekommenderad: