Vitryska Dörrar: Inredningsmodeller Av Massiv Ek Och Tall, Produkter Av Märket BelwoodDoors Och Andra Välkända Tillverkare Av Republiken, Kundrecensioner Om Kvalitet

Innehållsförteckning:

Video: Vitryska Dörrar: Inredningsmodeller Av Massiv Ek Och Tall, Produkter Av Märket BelwoodDoors Och Andra Välkända Tillverkare Av Republiken, Kundrecensioner Om Kvalitet

Video: Vitryska Dörrar: Inredningsmodeller Av Massiv Ek Och Tall, Produkter Av Märket BelwoodDoors Och Andra Välkända Tillverkare Av Republiken, Kundrecensioner Om Kvalitet
Video: Svenska träd 2024, April
Vitryska Dörrar: Inredningsmodeller Av Massiv Ek Och Tall, Produkter Av Märket BelwoodDoors Och Andra Välkända Tillverkare Av Republiken, Kundrecensioner Om Kvalitet
Vitryska Dörrar: Inredningsmodeller Av Massiv Ek Och Tall, Produkter Av Märket BelwoodDoors Och Andra Välkända Tillverkare Av Republiken, Kundrecensioner Om Kvalitet
Anonim

Människan ville hela tiden omge sig med vackra och fasta saker. Denna önskan är särskilt begriplig när du ordnar ett hus, främst när du väljer de inre elementen som är planerade att användas under lång tid, till exempel entré- eller innerdörrar.

Den moderna köparen ska inte skynda sig att göra ett val, nu på Internet kan du bekanta dig med katalogerna över både ryska och utländska tillverkare. Tillverkare av vitryska dörrar intar en speciell plats i denna lista.

Särdrag

Huvuddragen i dörrarna som köpts från vitryska tillverkare är balansen mellan pris, kvalitet och design, existerar på grund av helt objektiva skäl:

  • Ett ganska stort antal företag för tillverkning av dörrar finns på denna republiks territorium, vilket är ganska förklarligt med de etablerade produktionstraditionerna.
  • Den senaste tyska och italienska träbearbetningsutrustningen som installerats under det senaste decenniet har gjort det möjligt att modernisera produktionen i enlighet med moderna standarder.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Tillgången på råvaror som växer i närmaste tillgänglighet gör att du kan minska logistikkostnaderna och i allmänhet kostnaden för produkter.
  • Trä av hög kvalitet skapar möjligheter för tillverkning av förstklassiga faner och dörrar av massiv ek, al, furu.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • AMC -samarbete med italienska inredningsarkitekter ger moderna stillösningar för dörrdesigner.
  • De flesta vitryska dörrtillverkare har intyg om överensstämmelse med EU: s säkerhetsstandarder.
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Bland produkterna från vitryska fabriker kan du hitta alla nuvarande typer av dörrpaneler och system.

Tillverkare erbjuder högklassiga säkerhetsingångsdörrar som kan installeras både för en lägenhet och för ett hus på landet. Konstruktionerna har en anständig materialkvalitet, inklusive beläggningar och beslag, och en attraktiv design.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan välja mellan en modern minimalistisk ytterdörr eller en sofistikerad välvd struktur som påminner om entrén till ett medeltida slott. Ett särdrag hos vitryska ståldörrar är förekomsten av olika smidda delar och invecklade prydnader , vilket gör deras utseende igenkännligt och minnesvärt.

Bild
Bild
Bild
Bild

De flesta företag som erbjuder entrédörrar utför dem i en uppvärmd version . Det här är de så kallade smörgåsdörrarna eller dörrar med värmepaus. I utformningen av sådana dörrpaneler ingår flera nivåer av värmeisolering, vilket säkerställer frånvaron av så kallade "kalla broar" och fullständig värmebehållning i rummet även vid allvarliga frost. Det bör noteras att vitryska isolerade dörrar i de flesta fall är gjorda av stål av hög kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan köpa brandförebyggande och rökskyddade (röktäta) innerdörrar från några stora tillverkare.

De kan ha olika skyddsnivåer, alternativ för både dubbelsidig och ensidig röktäthet är möjliga.

Produktdata ha intyg om överensstämmelse erhålls vid tester och kan innehålla spridning av förbränningsprodukter i flera timmar.

Bild
Bild

Innerdörrar presenteras av vitryska tillverkare i en enorm variation. De skiljer sig främst i materialet för utförande. Köparen kan köpa lyxiga dörrsystem av massiv ek.

Bild
Bild

Mellankursen erbjuder al- eller talldukar . Budgetdörrar kan ha en annan enhet, de kan vara fanerade eller laminerade. Men även för de billigaste panelskivorna är ramen gjord av limmade balkar av barrträd, vilket är ett särdrag hos vitryska tillverkade dörrar.

Bild
Bild

Modeller

Bland dörrbladet kan du välja modeller för alla smaker, men de flesta produkterna tenderar till de klassiska designalternativen. Varianter av innerdörrar som erbjuds av vitryska fabriker:

  • Modeller i massivt trä med en sprängmontering.
  • Ramdukar.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Panelerade, även i kombination med glasskär.
  • Tsargovye, bland vilka det finns modeller med tunna glasinsatser.
Bild
Bild
  • Glasad, där ett stort glasskiva sätts in i en massiv träram.
  • Panelskivor med glasinsatser
Bild
Bild
Bild
Bild
  • För målning.
  • Under inglasningen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Den så kallade " Franska dörrar "som lockar med nåd av många glasinsatser.

Bild
Bild

Utformningarna av dörrsystemen för vitryska tillverkare skiljer sig inte åt i speciella delikatesser. I de flesta fall erbjuds klassiska svängdörrssystem utrustade med konventionella eller dolda gångjärn. Stora märken producerar dock även skjutdörrdesigner.

Bild
Bild

Till exempel, BelwoodDoors producerar två typer av liknande dörrsystem.

Normalt system

Normalt system, rörelsen av dörrblad i det sker längs den övre guiden, utformad i form av en dekorativ remsa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Osynlig system

Det osynliga systemet, utrustat med en dold rörelsemekanism, gömd direkt i dörrbladet, vilket resulterar i en känsla av att dörren rör sig genom luften.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Heles ", förutom svängdörrar erbjuder den fällbara system, öppna skjutbara och glidande pennfodral.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Köparen kan, efter eget gottfinnande, installera dörrar med en, en och en halv eller två blad (som kallas tvillingdörrar) och välja dörrbladet från de standardstorlekar som finns i EU-länderna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Köpare som vill installera entrédörrar av metall kan titta på massivt böjda stålprodukter med massiv ek exteriör. Metallens tjocklek varierar från 1,6 mm till 2 mm, medan dörrbladet kan nå 100 mm på grund av förekomsten av flera lager isolering inuti. Sådana konstruktioner kallas smörgåsdörrar och kunna skydda sina ägare från både kyla och fara för inkräktare.

Bild
Bild

De har olika stillösningar och kan se antingen lyxiga och presentabla ut, eller lakoniska och moderna. Kostnaden för sådana dörrar börjar från 25 000 rubel och kan nå 114 000 rubel, till exempel Athena-modellen av en dubbelsidig entrédörr.

Bild
Bild
Bild
Bild

För ett lanthus kan du välja entrédörrar med en termisk rast, vilket är en nyhet på marknaden och låter dig ge värmeisolering av rummet på grund av att det finns ett lager korkmaterial med minimalt inuti dörrbladet värmeledningsförmåga. På grund av närvaron av en kork dörrens inre lager kommer inte i kontakt med det kylande ytterskiktet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Materialet i ramen på sådana dörrar är vanligtvis stål, från utsidan kan de målas genom sprutning eller ha en finish från massivt trä eller från en fuktresistent MDF-skiva.

Sådana dörrar kan ha både en lyx och en budgetprislapp, vilket främst beror på den yttre finishen, eftersom kvaliteten på huvudkomponenterna förblir hög för alla produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Invändiga dörrpaneler från vitryska tillverkare kan tillverkas av olika material, vilket i sin tur påverkar den slutliga prislappen avsevärt:

  • Tillverkad av massiv ek, al eller utvald tall. Sådana produkter, som tillhör kategorin lyx, kostar i intervallet från 16 000 rubel till 27 000 rubel.
  • Från limmat (möbel) barrträ, som sedan täcks med faner av ädla sorter, oftast ek, valnöt eller ask. Sådana dörrar kostar i intervallet 12 000-20 000 rubel.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Paneldörrar, som består av massiva furudelar, förbundna med tung-och-spårmetoden och är dekorerade med MDF-paneler. Kostnaden är 5 000–6 000 rubel per duk. Om det finns glaselement i konstruktionen ökar kostnaden för dörrbladet.
  • Från en barrram, som är fylld med så kallade "förstyvningsribbor" av MDF och tallblock. En liknande sköld är täckt med MDF, sedan appliceras en eko-faner (material från naturligt träflis) eller CPL-plast (papperslaminerad plast) ovanpå den. Kostnaden för ett sådant dörrblad kan variera från 15 000 till 5 000 rubel.
  • Från en träram av limmat tallvirke, som är fyllt med bikakematerial av kartong och täckt med MDF eller spånskiva. Sådana dörrar möts vanligtvis med laminat (laminerade dörrar). Dessa är de mest prisvärda dörrarna.
Bild
Bild
Bild
Bild

Design

Designutvecklingar som implementeras i vitryska fabriker för tillverkning av dörrar, betonar i de flesta fall prestigheten hos naturligt trä och dess elegans. Det är det här valet av färgkombinationer och finish syftar till. I många fall är produkterna dekorerade med ekbaguett, graverat glas, guld- och bronsbeslag.

Bild
Bild
Bild
Bild

För att dekorera dörrbladen används satenglas, som kan vara matt och både vita och bronsfärger, samt målat glas "Versace", eller glas tillverkat med smältningstekniken. Sådana insatser förstärker lyxen med paneldörrblad. i traditionell viktoriansk, barock eller klassicistisk stil.

Bild
Bild

"Franska dörrar", som är förkroppsligandet av ljus och romantisk etno-stil, även kallad Provence-stil, är gjorda med härdat målat glas Matelux. När man skapar sådana graciösa dörrar används ljusa lacker och genomskinliga emaljer, vilket betonar träfibrernas naturliga attraktivitet.

Bild
Bild

Ofta är dörrkarmar dekorerade med snidade plattband, vars mönster harmoniskt kombineras med panelinsatser gjorda på dörrbladet.

Detta skapar en dörr som är ett uttryck för lyx och överflöd, och detta intryck förstärks av inslag av förgylld panel och glas samt invecklade graveringar på glasinsatser.

Liknande Produkter, skapad enligt skisser av italienska designers , perfekt förmedla det intryck som kan uttryckas i två ord: "lyxiga Italien".

Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna stillösningar presenteras i form av sidodörrar med mindre glaselement, tvärfanering och enkla former av dörrhandtag. Ett sådant dörrblad kommer att se harmoniskt ut i någon av de minimalistiska interiörerna, från loftstil till den mystiska gotiska.

Bild
Bild

Färglösningar

Bland dörrbladen i vitrysk produktion kan du hitta alla möjliga färgkombinationer, allt från traditionell målning i toner av naturligt trä och slutar med ultramoderna beläggningar i vitt vax.

Bild
Bild

Vitryska dörrar kommer att glädja köparen med följande nyanser av trä:

  • valnöt med olika mättnadsgrader, inklusive ljus, mörk och patina;
  • naturlig och rustik ek;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • honung, liksom honung med patina;
  • cognac;
Bild
Bild
  • wenge;
  • vallmo;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • vitt vax;
  • svart patina med silver;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • vit patina med guld;
  • antik;
  • mahogny och många andra.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Emaljerna som används för att täcka dörrblad kan vara både traditionella och mycket oväntade nyanser:

  1. oliv;
  2. Vitt guld;
  3. cappuccino;
  4. eshwaite;
  5. malakit med patina;
  6. silver med mikran,
  7. svart silver;
  8. grönt guld, liksom många andra imponerande toner.
Bild
Bild

Tillverkares översikt

Bland de tillverkare som tillverkar dörrar på Vitrysslands territorium finns flera av de största företagen med ett stabilt rykte och högt betyg:

BelwoodDörrar , som producerar både massiva furuprodukter och dörrpaneler med olika fyllningar.

Hittills har samlingar av klassiska dörrar, moderna och speciella dörrar skapats, som inkluderar rök- och branddörrpaneler.

Bild
Bild

För efterbehandling av BelwoodDoors-produkter används en ekofinér, som har " 3D ser ut "-effekt; härdat målat glas Matelux, som kan dekoreras med Swarovski -kristaller; samt en lack som är särskilt hållbar på grund av halten av nitrocellulosapartiklar.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Postavy Möbelcenter " specialiserat sig på tillverkning av dörrpaneler av massiv furu, al och ek. För att ge ett mer spektakulärt utseende till produkterna används fanering av tallramar med lövträmaterial. Inglasning utförs med vitt och brons Matelux -glas, bearbetat med diamantstick och fasning. Plattband med versaler är gjorda för att dekorera dörrblocket. I målning används tekniken för patinering av ek- och valnötytor i stor utsträckning.

Bild
Bild

" Vitrysslands dörrar " producera både inre och entrédörrar. De flesta produkterna är gjorda av limmat tallvirke täckt med fint träfaner, men förstklassiga dörrar är också tillverkade av massiv al och ek, dekorerad med spektakulär inredning och med färgade glasinsatser. Budgetsegmentet representeras av "standard" dörrblad, som förutom tallramen innehåller MDF och beläggningen är gjord med ekfaner.

Från denna tillverkare kan du köpa entrédörrar med en glasenhet, dekorerad med smideselement.

Bild
Bild

" Arsenal "tillverkar dörrkonstruktioner av limmad massiv ek, al och tall. Användningen av treskiktslameller istället för ett massivt ark lättar vikten av den färdiga produkten och minskar dess kostnad. Ett särdrag hos Arsenal -fabrikens stil är den dekorativa finishen av plattband, gesimser och paneler, som kan figureras, mönstras, vågas och göras i form av en krona. Dörrarna till denna tillverkare utmärks också av spektakulära färgscheman.

Bild
Bild

" Khales ", som är en gemensam vitryska-italiensk satsning, erbjuder dörrblad av massiv furu, skapade enligt skisser av den berömda italienska designern Antonio Maggero. Klassiska modeller är dekorerade med invecklade paneler, gesimser, flöjtlister och baguetter. De har graverade glasinsatser, oväntade lyxiga färger och mönstrade träblommor. Bakdörrar från detta märke kännetecknas av närvaron av två parallella vertikala ränder och är därför lätt att känna igen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Du kan bedöma hur mycket de vitryska tillverkade dörrarna efterfrågas genom att be om recensioner om dem, av vilka det finns mycket på Internet. På många forum för reparation diskuteras de mest kända tillverkarna och både för- och nackdelar med dörrar från Vitryssland beaktas.

Bland de märken som behandlas i denna artikel tillhör det största antalet recensioner märket Doors of Belarus.

Många kallar dörrmodeller som tillverkats av fabriken i BelwoodDoors för det optimala förhållandet mellan kvalitet och pris, de noterar att under lång tid (i vissa fall håller sådana dörrar i 5-8 år) dörrbladet torkade inte ut och blev inte blött.

Bild
Bild

Av bristerna nämns att billiga BelwoodDoors -dörrar har dålig ljudisolering och har plattband och en dörrkarm, som är laminerad, det torkar av ganska snabbt och sväller av fukt. Därför rekommenderar köpare att köpa en låda och trimmer med en ekofinér- eller fanerbeläggning. Köpare har inga klagomål om massiva trädörrar, deras kostnad anses rimlig och deras utseende är mycket representativt.

Bild
Bild

"Postavy Furniture Center", som köpare skriver, är anmärkningsvärt för leveransservicens dåliga prestanda, av vilka återförsäljare delvis är skyldiga. Det finns också klagomål om dåligt utförda tillägg och plattband som inte matchar huvudduken. Vissa köpare, tvärtom, förklarar att de bara kan säga bra om dörrarna till denna tillverkare, notera ett måttligt pris för produkter av massiv tall eller al. Det bör noteras att mestadels nöjda recensioner tillhör köpare från Vitryssland, medan på den ryska marknaden är dörrarna till Postavy Furniture Center obetydligt representerade.

Bild
Bild

"Doors of Belarus" har utmärkta recensioner för modeller av massiv furu och ekfanerad. Köpare skriver att det här är "dörrar, som från ett palats", de ser så vackra ut. Ljudisolering är på nivån, liksom kvaliteten på beläggningen.

Bild
Bild

Men på entrédörrarna av furukarm och MDF, vars beläggning är gjord av en speciell fuktbeständig film, finns en kraftigt negativ recension, åtföljd av fotografier. Köparen klagar över skalning av filmen under de första månaderna av driften och om tillverkarens vägran att byta ut den, trots att dörren var garanti. Det finns också recensioner om köp av dörrblad med defekter, det rekommenderas att noggrant inspektera varorna vid mottagandet.

Bild
Bild

Dörrarna till Arsenal -fabriken har bra recensioner från vitryska köpare, som talar om hög kvalitet och rimliga priser för dessa produkter. Många människor gillar de sällsynta färgnyanser som finns hos denna tillverkare.

De berömmer också leveransen av order i tid och i rätt konfiguration.

När det gäller recensionerna av produkterna från dörrfabriken "Arsenal" från köpare från Rysslands territorium är de nästan frånvarande på Internet, vilket kanske beror på att leveranserna av detta företag till Ryska federationen är fortfarande få i antal.

Bild
Bild

Khales har mestadels bra recensioner. Köpare kallar innerdörrarna för detta märke attraktiva, hållbara och moderna. Modeller som tillhör mittprissegmentet ser bra ut efter flera års användning, har en ganska hög ljudisolering och fanerbeläggningen är motståndskraftig mot mindre repor. Nackdelarna inkluderar det faktum att den fanerade beläggningen försämras av fukt , därför rekommenderas det inte att installera sådana dörrar i badrum.

Bild
Bild

Nedan i reklamvideon kan du se alla typer av dörrar i Vitryssland.

Rekommenderad: