Dörrar Rada Doors: Egenskaper Hos Inredningsmodeller Från Tillverkaren, Fördelar Och Nackdelar, Kundrecensioner Om Kvalitet

Innehållsförteckning:

Video: Dörrar Rada Doors: Egenskaper Hos Inredningsmodeller Från Tillverkaren, Fördelar Och Nackdelar, Kundrecensioner Om Kvalitet

Video: Dörrar Rada Doors: Egenskaper Hos Inredningsmodeller Från Tillverkaren, Fördelar Och Nackdelar, Kundrecensioner Om Kvalitet
Video: Revit på Svenska - 1.9 Dörrar 2024, April
Dörrar Rada Doors: Egenskaper Hos Inredningsmodeller Från Tillverkaren, Fördelar Och Nackdelar, Kundrecensioner Om Kvalitet
Dörrar Rada Doors: Egenskaper Hos Inredningsmodeller Från Tillverkaren, Fördelar Och Nackdelar, Kundrecensioner Om Kvalitet
Anonim

Det är mycket svårt att föreställa sig något bostadsutrymme utan innerdörrar. Tack vare dem kan du göra varje lägenhet mer modern, men samtidigt mysig och bekväm att leva. Idag föredrar ett ökande antal människor produkter som tillverkas av kända tillverkare.

Bland dem utmärker sig företaget som producerar högkvalitativa innerdörrar i ett brett sortiment - Rada Doors.

Bild
Bild

Fördelar

Företaget är en framgångsrik tillverkare med många års erfarenhet av tillverkning av innerdörrar och relaterade produkter.

Produkterna från denna fabrik har många fördelar jämfört med andra tillverkare:

För tillverkning av dörrar används vår egen högklassiga europeiska utrustning, tack vare vilken produkterna är av exceptionell kvalitet, absolut säkra och har en lång livslängd. Dessutom garanterar tillgängligheten för vår egen utrustning ett stabilt pris för dörrarna, eftersom du inte behöver spendera pengar på komponenter och deras leverans till monteringsplatsen

Bild
Bild

För tillverkning av dörrar används naturliga råvaror, nämligen: trä av hög kvalitet och hållbart MDF-bräde. Råvarorna bearbetas enligt den speciella italienska G-fix-tekniken, tack vare vilken strukturen behåller sin geometri. Vid tillverkning av dörrar används också högkvalitativa lim- och färgkomponenter från europeiska tillverkare

Bild
Bild

Dessutom appliceras en speciell polyuretanbeläggning på dörrbladen, som på ett tillförlitligt sätt skyddar dem från ultravioletta strålar.

Färdiga produkter har god ljudisoleringsprestanda. Dessa egenskaper tillhandahålls till de färdiga produkterna av silikontätningsmedlet, som finns i modeller med glasinsatser, och en bra gummitätning, som finns i alla modeller och ligger på dörrkarmen

Bild
Bild

En innerdörr från Rada Doors kan väljas för alla interiörer och stilar, eftersom företaget producerar ett brett utbud av modeller som skiljer sig inte bara när det gäller närvaro eller frånvaro av skär, utan också i färg, textur och material som används

Bild
Bild
Bild
Bild

Mer än 50 salonger står till köparnas tjänst, där konsulter som genomgår utbildning på fabriken arbetar. De hjälper dig att bestämma valet av en viss modell du gillar, samt utfärda en applikation för att mäta och installera dörren.

Bild
Bild

Av nackdelarna med innerdörrar kan du bara nämna deras pris. Det är högre än för konventionella dörrar, men material, utförande och livslängd för dessa produkter är värda att betala lite mer för dem än för mindre presentabla spånskivor med kortare livslängd.

Bild
Bild

Designegenskaper

Märkesdörrar Rada Doors har några designegenskaper som skiljer dem positivt från liknande produkter från andra företag:

Varje dörr består av ett dörrblad, karm, plattband och andra komponenter. För att bilda den inre ramen på dörren till detta företag används en tallbar som förbehandlas och torkas. Tack vare detta kommer ramen inte att spricka och deformeras under drift

Bild
Bild
Bild
Bild
  • I vissa modeller används en höghållfast skiva (HDF) som ett mellanlager. Produkter, som inkluderar det, tolererar mekanisk påfrestning väl.
  • För att vända mot utsidan används faner från olika trädslag. Oftast används det välkända träet av ek, aska, liksom sådana lite kända arter som sapele och makkore, som växer på den afrikanska kontinenten.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Det bearbetade tallvirket används för framställning av trösklar. Plattband i olika former och förlängningar, som kan väljas för att dölja ytor av vilken bredd som helst, står inför MDF på samma sätt som efterbehandling av huvudduken. Mock plankor kännetecknas av ökad densitet.
  • Dörrarna till detta företag är utrustade med lister, det kan vara standard eller teleskopiskt. Om du väljer ett teleskopiskt alternativ är det möjligt att undvika fästelement när du installerar plattband och förlängningar, eftersom ramen har spår, tack vare vilka alla element är exakt anslutna till varandra.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Glas tillverkat med olika tekniker används som skär i dörrblad. Triplexglasytan erhålls genom limning av flera lager av glas med hjälp av speciella ämnen. Under mekanisk påfrestning flyger sådana glasögon inte isär, utan hålls på plats. I modeller kan de vara både transparenta och tonade, med eller utan mönster.
  • Glasinsatser i dörrar kan också tillverkas med smältteknik. Tack vare en speciell värmebehandling skapas glas som har en original konsistens och en unik nyans.
Bild
Bild

Modeller

Alla modeller som tillverkas av företaget är indelade i traditionella svängdesigner och glidversioner. De innerdörrar som tillverkas av företaget är klassificerade efter samling. Varje serie har sina egna huvudfunktioner:

Samlingsnamn Klassisk talar för sig själv. Här är modeller av ett klassiskt utseende, som möts med faner från värdefulla trädslag. Utformningen av dörrarna inkluderar figurerade bandband dekorerade med versaler i den övre delen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Huvudstäder i form av minikolonner är gjorda av massivt trä eller täckta med faner från dyrbara träslag. Dörrbladet för vissa modeller har lätta eller frostade glasinsatser.

För högteknologiska, minimalistiska eller avantgarde rum är modeller från kollektionen lämpliga Trend och X-Line … Dörrarna till X-Line-kollektionen sticker ut särskilt med insatser av en strikt vanlig form. Insatser kan vara gjorda av lacobelglas med olika nyanser, samt grafit- eller bronsspeglar. Tack vare de olika inglasningsalternativen skapas ett vackert spel av ljus och skugga, som perfekt matchar trästrukturen.

Bild
Bild
Bild
Bild

En annan samling där tonat lacobelglas används som skär Bruno … Bland modellerna i denna serie kan du hitta exemplar för högteknologiska och minimalistiska stilar, samt lugnt välja en design för ett rum inrett i ekostil. Dörrblad, förutom glasinsatser med djup färg, kan kompletteras med tunna aluminiumlister.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Samlingsdörrar Marco kännetecknas av en strikt, lakonisk design och platta band. Dörrbladen på vissa modeller kompletteras med diamantgraverat triplexglas, som kan vara vitt, vitt eller svart. Vilka som helst av de presenterade färgerna kan matchas med den valda fanerskärmen.
  • Serier Bruno Det kännetecknas av förstärkta bladställ, tack vare en speciell LVL -stång. Dörrbladet kan kompletteras med antingen 4 mm färgat glas eller aluminiumlister.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • I samling Polo dörrbladet består av konformade paneler. Tack vare denna ursprungliga lösning får dörrbladet en visuell volym. Triplexglas används som skär.
  • Serien Grand-M vertikalt glas på dörrbladet. Fanerskärmen står i kontrast med glasskivan i flera lager. I "Siena" -modellen är glaset dessutom dekorerat med ett mönster. Alla modeller har en strikt geometrisk form och diskret inredning.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färger

Alla Rada Doors dörrmodeller finns i ett brett utbud av färger. Mahogni, wenge, anegri, makore guld, mörk valnöt och olika nyanser av vitt finns i varje samling.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Av särskild uppmärksamhet är det vita dörrskyddet.

Företaget har utvecklat tre alternativ för applicering av emalj:

  • I den första versionen bildas en plan och slät yta på dörrbladet tack vare emaljen applicerad i 10 lager.
  • I den andra varianten finns det färre emaljlager, fanerstrukturen märks knappast.
  • I den tredje versionen berörs dörrytan endast något av emaljbeläggningen, fanerstrukturen är öppen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Enligt många kundrecensioner är Rada Doors innerdörrar av utmärkt kvalitet. Många noterar att dörrarna måste installeras av en professionell anställd, annars fungerar dörrkonstruktionerna inte korrekt på grund av felaktig fastsättning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Huvuddelen av köparna, förutom dörrarna, köpte dessutom väggpaneler och var inte bara nöjda med produkternas kvalitet utan också med dimensionell noggrannhet.

Rekommenderad: