Dörrar "Arboleda": Sorter Av Inredningsmodeller, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Dörrar "Arboleda": Sorter Av Inredningsmodeller, Kundrecensioner

Video: Dörrar
Video: 09 Arboleda Building Federated Models with Solibri Model Checker 2024, April
Dörrar "Arboleda": Sorter Av Inredningsmodeller, Kundrecensioner
Dörrar "Arboleda": Sorter Av Inredningsmodeller, Kundrecensioner
Anonim

Högkvalitativa och miljövänliga produkter från Arboleda-företaget har vunnit popularitet i den moderna designen av det inre utrymmet. Under 15 års framgångsrik tävling har dörrarna lyckats samla positiva recensioner från tacksamma köpare.

Bild
Bild

Tillverkning av produkter och en flerlagersbeläggning av dörrbladets yta utförs under kontroll av företagets spanska partners. Användningen av tillgängliga material och moderna efterbehandlingsmetoder vid tillverkning av dörrar gör det möjligt att uppnå hög kvalitet och utmärkta egenskaper, men samtidigt tillfredsställer företagets prispolicy konsumenterna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Original modern design med olika finish och färger passar alla inredningsstilar. Professionella designers av företaget gör också exklusiva modeller med glasmålningar och patina på beställning.

Bild
Bild

Laguppställningen

Interroom

Innerdörrar finns i ett brett sortiment och skiljer sig åt i färg, design, struktur och finish. Alla modeller är unika, vackra i prestanda, uppfyller fastställda standarder och kvalitet.

Bild
Bild

Brandbeständig

Företaget tillverkar också utmärkta brandsäkra dörrar som har bra prestanda för att dekorera dörröppningar till kontor, hotell. Värmeisolerande entrédörrar med ökad tjocklek på dörrbladet är inte mindre populära. Dessutom har sådana produkter pålitliga lås av den fjärde skyddsklassen.

Bild
Bild

Mått och material

Standard "Arboleda" dörr är tillverkad med en bredd på 550/600/700/800/900 mm och en höjd på 1900/2000 mm. Svängdörrens standardbredd är 800-900 mm (två blad - 400 mm + 400 mm respektive 450 mm + 450 mm). Det är också möjligt att beställa produkter med anpassad höjd och bredd.

Bild
Bild

Brandsäkra och entrédörrar är gjorda av trä, MDF med plast. Utvändig beläggning - faner, emalj eller pulverlackering. Modeller med fanerbeläggning har inga analoger i Ryssland vad gäller strukturellt motståndskraft mot yttre påverkan och hållbarhet.

Faner trim är gjord av elit träslag: bok, ek, valnöt, mahogny.

En unik teknik vid tillverkning av dörrar gör det möjligt att täcka hela dörrbladets yta med ett skyddande lager av plast, vilket skapar en idealisk yta för limning av faner. Naturbeklädnad gör dörren motståndskraftig mot mekaniska skador och temperatureffekter.

Bild
Bild

Dörrarna är färdiga med emalj med primers och lacker av italiensk produktion, vilket ger en flerlagersbeläggning med användning av patina. Emaljbeläggningen ger produkten glans och hållbarhet.

Bild
Bild

Massiva träprodukter tillverkas med ett lager av specialplast, vilket säkerställer hållbarheten för hela strukturen. Sådana strukturer är de mest motståndskraftiga mot temperatur- och fuktighetsförändringar, vilket är typiskt för drift under de förändrade klimatförhållandena i Ryssland.

Bild
Bild

Färg och finish

Alla dörrmodeller har ett iögonfallande färgschema. Färgens ton väljs noggrant för alla designbeslut. Företaget använder bara trendiga färger i produktionen: elfenben, mahogny, wenge, italiensk valnöt.

Vit färg med ytterligare patinerande under guld, silver, brons är alltid aktuell.

Efterbehandlingen utförs med primers och lacker från italiensk produktion, samt en trelags- eller femskiktsbeläggning med emalj. Graciösa paneler och applikationer kompletterar kompetent produktens design. Beroende på serien är modellerna inramade med klassiska versaler med gesimser, infogade insatser och ramar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och funktioner

En betydande fördel för företaget vid produktion av produkter är den innovativa tekniken med ett speciellt patenterat Arbotek -system.

Ett antal funktioner och fördelar utmärker Arboleda -dörrar i jämförelse med andra entré- och interiörprodukter:

  • Ett brett utbud av modeller och färgpalett.
  • Rimliga villkor för utförande av en individuell order (högst 25 dagar).
  • Ständig påfyllning av sortimentet.
  • Leverans till alla städer i Ryssland.
  • De mest populära dörrmodellerna finns alltid tillgängliga på företagets lager. Detta gör att du snabbt kan beställa valfri volym och konfiguration.
  • Överkomliga priser.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dörren är behandlad med flera lager polyuretanlack tillverkat i Italien, vilket ger produkten en behaglig blank glans.

  • Alla produkter är täckta med ett lager av plast, vilket gör det möjligt att få en plan yta för vidare bearbetning, samt hög motståndskraft mot temperatur- och fuktighetsförändringar.
  • Dörren är baserad på ett massivt lager av naturligt massivt trä. Detta säkerställer styrkan och ljudisoleringen av hela strukturen.
  • Original volymetriska element används vid inredning i form av lockiga skär, ramar.
  • Dörrgaranti - 5 år.
  • Lätt att använda och underhålla.

Rekommenderad: