Torktumlare ASKO: En översikt över Modellerna För Linne T208C.W.P, T408CD.W.P, T408HD.T.P, Deras Fördelar Och Nackdelar

Innehållsförteckning:

Video: Torktumlare ASKO: En översikt över Modellerna För Linne T208C.W.P, T408CD.W.P, T408HD.T.P, Deras Fördelar Och Nackdelar

Video: Torktumlare ASKO: En översikt över Modellerna För Linne T208C.W.P, T408CD.W.P, T408HD.T.P, Deras Fördelar Och Nackdelar
Video: ASKO Professional | Fördelar och funktioner på våra tvätt och tork 2024, Maj
Torktumlare ASKO: En översikt över Modellerna För Linne T208C.W.P, T408CD.W.P, T408HD.T.P, Deras Fördelar Och Nackdelar
Torktumlare ASKO: En översikt över Modellerna För Linne T208C.W.P, T408CD.W.P, T408HD.T.P, Deras Fördelar Och Nackdelar
Anonim

Med utvecklingen av vetenskapliga och tekniska framsteg skapas fler och fler typer av teknik som gör en människas liv enklare. Relativt nyligen har människor behärskat tvättmaskiner, och idag är det svårt att föreställa sig ett bekvämt liv utan denna enhet. Nyligen har torkmaskiner börjat vinna popularitet, vilket avsevärt sparar tid. I artikeln kommer vi att överväga modellerna från ASKO -tillverkaren mer detaljerat.

Bild
Bild

Särdrag

ASKO har sett till att de produkter det skapar fungerar pålitligt och länge. Detta uppnås genom ett antal funktioner.

  1. Ett brett utbud av driftsätt som passar nästan alla situationer. Oavsett om du behöver förbereda dina kläder för strykjärnet eller påskynda torkprocessen, kommer dessa funktioner att göra maskinen ännu enklare.
  2. Närvaron av en övervägd dörr. Tack vare denna funktion kommer du inte att möta problemet med att placera maskinen bland andra möbler. När som helst kan du flytta dörren till andra sidan.
  3. Butterfly -teknologisystemet, som ansvarar för att torkprocessen är så säker som möjligt för tyget. Tack vare detta non-stop-system minskar materialförslitningen utan att kvaliteten försämras.
  4. Låg energiförbrukning. Denna funktion är inneboende hos många tillverkare av riktigt högkvalitativ utrustning, vilket ASKO är.
  5. Komponenter av hög kvalitet. Trumman och lagren är gjorda av högkvalitativt rostfritt stål och luddfiltret dubbelrengörs.
  6. Varje ASKO -torktumlare, oavsett klass och pris, har mer än 15 års livslängd. Om vi pratar om dyrare och avancerade modeller, kommer deras prestanda att hålla i 20 år eller mer.
  7. Anti-Crease-system. Tack vare den här funktionen kommer torkade kläder inte att skrynkla i fall där det inte är möjligt att nå all tvätt. Således hjälper anti-veckskyddet dig när du stryker.
Bild
Bild
Bild
Bild

Typer och modeller

Alla torktumlare från denna tillverkare är indelade i 2 grupper:

  1. kondenserande;
  2. med en värmepump.
Bild
Bild
Bild
Bild

För att förstå hur de fungerar, ta reda på de tekniska egenskaperna och funktionerna för varje modell, kommer vi att överväga flera maskiner.

T208C. W. P

Kondenserande modell som är den billigaste i sin klass. Trots detta uppfyller dess egenskaper alla nödvändiga krav för att kalla den här bilen för kvalitet.

Även om de flesta av tillverkarens modeller har en hög energieffektivitetsklass, har denna modell bara ett värde på V. Maximal belastning är 8 kg. Det finns många automatiska arbetsprogram, inklusive torkning av "stryktorrt", standardläge, "extra torrt", "sänglinne", "express" och "syntet ". Dessutom är det möjligt att ställa in torktiden och slå på luftningsfunktionen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland funktionerna är torkning vid reducerad temperatur, fördröjd start, anti-veck-funktion, visning av laddningssteg och reglering av torkningsgraden.

Om vi pratar om modellens design och dess teknik, är det först och främst värt att notera den pålitliga strukturen på framänden och trumman. De är tillverkade av rostfritt stål, vilket skyddar materialet mot korrosion.

Du kommer att kunna styra alla funktioner via Classic Pro Home -kontrollgränssnittet med FTSN -displayen . Under maskinens användning används trummans olika rotationsriktningar, vilket skyddar kläderna från vridning. Trumman har en volym på 117 liter. Ljudnivån under drift är 64 dB, enhetens vikt är 49,4 kg.

Bild
Bild

T408CD. W. P

En mer avancerad analog av den tidigare modellen. De ursprungliga specifikationerna - energiklass och lastvikt - är desamma, men det finns skillnader i tekniska parametrar och antal funktioner. Om T208 har totalt 7 lägen har den här modellen upp till 11. Nya alternativ är för denim och kläder med breda sömmar, frotté, ludd och skjortor.

Ytterligare program som tidsinställd torkning och luftning är också tillgängliga . Arbetsalternativen har inte ändrats. Bland innovationerna inom teknik finns trumstödstrukturen, som stöds av 5 kullager.

Bild
Bild
Bild
Bild

Och det fanns också en ljudindikation. Tack vare det kommer du att kunna bestämma ljudnivån och förstå om din maskin fungerar enligt de parametrar som anges i den tekniska dokumentationen. Det finns också skillnader i design. Т208 är tillverkad i klassisk stil, och den här modellen är i logiklinje. Ljudnivån och vikten liknar den tidigare motsvarigheten, men T408 har en fördel.

Denna modell är mer miljövänlig.

Bild
Bild

T408HD. T. P

Värmepumpsmaskin som är en modifierad version av T408CD. W. P. Den första skillnaden märks direkt, och det är dess färg. Istället för standardvitt har denna modell ett färgschema av titan. Det är värt att nämna energieffektivitetsklassen, eftersom denna enhet har typ A +++.

Jämfört med kondenseringsmaskiner har denna analoga ytterligare ett program för torkning av siden och ull. Det finns inre trumbelysning och en grundläggande uppsättning använda tekniker som Logic Pro Home, Soft Drum och Butterfly Drying . Tillsammans med andra maskiner av sin typ finns det en vändbar dörr, ett 3-stegs filtreringssystem och en ljudsignal. Vid köp får du allt du behöver för installationen, nämligen: fästelement, låsmuttrar och skruvar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om vi jämför denna modell med en kondenserande analog när det gäller tekniska egenskaper, kan vi notera den minskade strömförbrukningen både i standby -läge och i avstängt läge.

Anslutningseffekten är lika med 700 W, vilket är 3 gånger mindre än CD: ns. W. P. En anmärkningsvärd skillnad är vikten, som är 56 kg, vilket är 11 kg tyngre än de tidigare modellerna.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Innan du köper bör du tänka efter om den här modellen är rätt för dig. För att inte göra ett misstag vid köp är det värt att följa flera kriterier.

En viktig punkt i valet är enhetens kraft. Denna faktor är viktigast på grund av det faktum att du helt enkelt kan betala för mycket för funktioner som du inte kommer att använda.

Även de grundläggande parametrarna för olika modeller kan skilja sig åt. Först och främst gäller detta antalet driftsätt, effekt och energieffektivitetsklass.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är inte meningsfullt att köpa en kraftfull maskin om du sällan använder den eller torkar en liten mängd kläder. Det är värt att förtydliga det ASKO skapar torktumlare för både stora företag och hemmabruk … Tack vare valet kan du välja modell enligt dina preferenser.

Ett annat viktigt kriterium är typen av maskin . Det är värt att notera att kondenserande modeller förbrukar mindre el. Denna funktion kommer att vara att föredra för de kunder som har fluktuationer i elnätet. Det är värt att klargöra om viktskillnaden, eftersom enheter med en värmepump är 10-11 kg tyngre på grund av att det finns ett stort antal reservdelar. Förutom de tekniska egenskaperna finns det en skillnad i designlinjerna, av vilka ASKO bara har tre.

Bild
Bild

Användarmanual

När du köper någon modell får du lämpliga instruktioner. Läs noga igenom all dokumentation innan du använder torktumlaren. Detta är nödvändigt för att förstå alla funktioner, lägen och förstå hur enheten fungerar.

De första rekommendationerna från tillverkaren börjar med installationsskedet

När du ansluter avloppsslangen till avloppet, se till att fästet är säkert. Om detta försummas kan vattenläckage uppstå, vilket kan leda till ett eventuellt fel på utrustningen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Anslut torktumlaren till strömförsörjningen innan du använder den för första gången och vänta i cirka 2 timmar. Detta gör att tekniken kan anpassa sig till dräneringssystemet och temperaturen. Dokumentationen anger de nödvändiga spänningsparametrarna där maskinen kan anslutas.

Om det finns ett fel i tekniken, vatten kommer in på en oavsiktlig plats eller delar är trasiga, försök inte fixa något själv. Tillverkaren rekommenderar inte att göra detta, för på så sätt kan du skada bilen ännu mer. För att få kvalificerad hjälp är det bäst att kontakta en specialist.

En översikt över Asko T408hd. W. P -torktumlaren väntar på dig nedan.

Rekommenderad: