Torktumlare Siemens: IQ800, IQ300 Och IQ700, Deras Beskrivning, Fördelar Och Nackdelar

Innehållsförteckning:

Video: Torktumlare Siemens: IQ800, IQ300 Och IQ700, Deras Beskrivning, Fördelar Och Nackdelar

Video: Torktumlare Siemens: IQ800, IQ300 Och IQ700, Deras Beskrivning, Fördelar Och Nackdelar
Video: Стиральные машины Siemens и Bosch. Чем-то похожи вроде. 2024, Maj
Torktumlare Siemens: IQ800, IQ300 Och IQ700, Deras Beskrivning, Fördelar Och Nackdelar
Torktumlare Siemens: IQ800, IQ300 Och IQ700, Deras Beskrivning, Fördelar Och Nackdelar
Anonim

Siemens produkter kännetecknas av högsta kvalitet, tillförlitlighet och extrema popularitet över hela världen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Siemens klädtorkar är av två typer: med en värmepump och en kondenseringstyp.

Kondenserande torkutrustning kännetecknas av det faktum att fuktig luft torkas under drift med en kondensor . Vatten, som förvandlas till kondensat under torkning, släpps ut i en speciell behållare, varifrån det lätt kan avlägsnas. Modeller med avlopp fungerar i autoläge när vattnet dräneras direkt i avloppet med hjälp av en slang. Kondensorn skyddas från olika fina skräp av ett filter som enkelt kan rengöras. Utrustning av denna typ kan antingen ha en pump eller inte.

Maskiner med värmepump kännetecknas av hög prestanda och effektivitet . I allmänhet är detta samma kondenseringsutrustning, dessutom utrustad med en pump. På grund av det faktum att termisk energi inte förbrukas under drift utan bibehålls under hela torkprocessen är dessa maskiner ganska kraftfulla och samtidigt ekonomiska. De har också en sådan egenskap som självrengöring av kondensorn.

En liknande funktion finns i många produkter av märket Siemens.

Bild
Bild
Bild
Bild

Siemens torktumlare har ytterligare alternativ som avsevärt ökar deras effektivitet:

  • automatisk rengöring av kondensorn sker vid varje torkning;
  • uppfriskande med ånga tar bort en mängd olika lukt från kläderna och slätar också ut rynkor;
  • energiproduktivitet gör det möjligt att använda energi i andra omgången;
  • Auto Dry skyddar mot krympning, så även mycket känsliga tyger kan torkas.
Bild
Bild

Modellöversikt

Bland de mest populära och populära torktumlarna från Siemens finns flera linjer.

IQ800

Denna serie utmärks av effektiv bearbetning av alla typer av tvätt. Kroppen har en attraktiv form, kontrollknapparna är beröringskänsliga, programmen presenteras i ett brett spektrum. Det finns ytterligare funktioner: kondensorrengöring, kostymvård med ångrengöring.

Maskinerna är effektiva både i arbetet med ytterkläder och känsliga tyger.

Bild
Bild
Bild
Bild

IQ500

Sådana modeller kännetecknas av extrem effektivitet, tyst drift, låg energiförbrukning och hållbarhet. För snabb men samtidigt ömtålig torkning finns en "Super 40" -funktion, med detta läge sätts saker och ting i ordning på 40 minuter. För bearbetning av kostymer och andra företagskläder i torktumlaren finns ett speciellt läge som inte tillåter saker att sitta ner. Endast kondenserande torktumlare finns i denna serie.

WT47W561OE . Enheten är avsedd för 9 kg tvätt. Alla program, liksom luftfuktigheten, ställs in elektroniskt. På sidoväggarna finns speciella remsor för att motverka vibrationer. På grund av närvaron av en värmepump förbrukas väldigt lite el när maskinen är igång. Ytterligare program kan särskiljas: separata alternativ för olika typer av linne, torkning med varm och kall luft, ljudsignal, starta programmering.

Bild
Bild
Bild
Bild

WT45W459OE . Utrustningen är utrustad med en värmepump och styrs av en elektronisk display. Dessutom finns det en ljudsignal, blockering, automatisk rengöring av kondensorn, trumman är också upplyst, det finns en separat korg för känslig torkning av ullartiklar. Bland de speciella alternativen finns: möjligheten att torka blandade tyger, snabbtorkningsläge "Super 40", skrynkla, lätt strykning, möjligheten att programmera starten,

Bild
Bild
Bild
Bild

IQ300

Modellerna i denna serie kännetecknas av extrem praktik, eftersom de är utrustade med alla de mest nödvändiga alternativen. Alla maskiner har ett accelererat program (på 40 minuter), ett torkläge utan krympning, en automatisk rengöring av kondensorn. Bland utrustningen i denna serie finns också avgasmodeller och med närvaro av en värmepump.

WT47Y782OE . Skiljer sig i närvaro av en värmepump, frontbelastning utförs elektroniskt. Kroppen är vit. Ytterligare funktioner inkluderar: automatisk rengöring av kondensor, barnlås, peksknappar, ljudsignal, bakgrundsbelysning. Specialsensorer mäter tvättens fuktinnehåll; du kan torka jackor, skor, leksaker. Luddfiltren är ganska kraftfulla.

Bild
Bild
Bild
Bild

WT45M260OE . Kondensmaskinen har ett försiktigt torkläge. Skiljer sig i anti-veck funktion, luddfilter, kondensavlopp. Det finns en funktion för att minska uppvärmning, fördröja start, en ljudsignal. Du kan torka blandade tyger, ull, ytterkläder, handdukar, skjortor. Det finns snabba, skonsamma och vanliga torklägen.

Efter torkning i maskinen är kläderna lätta att stryka.

Bild
Bild
Bild
Bild

IQ700

Maskinerna har många funktioner, inklusive: anti-veck, självrengörande, snabbtorkande, touchkontroll, läge med en temperatur över 100 ° (för sterilisering av tvätt).

WT45W561OE … Denna torktumlare kondenserar med en värmepump. Displayen är bakgrundsbelyst och alla funktioner är elektroniskt styrda. Ytterligare alternativ inkluderar en fördröjd start, fuktkontroll, torkning med varm och kall luft, "super 40", förmågan att sänka temperaturen, en ljudsignal. Du kan torktumla ull, ytterkläder samt dunprodukter, blandade tyger, handdukar, skjortor, underkläder. Det är möjligt att programmera start av maskinen.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Bland de olika torkanordningarna sticker modellerna av det tyska märket Siemens ut för sin praktiska funktion. Först och främst, när du väljer, bör du vara uppmärksam på antalet alternativ och välja en bil utifrån dina önskemål. Som regel har varje modell anpassade program för olika typer av tyger. Dessutom är det viktigt att ta hänsyn till följande nyanser:

  • kraft - det är värt att välja en enhet med låg prestanda, särskilt om det finns annan utrustning i huset eller lägenheten;
  • elanvändning - för att spara pengar bör du välja torktumlare i klass A eller högre;
  • rymlighet - det är bättre att välja, med hänsyn till tvättmaskinens parametrar.

I avsaknad av tillgång till avloppssystemet i huset på den plats som valts för installation av torkutrustningen är det värt att köpa en kondensatork, som har en behållare för att avlägsna fukt. Det ska vara enkelt att ta bort och sätta in. Siemens modeller presenteras i en ganska bred färgpalett, så att du enkelt kan välja en torkningsenhet för vilken inredning som helst.

Det är värt att komma ihåg att vilken modell som än väljs kan köparen vara säker på högsta kvalitet och tillförlitlighet hos Siemens torktumlare.

Bild
Bild

Användarmanual

  1. Siemens torktumlare är avsedda för hushållsbruk.
  2. Kontrollera att enheten inte är skadad innan du sätter på den.
  3. Anslut enheten till ett uttag med den spänning som anges på maskinen.
  4. Det är nödvändigt att ladda upp den uppvridda tvätten i maskinen, ju mer den vrids ut, desto mindre tid kommer att läggas på torkning och därför kommer energiförbrukningen att minska.
  5. Mängden tvättad tvätt får inte överstiga maxmängden för denna modell.
  6. Sortera tvätten innan du laddar den.
  7. För stickade kläder är det bättre att välja ett känsligt läge.
  8. Slå på enheten, välj önskat program.
  9. Fyll på tvätten och starta programmet.
  10. Efter avslutat arbete stängs enheten av, den torkade tvätten tas bort.
  11. Rengör kondensvattenbehållaren.
  12. Ta bort ludd från filtret.

Rekommenderad: