Chishminsky Professionellt Golv: Professionellt Ark För Staketet (galvaniserat) Och Ett Annat Från Fabriken I Chishma, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Chishminsky Professionellt Golv: Professionellt Ark För Staketet (galvaniserat) Och Ett Annat Från Fabriken I Chishma, Kundrecensioner

Video: Chishminsky Professionellt Golv: Professionellt Ark För Staketet (galvaniserat) Och Ett Annat Från Fabriken I Chishma, Kundrecensioner
Video: Bygghemmas golvskola golvläggning 2024, April
Chishminsky Professionellt Golv: Professionellt Ark För Staketet (galvaniserat) Och Ett Annat Från Fabriken I Chishma, Kundrecensioner
Chishminsky Professionellt Golv: Professionellt Ark För Staketet (galvaniserat) Och Ett Annat Från Fabriken I Chishma, Kundrecensioner
Anonim

"Chishminsky profiled" är ett varumärke som tillhör växten "BashModulStroy" i byn Chishmy. Kundrecensioner av hans produkter tyder på att produkternas kvalitet och värde verkligen överensstämmer med förväntningarna. En detaljerad översikt över sortimentet av tillverkade moduler hjälper till att förstå vilken typ av professionell plåt (galvaniserad) för staketet och andra ändamål företaget producerar, hur dess produkter överstiger konkurrenternas erbjudanden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Anläggningen i byn Chishmy började sitt arbete 1993. Det var då företaget "BashModulStroy" organiserades, idag har det egna produktionsverkstäder i Birsk, Salavat, Ufa. Chishminsky wellpapp är tillverkad av valsad metall levererad från de största fabrikerna i Magnitogorsk, Novolipetsk, Karaganda . Företaget har upprepade gånger blivit pristagare av specialiserade professionella tävlingar, kvaliteten på sina produkter överensstämmer helt med gällande standarder.

Bild
Bild

Bland de särdrag hos Chishminskiy wellpapp kan följande faktorer särskiljas

  1. Produktion på finsk utrustning . Vi använder maskiner AGV, Rollset Oy, Kekkonen Oy, LCK. De säkerställer hög geometrisk noggrannhet för produkten.
  2. Ett brett utbud av produkter . Förutom 10 typer av wellpapp tillverkar företaget 3 typer av metallplattor, metallfasader, hörn och skridskor.
  3. Stort storleksintervall . Skivor av wellpapp har optimal tjocklek, höjd och längd för en mängd olika uppgifter.
  4. Olika avlastningsalternativ . Företaget tillverkar produkter med en "våg" -profil och trapetsformade alternativ med ökad styvhet.
  5. Tillgänglighet av belagda och obelagda produkter . Företaget har också matta profilerade ark med ett speciellt skyddande lager, som kännetecknas av ökad estetik.
  6. Minsta profilhöjd – 10 mm . Detta gör att du inledningsvis kan tillhandahålla tillräcklig tillförlitlighet för strukturer, oavsett arkens syfte.
  7. Vägg- och takalternativ samt universal wellpapp för bred användning . Du kan välja ett alternativ med hänsyn till kraven för dess bärighet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla dessa funktioner gör att Chishminskiy -profilerade plåtar kan inta en ganska framträdande plats på byggmaterialmarknaden. Företaget gör betydande insatser för att förbättra produktionsprocesser. Utrustningen uppdateras regelbundet, så att företaget kan bli en av de ledande inom sitt område.

Sortiment av profilerade ark

Fabriken i byn Chishmy och andra företag som tillhör BashModulStroy -företaget producerar wellpapp för vägg- och takklasser . Ark med hög styvhet (med uttalad avlastningshöjd) är lämpliga för konstruktion av ett staket, fasadbeklädnad. Galvanisering av typen "våg" är populär vid skapandet av takkonstruktioner, väggbeklädnad. Totalt innehåller varumärkets arsenal 10 typer av wellpapp av Chishminsky, olika i våghöjd, övergripande mått på ark.

Bild
Bild

En detaljerad översikt över produkterna hjälper dig att förstå sortimentet

S-10 . Vägg wellpapp med en profilhöjd på 10 mm är en av de mest populära i företagets sortiment. Företaget tillverkar det i plåtar med en bredd på 1100 mm av stål med en tjocklek på 0,5 mm. Funktionerna i reliefen gör det möjligt att ge wellpapp av detta märke tillräcklig styvhet och styrka utan visuell viktning av strukturen, det ser bra ut i dekorationen av fasader på byggnader och strukturer.

Bild
Bild

C-10 med ett snitt . Plåtarna har en polymerbeläggning och är gjorda av galvaniserat stål med en tjocklek på 0,5-0,55 mm. Den trapetsformade profilen kompletteras här med en originalskuret lockig kant. Produkten är utformad för att skapa ursprungliga staket - tillfälliga och permanenta.

Bild
Bild
Bild
Bild

S-15 . Galvaniserat plåtmaterial för väggbeklädnad kännetecknas av en låg höjd på det trapetsformade elementet med sin betydande längd. Bärförmågan hos wellpapp av detta märke är inte för stor, och frånvaron av en polymerbeläggning begränsar tillämpningsområdet till tekniska behov. Plåtens monteringsbredd är 1050 mm med en tjocklek på 0,5-0,55 mm.

Bild
Bild

S-20 . Väggprofilerad plåt med trapetsformig korrugering är en universell lösning för konstruktion av staket och tillfälliga spärrar, beklädnad av byggnader och strukturer. Varumärket innebär närvaron av en polymerbeläggning i ett brett spektrum av färger. Stål används för produktion 0, 4-0, 8 mm tjock, plåtens längd varierar i intervallet från 5 till 12 meter.

Bild
Bild

S-21 . Ark med en dekorativ skyddande beläggning och hög profil produceras i längder från 1 till 15 meter. Avlastningens höjd ger strukturen en tillräckligt hög styvhet. Materialet är väl anpassat för utomhusbruk, standardarklängden är 1 m (totalt - 1,051 mm).

Bild
Bild

S-25 . Vägg wellpapp med ensidig dekorativ och skyddande beläggning. En profilhöjd på 25 mm i kombination med en monteringsbredd på 1050 mm får modulerna att se ut som skivor eller sidospår. Ytan på beklädnaden är belagd med ett polymermaterial, tjockleken på stålet vid basen varierar från 0,5 till 0,55 mm.

Bild
Bild

NS-35 . Komplexa profilark med en höjd av 35 mm är väl lämpade för att skapa bärande väggkonstruktioner. Materialets höga styvhet uppnås på grund av buntjockleken 0,55-0,8 mm. Leveransen av wellpapp sker i ark 1-12 meter långa.

Bild
Bild
Bild
Bild

MP18 . Takplåt med originalgeometri som påminner om skiffer. Smidiga vågor med en höjd av 18 mm ser snygga ut och har en hög styvhet. Frånvaron av raka sektioner ger materialet ökat motståndskraft mot snölaster. Ark produceras med en tjocklek på 0, 4-0, 8 mm med en bredd på 1150 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

N-75 . Högkvalitativt, mycket styvt material i ark om 750 mm tillverkas med en yttre dekorativ och skyddande beläggning. Ståltjocklek på 0, 7-0, 9 mm i kombination med en uttalad lättnad ger den här märkets wellpapp ökad bärighet. Arken är lämpliga för att skapa tak, bilda väggar och skiljeväggar, utvändig beklädnad av hangarer, garage, paviljonger.

Bild
Bild
Bild
Bild

H-114 . Den universella bärande wellpapp är väl lämpad för att klä takkonstruktioner, bygga staket, skapa väggar och skiljeväggar. Materialet har en komplex geometri, det är tillverkat av stål med en tjocklek på 0,7-1,2 mm, med en bredd på enskilda moduler på 646 mm. Varumärket är speciellt utformat för användning under särskilt hårda klimatförhållanden, med betydande vind- och snölast.

Bild
Bild

Förutom standard wellpapp är det möjligt att skilja mellan märkets produkter färdiga väggpaneler som är utformade för att förenkla installationen av produkter på ytan av ramen eller den platta basen. Företaget erbjuder också ämnen för ståltak med dubbelsöm.

De skiljer sig åt i minsta profilhöjd, de är tillverkade av stål med en tjocklek på 0,5-0,55 mm i längder från 1 till 8 m. Alla dessa produkter kan väljas av kunder i raden Chishminskiy wellpapp.

Bild
Bild

Granska översikt

Köparnas åsikter om Chishminskiy -profilerade ark är olika. Anläggningens produkter får mycket positiv feedback, de rekommenderas för köp för byggande av staket, skapande av tak. Bland de positiva aspekterna finns ett brett urval av färger, betydande vikt och tjocklek på arken.

Köpare väljer märkets wellpapp till en överkomlig kostnad, tillgängligheten av moduler med och utan polymerbeläggning i produktsortimentet, med en galvaniserad yta.

Det finns också negativa recensioner . De är förknippade med en felaktig överensstämmelse i profilernas bredd, deras djup, vilket stör installationen. Köpare klagar också över kvaliteten på snittet, ojämna kanter. Annars kan vi säga att produkterna fullt ut motiverar de förhoppningar som ställs på dem, klagomål är vanligtvis förknippade med sällsynta fall av äktenskap eller installationsfel, självskärande.

Rekommenderad: