Hörnsängar Med Lyftmekanism: Modeller Med Storlekarna 90x200 Cm, 120x200 Cm Och 140x200 Cm

Innehållsförteckning:

Video: Hörnsängar Med Lyftmekanism: Modeller Med Storlekarna 90x200 Cm, 120x200 Cm Och 140x200 Cm

Video: Hörnsängar Med Lyftmekanism: Modeller Med Storlekarna 90x200 Cm, 120x200 Cm Och 140x200 Cm
Video: HIPPO vintage black 2024, April
Hörnsängar Med Lyftmekanism: Modeller Med Storlekarna 90x200 Cm, 120x200 Cm Och 140x200 Cm
Hörnsängar Med Lyftmekanism: Modeller Med Storlekarna 90x200 Cm, 120x200 Cm Och 140x200 Cm
Anonim

Bristen på ledigt utrymme i lägenheten tvingar en person att köpa möbler som inte bara organiskt skulle passa in i rummet, utan också hjälper till att lösa problemet med ytterligare utrymme för att placera saker. Ett så enkelt alternativ är att köpa en hörnsäng med en lyftmekanism. Tack vare sådana möbler kommer alla dessa problem att lösas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Hörnsängar har ett antal särdrag:

  • Passar perfekt i alla hörn av rummet. Huvudmåtten på de tillverkade modellerna är: 90x200 cm, 140x200 cm och 120x200 cm.
  • Stort utbud av tillverkare och modeller.
  • Ytterligare lagringsutrymme.
  • Möblerna är praktiska och eleganta.
  • Lång livslängd på produkten.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Lätt att använda och montera.
  • Rörlighet. Denna design är lätt att transportera, den tar inte mycket plats.
  • Möbelproduktion utförs med högkvalitativa material som är helt säkra för människors hälsa.
  • Med den senaste tekniken.

Vissa sängändringar är utrustade med automatiska hissar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lyftmekanismer

Följande lyftmekanismer kan användas i hörnsängar:

  • Fjäderbelastad . Den största nackdelen med ett sådant system är slitage, vilket innebär ett komplett byte av lyftmekanismen.
  • Gas . Sängar utrustade med en sådan lyftmekanism är särskilt populära, eftersom de är standarden för tillförlitlighet, hållbarhet och ljudlöshet. Även ett barn kan använda denna mekanism. Det är också värt att lyfta fram sitt priskriterium - denna design relativt andra modeller kommer att kosta mer.
  • På gångjärn . Driftsprocessen är ganska mödosam, eftersom det kommer att krävas en mans styrka att lyfta madrassen för att komma åt lådorna. Men det finns också positiva aspekter av ett sådant köp: hög tillförlitlighet, hållbarhet och ett utmärkt pris.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Nedan har vi markerat några typer av hörnsängar med en lyftmekanism:

  • Dubbelsäng med hörngavel . Detta alternativ kommer att tilltala kännare av mys och komfort. Av de särpräglade egenskaperna hos denna sängtyp är det värt att lyfta fram tillförlitligheten och lång livslängd.
  • Hörnmöbler för barn . När de använder den här typen av sängar i ett litet barnrum kommer barnen att ha mer plats, inte bara för spel utan även för extra möbler: skåp, ett datorbord och ett bord, eftersom kojen är ganska kompakt och tar upp hörnutrymme, och resten av utrymmet förblir ledigt …
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Bunk hörn version . Ett intressant alternativ för arrangemang av nivåer i denna sängmodifiering ser bara bra ut. Skikten i en sådan modell intar en vinkelrätt position mot varandra och placeras i hörnet av rummet på ett sådant sätt att de upptar båda sidor av den.
  • Hörnstol-säng . En bekväm plats att ligga, koppla av och sova. I en hopfällbar form ger den en person en kaj, men den är ganska kompakt och kompletterar harmoniskt alla möblerinteriörer, och priset kommer positivt att överraska alla köpare.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Runda hörnmöbler . Denna version av exotiska möbler är mycket populär bland kvinnor och små barn, eftersom du kan sova på den eller bara koppla av som du vill - från alla vinklar. Möblerna är mjuka och ovanliga. Dess kantiga variation gör att du kan spara lite utrymme i rummet. I anslutning till väggen finns låga mjuka ryggar eller en original sängbord.
  • Hörn konvertibel bäddsoffa . En rymlig version av möbler, där du inte bara kan ta emot gäster utan också ha en god natts sömn. Med en enkel rörelse i handen kan du vända från en typ av möbel till en annan, och det extra lagringsutrymmet kommer att göra ett sådant köp extremt lönsamt.
  • Hörn ottomansk säng . Sådana möbler är utformade för att ge mys och komfort till små rum. Här kan du sitta och sova, och utrymmet under sängen för förvaring av tillbehör gör denna design också praktisk. Den köps till både barnkammaren och vardagsrummet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare

Låt oss ta en titt på några av de märken som för närvarande är efterfrågade bland användare runt om i världen:

  • Ormatek . Ett särdrag hos denna kategori av möbler med lyftmekanism är tillverkningen med den senaste tekniken. Kontrollen av produktionsprocessen sker i fyra steg, vilket garanterar användarnas utmärkta kvalitet på möblerna. Dessutom är det möjligt att särskilja egenskaper som säkerhet, komfort och lång livslängd för dessa möbler.
  • Borovichi-möbler . En av få ryska tillverkare som lyckades vinna hjärtat hos miljontals medborgare runt om i världen. Denna tillverkare utökar ständigt sortimentet av sina produkter för hemmet, vilket inte kan göra annat än att tillfredsställa den vanliga köparen.

Tillverkarens produkter kommer glatt överraska dig med sina priser och kommer inte att lämna likgiltig någon kund.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Hyper ". Detta märke hjälper till att utrusta ett rum i en enhetlig stil. Faktum är att alla produkter från denna tillverkare produceras i serie, vilket gör att köparen inte bara kan spara tid på att leta efter relaterade produkter, till exempel i sin soffa, utan också pengar.
  • " Artis ". Märkesmöbler som sticker ut för sin kvalitet och aristokrati. Prisvärt pris och alternativa val kommer positivt att överraska den mest sofistikerade köparen.

Rekommenderad: