Ovanliga, Originella Designerbarnsängar: Modeller För Barn, Flickor Och Pojkar, Våningssängar, För Tonåringar

Innehållsförteckning:

Video: Ovanliga, Originella Designerbarnsängar: Modeller För Barn, Flickor Och Pojkar, Våningssängar, För Tonåringar

Video: Ovanliga, Originella Designerbarnsängar: Modeller För Barn, Flickor Och Pojkar, Våningssängar, För Tonåringar
Video: Barnrum med våningssäng! 2024, April
Ovanliga, Originella Designerbarnsängar: Modeller För Barn, Flickor Och Pojkar, Våningssängar, För Tonåringar
Ovanliga, Originella Designerbarnsängar: Modeller För Barn, Flickor Och Pojkar, Våningssängar, För Tonåringar
Anonim

Att vara förälder är att ge ditt barn det bästa, ge honom kärlek och uppmärksamhet. En omtänksam förälder försöker alltid gissa barnets önskningar, att påverka hans humör för att höja en positiv, social, balanserad person. Det är dock värt att inte bara ta hand om barnets hälsa och uppfostran, utan också plocka upp allt du behöver för hans bekväma uppväxt: från leksaker till möbler.

Särdrag

Ett barn i alla åldrar behöver en mysig design av rummet där han kommer att placeras. I rummet eller i barnhörnan i vardagsrummet måste det finnas en säng - en plats att vila och sova, där barnet måste känna sig bekväm, avslappnad och skyddad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan begränsa dig till valet av en vanlig standardsäng - det är ganska bekvämt att sova på den, och den uppfyller också säkerhetskrav . Att söka efter en originallösning är en annan sak. Ju mer positiva känslor ett barn får i barndomen, desto lyckligare kommer han att bli i framtiden. Tänk hur glad det är att sova inte bara på en säng, utan till exempel i en vagn eller en skrivmaskin? I barndomen uppfattas allt annorlunda.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I vår progressiva tid kan alla idéer om en säng förverkligas. Det är inte alltid möjligt att hitta ett lämpligt alternativ fritt tillgängligt i butiken, men snickeriverkstäder och privata möbeltillverkningsföretag kommer definitivt att hjälpa till.

Nyfödd

Barnet i sängen ska vara bekvämt och mysigt, som var fallet med hans mamma i magen. Välj konstruktioner endast från naturliga allergivänliga material, helst trä.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En rund säng kan fungera som en ovanlig lösning. Medan barnet är litet sover han bara i det, och när han växer upp lite kommer han att kunna leka fritt i det, med hjälp av sidorna blir en sådan produkt säker.

Spjälsängen för nyfödda kan också beställas som en vacker vagn: ett sådant konstverk kommer att glädja både mamma och bebis. Beroende på barnets kön kan du välja känsliga nyanser av rosa eller blått. Vitt är en universell färg, som är perfekt för barnmöbler.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Flickor

Flickor associerar sig ofta med prinsessor, ballerina, trollkvinnor och artister. Ta reda på vad som är nära och intressant för ditt barn, och börja med att överväga alternativ utifrån det mottagna svaret.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Säng - "vagn"

En populär och vacker typ av barnmöbler. Du kan dekorera den med snidade stötfångare och ett tak, volymetriska hjul på ekrarna eller helt enkelt köpa ett fodral som är stiliserat som en vagn. Textiltillbehör ger atmosfär. Färgschemat kan vara för alla smaker. Traditionellt väljs rosa eller lila nyanser för unga drottningar.

Vita, gyllene eller silver älva spjälsängar ser bra ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skrivmaskin

Det är inte förvånande att tjejer i vår frigörda verklighet är intresserade av teknik från barndomen. Bilar eller bussar är populära alternativ för att utforma ett barns rum. Sådana sängar bör inte ha tydligt spårade detaljer; mjuka funktioner och ett färgschema som är typiskt för tjejer är mycket viktigare här.

Bild
Bild
Bild
Bild

Slott

Varje prinsessa drömmer om att utrusta ett personligt slott i sitt rum. Bra möbelidé! Det kan förverkligas som en våningssäng. En bra lösning skulle också vara att placera en sovplats i den övre delen av "palatset" och lämna den nedre för ett skrivbord eller lekhörna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fairy forest

Om din lilla är galen i älvor kan du dekorera sängens huvud med ett spridande träd. Blommor och fjärilar älskade av tjejer kommer att se ganska lämpliga och vackra ut i denna inredning. Rummets inredning kommer att tillföra romantik och fantastiskhet med lätta tyger som tyll, organza, chiffong i känsliga nyanser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hydda

Vem skulle vägra att övernatta i en trevlig mysig koja? Varje förälder är ganska kapabel att organisera en sådan "håla" för sitt barn. Ställ upp något som ett tält av lätt tyg runt spjälsängens omkrets - det är hela hemligheten. Stugalternativet är universellt, och pojkarna kommer också att gilla det. Färgen och mönstret beror bara på din fantasi.

Stugan kan ordnas som en stadsturists hus, en tillfällig bostad för en forskare av djurvärlden, ett astronomkontor.

Bild
Bild
Bild
Bild

dubbelsäng

För att dekorera rummet och inte slösa mycket tid kan du ordna en riktig kunglig säng för din skönhet - lägg ett tak över sängen. Vackert, originellt och praktiskt - gardinerna kan bytas eller tas bort vid behov. Interiören kommer att förvärva mystik och romantik. Detta alternativ kan uppskattas inte bara av barnet, utan också av den unga damen.

Bild
Bild
Bild
Bild

För pojkar

Pojkar älskar allt som rör teknik och väljer det här alternativet, du kommer aldrig att gå fel. Det är dock bättre att fråga innan du köper en produkt - tänk om din son har en ofantlig dröm?

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bil

Sådana sängar kan redan klassificeras som klassiker. Det finns många alternativ för möbler på bilens tema: bilar och lastbilar, sportbilar, brandutrustning, polis och racerbilar. De tekniska detaljerna för den valda modellen kan vara olika, till exempel kan du beställa en bil med "riktiga" gummihjul, eller så kan du begränsa dig till helt enkelt vackert ritade modeller. Detta inkluderar också bussar - ett lika bra alternativ för unga drömmare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Lokomotiv

Små barn kommer att älska tågsängen. Ett mer komplicerat alternativ än en bil, men också mer spektakulärt. Alternativ på två nivåer ser bra ut. Skaffa en sådan säng till dina tomboys, så kommer de att besöka dig som till ett museum. En sådan säng kan vara en verklig källa till stolthet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fartyg

Ge din son ett rum i nautisk stil med en yachtbädd. Låt sömnen ta honom bort varje kväll på sina egna vågor, fylla honom med vitalitet och styrka. En intressant och original lösning för en spjälsäng, som kommer att bli en favoritplats för en växande bebis att leka.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Portar

Om din son är ett fotbollsfan, ge honom ett mål. Det vill säga, stilisera en vanlig säng: motsvarande interiör, ett nät ritat bredvid sängen, grönaktig tapet som påminner om en fotbollsgräsmatta.

Bild
Bild

Trähus

En bra idé för en ung naturforskare. Övervåningen i en spjälsäng i två plan kan organiseras i form av en hydda eller ett hus. För att förmedla naturens ande är ljusa textilier i naturliga nyanser, ett mönster i form av träd, en bokhylla på en av "grenarna" lämpliga. Den nedre delen kan lämnas till arbetsplatsen eller utrustas med lekelement.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I form av ett djur

Det finns mjuka plyschbäddsalternativ i form av ett djur. Barnet uppmuntras att sova bekvämt på magen på en björn eller drake. Idén är verkligen original, men för nyfödda och barn under 3 år kommer det inte att fungera - denna design innebär inte sidor.

Naturligtvis älskar både tjejer och pojkar djur, en så mild, vänlig "sängvän" kan gilla i alla åldrar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tonåringar

När du väljer en lämplig säng för den yngre generationen är det viktigt att ta hänsyn till tonåringens intressen och önskemål. Erbjud inte onödigt barnsliga, leksak, tecknade alternativ - i en övergångsålder vill du verka äldre, mer gedigen. Ganska enkla sängar kommer inte att skada barnets hälsa, men det kommer inte att finnas någon glädje av att äga dem heller. Rådfråga proffsen och barnet för en lämplig designlösning.

Det är möjligt att hämta en uppsättning möbler i rummet, som inkluderar en säng, ett bord, skåp och hyllor . Färgschemat ska vara diskret, men ljusa, roliga, intressanta accenter kommer att ge livlighet till en tråkig inredning. Det är osannolikt att en tonåring kommer att ge upp en snygg loftsäng. Inte alltför fantasifulla designalternativ med tonvikt på sportdetaljer kommer att göra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Äldre studenter kan uppskatta det nautiska eller biltema. För tjejer kommer romantiska bilder med en baldakin eller futuristiska interiörer att förbli relevanta.

Oavsett vilken version av möbler du väljer, kom alltid ihåg att ditt barns lycka är helt och hållet i dina händer. Försök att inte snåla med kvaliteten på material till barnmöbler. Låt det vara en pålitlig produkt, och du kan fylla den med skönhet och lägga till ett lust till inredningen tillsammans med ditt barn.

Rekommenderad: