Askona Säng Med Lyftmekanism (41 Bilder): Fördelar Och Populära Modeller, Storlekar Och Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Askona Säng Med Lyftmekanism (41 Bilder): Fördelar Och Populära Modeller, Storlekar Och Recensioner

Video: Askona Säng Med Lyftmekanism (41 Bilder): Fördelar Och Populära Modeller, Storlekar Och Recensioner
Video: Så väljer du rätt säng för maxad sömn - Malou Efter tio (TV4) 2024, April
Askona Säng Med Lyftmekanism (41 Bilder): Fördelar Och Populära Modeller, Storlekar Och Recensioner
Askona Säng Med Lyftmekanism (41 Bilder): Fördelar Och Populära Modeller, Storlekar Och Recensioner
Anonim

Det fanns en tid när det nästan inte fanns något val av möbler för att sova i vårt land. Många äldre kommer ihåg järnsängarna med nät, som sjönk med tiden, och att sova på dem var som det allvarligaste testet. Lyckligtvis för dagens generationer är sådana sängar ett minne blott. Idag är en sovplats inte ens en soffa, utan en fullvärdig säng, oftast med en ortopedisk madrass. Människor sparar inte på sängens storlek och skapar ibland problem för sig själva på grund av det trånga utrymmet i sovrummet.

Bild
Bild

Desto mer värdefullt är önskan från tillverkare av sovrumsmöbler att skapa inte bara en bekväm säng, utan att ge den ytterligare användbara funktioner så att den inte bara är centrum för en bekväm miljö. I sängar med Askonas lyftmekanism genomförs dessa uppgifter framgångsrikt. Representanter för ett brett modellutbud av detta märke kombinerar bekvämlighet, skönhet, intressant design, rymlighet och tillförlitlighet. Avtagbara omslag gör det mycket lättare att ta hand om den här bekväma och praktiska möbeln.

Bild
Bild

Fördelar

Det kan tyckas att en stor säng är ganska skrymmande och obekväm att använda, och det stora utrymmet under den är mycket svårt att använda. Allt detta är helt osant när det gäller Askona hissängar. Även en stor madrass (till exempel 180x200 cm i storlek) kan enkelt lyftas, och under den finns en rymlig låda där det är mycket enkelt att placera ett bekvämt förvaringssystem. I utrymmet under madrassen lagrar de flesta ägare sängkläder, liksom andra nödvändiga saker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den pålitliga lyftmekanismen kommer att garantera användarvänlighet i många år. Tillverkaren av hela sortimentet av Askona -modeller använder ämnen i sina lyftmekanismer som inte skadar metallens och gummidelarna i strukturen, vilket säkerställer deras tillförlitliga drift utan haverier. En annan tveklös fördel med sängar med lyftmekanism är frånvaron av buller när madrassen lyfts och sänks.

Med tanke på att dessa manipulationer måste göras varje dag, åtminstone på morgonen och på kvällen, blir det uppenbart att alla ljud från mekanismen kommer att orsaka besvär inte bara för ägarna till lägenheten, utan också för grannar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Design egenskaper

Enheten i en traditionell säng är ganska enkel: madrassen är placerad på en solid bas med eller utan ben. Askonas lyftsäng erbjuder en lika säker bas, men med möjligheten att lyfta madrassen utan större ansträngning. Ett sådant sängarrangemang är mycket bekvämt i små lägenheter, där frågan om att organisera lagringsutrymme är akut, och även om sängen ligger mot väggen - under dessa förhållanden är det helt enkelt orealistiskt att effektivt använda sängavståndet med hjälp av lådor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Askonas lyftsäng har ett mycket rymligt förvaringsutrymme. Den har en stor yta och är hermetiskt förseglad. Tillgång till sänglådan är bekväm, trots att den är helt osynlig från sidan. Även en skolbarn kan lyfta madrassen, den är säkert fixerad vid öppnandet och att hitta rätt är snabbt och enkelt, för efter att ha lyft madrassen är alla synliga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika modeller

Askonas hissängar är ganska varierande. Köpare kan välja den kopia som passar dem perfekt i storlek: 140x200, 160x200, 180x200 cm, tack vare vilken människor i alla storlekar kommer att vara nöjda med sitt val. Tillverkaren garanterar också estetiskt nöje från Askonas sängar. Vid tillverkningen används mer än 100 nyanser av tyg, eko-läder, liksom vid stoppning av sängen kan strass och pärlor användas som dekorativa prydnader.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla Askonas sängar är säkra att använda. Och detta gäller inte bara lyftmekanismen utan även hörnen, av säkerhetsskäl, stoppade med mjukt tyg. Låt oss titta närmare på flera av de mest populära Askona -sängmodellerna med en lyftmekanism:

Klassiker är alltid på modet … En av representanterna för kategorin av klassiska Askona -modeller - Marta … Denna modell har en ganska stor sängstorlek - 160x200 cm eller 180x200 cm. Madrassen stiger enkelt och säkert upp och sängägaren får enkel tillgång till en stor låda under sängen. Om du väljer Marta -modellen kan du vara säker på att detta klassiska prov kommer att älskas av alla familjemedlemmar, framgångsrikt kommer att slå rot i interiören och kommer inte att gå ur mode på länge.

Bild
Bild

De som letar efter en smal säng kan rekommenderas att uppmärksamma en annan klassisk Askona sängmodell - Monica … Mest prisvärda sängar Isabella och Romano från Askona. Precis som de tidigare beskrivna modellerna är de utrustade med en lyftmekanism, har flera alternativ för storlekar och färger och kan se harmoniskt ut i alla interiörer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller med en "twist ". Modell Maya lockar uppmärksamhet med sin lakoniska design, vilket bidrar till en framgångsrik installation i alla interiörer. Klädseln är tillverkad av ekoläder. På köparens begäran är det också möjligt att utföra tyger både i vanliga färger och i en låda med blommigtryck och så vidare. Tillverkaren erbjuder tre sängstorlekar: 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm. Den inbyggda lådan under sängen ger ett utmärkt förvaringsutrymme, den är förseglad och lättillgänglig tack vare lyftmekanismen.

Bild
Bild

För romantiker och älskare av designerchic kommer säkert att gilla modellen Carolina vars huvudsakliga skillnad är det ursprungliga ryggstödet. Dess höjd är 117 cm och strass som sys på tyget valdes som dekoration. En sådan säng kommer att ge den nödvändiga mysigheten till sovrummet, trots att den presenteras i 5 storlekar - från 120x200 cm till 200x200 cm. Det bredaste utbudet av färger, klädseltyger som används i denna modell - allt detta gör Carolina -sängen relativt dyrt, men från detta inte mindre attraktivt.

Bild
Bild

Säker överlägsenhet . Modell Richard Grand från Askona tillhör högklassiga prover. Tillverkaren garanterar att den kommer att hålla minst 10 år. Om sovrummet där du planerar att lägga sängen är tillräckligt rymligt, bör du vara uppmärksam på den här modellen, för det är hon som kan ha en storlek på 200x200 cm, även om det finns prover av standardstorlekar (140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm).

Bild
Bild

Svårighetsgraden av former som mjukas upp av kurvor, en hög sänggavel, designerdekoration med strass eller pärlor, klädsel av tyg eller ekoläder ger denna modell nåd. En rymlig tvättlåda gör denna vackra och sofistikerade säng till en funktionell möbel.

Bild
Bild

Recensioner

Askonasängar med lyftmekanism är ganska populära bland européer och vinner aktivt ryssarnas sympati. Företaget sätter sin huvudsakliga uppgift för att säkerställa en persons komfort medan du sover. Denna uppgift löses bokstavligen i varje modell. Dessutom finns Askona -sängar i en mängd olika färger och material. Tack vare detta kan konsumenterna hämta exakt den kopia som inte bara kommer att vara bekväm, utan också idealiskt matchar interiören i deras sovrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Askonas sängar väljs också eftersom deras tillverkare har bevisat sig väl, och någon av modellerna som presenteras på den ryska marknaden kan bara få det högsta betyget för hög kvalitet och tillförlitlighet. I sin produktion används den mest moderna tekniken och endast material av hög kvalitet. Lyftmekanismen för Askona -sängar misslyckas inte heller och har tjänat sina ägare troget i många år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla dess ägare är utan undantag nöjda med köpet av en Askona -säng med lyftmekanism, oavsett storlek, färg och modell. Alla noterar dess snygga utseende, användarvänlighet, utmärkta organisation av utrymme i lägenheten tack vare den rymliga "insidan" av sängen. Askonas sängar och madrasser är tillgängliga för personer av alla inkomster; i möbelbutiker och en webbutik kan du välja en modell efter din smak och plånbok.

Rekommenderad: