Betongkontakt "Prospectors": Tekniska Egenskaper För Betongkontakt Med En Volym På 20 L Och 20 Kg, Primerförbrukning Per 1 M2 Yta

Innehållsförteckning:

Video: Betongkontakt "Prospectors": Tekniska Egenskaper För Betongkontakt Med En Volym På 20 L Och 20 Kg, Primerförbrukning Per 1 M2 Yta

Video: Betongkontakt
Video: Searching for the million dollar aquamarine pocket on Mt. Antero | S1:E1 2024, Maj
Betongkontakt "Prospectors": Tekniska Egenskaper För Betongkontakt Med En Volym På 20 L Och 20 Kg, Primerförbrukning Per 1 M2 Yta
Betongkontakt "Prospectors": Tekniska Egenskaper För Betongkontakt Med En Volym På 20 L Och 20 Kg, Primerförbrukning Per 1 M2 Yta
Anonim

Betongkontakt av märket Prospector är en speciell primersammansättning som används i byggnadsarbete. Mycket ofta fäster olika blandningar med gips inte på en mängd olika ytor, vilket resulterar i att specialister måste använda sig av primers. Inhemska varor hjälper till att skapa en solid och högkvalitativ grund på en viss yta och förbereda den för ytterligare reparationsarbete. Du kommer att lära dig om för- och nackdelar med en konkret kontakt från märket Prospector i den här artikeln. Du kan också bekanta dig med annan användbar information om byggmaterialets omfattning.

Bild
Bild

Lite om märket

Företaget "Miners" är känt för många. I mer än 25 år har det producerat produkter av utmärkt kvalitet på den inhemska byggmaterialmarknaden. Varumärkets produkter uppfyller inte bara ryska, utan också europeiska kvalitets- och säkerhetskriterier, dessutom är de tillverkade av helt säkra råvaror. Produktionen är automatiserad och varje steg i produktskapandet kontrolleras fullt ut av specialister.

Varje år förbättras byggprodukter av märket Prospector av specialister inom sitt område ., såväl nya som förbättrade produkter släpps för att passa professionella och potentiella kunders preferenser.

Sortimentet av "Prospectors" kommer att glädja många, för förutom betongkontakt av hög kvalitet kan du hitta färger, kitt, universalblandningar, injektering och mycket mer som kan behövas i konstruktionen.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Kontakta "Prospectors" innan du köper betong. dess främsta fördelar och nackdelar bör övervägas.

  • De tekniska egenskaperna hos denna blandning kommer att glädja även kräsna köpare, eftersom primerprodukterna "Miners" är fuktresistenta, har hög gaspermeabilitet och har antiseptiska egenskaper. Materialets slitstyrka är uppenbar.
  • Den stora fördelen med betongkontakt är dess utmärkta vidhäftning till vilken yta som helst.
  • Ytan täckt med en primer av denna betongkontakt torkar så snabbt som möjligt. Efterföljande arbete kan startas efter några timmar.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Ekonomisk förbrukning av primermaterial noteras inte bara av specialister, utan också av många kunder som är engagerade i reparationer på egen hand.
  • Lösningar från "Prospectors" -företaget kräver inga förberedelser, de är redo att användas omedelbart efter att behållaren öppnats.
  • Produktförbrukning kan kallas ekonomisk. Så, cirka 0, 2 - 0, 3 kg betongkontakt används per 1 m2. Enligt mästarna är det ganska acceptabelt att minska materialförbrukningen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Vissa köpare tillskriver nackdelarna något uppblåsta priser för betongkontakt och, enligt deras åsikt, hög förbrukning. Men åsikterna är olika, så materialet kan inte kallas dåligt.

Användningsområde

Idag i sortimentet av företaget "Prospectors" kan du hitta en betongkontaktprimer för att förbättra vidhäftningen till släta betongytor. Den kan köpas i följande volymer: 3 kg, 5 kg och 20 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Betongkontakten för detta märke är lämplig för olika typer av arbeten

  • Det är oumbärligt för förarbeten och för behandling av ytor med olika densiteter. Primern "Prospectors" kan beläggas med vanlig och monolitisk betong, betongblock, samt keramiska plattor och gips.
  • Basen kan inte bara vara tät, utan också absorbera fukt dåligt, men betongkontakten klarar även de svåraste fallen.
  • Lämplig för grundning inte bara väggar, men också tak.
  • Trots det stora tillämpningsområdet rekommenderas inte denna betongkontakt för behandling av ytor som har direktkontakt med livsmedelsprodukter.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är ganska enkelt att applicera och distribuera Prospector Primer . Detta kan göras på egen hand, utan att ens behöva ta hjälp av specialister. Eftersom blandningen är klar att använda behöver den bara blandas noggrant före applicering. Du kan distribuera den med en rulle eller pensel, vilket som är bekvämare för alla. Kan inte appliceras på en frusen bas. Det är lämpligt att arbeta i ett rum med en temperaturregim på minst fem grader Celsius.

Bild
Bild

Betongkontakt "Prospectors" produceras i speciella plasthinkar, där det är mycket bekvämt att lagra och transportera det. Förvaring rekommenderas vid temperaturer från fem till trettio grader. Om den förvaras korrekt kan den användas i upp till ett år från tillverkningsdatum.

Viktiga punkter

Glöm inte att basen måste vara torr innan du applicerar betongkontakt och även tidigare rengjort för damm och olika föroreningar. Denna blandning verkar ytligt, den tränger inte in i själva basen. Det är därför det är mycket viktigt att förbereda basen så att primern inte lossnar i framtiden.

Du behöver bara arbeta med primern enligt instruktionerna . Dessutom, glöm inte överaller och annan personlig skyddsutrustning, inklusive handskar och andningsskydd. Många undrar hur många primers som kan göras. Enligt experter kommer en eller två att räcka.

Bild
Bild

Recensioner

De flesta hantverkare och kunder som har arbetat med detta material lämnar extremt positiva recensioner om det och märket. I allmänhet noteras att betongkontakt är ett mycket bra val för en mängd olika ytor, även med låga vidhäftningsnivåer. På grund av materialets bästa kvalitet och dess utmärkta tekniska egenskaper är beläggningarna extremt hållbara. Dessutom är hantverkarna nöjda med den utmärkta förbrukningen, tekniska egenskaperna och rimliga priser för materialet. Enligt många experter inom sitt område anses hinkar med en primerblandning på 20 liter som de mest populära, de behöver inte förberedas, men du kan omedelbart börja grunda arbetet.

Rekommenderad: