Android TV: Kontroll Från Din Telefon. Välja Mediaspelare Och Fjärrkontroll. Fördelar Och Nackdelar. Hur Uppdaterar Jag Android? Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Android TV: Kontroll Från Din Telefon. Välja Mediaspelare Och Fjärrkontroll. Fördelar Och Nackdelar. Hur Uppdaterar Jag Android? Recensioner

Video: Android TV: Kontroll Från Din Telefon. Välja Mediaspelare Och Fjärrkontroll. Fördelar Och Nackdelar. Hur Uppdaterar Jag Android? Recensioner
Video: Top 10 Android TV Remote Android App | Review 2024, Maj
Android TV: Kontroll Från Din Telefon. Välja Mediaspelare Och Fjärrkontroll. Fördelar Och Nackdelar. Hur Uppdaterar Jag Android? Recensioner
Android TV: Kontroll Från Din Telefon. Välja Mediaspelare Och Fjärrkontroll. Fördelar Och Nackdelar. Hur Uppdaterar Jag Android? Recensioner
Anonim

En TV är en oumbärlig hushållsapparat som finns i alla hem. Vart i Idag utför TV -apparater inte bara sina standardfunktioner utan löser också ytterligare uppgifter som vanligtvis är inneboende i en persondator . För detta är TV -mottagare utrustade med operativsystem. Den vanligaste av dessa är Android. Tänk på egenskaperna hos sådana TV -apparater, deras huvudsakliga egenskaper, liksom reglerna för att välja sådana enheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Android TV -apparater - dessa är efterfrågade enheter som är mycket populära bland konsumenter … Följaktligen kan du hitta en liknande teknik i nästan alla specialaffärer. Detta operativsystem används i produktionen av ett stort antal varumärken, inklusive så välkända företag som Sony och Philips.

Android TV är en enhet som kan utföra funktionerna för inte bara en vanlig TV, utan också en persondator . Det innebär att du kan använda Internet och titta på videor online från den stora skärmen med hela familjen. Trots att sådana hushållsapparater inte är idealiska (med både för- och nackdelar), njuter de av stor kärlek bland konsumenterna.

Inuti Android TV finns det många möjligheter som alla i din familj kan njuta av, både vuxna och barn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Viktigaste egenskaperna

Android TV -apparater är enheter som har ett antal egenskaper som skiljer dem från konkurrenterna. Låt oss ta en titt på de viktigaste funktionerna i Android TV.

Bild
Bild

Ett enda Google -konto

På grund av det faktum att Android TV, i grunden, är specialiserad version av Android, kan användare av detta system njuta av funktionen för enkel inloggning . Det betyder att du bara måste logga in 1 gång under användning av en hushållsenhet. Därefter blir alla Googles tjänster tillgängliga för dig: YouTube, e -post, kartor och mycket mer. För att logga in måste du välja lämpligt menyalternativ, gå till den angivna adressen och slå i fönstret 6 siffror som du kommer att se på TV -skärmen.

Bild
Bild

Stort urval av applikationer

Android TV -ägare kan njuta av de mest efterfrågade applikationerna, inklusive - spel och videotjänster … Eftersom Android är ett av de mest populära operativsystemen har programvaran det största antalet TV -applikationer från någon annan programvara.

Bild
Bild

Bekvämlighet för spel

Om du är den stolta ägaren till en Android-baserad enhet kan du spela dina favoritspel på din TV. Så listan över tillgängliga spelalternativ inkluderar alla genrer: arkader, lopp och andra. Samtidigt finns det möjlighet att spela både självständigt och tillsammans med flera andra spelare. På grund av det faktum att enheterna har en speciell USB -kontakt, Du kan ansluta joysticks och gamepads till TV: n.

Bild
Bild

Röstsökning

Den senaste tekniken som en mängd olika enheter är utrustade med idag är röstsökning. Android TV -utvecklare höll sig inte borta från denna trend och gav en liknande funktion i sina enheter . Med röstsökning kan du starta applikationer, söka efter filmer och få svar på dina frågor. Denna funktion sparar dig mycket tid och bidrar också till möjligheten att utföra flera uppgifter samtidigt.

Bild
Bild

Ansluta enheter

Med USB- och Bluetooth -funktioner till Android TV en mängd olika enheter kan anslutas . Till exempel kan spelfans enkelt ansluta en gamepad till sin TV. Och för enkelhets skull kan du ansluta enheter som mus och tangentbord, hårddiskar, flash -enheter, hörlurar (både trådbundna och trådlösa) och olika kringutrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Google Cast -strömmar

Android TV utmärkt kombinerat med Google Cast -teknik . Detta gör att du enkelt kan skicka foton och videor från din mobila enhet till din TV.

Således, Android TV är en multifunktionell enhet . Dess ägare kommer att kunna njuta av många moderna funktionella funktioner.

Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

Vi erbjuder dig att överväga de bästa Android TV -modellerna. Flera exemplar skiljer sig bland dem.

Philips 50PUH6400 . TV -skärmens diagonal är 50 tum och upplösningen är 3840 x 2160. Sändning stöds i analoga, digitala och kabelformat.

Bild
Bild

Philips 48PFT5500 . Enheten stöder Smart TV -funktionen, det finns en specifik LED -bakgrundsbelysning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sony KDL-43W809C . TV: n installeras vanligtvis i stora rum och är utrustad med två kraftfulla högtalare.

Bild
Bild

Sony KDL-43W808C … Betraktningsvinkeln är 178 grader, det finns en dubbel tuner.

Bild
Bild

Ergo LE43CT2500AK . Den har ett idealiskt förhållande mellan pris och kvalitet, en 43-tums skärm med en LCD-matris.

Bild
Bild
Bild
Bild

På grund av olika modeller kommer varje användare att kunna välja en enhet som passar alla hans preferenser.

Tillbehör

Beroende på den specifika modellen, liksom tillverkaren, kan TV: n, vars grund är Android, säljas oberoende eller kombineras med olika tillbehör. Så standardutrustningen kan inkludera:

  • Universal fjärrkontroll;
  • mediaspelare;
  • minidatorer;
  • mediecenter och andra.
Bild
Bild

Det är viktigt att kontrollera med försäljningskonsulten i förväg innan du köper enheten vad som ingår i apparaten tillsammans med TV: n. Dessutom bör detta skrivas i detalj i bruksanvisningen.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Att välja en Android TV bör tas på allvar och ansvarsfullt. Flera nyckelfaktorer rekommenderas att överväga.

Tillverkare

På grund av att Android är ett av de mest populära operativsystemen för TV -apparater släpper många tillverkare enheter med denna programvara. Vid köp rekommenderas det att endast uppmärksamma kända och beprövade märken . I det här fallet kommer du att köpa en TV som uppfyller alla internationella standarder och som också är tillverkad baserat på de senaste tekniska trenderna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skärm diagonal

Denna inställning påverkar bekvämligheten och bekvämligheten med att titta på TV. I det här fallet bör du också ta hänsyn till rummets storlek och syfte .där du kommer att installera denna hushållsenhet. Till exempel är en TV med en stor diagonal (43 tum) lämplig för ett vardagsrum, och en hushållsapparat med en kompakt (32 tum) storlek kan placeras i köket. Förutom, man bör förlita sig på hushållsmedlemmarnas individuella egenskaper, i synnerhet synkvaliteten.

Bild
Bild

Funktionella funktioner

Trots att alla TV -apparater på Android - dessa är moderna enheter med en utökad uppsättning funktioner, varje specifik modell skiljer sig från den andra . Så TV -apparater kan ha olika antal tillgängliga tjänster och erbjudanden, ett ojämlikt kontrollsystem, gränssnitt. Välj en enhet som som passar bäst för dina individuella behov.

Bild
Bild

Pris

Det är ingen hemlighet att moderna TV-apparater är ganska dyra (detta gäller särskilt enheter som är tillverkade av kända företag och med avancerad funktionalitet). Underskattat bör vara misstänkt eftersom detta är en indikation på att du erbjuds en produkt av dålig kvalitet.

Bild
Bild

Extern design

När du köper en hushållsapparat är det viktigt att vara uppmärksam inte bara för dess funktionella egenskaper, utan också för dess yttre design … Idag arbetar tillverkarna med att utveckla moderna och originella designlösningar som kommer att vara ett bra komplement till alla interiörer.

Bild
Bild

Köpsort

Idag säljs Android TV -apparater i kedjebutiker, specialaffärer och online. I detta avseende bör man välja specifik köpsort och säljare med särskild uppmärksamhet . Så kontakta endast företagsbutiker och officiella återförsäljare. Annars kan du få undermåliga eller förfalskade produkter som inte utför alla deklarerade funktioner korrekt.

Bild
Bild

Användarmanual

Bruksanvisningen är ett officiellt dokument som ingår i standardpaketet med TV: n utan att misslyckas . Var noga med att vara uppmärksam på dess tillgänglighet när du köper en hushållsenhet. Utan en noggrann och noggrann studie av det rekommenderas det inte att börja använda Android TV.

All information i detta dokument är därför klart uppdelad och strukturerad i sektioner du kan enkelt hitta svaret på alla frågor som intresserar dig.

Så du kan förstå principerna för att styra en TV från en telefon, reglerna för Android -programmet, lära dig hur du konfigurerar eller uppdaterar systemet och också förstår hur du tittar på IPTV.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Det bör noteras att användare lämnar ganska mycket positiv feedback på enheter som Android TV. De rapporterar att den här enheten blir en favorit för hela familjen. Nu kan du samlas framför TV: n och välja att bara se de program som är intressanta för alla.

Samtidigt pekar vissa konsumenter på den snabba nedbrytningen av enheter. Detta beror dock troligtvis främst på att TV-apparaterna köptes från skrupelfria säljare eller tillverkades av icke-professionella företag. I alla fall, Men valet av Android TV bör tas så seriöst och ansvarsfullt som möjligt.

Rekommenderad: