IVI -prenumeration På TV: Hur Inaktiveras Det? Hur Ansluter Jag Och Vad Ska Jag Göra Om Det Inte Fungerar? Varför Fryser Ivi? Hur Uppdaterar Och Installerar Jag? Hur Man Använder?

Innehållsförteckning:

Video: IVI -prenumeration På TV: Hur Inaktiveras Det? Hur Ansluter Jag Och Vad Ska Jag Göra Om Det Inte Fungerar? Varför Fryser Ivi? Hur Uppdaterar Och Installerar Jag? Hur Man Använder?

Video: IVI -prenumeration På TV: Hur Inaktiveras Det? Hur Ansluter Jag Och Vad Ska Jag Göra Om Det Inte Fungerar? Varför Fryser Ivi? Hur Uppdaterar Och Installerar Jag? Hur Man Använder?
Video: Så här ansluter du fjärrkontrollen till din LG TV. LG Magic Remote fungerar inte. 2024, April
IVI -prenumeration På TV: Hur Inaktiveras Det? Hur Ansluter Jag Och Vad Ska Jag Göra Om Det Inte Fungerar? Varför Fryser Ivi? Hur Uppdaterar Och Installerar Jag? Hur Man Använder?
IVI -prenumeration På TV: Hur Inaktiveras Det? Hur Ansluter Jag Och Vad Ska Jag Göra Om Det Inte Fungerar? Varför Fryser Ivi? Hur Uppdaterar Och Installerar Jag? Hur Man Använder?
Anonim

Huvuddragen i Smart TV är installationen av olika applikationer. Det kan vara sociala nätverk, spel eller onlinebiografer. Den senare kategorin utökar avsevärt möjligheterna hos smarta modeller. Smart -TV -apparater har ivi -widget. Det är en av de mest populära online biograferna idag. Vissa användare stöter ofta på problem när de ansluter eller kopplar bort denna prenumeration. Därför kommer den här artikeln att diskutera hur man korrekt ansluter, kopplar bort, uppdaterar eller installerar ivi.

Bild
Bild

Funktioner i ivi -prenumeration

Ivi är en populär tjänst för att titta på filmer, tecknade serier, tv -serier och annat innehåll … Till en början var Ivi bara en webbplats som var tillgänglig för användare av datorer, telefoner, surfplattor. Senare ansåg TV -utvecklare att det var nödvändigt att ha en prenumerationswidget på Smart TV.

Det mesta av innehållet som presenteras är gratis, och du kan titta på dina favoritkanaler, filmer eller serier utan registrering. En annan del av ivi + består av premiärer, filmer från början av 2000 -talet och andra betalkategorier.

Bild
Bild

Det är också värt att notera att denna tjänst har intäktsgenerering. Innan du tittar på gratisinnehåll måste du titta på reklamvideon.

Videon varar inte mer än en minut. Då kan du njuta av att titta på filmen utan reklam.

Av de främsta fördelarna med ivi -applikationen är det värt att notera ett stort antal gratisfilmer, ryska tv -serier och tecknade serier . Användare noterar också den bekväma sökningen och förekomsten av kategorier och genrer. Trots att tjänsten arbetar med intäktsgenerering är annonsmängden minimal.

Värt att lyfta fram applikationsintelligens … Efter visning av filmen öppnas ett fönster där du kan betygsätta filmen på en tiogradig skala. Du kan också ange vad du gillar: intrig, regi, manus, skådespelare eller specialeffekter. Baserat på den mottagna informationen sammanställer roboten ett urval innehåll som kommer att vara av intresse för användaren.

Bild
Bild

Ivi sparar din webbhistorik, vilket också är ett praktiskt alternativ … Allt detta kompletterar applikationens enkla, bekväma och vackra gränssnitt.

I alla frågor finns det också en baksida av myntet. Nackdelen med applikationen är dess vanliga problem under uppspelning. När du tittar på en reklamvideo innan du visar en film, fryser programmet ofta. Dessutom, på Android och IOS, kraschar programmet regelbundet.

Obekväm återspolning är också en nackdel med ivi. Möjligheten att spola tillbaka i steg om 10-15 minuter är mycket obekvämt. Vi måste se över de delar av filmen eller serien som redan har visats.

Naturligtvis är nackdelen att du måste betala för att titta på vissa filmer. Nya utgåvor och filmpremiärer kan endast ses med prenumeration.

Bild
Bild

Hur installeras och ansluts?

Appinstallation krävs inte på de flesta smarta TV -apparater. Utvecklarna av smarta modeller har tillhandahållit alla detaljer, och denna widget ingår redan i "fyllningen" av TV: n. Det behöver bara startas. Men om programmet fortfarande saknas kan du ladda ner det. Beroende på tv: ns märke sker nedladdningen på olika sätt:

  • för TV -mottagare på AndroidTv -plattformen, gå till avsnittet Google Play;
  • för Samsung -modeller - avsnitt Smart och Samsung -appar;
  • för LG - Premium;
  • för Toshiba - Toshiba Places;
  • för Philips - SmartTv App Galery;
  • för Sony - Opera TV Store.
Bild
Bild
Bild
Bild

I sökfältet måste du ange namnet på applikationen. Därefter måste du trycka på "installera" -knappen och vänta tills installationen är klar.

För att aktivera din prenumeration på din TV måste du följa dessa steg . Först måste du gå till huvudsidan och välja avsnittet "My ivi". I ditt personliga konto måste du välja en kategori med prenumerationer. Denna TV -sida visar de alternativ som matchar. Efter att du valt det önskade alternativet går applikationen automatiskt till den sida där du måste ange bankkortsuppgifter eller mobiltelefonnummer från vilket pengarna för prenumerationen kommer att debiteras.

Bild
Bild

Med ett abonnemang, som kostar 190 rubel, kan du titta på de flesta filmer och tv -serier utan annonser. Men man bör komma ihåg att det fortfarande inte kommer att finnas tillgång till exklusiva nya produkter och premiärer. I detta fall måste åtkomst till varje film eller serie öppnas mot en separat avgift. Kostnaden för att öppna varje film är från 50 till 100 rubel. Om användaren vill sträcka visningen av filmen i flera dagar, måste han betala igen för varje visning av samma film.

Bild
Bild

Uppdatering

Ivi -applikationen på Smart TV -apparater uppdateras automatiskt. Men om detta inte händer kan programmet uppdateras manuellt … För att göra detta, gå till listan över applikationer, välj ett namn och klicka på knappen "Uppdatera". Dessa steg kan variera beroende på modell och märke på din TV.

På vissa enheter måste du gå till ett speciellt avsnitt för att ladda ner och installera appar (Google Play, Samsung Apps, etc.) för att uppdatera ivi. Efter det måste du hitta det önskade namnet i de installerade programmen och trycka på knappen "Uppdatera".

Bild
Bild

Hur kan jag avboka?

För att inaktivera prenumerationen på TV: n måste du gå till ditt personliga konto My ivi. Efter det måste du trycka på "Control" -knappen. Då kommer användaren att se inskriften "Prenumeration". När du klickar på den här inskriptionen visas en varningsflik där du måste avsluta prenumerationen. Operationen är klar. Efter att den betalda prenumerationsperioden har passerat inaktiveras prenumerationen.

Bild
Bild

Användningsguide

Om appen har laddats ner eller redan är tillgänglig på TV: n krävs ingen installation.

För att aktivera ivi måste du gå till programkatalogen på TV: n, klicka på önskad prenumeration och aktiveringen sker automatiskt.

Efter det måste du välja det avsnitt du gillar och du kan titta på dina favoritfilmer, tv -serier, TV -kanaler i utmärkt kvalitet.

Bild
Bild

Möjliga problem

Om programmet inte fungerar, fryser, inte laddas eller saktar ner kan detta bero på olika orsaker.

Några fel i ivi -drift och möjliga lösningar presenteras nedan

  1. Appen öppnas men fungerar inte . I det här fallet hjälper det att återställa Smart TV -inställningar. För att göra detta, gå till TV -menyn och välj avsnittet "Funktioner". Tryck sedan på knappen "Återställ SmartHub". Ett fönster öppnas där du måste ange PIN -koden 0000. Därefter visas varningen "Radera inställningar" på skärmen. Operationen kan ta upp till flera minuter. När du har slutfört stegen måste du återställa klockan och datumet. Då måste du försöka starta programmet igen.
  2. Appen spelar inte upp videor … Du måste kontrollera din internetanslutning och routerstatus.
  3. Programmet fryser efter uppdatering … Detta problem kan orsakas av sättet att uppdatera applikationer via WI-FI. För att felsöka måste du förnya ditt abonnemang igen via din trådbundna internetanslutning.
  4. Fel vid debitering av medel … Du måste kontakta servicestödet.
Bild
Bild

Vid misslyckade försök att hantera applikationsproblem bör du kontakta teknisk support. I det här fallet måste du beskriva situationen i detalj, bifoga en video eller skärmdump med ett fel, ange IP -adressen, ange modell och firmware för TV: n.

Ivi -applikationen på en smart -TV öppnar många möjligheter för användaren … Rekommendationerna i denna artikel hjälper användaren att korrekt ansluta ivi, inaktivera eller uppdatera programmet, samt felsöka de uppkomna problemen.

Rekommenderad: