Hur Uppdaterar Jag YouTube På DEXP TV? Vad Händer Om Det Inte Fungerar Och Inte Uppdateras? Hur Ställer Jag In? Varför Slutade TV: N Att Ansluta YouTube?

Innehållsförteckning:

Video: Hur Uppdaterar Jag YouTube På DEXP TV? Vad Händer Om Det Inte Fungerar Och Inte Uppdateras? Hur Ställer Jag In? Varför Slutade TV: N Att Ansluta YouTube?

Video: Hur Uppdaterar Jag YouTube På DEXP TV? Vad Händer Om Det Inte Fungerar Och Inte Uppdateras? Hur Ställer Jag In? Varför Slutade TV: N Att Ansluta YouTube?
Video: Android Tv Dexp F49B8100K воспроизведение 4к видео с Youtube 2024, Maj
Hur Uppdaterar Jag YouTube På DEXP TV? Vad Händer Om Det Inte Fungerar Och Inte Uppdateras? Hur Ställer Jag In? Varför Slutade TV: N Att Ansluta YouTube?
Hur Uppdaterar Jag YouTube På DEXP TV? Vad Händer Om Det Inte Fungerar Och Inte Uppdateras? Hur Ställer Jag In? Varför Slutade TV: N Att Ansluta YouTube?
Anonim

Varje Internetanvändare vet vad YouTube är. Idag kan denna videohotell med rätta kallas en av de mest populära, om inte den mest populära. Det finns många anledningar till detta, till exempel är plattformen helt gratis och ger tillgång till allt tillgängligt innehåll till alla användare, ger möjlighet att ladda upp dina egna videor till nätverket och till och med tjäna pengar på det. Trots dess popularitet fortsätter dessutom varumärket att utvecklas snabbt och stöder alla moderna plattformar. Men vad händer om programmet slutar fungera korrekt på din modell?

Bild
Bild

Varför fungerar inte programmet?

Innan du löser ett problem måste du förstå dess orsaker. När det gäller YouTube kan det finnas flera.

  • Det kan ha förekommit några fel eller ändringar i tjänsten , på grund av att programmet kanske inte fungerar korrekt på vissa TV -apparater.
  • Gamla modeller med tiden stöds de inte längre av många populära tjänster, och YouTube är inget undantag. Från och med 2017 kan appen inte längre användas på TV -apparater som släpptes före 2012.
  • Problem med enhetens programvara låt inte programmet starta korrekt. Detta är ett sällsynt men ganska enkelt problem att lösa.
  • Därför att oenighet mellan vissa företag med YouTube -policyer , i de officiella butikerna för vissa märken kan applikationen försvinna helt.
  • Tekniska fel på servrar och andra problem i programmet kräver inget ingripande från användaren. Vanligtvis löses sådana incidenter ganska snabbt, men de kan tillfälligt begränsa användarens åtkomst till tjänsten.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om programmet slutar fungera plötsligt är det för tidigt att få panik. Bestäm först den ungefärliga orsaken till problemet.

Till exempel kan du ta reda på att YouTube har slutat stödja din TV-modell genom popup-fönstret som visas när du försöker gå in i tjänsten. Om du helt enkelt inte är ansluten till servrarna och inte en enda video slås på är problemet uppenbarligen ett helt annat.

Bild
Bild

Hur ställer jag in?

Att installera och konfigurera YouTube på en DEXP -TV är enkelt och enkelt. Allt du behöver är direkt din TV och internetanslutning . Om du köpte en helt ny TV med ett förinstallerat program, eller om du vill installera den på din gamla Smart TV, är algoritmen ungefär densamma.

Först måste du avinstallera den gamla versionen av programmet . Detta kan göras genom att öppna huvudmenyn på Play Market och därifrån - till avsnittet "Mina applikationer". Skärmen visar en komplett lista över applikationer som du någonsin har installerat på dina enheter. Hitta YouTube -ikonen bland dem och klicka på den. Applikationssidan öppnas. Klicka på knappen "Ta bort" och bekräfta borttagningen av programmet.

Bild
Bild

Du kan nu ladda ner den senaste versionen. En grön nedladdningsknapp visas istället för raderingsknappen.

När du har klickat på den startar installationen av programmet. När den är klar ändras namnet på knappen till "Öppna". Du kan köra programmet. Vanligtvis är stegen som beskrivs ovan tillräckliga för att återuppta arbetet. Programmet kommer att göra mer exakta inställningar automatiskt efter att programmet startats. Om inte, och du fortfarande inte kan få tillgång till värd, är det värt att titta på en djupare lösning på problemet.

Bild
Bild

Vad händer om uppdateringen inte hjälper?

Det verkar som att denna fråga kunde ges ett enkelt och tydligt svar - att acceptera, men det är inte alls vad du skulle vilja höra. Dessutom finns det flera fler alternativ för hur man hanterar problemet.

Rensar programmets cache

Ibland hjälper det här sättet bokstavligen att ge applikationen ett nytt liv. Gå till TV -menyn via "Hem" -menyn och välj "Program" -avsnittet (det kan kallas annorlunda). I listan som öppnas, hitta YouTube och klicka på den. Knappen "Rensa data (cache)" finns under programikonen. Klicka på den och gå med på att radera genom att klicka på "OK". Metoden är relevant inte bara för TV -apparater som kör Android -systemet, utan också i andra operativsystem, där det kan skilja sig något.

Bild
Bild

För ägare av föråldrade modeller

Trots att tjänsten redan 2017 slutade stödja TV -apparater som släpptes före 2012, finns det en lösning för deras ägare. Och även om det inte längre är möjligt att använda den officiella applikationen, finns det fortfarande en utväg. Det enklaste och snabbaste sättet är att ansluta din smartphone eller annan gadget till TV , från vilken videon kommer att sändas. Dessutom kan du också spendera pengar på en ny set-top-box för Android eller till och med titta på videor via en webbläsare. Allt detta är dock dyrt eller obekvämt, men det finns ett universellt sätt som kommer att rädda dig i en så svår situation.

  1. Ladda ner YouTube -widgeten till din dator eller bärbara dator.
  2. Ta ett tomt USB -minne och skapa en YouTube -mapp på den.
  3. Packa upp allt innehåll i det arkiv du laddade ner i den här mappen.
  4. Sätt nu in USB -minnet i TV: n och starta Smart Hub -appen.
  5. YouTube visas i listan över appar du kan använda. Det återstår bara att starta den med ett enkelt klick.
Bild
Bild

Att lösa problemet med hälsan hos applikationer på en smart -TV är mycket lättare än det kan tyckas vid första anblicken. Allt som behövs för detta är bara lite logiskt tänkande. Tyvärr kan inte alla orsaker elimineras på egen hand. Om problemet uppstod från sidan av själva tjänsten måste du fortfarande vänta på dess återställning.

Rekommenderad: