YouTube Fungerar Inte På Smart TV: Varför Slutade YouTube Arbeta På Tv? Varför Startar Den Inte Och Visar Videon?

Innehållsförteckning:

Video: YouTube Fungerar Inte På Smart TV: Varför Slutade YouTube Arbeta På Tv? Varför Startar Den Inte Och Visar Videon?

Video: YouTube Fungerar Inte På Smart TV: Varför Slutade YouTube Arbeta På Tv? Varför Startar Den Inte Och Visar Videon?
Video: Как установить ютуб на устаревшие телевизоры самсунг и др. 2024, Maj
YouTube Fungerar Inte På Smart TV: Varför Slutade YouTube Arbeta På Tv? Varför Startar Den Inte Och Visar Videon?
YouTube Fungerar Inte På Smart TV: Varför Slutade YouTube Arbeta På Tv? Varför Startar Den Inte Och Visar Videon?
Anonim

Idag är YouTube den största videohotellstjänsten som har lyckats erövra hela världen. Multimillion-dollarn ger allmänheten sin preferens till denna internetportal av flera skäl. För det första är det gratis innehåll för alla användare. För det andra tillåter YouTube sina användare att ladda upp sina egna videor och lägga dem för allmän visning. För det tredje erbjuder YouTube flera alternativ för att tjäna pengar på kanaler som öppnar åtkomst till mer omfattande funktionalitet i tjänsten.

Men det här är inte alla funktioner som videohotell har. På grund av den ökande populariteten har YouTube -utvecklare skapat applikationer avsedda att installeras på telefoner, bärbara datorer, datorer och TV -apparater utrustade med Smart TV -teknik . Dessutom har Samsung, en ledande TV -tillverkare, lagt till YouTube -widgeten i sin lista över standardprogram för fast programvara för sina enheter. Detta exempel följdes av alla framstående varumärken.

Idag är YouTube -widgeten en integrerad del av firmware för TV -apparater som är utrustade med Smart TV -teknik . Men trots de ständiga tilläggen av de tekniska komponenterna i den här applikationen finns det tillfällen då YouTube slutar fungera.

Bild
Bild
Bild
Bild

Orsaker

Oftast uppstår ett problem av denna karaktär på Sony TV -apparater. Självklart är all utrustning från denna tillverkare känd för sin höga kvalitet, men programvaran på vissa enheter lämnar mycket att önska. Men på TV -apparater från andra tillverkare utrustade med Smart TV -teknik startar inte YouTube -videohotell eller visar videor alls av helt andra skäl.

Bild
Bild

Brist på internet

I det här fallet pratar vi om störningar med en trådlös anslutning eller mekaniska skador med en trådbunden anslutning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Föråldrad version av programmet

Ganska ofta slutar program som inte har uppdaterats att fungera på någon typ av enhet.

Bild
Bild

TV -systemproblem

I det här fallet kan det finnas många orsaker till att enheten inte fungerar.

Några av dem återspeglas i lanseringen av installerade program.

Vid systemfel på TV -enheter spelar YouTube -tjänsten oftast inte upp video.

Bild
Bild
Bild
Bild

Föråldrad TV

Vi pratar om modifieringar av multimedia -TV -enheter skapade före 2012 och efter. Samtidigt, i äldre TV -modeller, öppnas inte widgeten eller försvinner den. På vissa enheter förblir tjänstikonen på samma menyposition, men har upphört att vara aktiv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tekniska problem med YouTubes videovärdtjänst

Enkelt uttryckt avbryter webbplatsens tekniska support tillfälligt videohotellet för att göra justeringar av systemet.

Bild
Bild

Hur felsöker jag problem?

Efter att ha granskat de möjliga orsakerna till funktionsstörningen i YouTube -tjänsten, du måste ta reda på hur du fixar dem.

Om det inte finns någon internetanslutning måste du kontrollera anslutningssystemet . Kanske kom tråden från routern eller från själva TV: n. Dessutom påpekar många användare att dålig nätverksanslutning mycket ofta är förknippad med dåligt väder. Om det snöar, stormar eller blåser ute lider den trådlösa internetanslutningen. Samtidigt tar det lång tid att ladda in sidorna på själva värdet och videorna saktar ner medan de tittar.

Bild
Bild

Oavsett hur högteknologiska TV-apparater är, kan de inte vara för evigt . Några år efter köpet kan brädan brinna ut, trådarna inuti strukturen kan brinna ut och trasiga pixlar visas på skärmen. Men det mest obehagliga är försämringen av reaktionshastigheten på signaler från fjärrkontrollen. Alla dessa ögonblick leder till felaktig användning av multimedia -TV -enheten och återspeglas också i lanseringen av program och applikationer installerade i programvaran. Endast en reparationsspecialist för hushållsapparater eller ett officiellt servicecenter kan hjälpa dig att lösa dessa problem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Avsaknaden av YouTube -appuppdatering är också orsaken till oförmågan att använda detta videohotell … Naturligtvis uppdaterar många moderna enheter baserade på smarta programvara och program automatiskt. Men om TV: n inte har en sådan funktion måste systemelementen uppdateras manuellt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Varje program och applikation installerat på prylar och enheter av olika slag, även med den senaste uppdateringen, kan misslyckas … I händelse av att ett problem uppstår i YouTubes videovärdtjänst är åtkomsten till driften av denna applikation begränsad för alla enheter. Det är omöjligt att försöka lösa detta problem på egen hand, eftersom användaren inte kan påverka webbplatsens tekniska support. Men för att se till att problemet ligger exakt i problemen med tjänsten, kommer någon annan enhet som en liknande widget är installerad på att hjälpa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fel 400 . Ibland visas ett liknande meddelande på skärmen när YouTube -programmet startas. Enligt den officiella källan är fel 400 ett nätverksproblem. Användarna noterar dock att detta fel kan uppstå när cachen är igensatt och det finns problem med inloggningskontot. Lösningen på det här problemet blir att rensa nedladdningsmappen, eftersom överskott av data medför fel i driften av olika program och applikationer. Dessutom måste rengöring göras även om applikationerna blir något långsammare. För att rensa cacheminnet måste du gå igenom inställningarna för YouTube -applikationen på TV: n. Gå ner till slutet och hitta den tydliga knappen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett annat problem som ägare av TV -apparater som är utrustade med Smart TV -teknik, som utvecklades före 2012, är fullständig avstängning av YouTube -videohotell . Enligt den tekniska supporten för tjänsten uppgraderas deras webbplats och applikation ständigt. Följaktligen kanske TV -enheter som byggts före 2012 inte är kompatibla med den senaste versionen av YouTube.

Bild
Bild

Men även i en sådan situation kunde hantverkarna hitta en väg ut, och än i dag använder de fördelarna med YouTube -videohotell. Att vara bland dessa lyckliga du måste köpa ett nytt USB -minne … Ladda ner YouTube -widgeten på en vanlig dator eller bärbar dator. Packa upp den nedladdade filen till en ny mapp på den köpta flash -enheten. När flash -enheten har satts in i TV: n.

Därefter lanseras Smart Hub -tjänsten på TV: n, som visar information om data från flash -enheten, nämligen widgeten.

Det enda besväret är oförmågan att uppdatera programmet via den officiella onlinebutiken . För att installera den senaste versionen av YouTube måste du ta bort USB -flashenheten, radera information från den, ladda ner den senaste versionen av widgeten på din dator och utför proceduren för att installera om programmet.

Bild
Bild

Alternativa sätt att se

Det är oerhört frustrerande för vissa Smart TV -användare att inse att deras multimediaenheter saknar YouTube -appen. Följaktligen kan de inte njuta av att titta på sina favoritfilmer och tv -serier. För att åtgärda denna försummelse försöker de hitta något sätt att installera den populära videovärd -widgetappen.

I den officiella versionen måste du ladda ner YouTube -widgeten från TV: ns onlinebutik.

Bild
Bild

Dessutom är YouTube en gratis applikation. Det finns dock alternativa sätt att ställa in synen på denna tjänst.

  • Det mest relevanta är installation av ett specialverktyg som låter dig växla bilden från alla andra prylar till TV -skärmen . Till exempel, för alla Samsung -modeller, är detta verktyg Video TV Cast. Med dess hjälp visas bilden från smarttelefonens skärm på TV: n.
  • Ett annat sätt som många användare tillgriper är det är att ansluta en surfplatta eller smartphone till en TV och sedan ansluta enheterna till ett trådlöst nätverk . Enkelt uttryckt är telefonen kopplad till TV: n, varefter båda enheterna är anslutna till ett enda Wi-Fi-nätverk.
  • Det finns också en vidaresändningsmetod, som tyvärr inte är efterfrågad - detta är aktiveringen av funktionen att överföra signalen till TV -skärmen . Enkelt uttryckt, på en tredjepartsenhet, till exempel en smartphone eller surfplatta, aktiveras signalutsändningsfunktionen genom att överföra IP-adressen till tv-enheten.
  • Förutom de alternativ som presenteras, ägaren till TV: n kan använda en vanlig webbläsare … Därefter måste du ange namnet på YouTube -webbplatsen i sökmotorn. I fönstret som öppnas kommer tjänstens huvudsida att visas med många videor som motsvarar användarens önskemål. Det bör noteras att denna metod är bekvämare, men inte alla ägare av TV -apparater med Smart TV -teknik använder den.

Rekommenderad: