Hur Uppdaterar Jag YouTube På BBK TV? Hur Uppdateras Och Drivs YouTube På BBK? Hur Installerar Och Konfigurerar Jag? Tänk Om Det Slutade Fungera?

Innehållsförteckning:

Video: Hur Uppdaterar Jag YouTube På BBK TV? Hur Uppdateras Och Drivs YouTube På BBK? Hur Installerar Och Konfigurerar Jag? Tänk Om Det Slutade Fungera?

Video: Hur Uppdaterar Jag YouTube På BBK TV? Hur Uppdateras Och Drivs YouTube På BBK? Hur Installerar Och Konfigurerar Jag? Tänk Om Det Slutade Fungera?
Video: Новые телевизоры BBK серий LEX 71 и 81 и интернет - универсальная инструкция: BBK 28LEX-7144/TS2C 2024, April
Hur Uppdaterar Jag YouTube På BBK TV? Hur Uppdateras Och Drivs YouTube På BBK? Hur Installerar Och Konfigurerar Jag? Tänk Om Det Slutade Fungera?
Hur Uppdaterar Jag YouTube På BBK TV? Hur Uppdateras Och Drivs YouTube På BBK? Hur Installerar Och Konfigurerar Jag? Tänk Om Det Slutade Fungera?
Anonim

Idag är YouTube den största videohotellstjänsten. Där kan människor inte bara titta på videor av intresse, utan till och med lägga upp sina egna och berätta för allmänheten om sina hobbyer och intressen. Precis som alla andra appar uppdateras YouTube ständigt, så du måste uppdatera den för att komma åt de avancerade inställningarna. I den här artikeln kommer vi att titta på hur man gör detta på en BBK -TV.

Bild
Bild

Uppdateringsprocedur för ansökan

Trots de många möjligheterna föredrar mänskligheten fortfarande att se sina favoritfilmer och program på den stora TV -skärmen. I detta avseende lyckades hanteringen av YouTube -hosting uppnå att deras webbplats inkluderades i firmware för TV -apparater med Smart TV -teknik.

Men det kommer en punkt där YouTube -appen slutar fungera.

Bild
Bild

Det är lätt att hantera ett problem på en smartphone eller surfplatta, men att lösa detta problem på en TV är mycket svårare, särskilt eftersom varje tillverkare av multimediaenheter skapar ett individuellt gränssnitt för systemets interna innehåll.

Och ofta lider ägarna av BBK -TV -apparater av detta. Vissa klagar på att YouTube har försvunnit från arbetspanelen, för andra har det slutat ladda, för andra laddas det men visas inte.

Om YouTube -appen slutar fungera på BBK TV är det första steget att identifiera orsaken, som kan vara flera:

  • ändringar av servicestandarder;
  • stoppa stöd för gamla TV -modeller;
  • Systemfel;
  • tekniska svårigheter;
  • måste uppdatera YouTube på BBK TV.
Bild
Bild
Bild
Bild

På TV -apparater av en ny typ, när en ny version av programmet släpps, visas en varning som ber dig uppdatera programmet. Flera svar visas också där: "ja", "nej" och "påminn mig senare". Om du väljer "nej" går viloläget automatiskt till nästa startförsök. Svaret "påminn senare" ger ett liknande meddelande efter en programmerad tid. Genom att svara "ja" kan du börja uppdatera programmet direkt. Medan YouTube uppdateras rekommenderas det inte att utföra andra manipulationer med TV: n. Annars misslyckas uppdateringsprocessen - du måste göra allt igen.

Det är mycket svårare att uppdatera YouTube på äldre TV -apparater. I det här fallet spelar tillverkarens namn ingen roll.

Bild
Bild

Hur ställer jag in?

För BBK -TV -apparater gjorda mellan 2013 och 2017 är det inte lätt att uppdatera YouTube -värdappen, särskilt när det inte fanns någon sådan upplevelse. I en sådan situation kan du kontakta applikationens supporttjänst, men de får inget svar direkt. Därför föreslås att du bekantar dig med de universella uppdateringsinstruktionerna, som måste följas strikt steg för steg.

Så uppdatering av YouTube -appen på BBK TV, som släpptes mellan 2013 och 2017, kräver inledningsvis att den föråldrade versionen av verktyget tas bort

  • Först behöver du gå till Google Play -menyn . Gå sedan till avsnittet "Mina applikationer".
  • En lista över alla program som finns på enheten visas på skärmen. Det behöver hitta namnet på YouTube och klicka på knappen "Ta bort ".
  • Därefter visas en popup på skärmen. ett fönster som kräver att ägaren bekräftar borttagningen . Du måste välja "OK".
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är värt att notera att kontrollen helt och hållet utförs med TV: ns fjärrkontroll.

Eftersom en person inte behöver ange systemparametrarna för en multimediaenhet varje dag är det nödvändigt att noggrant trycka på knapparna.

När du har tagit bort det föråldrade verktyget för programmet kan du börja ladda ner den uppdaterade versionen

  • Först måste du gå till Google Play.
  • Ange namnet YouTube i programmets sökfält.
  • Välj sedan det alternativ som passar TV: n. Tryck på knappen "Uppdatera".
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är viktigt att vara extremt försiktig när du väljer lämpligt verktyg. På Play Market liknar ikonen för den beskrivna applikationen program som är utformade för installation på smartphones eller datorer. Tyvärr leder denna typ av förvirring till förvirring. Av denna anledning, Innan du laddar ner en ny applikation måste du läsa dess tekniska parametrar.

Det händer att användare tidigare har inaktiverat YouTube från den allmänna listan över fungerande applikationer och glömt bort det. I detta fall du måste kontrollera den allmänna listan över installerade program, markera önskad ikon och klicka på "Aktivera ".

Bild
Bild

Ofta hjälper dessa åtgärder att "återuppliva" YouTube -appen på BBK -TV: n. Även om det i vissa fall är nödvändigt att göra ytterligare manipulationer, till exempel för att återställa de installerade inställningarna. Men det betyder inte att du måste klättra inuti systemet och ändra olika funktioner. Faktiskt, det är nödvändigt att stänga av TV: n från fjärrkontrollen, sedan från uttaget och lämna den i 10-15 minuter och sedan slå på den igen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad händer om uppdateringen inte fungerar?

Säkert kommer många ihåg vad som väcktes bland allmänheten efter att informationen visade sig om begränsningen av användningen av YouTube -applikationen på TV -apparater som släpptes före 2012. De skrev om detta i nyheterna, rapporterade på tv, detta meddelande dök ständigt upp i flödena från olika internetresurser. Dessutom utfärdade Google en e -postlista som varnade för att begränsa åtkomsten till YouTube -värd för äldre TV -apparater. Och många bestämde sig för att detta var en dom, varför de gick till hushållsapparater för att få en multimediaenhet med ett mer "fräscht" utgivningsår.

Bild
Bild

Andra har hittat flera andra sätt att njuta av YouTube -videor utan att byta ut sin tv -enhet.

Det enklaste sättet är att ansluta en smartphone till TV: n och överföra information från den till den stora skärmen. Den andra metoden, om än något mer komplicerad, kräver dock inte konstant användning av en smartphone.

  • Först måste du ladda ner YouTube -widgeten till din dator eller bärbara dator.
  • Ta sedan ett USB -minne, anslut det till din dator, skapa en ny mapp i den som heter YouTube och packa upp det nedladdade arkivet där.
  • Därefter ska minneskortet placeras i rätt plats på TV: n.
  • Slå sedan på TV: n och starta Smart Hub.
  • Listan som visas visar namnet på YouTube. Detta är naturligtvis inte det ursprungliga värdet, men det kommer att göra för att titta på dina favoritvideor på den stora skärmen.
  • Det sista steget är lansering.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Att återställa funktionen av YouTube -programmet genom sådana manipulationer kan dock inte kallas korrekt, men om det inte finns någon annan utväg kan du göra det . Dessutom är sådana handlingar inte ett brott mot lagen.

Användare som köper nya BBK -TV har också problem med YouTube -appen. För vissa fungerade hosting i flera minuter och frös. Andra laddar inte video. Problemet med tredje part är det vanligaste: när du startar YouTube kräver det att du uppdaterar programmet, och om du godkänner uppdateringen indikerar det omöjligheten att utföra denna procedur. Och så är det ständigt.

Bild
Bild

Det finns dock flera lösningar på detta problem först måste du förstå dess orsaker … Men här är i princip allt klart. Google gjorde några ändringar i sin sekretesspolicy, varefter YouTube -appen inte fungerade. Om du kommer ihåg: när du loggar in på ditt Google -konto dyker det upp ett fönster på TV: n som ber om en fullständig systemuppdatering som inte kan köras.

Återställa din TV och logga ut från ditt Google -konto hjälper till att åtgärda situationen. Denna manipulation kommer säkert att hjälpa dig att komma till YouTube -värden.

Bild
Bild

Men om den föreslagna metoden inte hjälpte, bör du hitta appen Smart YouTube TV, ladda ner den till ett USB -minne, anslut media till TV: n. Starta "Application Manager" och installera Smart YouTube TV. Det finns ingen anledning att logga in på ditt Google -konto för att den här appen ska fungera.

Rekommenderad: