Xiaomi Projektor: Lasermodeller Mijia Laser Projection Lite, Laser Projection TV, Mijia Projector TYY01ZM DLP 4K Hemmabio

Innehållsförteckning:

Video: Xiaomi Projektor: Lasermodeller Mijia Laser Projection Lite, Laser Projection TV, Mijia Projector TYY01ZM DLP 4K Hemmabio

Video: Xiaomi Projektor: Lasermodeller Mijia Laser Projection Lite, Laser Projection TV, Mijia Projector TYY01ZM DLP 4K Hemmabio
Video: Кинотеатр у вас дома Xiaomi Mijia laser projection - обзор и тест мультимедиа-проектора. 2024, April
Xiaomi Projektor: Lasermodeller Mijia Laser Projection Lite, Laser Projection TV, Mijia Projector TYY01ZM DLP 4K Hemmabio
Xiaomi Projektor: Lasermodeller Mijia Laser Projection Lite, Laser Projection TV, Mijia Projector TYY01ZM DLP 4K Hemmabio
Anonim

Xiaomi är ett populärt märke som producerar högkvalitativ och funktionell utrustning i olika prisklasser. I tillverkarens sortiment kan du hitta många utmärkta modeller av projektorer som är mycket populära. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på dessa enheter från Xiaomi.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Xiaomi är ett populärt kinesiskt företag som tillverkar ett brett utbud av högkvalitativ utrustning. På butikshyllorna kan du hitta ett stort antal olika enheter som släpps av detta populära märke. Xiaomi -produkter kännetecknas av hög funktionalitet och praktiska egenskaper. Detta gäller även märkets projektorer, som för närvarande är bland de mest populära. Xiaomi -projektorer är av avundsjuk efterfrågan av en anledning. Varumärkesteknik har många särdrag som aktivt lockar köparen.

  1. Huvudfunktionen hos Xiaomi -märkta projektorer är högsta kvalitet. Utrustningen är konstruerad för en lång livslängd och är inte känslig för störningar om den används korrekt och behandlas med omsorg.
  2. Märkesprojektorer från en kinesisk tillverkare ger en mycket bra bild. Det är sant att det i vissa fall bara är nödvändigt att titta på det på avstånd, eftersom nära bilden "smuler" i separata punkter. Moderna LCD -projektorer lider inte av dessa problem.
  3. Kvalitets Xiaomi -projektorer kan återge en högkvalitativ bild i högkvalitativ 4K. Detta är goda nyheter för biobesökare som föredrar att titta på videor och filmer i detta populära format.
  4. De flesta märkta projektormodeller uppvisar utmärkt ljusstyrka och kontrast. Som ett resultat överförs en trevlig och tydlig bild, från vilken tittarna inte har ögon eller huvudvärk.
  5. Enheter som stöder det moderna Android -operativsystemet är särskilt populära. Dessa är multifunktionella och mycket bekväma modeller, vars drift är ett nöje.
  6. Projektorerna som produceras av Xiaomi kan skryta med grundläggande kontroller. Det är inte svårt att förstå hur denna teknik fungerar. Även om användaren har några frågor kan han när som helst hänvisa till bruksanvisningen som vanligtvis följer med utrustningen.
  7. Xiaomi -enheter kännetecknas av attraktiv, diskret design. En sådan teknik passar lätt in i nästan alla interiörer och kommer inte att införa disharmoni i dem.
  8. Moderna Xiaomi -projektorer kan läsa ett stort antal nuvarande videofilformat. Många enheter är utrustade med kvalitetshögtalare.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tack vare ett brett utbud av funktioner och utmärkt kvalitet på den överförda bilden , moderna modeller av projektorer av det kinesiska märket har blivit en av de mest populära och efterfrågade.

Många användare föredrar Xiaomi -produkter, eftersom de presenteras i ett brett sortiment, och många av de presenterade modellerna har ett helt demokratiskt pris.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granskning av populära modeller

Moderna modeller av Xiaomi -projektorer har en utmärkt uppsättning konfigurationer och funktioner som är användbara när du tittar på videofiler. Låt oss titta närmare på några av de mest populära exemplen från den kinesiska tillverkaren.

Mijia Laser Projection Lite

Detta är en populär DPL -projektor baserad på Android -operativsystemet . Den optiska upplösningen för denna enhet representeras av följande värden- 1920X1080 (Full HD). Utrustningen kan stödja 4K -format. Ljusstyrkan på modellen är 500 ANSI Lumen. Den ansedda populära modellen av projektorn har närvaron av automatisk fokusering och 3D -stöd. Läser många moderna videoformat. Designen ger 2 inbyggda högtalare av hög kvalitet (Dolby Atmos och DTS). Projektionsavståndet är 1-4m och projektionsskärmens storlek är 40 till 200 tum. Portar HDMI, 3, 5 mm, högtalaruttag, strömuttag, USB tillhandahålls.

Mijia Laser Projection Lite från Xiaomi har en attraktiv design och kan lätt hitta sin plats i nästan alla interiörer . Projektorns framsida är utrustad med en vävd beklädnad, den optiska komponenten i tekniken är också baserad här.

Man bör komma ihåg att den senare tyvärr inte har en skyddande slutare. Alla gränssnitt för olika anslutningar finns på baksidan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Laserprojektions -TV

Om du vill köpa högkvalitativ bioprojektor som visar högupplöst bild , det är värt att titta närmare på den här modellen från Xiaomi. Enheten är utrustad med en DPL -matris. Typ av projektorlampa - Laser -Laser LED. Enheten kan spela upp 3D -bilder. Designen ger 4 högkvalitativa högtalare. Det finns alla nödvändiga kontakter för närvarande i varje enhet av denna typ.

Enheten väger bara 7 kg. Denna kvalitetsprojektor levereras med en fjärrkontroll. Det finns inbyggt Wi-Fi. Lasermodellen är dyr, men den är värd pengarna, eftersom den visar högkvalitativa bilder och utmärkt ljud.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Xiaomi Inovel Yi Luowei ME2

Populär modell av kvalitets Xiaomi laserprojektor. Den kan sända bilder på en diagonal från 40 till 300 tum . Tack vare sådana parametrar kan en fullvärdig hemmabio utrustas med en sådan enhet. Bilden sänds i Full HD -format. Denna högkvalitativa enhet är utformad för att stödja de flesta moderna videofilformat. Bildupplösningen är standard för sådana enheter - 1920 x 1080 s. Xiaomi Inovel Yi Luowei ME2 -design implementeras i den kinesiska tillverkarens bästa traditioner - modellen ser snygg och snygg ut, förvarad på ett minimalistiskt sätt.

Tillhandahållen funktion automatisk trapets . En annan enhet kan anslutas till den här projektorn med ett trådlöst Bluetooth -nätverk. Högtalarna i den här enheten är omsorgsfullt placerade så att användarna kan organisera en utmärkt hemmabio i sitt hem.

Denna projektor har hög kvalitet Amlogic T968 processor med integrerad accelerator. Modellen körs på operativsystemet MIUI. Det är värt att notera den långa livslängden för denna populära Xiaomi -projektormodell. Enligt den kinesiska tillverkaren har förekomsten av nya generationens LED-LED (JSRAM Ostar RGB) en gynnsam effekt på utrustningens livslängd.

Xiaomi Inovel Yi Luowei ME2 är konstruerad för cirka 30 000 driftstimmar, vilket är en mycket bra indikator för sådana enheter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Xiaomi Mi Smart Compact -projektor M055MGN

En populär modell av en kompakt projektor från en kinesisk tillverkare. Återger bilder i standardformat 1920X1080 . Det finns inbyggt Wi-Fi. Projektorn är widescreen, kan stödja HDMI. Utrustningen styrs med fjärrkontrollen som medföljer satsen.

Matrisstypen för denna kompakta modell är DMD och lamptypen är LED … Det finns 1 minijack och 2 USB -utgångar A. Strömförbrukningen för Xiaomi Mi Smart Compact Projector M055MGN är 19 W. Det finns anständiga inbyggda högtalare med en effekt på 5 watt. Produktens totala vikt är 1, 3 kg.

Modellen passar sömlöst in i nästan alla interiörer, eftersom den har en attraktiv, men inte fängslande design, gjord i stil med modern minimalism

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

XGIMI CC 3D

En bärbar modell av en Xiaomi -projektor som kan visa en bild med en upplösning på 1280x720 (HD) . Skärmens skala är 16: 9. Produkten kännetecknas av sin mycket låga vikt - bara 1,5 kg. Trådlösa nätverk Bluetooth och Wi-Fi tillhandahålls. Modellen kan spela upp videofiler i populära 2K- och 4K -upplösningar. Det finns en HDMI -kontakt.

Enheten innehåller alla kontakter som behövs för modern teknik, nämligen USB och 3,5 mm högtalaruttag . Denna projektor från en kinesisk tillverkare är mycket liten. Det är bekvämt att bära med sig eftersom det har ett litet handtag högst upp på fodralet.

Denna teknik styrs av fjärrkontrollen som ingår i uppsättningen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mijia projektor TYY01ZM DLP

En utmärkt modell av en modern videoprojektor från Xiaomi. Tillhör DPL -typen … Denna enhet är utrustad med Miui TV -operativsystemet (Android 6.0). Mängden RAM-minne för denna projektor är 2 GB och mängden inbyggt minne är 16 GB. Det finns en inbyggd trådlös Wi-Fi-nätverksmodul.

Denna modell av kinesisk projektor kan visa ett kontrastförhållande på 500: 1 … Enheten tillhör den bärbara klassen, är widescreen. Kan stödja 3D. Förutom Wi-Fi-nätverk kan Mijia Projector TYY01ZM DLP kommunicera med andra enheter via Bluetooth. Enhetsupplösning är standard. Mijia Projector TYY01ZM DLP kan stödja populära 2K- och 4K -format.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Moderna modeller av märkesprojektorer från Xiaomi har vunnit kärlek hos många konsumenter som föredrar att titta på filmer i hög kvalitet och i stort format. Alla, även den mest krävande konsumenten, som letar efter den perfekta modellen för att arrangera en hemmabio av hög kvalitet kan välja den kinesiska tillverkarens utrustning. Tänk på vad du bör vara uppmärksam på när du väljer sådan utrustning för ditt hem.

Köparen borde inledningsvis bestämma vad han förväntar sig av det planerade köpet … Det bör beräknas och belopp du kan spendera till en liknande enhet. Genom att veta exakt vilken modell av videoprojektor du vill se i ditt hem kan du välja det bästa alternativet mycket snabbare, utan att slösa tid på att leta efter rätt produkt.

En konsument som vill köpa en original Xiaomi -projektor borde definitivt uppmärksamma inte bara på dess utseende, utan också på dess tekniska egenskaper . Kanske är detta det viktigaste att tänka på när du letar efter "din" modell. Det är värt att uppmärksamma bildupplösning , som utfärdas av enheten, funktionsutrustning (kontakter, format som tekniker kan läsa). Det är lämpligt att köpa utrustning med inbyggda högtalare och trådlösa nätverk - Det är mycket bekvämare och trevligare att använda sådana enheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Köparen bör uppmärksamma parametrarna bildens ljusstyrka och kontrast … Dessa och alla ovanstående indikatorer återspeglas alltid i den tekniska dokumentationen som följer med märkesvaror. Det är lämpligt att begära dessa dokument för att verifiera deklarerade parametrarna för enheten.

Det rekommenderas inte att lita blint på reklamhistorierna för säljassistenter, eftersom de ofta uppblåser tillgängliga parametrar så att köparen skulle visa mer intresse för köpet

Om du vill köpa en Xiaomi -projektor som kan återge 4K -bilder av hög kvalitet måste du förbereda dig inför en stor investering. I de flesta butiker är dessa modeller ganska dyra. Glöm inte designen av den valda utrustningen från den kinesiska tillverkaren. Xiaomi producerar inte bara funktionell, utan också mycket attraktiv teknik som lätt kan bli en dekoration för många miljöer.

Försök att välja en kopia som harmoniskt passar in i rummet där du planerade att placera den.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Efter att ha valt en specifik modell av en märkesprojektor, skynda dig inte till kassan för att betala. Först var inte lat för att noggrant inspektera enheten … Varken fodralet eller de vävda komponenterna i produkten ska ha några skador: skav, flis, repor, sönderrivna områden och andra defekter. Kontrollera tillståndet för de befintliga kontakterna. Om du upptäcker några brister och defekter i den valda enheten bör du vägra att köpa, även om du erbjuds en bra rabatt.

Kolla upp integriteten hos den valda projektorn … Vanligtvis levereras Xiaomi -utrustning komplett med en fjärrkontroll, alla nödvändiga kablar, bruksanvisning. Se till att alla ingredienser finns.

Kontrollera om möjligt utrustningens service i butiken . Idag kan kontroller på plats utföras i sällsynta butiker. Vanligtvis ges köparen tid att hemtestning av köpt utrustning . När du kommer hem ska du se till att Xiaomi -projektorn fungerar som den ska. Testa alla funktioner och alternativ, kontrollera att alla trådlösa nätverk och tillgängliga kontakter fungerar korrekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tekniken ska fungera felfritt. Du bör inte slösa tid förgäves - vanligtvis ges bara några dagar (2 veckor) för en hemmakontroll. Innan testet påbörjas rekommenderas det läs bruksanvisningen tekniker för en viss modell, även om det verkar för dig att du enkelt kan klara dig utan denna procedur. Man bör komma ihåg att alla nyanser och funktioner i att använda sådana enheter, som du kanske inte känner till, alltid omfattas av instruktionerna. För att inte slösa tid och möta onödiga frågor, läs bruksanvisningen.

För köp av Xiaomi -märkt utrustning bör du gå till specialaffärer . Det kan vara en "boutique" med ett märke av en kinesisk tillverkare eller en stor kedjebutik i din bostad (till exempel "Eldorado" eller "M-video"). Endast på sådana platser kan du kontrollera utrustningen och köpa den tillsammans med ett garantikort. Vid fel eller haveri kommer projektorn att bytas ut åt dig.

Det är ingen idé att leta efter sådana enheter i billiga butiker med dunkla namn. I sådana butiker riskerar du att stöta på förfalskningar av låg kvalitet, som du helt enkelt inte kommer att få ett garantikort med. Denna teknik kommer inte att pågå länge, och du kommer sannolikt inte att gå med på att ändra den.

Rekommenderad: