Sony Projektor: VPL-PHZ10 3LCD Laser, Handhållen, Xperia Touch Och Andra. Hur Väljer Jag Den Bästa Videoprojektorn?

Innehållsförteckning:

Video: Sony Projektor: VPL-PHZ10 3LCD Laser, Handhållen, Xperia Touch Och Andra. Hur Väljer Jag Den Bästa Videoprojektorn?

Video: Sony Projektor: VPL-PHZ10 3LCD Laser, Handhållen, Xperia Touch Och Andra. Hur Väljer Jag Den Bästa Videoprojektorn?
Video: Видеообзор интерактивного проектора Sony Xperia Touch 2024, April
Sony Projektor: VPL-PHZ10 3LCD Laser, Handhållen, Xperia Touch Och Andra. Hur Väljer Jag Den Bästa Videoprojektorn?
Sony Projektor: VPL-PHZ10 3LCD Laser, Handhållen, Xperia Touch Och Andra. Hur Väljer Jag Den Bästa Videoprojektorn?
Anonim

Projektorer används aktivt inte bara av biografer, utan också av köpare som vill arrangera sin egen bio hemma, utan kostnaden för en stor skärm. Det moderna modellutbudet erbjuder ett brett utbud av utrustning, som positivt överraskar med funktionalitet, praktiska, tillförlitlighet och enkel användning. På marknaden för digital utrustning är vissa märken ledande. En av dem är varumärket Sony.

Särdrag

I digitala elektronikbutiker finns japanska märkesvaror över hela världen. Sony -projektorer kombinerar hög prestanda, snygg design och användarvänlighet . Denna utrustning är idealisk för att sätta upp en hemmabio. Utmärkt bildkvalitet ger bekväm visning av video i bred upplösning.

Bild
Bild

Utbudet av projektorer från en känd tillverkare inkluderar en mängd olika modeller , som låter dig välja det perfekta alternativet för varje kund.

Om tidigare bioprojektorer användes för specifika ändamål (demonstration, presentation vid officiella möten, visningar av filmer och tecknade serier, organisering av seminarier), har de nu blivit utbredda i vardagen.

Bild
Bild

För att använda tekniken på ett lämpligt ställe har tillverkare utvecklat fickprojektorer . Deras främsta egenskap är deras kompakta storlek, samtidigt som de bibehåller utmärkt teknisk prestanda. Miniprojektorer billigare än andra modeller av utrustning, vilket lockar köparnas uppmärksamhet. Det kommer inte att finnas några problem med placeringen av sådan utrustning.

För att visa en högkvalitativ bild i ett litet rum används den också kortkastprojektor … Den kan installeras 0,5 meter från skärmen. Experter har tänkt på många alternativ för bekväm användning av utrustningen under olika förhållanden.

Bild
Bild
Bild
Bild

En annan egenskap hos laserutrustning är vid användning av 3LCD … Detta är en speciell teknik som ansvarar för avbildning. Hon hittade sin ansökan vid tillverkning av båda professionell och hemprojekt … Utrustning utrustad med denna teknik är tillgänglig för ryska köpare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Xperia Touch

Användarvänlig projektor ger en högkvalitativ bild och låter också användaren redigera bilden i realtid. Vid tillverkning av modellen använder specialister innovativ sensorisk teknik. Förtjänar särskild uppmärksamhet snygg och lakonisk design.

Bild
Bild

Specialfunktioner:

kompakt projektor

  • modellen är utrustad med högtalare som ger klart ljud;
  • möjligheten att styra utrustning med hjälp av gester (för detta måste du installera en speciell applikation på Android OS);

bilden kan sändas till både vertikala och horisontella ytor

"viloläge" tillhandahålls

en speciell rörelsesensor väcker automatiskt utrustningen från viloläge

Bild
Bild
Bild
Bild

VPL PHZ10 3LCD

Denna modell har arbetsresurs i mängden 20 tusen timmar . En praktisk och praktisk projektor med utmärkta tekniska egenskaper, perfekt för användning i underhållning och affärsevenemang. Kroppsfärg - vit.

Bild
Bild

Projektor funktioner:

enkel installation och drift

tyst arbete

hög ljusstyrka på 5000 lumen

möjligheten att visa bilder från alla vinklar

låg energiförbrukning

Bild
Bild
Bild
Bild

VPL VW760ES

Snygg, bekväm och funktionell 4K -projektor . Med sin kompakta storlek hittar projektorn utrymme i alla rum. Utrustning gjord på grundval av modern laserteknik kommer att ge många timmars visning av video i bred upplösning.

Bild
Bild

Modellens egenskaper:

under drift ger utrustningen praktiskt taget inget ljud

ljusstyrka - 2000 lumen

enkel användning

futuristisk design

Bild
Bild
Bild
Bild

VPL PVZ 10

En annan populär laserprojektormodell. Utrustningen är perfekt för hemmabruk, liksom för utbildningsseminarier och andra liknande evenemang . När enheten är ansluten till en modern Smart TV får användaren en hemmabio med en bild av utmärkt kvalitet.

Bild
Bild

Modellfunktioner:

automatisk filterrengöring

oavbrutet arbete

högupplöst bild oavsett ljusförhållanden

projektorn var utrustad med kraftfulla högtalare

Bild
Bild
Bild
Bild

En annan projektormodell som har uppskattats av både vanliga köpare och erfarna proffs kallas VPL-ES4 . Det är en kompakt enhet som rekommenderas för kontorsbruk. Hittills har denna modell avbrutits, och den kan endast köpas via annonser på olika webbplatser på Internet.

Bild
Bild

Vilka ska man välja?

Moderna videoprojektorer Är en kombination av praktisk, högteknologi och snygg design. Sortimentet uppdateras ständigt med nya produkter. För att göra rätt val bland en mängd olika modeller, det är nödvändigt att uppmärksamma vissa tekniska egenskaper … Det är inte alltid nödvändigt att välja den senaste modellen.

Mått och vikt

Det första du ska titta efter när du väljer en projektor är utrustningens dimensioner och vikt . Detta är särskilt viktigt om tekniker behöver placeras bekvämt i ett litet rum. Dimensionerna på modern utrustning varierar beroende på typ.

Bild
Bild

Med tanke på denna parameter kan alla kommersiellt tillgängliga alternativ delas in i 4 grupper

  • Stationär . Dessa är de största projektorerna, från 10 kg. Vid tillverkning av utrustning används material av god kvalitet med höga tekniska egenskaper. Vissa modeller av projektorer kan väga mer än 100 kilo, så det är extremt sällsynt att överföra sådan utrustning från plats till plats. Det är ett utmärkt val för en hemmabio, förutsatt att det är inrett i ett rymligt rum.
  • Bärbar . Vikten av sådana modeller varierar från 5 till 10 kilo. Denna modell är lämplig om du periodiskt måste flytta utrustningen. Oftast används bärbara projektorer på kontor.
  • Ultraportabel . Kompakt utrustning, perfekt för att organisera möten på plats. Vikten av sådan utrustning kan vara från 1 till 5 kilo. Sådana modeller kan användas för att organisera en utställning eller presentation.
  • Ficka … Mobil utrustning som väger upp till ett kilo. Till salu kan du hitta modeller som inte överstiger storleken på smartphones. De drivs av ett inbyggt batteri. Sådana modeller väljs av köpare som ofta använder projektorer och föredrar att ha dem nästan alltid.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ljusstyrka

Om tidigare, för att få en rik bild, var det nödvändigt att slå på projektorn under fullständiga strömavbrott, men för modern utrustning är detta inte en förutsättning. Många modeller sända en ljus bild i ljusa rum och utomhus.

Tillverkare använder lumen (förkortat som lm) för att mäta ljusflöde. Ju högre värde, desto ljusare blir bilden. För att använda projektorn under dagsljus, optimal ljusstyrka är 2000 lumen.

Glöm inte att även de ljusaste projektorerna kommer att vara kraftlösa om direkt solljus riktas mot skärmen.

Bild
Bild

Mättnaden av ljusflödet beror också på bildkvalitet . För DVD -videouppspelning och kabel -TV -sändning räcker 2000 lumen. För en högre kvalitet, till exempel BluRay, anses minimivärdet vara 2800, och för demonstration av video i brett Full HD -format är minimivärdet 3000 lumen.

Bild
Bild

Brännvidd

En annan viktig egenskap som måste beaktas när du väljer en projektor för ett litet rum. I detta fall rekommenderas det att vara uppmärksam på alternativ för kortkast … De kommer att visa en tydlig bild även på kort avstånd från skärmen.

Bild
Bild

Format och maximal upplösning

När du väljer en teknik för denna parameter måste du ta hänsyn till den ansluten utrustning … Om informationskällan (till exempel en dator) har en maximal upplösning på 800x600 pixlar, behöver du inte spendera pengar på funktionell projektor … Att uppnå en högkvalitativ bild i ett brett format fungerar inte.

När du synkroniserar utrustning med en kraftfull och modern dator som stöder alla moderna format, se till att de tekniska specifikationerna för projektorn är tillräckliga . Denna regel fungerar också omvänt.

När du spelar upp en Full HD- eller BluRay -film kommer en otillräckligt kraftfull projektor att förstöra bilden.

Bild
Bild

Funktionell

Förutom huvuduppgiften, modern digital teknik kan utföra många andra funktioner . Detta underlättar driften och installationen av utrustningen. Som ytterligare funktioner kan du ange "viloläge", sensorer, fjärrkontroll och mycket mer.

Vissa modeller har ett eget ljudsystem. Kom ihåg att denna teknik kommer att kosta mycket mer än standardmodeller.

Bild
Bild

Tillverkare

Oavsett hur mycket köparen vill lägga på en ny projektor, det rekommenderas att köpa produkter från välkända märken . Denna utrustning har testats av tid och användare över hela världen.

Rekommenderad: