Barnprojektorer: I Taket, Små Modeller Och Bioprojektorer-kuber, LED-videoprojektorer För Att Titta På Tecknade Filmer Hemma

Innehållsförteckning:

Video: Barnprojektorer: I Taket, Små Modeller Och Bioprojektorer-kuber, LED-videoprojektorer För Att Titta På Tecknade Filmer Hemma

Video: Barnprojektorer: I Taket, Små Modeller Och Bioprojektorer-kuber, LED-videoprojektorer För Att Titta På Tecknade Filmer Hemma
Video: YG300 LED PROJECTOR REVIEW! 2024, Maj
Barnprojektorer: I Taket, Små Modeller Och Bioprojektorer-kuber, LED-videoprojektorer För Att Titta På Tecknade Filmer Hemma
Barnprojektorer: I Taket, Små Modeller Och Bioprojektorer-kuber, LED-videoprojektorer För Att Titta På Tecknade Filmer Hemma
Anonim

Ett av de problem som nästan alla föräldrar står inför är rädslan för mörkret hos ett litet barn. Naturligtvis finns det många metoder för att övervinna denna rädsla, men oftast använder föräldrar olika belysningsenheter, till exempel nattlampor. Men idag finns det en mer intressant och färgstark enhet - en barnprojektor.

Typerna av sådana enheter, deras funktionalitet, populära modeller och urvalskriterier kommer att diskuteras i denna artikel.

Bild
Bild

Vad det är?

En barns projektor är en av elementen i inredningen i ett barns rum, med hjälp av vilken du inte bara kan belysa rummet utan också utveckla barnet. Vad kan vi säga om det faktum att denna enhet hjälper barnet att övervinna rädslan för mörkret och förenkla föräldrarnas liv.

Denna belysningsenhet skapar och sprider mjukt, svagt ljus runt i rummet, projicerar olika bilder och bilder på väggens och takets yta

Tack vare den konstanta, kontinuerliga driften av nattprojektorlampan skapas en gynnsam, avkopplande atmosfär i barnrummet, vilket definitivt kommer att bidra till en god sömn för barnet.

Bild
Bild

Det finns speciella barnprojektorer för tecknade serier . Och detta är en annan av fördelarna med enheten. Ett barn kan titta på en favorit -tecknad film eller saga, utan att skada hans syn. Enheten kommer helt enkelt att projicera videon på väggytan. Detta är mycket bättre än att ge ditt barn en surfplatta eller telefon, vilket verkligen är farligt för barns ögon.

Bild
Bild

Vyer

Utbudet av barnhemsprojektorer idag är mer än varierat. Alla kan skilja sig åt i yttre egenskaper, funktionalitet, tillverkningsmaterial. Låt oss prata mer detaljerat om typerna av barnvideoprojektorer.

För tillverkning av sådana enheter används:

  • trä;
  • glas;
  • plast;
  • trasan.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Allt material som barnprojektorer är tillverkade av är helt säkert, de genomgår ett antal laboratorie- och kliniska tester, vilket framgår av kvalitetscertifikat. Om de inte finns där är det bättre att inte köpa produkten.

När det gäller formen kan den vara annorlunda - både standard, till exempel rektangulär eller rund, och asymmetrisk . Och även videoprojektorn kan tillverkas i form av djurfigurer.

Bild
Bild

Projektorer skiljer sig också åt i typ av installation. Dom är:

  • tak eller vägg - sådana modeller är upphängda från taket, till exempel från en ljuskrona;
  • skrivbord - fäst på en horisontell yta, det kan vara ett bord eller andra möbler;
  • bärbar - nattlampan är utrustad med ett klämma som kan fästas på vilken typ av yta som helst, sådana projektorer drivs av batterier.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Som redan nämnts varierar barnprojektorer i funktionalitet. Baserat på denna parameter finns det olika typer.

  • Nattlampa . Detta är en av de vanligaste och primitiva belysningsenheterna, en slags bara en miniprojektor som projicerar en specifik bild på ytan.
  • Projektor med olika bilder . Oftast är det en kub, som är utrustad med tre olika skivor, var och en med en separat bild.
  • Filmprojektor med sagor . Denna enhet anses redan vara multifunktionell. Med den kan du spela dina favorit sagor inspelade på skivan som medföljer satsen eller installeras i enhetens minne.
  • För att titta på tecknade serier . Det är en hel multimedia hemvideoprojektor som projicerar tecknade filmer på ytan. Sådana enheter kännetecknas av närvaron av LED-bakgrundsbelysning, USB-kontakt, hörlurar. Det finns inget eget minne i sådana projektorer. Enheten kan läsa information från nästan vilket medium som helst.
Bild
Bild
Bild
Bild

Varje konsument bör förstå att ju mer funktionell projektorn är, ju fler funktioner den har, desto dyrare kommer den att kosta.

Populära modeller

Bland det stora sortiment som finns idag, låt oss fokusera på de mest populära och högkvalitativa enheterna.

" Sköldpadda ". Detta är den enklaste och mest prisvärda typen av barnprojektor. Det projicerar bärnstensfärgade, blå och gröna stjärnor på ytan. För tillverkning av en sådan belysningsanordning användes plast och tyg. Drivs av AAA -batterier.

Bild
Bild
Bild
Bild

Roxy Kids Olly . Projicerar en stjärnhimmel på en yta, tak eller vägg. Enhetens minne innehåller 10 melodier, vars uppspelningsvolym kan justeras. Och enheten kännetecknas av närvaron av en LCD -display, som visar en klocka, termometer och väckarklocka. Drivs av batterier.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sovmästare . Denna enhet är mycket populär. När den är påslagen projicerar den tusentals stjärnor i olika färger på ytan av rummet. Enheten är tillverkad av akryl, men den är helt säker för barnets hälsa. För att arbeta behöver han fingerbatterier.

Bild
Bild

XGIMI Z3 . En utmärkt multimediaprojektor för ett barns rum. Bekvämt, kompakt och lätt att använda. Reproducerar bilder och videor med hög kvalitet. Stöder alla video- och ljudfilformat.

Bild
Bild

YG - 300 . Detta är en av de mest populära modellerna av barnprojektorer. Denna projektor återger tecknade filmer, filmer, olika utbildningsprogram, i allmänhet absolut alla videoformat. Projektorn har en inbyggd LED-lampa, som garanterar långsiktig oavbruten drift, högkvalitativ bild. Du kan ansluta högtalare till enheten. Den kännetecknas av en tillförlitlig monteringsdesign, kvalitetsutförande, bra och tydligt ljud och en överkomlig kostnad.

Bild
Bild

Cinemood Storyteller . Perfekt för både barn och hela familjen. Utåt liknar enheten en liten kub och är ganska lätt. Med hjälp av enheten kan du titta på nästan alla videor - sagor, tecknade filmer, filmer och fotografier. Projektorn har ett eget inbyggt minne på 32 GB, varav 17 används för filer för barn. Detta är en högkvalitativ och pålitlig modell. Den har ett starkt batteri som håller i 5 timmars kontinuerlig visning, utmärkt design och bred funktionalitet.

Bild
Bild

Förutom ovanstående modeller finns det många andra alternativ. Du kan bekanta dig i detalj med varianterna av barnprojektorer i specialaffärer.

Urvalskriterier

Med tanke på att den här enheten är utformad för ett barnrum, måste dess val tas på största allvar. När du väljer det måste du överväga flera viktiga kriterier.

  • Barnets ålder . För en bebis över 1 år kan du köpa en projektor som projicerar bilder, bilder, till exempel av djur, seriefigurer eller stjärnhimlen på ytan. För fler vuxna är modeller lämpliga med vilka du kan spela tecknade serier.
  • Materialet som projektorn är tillverkad av . Tidigare i artikeln pratade vi om vad materialprojektorer är gjorda av. För ett barnrum är det naturligtvis lämpligt att välja det minst sköra materialet, till exempel trä eller tyg. Om du bestämmer dig för att köpa en glas- eller plastmodell, se till att projektorn är på säkert avstånd från ditt barn.
  • Hållbarhet, tillförlitlighet för enheten .
  • Funktionalitet .
Bild
Bild
Bild
Bild

Och ta även hänsyn till belysningens ljusstyrka, möjligheten att justera ljudspåret, typ av bilaga, tillverkare och kostnad.

Bild
Bild

Bärbar projektor "MULTIKUBIK" presenteras i videon.

Rekommenderad: