Demisäsongdräkter "Gorka" (38 Bilder): En översikt över Modeller På Fleece För Fiske Under Höst-vår, Svart Och Tecknade Filmer, Från Rip-stop-material Och Andra Typer. Hu

Innehållsförteckning:

Video: Demisäsongdräkter "Gorka" (38 Bilder): En översikt över Modeller På Fleece För Fiske Under Höst-vår, Svart Och Tecknade Filmer, Från Rip-stop-material Och Andra Typer. Hu

Video: Demisäsongdräkter
Video: Demi Lovato - Heart Attack (Official Video) 2024, April
Demisäsongdräkter "Gorka" (38 Bilder): En översikt över Modeller På Fleece För Fiske Under Höst-vår, Svart Och Tecknade Filmer, Från Rip-stop-material Och Andra Typer. Hu
Demisäsongdräkter "Gorka" (38 Bilder): En översikt över Modeller På Fleece För Fiske Under Höst-vår, Svart Och Tecknade Filmer, Från Rip-stop-material Och Andra Typer. Hu
Anonim

Inledningsvis var vissa typer av militärkläder avsedda för specialenheter, men med tiden kom de in i vårt dagliga liv. De har olika namn och uttalar vilka en viss idé om kläder omedelbart avslöjas. Till exempel passar "Gorka" - talar om dem, presenterar vi omedelbart kläder av en viss design och stil framför oss.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Ursprungligen var "Gorka" -dräkten avsedd för specialenheter som deltog i militära operationer i bergen. därför de har skräddarsy från ett speciellt material och några funktioner.

Bild
Bild

Sådana kostymer sys av olika tillverkare i vårt land . Idag används de inte bara för speciella ändamål, utan också för fiske, jakt och andra halvsäsongsaktiviteter.

Bild
Bild
Bild
Bild

De har ett fleecefoder med en densitet på minst 180 g / m2. Sömmarna är särskilt starka, gjorda av täta trådar som behåller sin styrka även med de största brytkrafterna. Knapparna är gjorda av extremt hållbart material med antireflekterande och värmebeständiga egenskaper. Dräktens tyg har fuktavvisande och anti-encefalit egenskaper . På händer, anklar och midja är plagget tätt mot kroppen, vilket hindrar insekter från att komma in i plagget. På gnidningsställena finns speciella överlägg för att öka livslängden och öka bekvämligheten att bära kostymen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad består den av?

Demisäsongdräkt "Gorka" består av en jacka och byxor eller overaller. Vanligtvis är det en jacka med lös passform och rak siluett, utrustad med huva och två fickor framtill. Byxor eller overaller är också löst sittande med hög midja, det finns bälteshällor för ett brett bälte eller justerbara hängslen tillhandahålls . Det finns patchfickor i knäpartiet. Dräkten har inga onödiga och störande detaljer, skräddarsy tillhandahålls så att inget hindrade personens rörelser.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Gorka -dräkten har många variationer. Låt oss överväga de vanligaste modellerna.

Svart lyxdräkt "Demika-säsongen" Gorka " fleecen är tillverkad i "Greta-T" -material, som innehåller 54% bomull och 46% polyester, och är också utrustad med rip-stop-skär (65% bomull och 35% polyester). Dräkten består av en jacka och byxor med mjuka hängslen. Jackan är sydd av blandat material. Polyestertråden är på utsidan, vilket bidrar till felfri och enkel avlägsnande av smuts och ger hög slitstyrka. Och det finns också en vattenavvisande impregnering.

Tyget håller formen bra. Jackan fästs framtill med dragkedja och knappar, säkert stängda med ett band från vinden.

Huven är avtagbar, volymen är justerbar med dragsko. Det finns 2 lappfickor på bröstet, det finns också lappfickor i midjan, fästa med knappar . En liten lappficka sys på höger axel. Byxorna är raka snitt med överlägg på knä, sadel och skenben. Byxorna är lösa, hindrar inte rörelse, fästs med lås och knappar. Det finns ett elastiskt band i vaden och midjan. Byxorna har 6 fickor: 2 på baksidan, 2 stora i knäområdet och 2 insatser i midjan. Storlekstabellen för kostymen börjar från 40 och slutar med 66. Kan sys i andra färger: mossa och tecknade serier.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kostym "Gorka" på fleece tillverkad av”tält” tyg, som är utrustad med en vattenavvisande impregnering och innehåller 100% bomull. Produkten skyddar perfekt från vind, torkar bra, tillåter inte att fukt passerar igenom, men låter luft passera genom att låta kroppen andas. Modellen är ganska varm eftersom den har 100% fleecefoder. Det är behagligt för kroppen och ger extra värme. Jackans sömlösa axeldesign ger fuktskydd. Jackan har en platt snitt, har en påsydd huva, vars volym regleras av en dragsko och klämmor. Midjan har ett elastiskt band på sidorna. Jackans framsida fästs med ett lås och har även en vindtät remsa som fästs med knappar. I midjeområdet finns 2 inskurna fickor med kardborreband. Det finns 2 snedfickor på bröstet med ett lås. På axlarna på ärmarna finns en fickficka. Ärmsluten på ärmarna sitter tätt runt handleden tack vare det integrerade elastiska bandet. Jackans botten är utrustad med en dragsko och ett bälte av elastisk tejp. Det finns speciella förstärkta dynor på armbågarna. Byxorna är raka snitt med resår i knäna och längst ner i manschetterna. Det finns 2 påsydda fickor på höfterna, som stängs med kardborre. Byxans längd regleras av speciella elastiska bälten. Byxans nedre del har ett förstärkt foder av vattentätt tyg. Byxorna fästs med lås och knappar. Breda bälteshällor finns.

För att förhindra att kostymen i kostymen ändrar struktur och utseende rekommenderas det inte att tvätta och vrida ut det med hjälp av tvättmaskiner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kostym "Gorka 3 " på fleecen är gjord i beige färg från tältduken. Designad för att bäras under höst-vårsäsongen, gjord av höghållfast tyg med en vattenavvisande impregnering. Den inre värmen under jackan och byxorna regleras av fleecefodret. Den enhetliga snittjackan är utrustad med en påsydd huva vars volym är justerbar med dragsko och hållare. Jackan har 4 fickor, varav 2 ligger i höfterna och är stängda med knappar, och 2 är på ärmarna i axelområdet. Armbågarna sys med täta dynor. Jackan fästs med ett lås som stängs säkert av en vindtät remsa med kardborre och knappar. Elastiska manschetter sitter tätt runt handleden. Byxor med rakt snitt, avsmalnande i botten och under knäna. Denna skräddarsy gör det mycket lättare att ta på sig skorna. I midjeområdet finns bälteshällor och hängslen, tack vare vilka du kan justera höjden. Stora lappfickor sys på höfterna och på sidorna i midjan finns de utan fästelement.

Denna modell är lämplig för aktiva turister, fiskare och jägare, ger rörelsefrihet och skydd mot kyla och fukt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att välja den bästa modellen av "Gorka" halv-säsongsdräkt måste du först och främst bestämma storleken, eftersom den strikt måste motsvara dina parametrar.

Om det är rygg mot rygg, kommer det att vara ganska obehagligt för dig, särskilt om du lägger varmare kläder under det. Och om det är för stort, kommer du att känna dig obekväm i det.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer någon modell av en kostym måste du först och främst vara uppmärksam på dess utrustning. Det måste finnas en huva, fickor. Huven ska vara justerbar, det är bra om den har visir eller myggnät . Alla lås och knappar ska fungera och stängas väl. Alla sömmar måste limmas med en speciell tejp som inte släpper igenom fukt. Om dräkten är utrustad med en avtagbar fleece kan du bära den i särskilt varmt väder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller färgen kan det vara kamouflage, svart eller andra färger . Allt beror på dina preferenser och förutsättningar där du kommer att använda den här kostymen. Materialet för produktion kan vara vilket tätt tyg som helst: taslan, rip-stop, membran, bomullsbas eller med polyester, det viktigaste är att kroppen andas och "växthuseffekten" utesluts. Den måste ha en vattenavvisande impregnering och god slitstyrka. Var uppmärksam på sömmarnas kvalitet - de ska vara släta och täta.

Kvinnors halvsäsongdräkt är inget undantag och bör ha samma indikatorer när du väljer.

Rekommenderad: