Speakers Defender: En översikt över Bärbara Modeller För En Dator, Med Bluetooth Och Andra. Hur Ställer Jag Upp Och Väljer?

Innehållsförteckning:

Video: Speakers Defender: En översikt över Bärbara Modeller För En Dator, Med Bluetooth Och Andra. Hur Ställer Jag Upp Och Väljer?

Video: Speakers Defender: En översikt över Bärbara Modeller För En Dator, Med Bluetooth Och Andra. Hur Ställer Jag Upp Och Väljer?
Video: 2021 Defender Interior accessories Installation Tour 2024, April
Speakers Defender: En översikt över Bärbara Modeller För En Dator, Med Bluetooth Och Andra. Hur Ställer Jag Upp Och Väljer?
Speakers Defender: En översikt över Bärbara Modeller För En Dator, Med Bluetooth Och Andra. Hur Ställer Jag Upp Och Väljer?
Anonim

Defender är ett välkänt varumärke som producerar högkvalitativ och praktisk utrustning till rimliga priser. Moderna högtalarmodeller från denna tillverkare är mycket efterfrågade. I dagens artikel kommer vi att ta reda på vad funktionerna i Defender -högtalare är, överväga en översikt över modeller och urvalskriterier.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Defender -produkter har länge vunnit marknaden och många konsumenters hjärtan. För närvarande kan du i butiker hitta ett stort antal högkvalitativa, hållbara och problemfria enheter från denna välkända tillverkare. Bland den långa listan över tillverkade Defender -produkter det är värt att lyfta fram högkvalitativa högtalare med utmärkta prestandaegenskaper.

Bild
Bild

Många köpare gillar varumärkesprodukter från Defender, eftersom det har många positiva egenskaper, nämligen:

  • kolumner från Defender är de bästa när det gäller förhållandet mellan pris och kvalitet; många modeller är billiga, men samtidigt är de av högsta byggkvalitet och klarar sina huvuduppgifter med en smäll;
  • varumärkestekniken utmärks av enkel och begriplig hantering;
  • Defender -högtalare är funktionella och pålitliga; den ursprungliga märketekniken kan fungera i många år utan att förlora sina positiva egenskaper med tiden;
  • attraktiv design av märkeshögtalare - de ser diskreta ut, men snygga och moderna; de kan sömlöst passa in i en mängd interiörkompositioner;
  • akustiska försvarare erbjuds i ett brett sortiment och i många butiker som säljer hushålls- eller musikutrustning; Om du vill köpa sådana produkter behöver du inte leta efter dem länge medan du kör runt i staden.
Bild
Bild
Bild
Bild

Självklart vissa Defender -modeller har vissa nackdelar . Dessa inkluderar ibland förekommande bakgrundsljud. Enligt köpare, om du vill bli riktigt rikt, livligt och starkt ljud, ska du inte köpa billiga högtalare av det aktuella märket, eftersom de inte kan skryta med sådana förmågor. Om du vill njuta av riktigt högkvalitativ akustik måste du välja dyrare alternativ.

Bild
Bild

Modellöversikt

Defender producerar många högkvalitativa och pålitliga högtalare som skiljer sig från varandra på många sätt och egenskaper. Naturligtvis påverkar detta också den slutliga kostnaden för produkterna. Låt oss titta närmare på några av de populära märkesmodellerna.

Akustiskt system G80 . Detta är ett kraftfullt stereosystem med en original och snygg design. G80 är utrustad med en högprecisionsskärm, stöd för Bluetooth, USB-lagring och SD-kort. Modellen har en inbyggd FM-radio. Paketet innehåller en trådlös mikrofon för de användare som gillar att koppla av med karaoke. Ljudsystemet styrs med en fjärrkontroll.

Många användare kommer att vara nöjda med att dessa Defender-produkter kompletteras med ett inbyggt och mycket bekvämt telefonstativ. Den totala uteffekten för utrustningen är 14 watt. Kroppen är gjord i en lakonisk svart färg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Aurora S40 . Ett populärt högtalarsystem med två högtalare. Den totala effekten är 40 watt. Enhetens kropp är tillverkad av trä och svartmålad. Det finns ett Bluetooth -gränssnitt, ett hörlursuttag. Det finns magnetisk skärmning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Aurora S20 . Vacker akustik för din dator. Den totala effekten är bara 20 watt. Högtalarna är tvåvägs. Kroppen är tillverkad av MDF, vilket har en gynnsam effekt på kvaliteten på det återgivna ljudet. En hörlursuttag finns. Modellen är billig och har bra frekvensegenskaper. Enligt de flesta ägare till dessa högtalare har de bra ljud.

Bild
Bild
Bild
Bild

SPK260 . Ett litet stereosystem, tillverkat i ett träfodral. Högtalarna är magnetiskt skärmade, så att de kan placeras säkert bredvid en datorskärm eller TV. Modellen har en inbyggd FM-mottagare, USB-, Bluetooth- och SD-kortstöd. Den totala uteffekten för dessa högtalare är inte särskilt hög - 10 watt. Frekvensområdet är från 100 till 18000 Hz. Tekniken är gjord i standard svart. Storleken på högtalarna är 2x3 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Spark M1 . Bärbar högtalare Defender som kan anslutas till en bärbar dator, smartphone och andra mobila enheter. Detta är en bra lösning för människor som tillbringar större delen av sin tid på resande fot. Spark M1 har en blygsam effekt på endast 6 watt. Enheten har en AUX line-out, det är möjligt att spela ljud via USB Type-A. Modellen drivs av ett batteri. Den påstådda batteritiden är 5 timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

SPK-350 . Kompakta högtalare utformade för att ansluta till bärbara datorer, tv -apparater och andra liknande digitala källor. Den totala uteffekten för enheterna är bara 4 watt. Modellen stöder ett brett frekvensområde - från 90 till 20 000 Hz. Både låga och höga toner återges utan förvrängning. Enheterna är små, så de tar inte mycket ledigt utrymme på skrivbordet. Högtalarna är utrustade med ett plastfodral. Volymen justeras med en strömbrytare på bakpanelen.

Bild
Bild

I-Wave S16 . Dessa högtalare är ett kompakt 2,1 -format högtalarsystem. Modellen har högkvalitativ musikuppspelning från digitala enheter. Anslutning till en dator, TV och andra enheter beror på ljudingången min-jack 3,5 mm. Strömförsörjning från ett elnät med en spänning på 200 V. I-Wave S16-högtalare är utrustade med en trådbunden kontrollpanel, med vilken du kan justera volymen på det återgivna ljudet.

Den totala uteffekten för dessa enheter är 16W, vilket garanterar bra ljud. Frekvensområdet är från 50 till 20 000 Hz. Högtalarhuset är tillverkat i MDF.

Bild
Bild
Bild
Bild

I-Wave S20 . Små men högkvalitativa högtalare som visar högsta ljudkvalitet även vid maximal volym. I-Wave S20 har en total uteffekt på 10 watt. Frekvensområdet är 200–20 000 Hz. Det är möjligt att justera både ljud och ton. Det främre kanalhuset är tillverkat av svart plast och subwoofern är av trä. Frekvensområdet för det senare är från 40 till 20 000 Hz. I-Wave S20-högtalarna är elegant utformade. De är gjorda av höghållfasta material och har en lång livslängd.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Tänk på vad du bör leta efter när du väljer högkvalitativa Defender-högtalare

Innan du går till affären rekommenderas det att i förväg tänka på vad du förväntar dig av de nya märkeshögtalarna. Så du sparar dig från att köpa för dyra modeller, vars ytterligare konfigurationer aldrig kommer att vara användbara för dig

Bild
Bild

Tänk på de tekniska specifikationerna. Ju kraftfullare högtalarna desto bättre blir ljudet. Välj sådana enheter, vars strömindikatorer passar dig. Om enkla högtalare väljs för att arbeta på en dator, kommer det inte att vara mycket förnuft i överskott. Var också uppmärksam på frekvensområdet

Bild
Bild

Det rekommenderas att köpa högtalare med träfodral. Naturligtvis kommer plastalternativ också att hålla i många år och kommer inte att skapa onödiga problem, men ljudkvaliteten i dem är sämre än MDF -alternativen

Bild
Bild

Tänk också på storleken på högtalarna, särskilt om du köper dem för att ansluta till en dator. För akustik bör det finnas tillräckligt med utrymme på skrivbordet eller på en särskild hylla. Defender -serien omfattar både stora och kompakta högtalarmodeller

Bild
Bild
Bild
Bild

Kontrollera dina högtalare innan du köper. Det ska inte finnas en enda defekt eller skada på fodralet. Det är lämpligt att testa högtalarsystemet innan du betalar. Vanligtvis är högtalarna förpackade i en märkeslåda med skumstänger, och kroppsdelarna förseglas med en skyddande film

Bild
Bild

För inköp av sådan musikutrustning rekommenderas att gå till specialaffärer där datorer eller hushållsapparater säljs. Du ska inte köpa sådant på tvivelaktiga butiker med ett obegripligt namn. Ofta på sådana platser visas märkeshögtalare med frestande prislappar, men även om den förvånansvärt låga kostnaden inte tilltalar dig - troligtvis döljer den defekt eller icke -originalutrustning bakom den. Detta gäller särskilt när du letar efter multifunktionella högtalare, som är mycket dyrare överallt

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur ställer jag in?

Konfigurera dina Defender -datorhögtalare korrekt enligt följande:

  1. installera ljuddrivrutiner för datorn, motsvarande modellerna för de köpta högtalarna; vanligtvis ingår en skiva med en installationsfil i akustiken;
  2. anslut högtalarna till datorn; installationsmetoden beror på den specifika modellen för Defender akustik;
  3. i de flesta fall, efter installation av högtalarna, öppnas ett fönster på skrivbordet, där du måste välja vilka högtalare som ska fungera - "fram" eller "bak";
  4. om högtalarna åtföljs av en subwoofer behöver du bara installera den med en tråd; högtalarna (satelliter) synkroniseras med datorn redan via subwoofern, varefter ett analogt fönster kan öppnas på skrivbordet, där du måste välja "line-out".
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Viktig! Justera därefter ljudstyrkan och tonen för de melodier som spelas med hjälp av kontrollerna på enhetens kropp eller genom datorprogram.

Rekommenderad: