Tempur Kuddar (24 Bilder): Att Välja Ortopediska Och Traditionella Sovmodeller, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Tempur Kuddar (24 Bilder): Att Välja Ortopediska Och Traditionella Sovmodeller, Recensioner

Video: Tempur Kuddar (24 Bilder): Att Välja Ortopediska Och Traditionella Sovmodeller, Recensioner
Video: Så väljer du rätt kudde för din skönhetssömn - Nyhetsmorgon (TV4) 2024, Maj
Tempur Kuddar (24 Bilder): Att Välja Ortopediska Och Traditionella Sovmodeller, Recensioner
Tempur Kuddar (24 Bilder): Att Välja Ortopediska Och Traditionella Sovmodeller, Recensioner
Anonim

Idag är ortopediska produkter efterfrågade, eftersom de låter dig glömma obehag under sömn, nacksmärta och sömnlöshet. Tempur ortopediska kuddar tillverkas med högteknologi. Detta danska märke skapade ursprungligen produkter för NASA, och idag kan alla använda den unika utvecklingen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Tempur ortopediska kuddar är gjorda av ett unikt fyllmedel, i vilket roll syntetiskt material används, vilket är ganska känsligt för kroppstemperatur. Dess särart ligger i det faktum att det perfekt anpassar sig till huvudets och nackens form under vila, vilket ger det nödvändiga stödet. Detta fyllmedel kännetecknas av hög elasticitet. Det är allergivänligt och tillhör miljövänliga material.

Bild
Bild

Med Tempur -kudden kan du lindra sömnlöshet och sömnbesvär.

Denna kudde är idealisk för personer som lider av cervikal osteokondros. Denna produkt hjälper inte att bota sjukdomen, men det kommer att lindra smärta och avsevärt minska antalet exacerbationer. Tack vare denna kudde kan nackkotorna slappna av under sömnen.

Detta alternativ är perfekt för personer som lider av högt blodtryck. Många läkare anser att att sova på en obekväm kudde kan leda till stroke. Om kotorna är i fel position kan artärer komprimeras, vilket orsakar otillräckligt luftflöde.

Bild
Bild
Bild
Bild

Huvudsakliga fördelar

Ortopediska kuddar från det danska märket Tempur är populära.

Detta beror på att de har många fördelar:

  • Tillverkaren producerar ett brett utbud av ortopediska kuddar, som erbjuder olika storlekar och former av produkter.
  • Tempur -märkesprodukter är tillverkade uteslutande av material av utmärkt kvalitet, medan produktutvecklarna tar hänsyn till den mänskliga anatomin.
  • På grund av värmekänslighet minns sådana produkter perfekt kroppens form, vilket bidrar till god vila och avslappning av hela kroppen. Denna kudde anpassar sig till kroppstemperaturen och ger också det nödvändiga stödet för livmoderhalsen.
  • Varje produkt är dessutom utrustad med ett avtagbart skydd för pålitligt skydd mot olika bakterier och kvalster. Tillverkaren använder velourtyg, som är känsligt och behagligt vid beröring.
  • Tempur utför kvalitetskontroll, därför genomgår varje produkt flera typer av forskning innan den säljs - klinisk, toxikologisk och teknisk.
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika modeller

Tempur erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa och snygga ortopediska kuddar för att tillgodose alla kunders önskemål. Modeller skiljer sig åt i fyllmedel, storlek, form, höjd och andra kriterier. Detta sortiment låter dig hitta det bästa alternativet för en sund och hälsosam sömn:

  • Original . Alla produkter i denna serie ger utmärkt support och användarvänlighet. Modellerna är gjorda i fem storlekar, vars skillnad är höjden på valsen. Bland utbudet finns kuddar som passar storlekarna Juniour, S, M, L, XL i kläder.
  • Årtusende . Modellerna överraskar med en unik form som gör att du kan koppla av perfekt på din sida eller rygg. Företaget har utvecklat detta alternativ i många storlekar så att alla kan hitta det mest bekväma alternativet. Anatomisk form är kännetecknet för alla produkter från Millennium -kollektionen. Ena kanten på kudden är utrustad med en särskild kudde med en urtagning för bekväm sova på sidan. Produkterna kännetecknas av elasticitet och en uttalad minneeffekt.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Klassisk . Denna samling innehåller traditionella kuddalternativ. De är rektangulära i formen och har en liten fördjupning i mitten för bra nackstöd och utmärkt avkoppling under vila. Kuddarna är styva eftersom de är gjorda av högdensitetsskum. Alla modeller har velourkuddfodral som är lätta att tvätta.
  • Sonat . Ortopediska produkter från denna kollektion är mjuka och ansvarar för att skapa komfort och stöd för nacken när du sover i olika positioner. Den ovanliga formen lockar köpare och vinner sina hjärtan under användning, eftersom människor i de flesta fall föredrar att sova på kudden.
  • Ombracio . Denna kudde lockar uppmärksamhet med sin vackra stjärnform. Denna ovanliga form skapades speciellt för att ge bekvämlighet och maximal komfort under din semester. Den snygga designen låter dig sova även på magen. Den ursprungliga formen främjar korrekt andning under sömnen. Produkten är tillverkad av Tempur Climate -material av hög kvalitet, vilket är luft- och fuktledande. Ett örngott av 3D -tyg fungerar som ett tillägg.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Symfoni . Kuddar från denna linje kännetecknas av en traditionell form med mjuka kurvor. Produkterna är tillverkade av en mjuk version av Tempur -skum. Egenskaperna hos de två sidorna av kudden skiljer sig åt. Ena sidan är lämplig för personer som gillar att sova på ryggen, den andra är idealisk för dem som gillar att sova på sina sidor. Tempur är mycket elastisk och har en minneeffekt.
  • Comfort Cloud . Kudden är den mjukaste bland företagets sortiment, eftersom den är tillverkad av Tempur Extra-Soft-material. Det ger utmärkt stöd för huvud och nacke under vila, främjar snabb avslappning och förvånansvärt mjuk. Detta alternativ är lämpligt för att sova i din favoritposition.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Det finns flera viktiga kriterier att tänka på när du väljer Tempur -kuddar:

  • Axel bredd . För hälsosam sömn behöver du en kudde av en viss höjd, vars val beror på axelns bredd. Ju bredare dina axlar är, desto högre bör föremålet vara.
  • Favorit sovställning . Om du gillar att sova på ryggen är ett lägre alternativ lämpligt. För att sova bekvämt på sin sida bör produkten vara högre.
  • Materialet som produkten är tillverkad av . Modern teknik gör det möjligt att skapa härliga modeller av både naturliga och syntetiska material.
  • Styvhet och elasticitet . På en fast madrass är det bättre att sova på en hög kudde, och för en mjuk madrass skulle ett lågt alternativ vara ett utmärkt val.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du lägger handen under huvudet, då kudden inte plockas upp korrekt, måste du leta efter ett högre alternativ.

Vid obehag under sömnen är det värt att leta efter orsaken i kuddens höjd, eftersom den kan vara för hög. Om dina axlar och nacke gör ont på morgonen betyder det att madrassen är för hård för dig och kudden är för låg.

Bild
Bild

Recensioner

Idag är Tempur ortopediska kuddar efterfrågade på grund av användning av högkvalitativa material, ett brett utbud av modeller och snygg design. Många köpare är nöjda med sitt val. De noterar komforten och bekvämligheten medan de sover. Tempur ortopediska kudde säkerställer korrekt placering av livmoderhalsen och huvudet. Den presenteras i ett stort antal storlekar, så att du kan välja ett bekvämt alternativ för både en bebis och en vuxen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelen med Tempur -kuddar är möjligheten att välja önskad form och höjd, eftersom dessa kriterier är avgörande när du väljer en bekväm och bekväm produkt.

En ordentligt vald kudde hjälper dig att bli av med sömnbrist och trötthet. På morgonen känner du kraft och återhämtning.

Köpare noterar också några nackdelar. Eftersom Tempur -kuddar är tillverkade av kvalitetsmaterial med modern teknik är de inte billiga. Vissa användare av produkten noterar svårigheten att välja rätt alternativ. Men du kan använda hjälp av säljkonsulter som är väl insatta i en mängd olika modeller, så att de snabbt kan rekommendera rätt alternativ för en ortopedisk kudde.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kommer att lära dig mer om Tempur -kuddar i följande video.

Rekommenderad: