Bensingeneratorer SDMO: översikt över Omriktarmodeller. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Bensingeneratorer SDMO: översikt över Omriktarmodeller. Hur Väljer Man?

Video: Bensingeneratorer SDMO: översikt över Omriktarmodeller. Hur Väljer Man?
Video: How to Start ✅SDMO Diesel Generator 2024, Maj
Bensingeneratorer SDMO: översikt över Omriktarmodeller. Hur Väljer Man?
Bensingeneratorer SDMO: översikt över Omriktarmodeller. Hur Väljer Man?
Anonim

Idag ökar efterfrågan på gasgeneratorer stadigt. De levererar ström i nästan alla miljöer, vilket gör dem till en utmärkt reservkälla. De kan tas med dig på semester på en campingtur, som används i garaget, i huset, när du utför reparationer. I artikeln kommer vi att analysera i detalj bensingeneratorer SDMO.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Det första som lockar - driftbarhet, lönsamhet och tillförlitlighet för SDMO -generatorer … De använder bränsle effektivt och fungerar autonomt under lång tid. De flesta modifieringarna är dessutom utrustade ljuddämpare , utmärkt bullerdämpning. Detta är mycket viktigt när enheten kan höras från vardagsrummet. Varumärket representeras av ganska prisvärda 3-fas generatorer, med 220 V och 380 V eluttag . Konsumenter markerar särskilt proverna med elektrisk start från nyckeln.

De är lätta och lätta att använda. Dessutom är avancerade enheter utrustade med en exakt timmätare.

Bild
Bild

Modellöversikt

Tänk på särskilt populära modifieringar av SDMO -bensingeneratorer.

SDMO HX 3000 C

Den är gjord på grundval av en stabil 4-takts Honda-motor och en synkron generator från Italien Mecc Alte . Enheten har i sig ett auto-skydd mot överbelastning. Motorn skyddas av oljenivå - vid brist på olja görs ett automatiskt stopp. Plus SDMO HX -linjeprover - hög tillförlitlighet för motorn, kompakt storlek och låg vikt.

Bild
Bild

HX 4000-C

Bensinkraftverk med en fas, med manuell start för en stabil elförsörjning till byggarbetsplatser eller små industriområden . Dessutom är det ett utmärkt val för ett hem, en tomt utanför staden, för vandring, fiske eller jakt. Generatorns struktur gör det möjligt att använda den och som permanent och som reservkälla för autonom strömförsörjning … Det är möjligt att ansluta en eller flera elektriska enheter med den största totala effekten på 4 kW vid en spänning på 220 V.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utför 3000

Enfas-enheten skapas på grundval av en stabil 4-takts Kohler-motor och en synkron generator från Italien Mecc Alte . Utrustad med autoskydd mot överbelastning. Motorn har oljenivåskydd - om det är brist på det görs ett automatiskt stopp. Plus modifieringar från SDMO Perform -linjen - Kompakthet, låg vikt, enkelhet och bekvämlighet.

Bild
Bild

Hur väljer man?

För att välja den optimala enheten bör vissa parametrar beaktas.

En av de första egenskaperna att fokusera på är kraft . Det är nödvändigt att börja med aktiv effekt. Och för att ta reda på detta värde måste du räkna med antalet elektriska apparater som omedelbart kommer att drivas av en gasgenerator. Då bör du ta reda på kraften hos var och en av konsumenterna av elektrisk energi (i passet eller på etiketten på fodralet) och lägga till dessa indikatorer.

Lägg till ytterligare 10% till det resulterande värdet - detta ger enhetens minsta aktiva effekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om konstruktionsverktyg eller glödlampor inte är särskilt krävande för kvaliteten på elektrisk ström, kan musikinstrument och datorer stängas av med en liten spänningsökning. För dem är det önskvärt att köpa invertergeneratorer, där alla värden för den genererade elektriska strömmen styrs och stöds av elektroniska noder.

Aggregaten varierar mycket storlek och vikt . För en vandring är en lätt och liten gasgenerator upp till 1 kW idealisk. Men professionella svetsare kommer att behöva en stor och tung, men kraftfull enhet som tål en tung belastning på 5-7 kW.

Bild
Bild

Baserat på enhetens driftstid, väljs en sådan egenskap som autonom funktionstid … Enskilda enheter stängs av av överhettningsskyddet efter 3-4 timmar. De är lämpliga för verkstäder och garage. Men få prover kan leverera elektricitet till huset i 12-16 timmar.

Tillverkare utrustar enheter olika hjälpalternativ . Antalet 220 V -uttag kan vara från 1 till 3, timmätaren gör att du kan utföra underhåll av generator i tid, närvaron av ett batteri och en startmotor låter dig starta enheten med en nyckel och med hjälp av autorun du kan konfigurera enhetens start / stopp med hänsyn till spänningsnivån i hemnätverket.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sdmo hx 4000-s generatoren presenteras i videon nedan.

Rekommenderad: