VR -högtalare: Högtalarfunktioner. VR-högtalare HT-D902V, HT-D904V Och D943V. Dator, Hem Och Andra Ljudsystem

Innehållsförteckning:

Video: VR -högtalare: Högtalarfunktioner. VR-högtalare HT-D902V, HT-D904V Och D943V. Dator, Hem Och Andra Ljudsystem

Video: VR -högtalare: Högtalarfunktioner. VR-högtalare HT-D902V, HT-D904V Och D943V. Dator, Hem Och Andra Ljudsystem
Video: VR Gaming with 5.1 Surround Sound! - Edifier Luna Theatre Speakers 2024, Maj
VR -högtalare: Högtalarfunktioner. VR-högtalare HT-D902V, HT-D904V Och D943V. Dator, Hem Och Andra Ljudsystem
VR -högtalare: Högtalarfunktioner. VR-högtalare HT-D902V, HT-D904V Och D943V. Dator, Hem Och Andra Ljudsystem
Anonim

Konsumenter, som har lärt sig allt om VR -högtalare, kommer knappast att vägra att köpa sådana fasta produkter. Eller åtminstone kommer de att förstå direkt - de måste leta efter något annat alternativ. För att fatta båda besluten medvetet måste du inte bara ta hänsyn till huvuddragen i VR -design, utan också deras viktigaste sorter, samt titta närmare på de mest populära modellerna.

Om tillverkaren

VR-företagets historia började i mitten av 1990-talet i Hong Kong. Nyfiken på det Först skulle företaget inte bedriva produktion av akustik utan försökte bedriva marknadsundersökningar i Asien . Men perioden med att studera marknader och utarbeta rekommendationer för andra företag slutade i slutet av 1990 -talet. Det var då som den första VR -elektronikfabriken öppnade.

Tidigare marknadsföringserfarenhet gick dock inte till spillo. Det var de fakta som ackumulerades då som gjorde det möjligt att bryta igenom till ledande positioner i sydöstra delen av Asien. En viktig egenskap hos företaget är att det på varje ny marknad för sig själv upprepar den allmänna vägen i miniatyr. Han bedriver nämligen först djup marknadsföringsforskning och bygger först företag. I vårt land har VR -produktionsanläggningar skapats i staden Sovetsk, i Kaliningrad -regionen.

Ett särdrag i kampanjkonceptet är tyngdpunkten på Family Brand -sektorn . Enkelt uttryckt är detta ett marknadssegment som vänder sig till en mängd olika familjer. Alla regionala och andra egenskaper hos efterfrågan beaktas.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I experternas recensioner om VR är det just det faktum att företaget reagerar flexibelt på alla marknadsförändringar som väcker uppmärksamhet. Hon har kunnat designa och erbjuda en rad utmärkta enheter.

Särdrag

VR -högtalarna och högtalarna låter ganska bra. Det handlar i alla fall om honom som erfarna specialister talar i första hand. Konsumenter, å andra sidan, är ibland ännu mer entusiastiska över det lysande ljudet . I allmänhet uppfyller prestandan för akustiken hos detta märke och överstiger till och med förväntningarna. Ibland orsakar dock dess design, som kan vara bättre, förvirring.

Det bör noteras att det också finns regelbundna klagomål om "kartong" -kvaliteten hos VR -produkter. Det är förvirrande att de är gjorda av bräckliga och svagt bundna delar. Men ljudkraften i alla modeller av detta märke är tillräcklig för alla musikälskare. Allt du behöver göra är att justera de grundläggande EQ -inställningarna för att uppnå överlägsen akustik. Utsidan är attraktiv, liksom kontrollerna.

I vissa fall kan problem orsakas av ett fabriksfel . Men det är inte särskilt viktigt och är ganska sällsynt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kostnaden för produkterna är ganska acceptabel, och det är omöjligt att få en högre produkt för ett sådant pris. Det bör noteras att navigering på media inte alltid är bekvämt. VR -akustiksystem är utformade för noggrann lyssning, inte aggressiv "pumpning" vid hög volym.

Olika sorter

Datorakustik från VR -märket kan vara ganska varierande. Men alla dessa system är aktiva högtalare. Problemet är att användarna måste välja mellan tvåvägs- och trevägslösningar . Tvåvägssystem innebär att man skapar mellan- och lågfrekvenser på en högtalare och höga frekvenser på den andra högtalaren. I en trevägskonfiguration är en separat högtalare ansvarig för vart och ett av frekvensbanden.

Tvåvägsutrustning är mycket lättare att installera och konfigurera. Detta är en mycket viktig fördel för dem som inte är väl insatta i modern teknik. De två högtalarna är lätta att matcha, och därför förbättras ljudkvaliteten avsevärt. Dessutom uppfattas ljudet "mer naturligt", förlorar viss onaturlighet.

Men s ändå föredrar finsmakare och finsmakare definitivt trevägsakustik . Det är mer komplext, men det visar mycket mer flexibilitet när det gäller att ställa in och anpassa sig till specifika uppgifter. Högtalaren som ansvarar för mittfrekvenserna lägger till "rymlighet" i ljudsystemet, ljudet blir rymligare. Samtidigt är kostnaden för trevägshögtalare märkbart högre än för deras tvåvägs-motsvarigheter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Ett attraktivt val kan vara VR HT-D902V . Enheten är lämplig om du behöver återge stereo- och monofoniska verk (både musikaliskt och rent tal). Olika typer av ljudutrustning för konsumenter, persondatorer och bärbara datorer kan också fungera som ljudkällor. En inbyggd MP3-spelare ingår. Dessa högtalare, gjorda av trä, styrs av ett sensorelement.

Det är också värt att notera:

  • ingång för anslutning av ett par mikrofoner eller 1 elgitarr;
  • förmågan att fjärrstyra;
  • genomtänkt tonkontrollenhet;
  • uteffekt i nominella termer 180 W (summa på två kanaler);
  • förhållandet mellan signalen och bruset är inte mindre än 86 dB;
  • harmonisk koefficient från 40 till 20 000 Hz max 0,05%.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

VR HT-D904V kanske inte är sämre än den tidigare modellen. Syftet med denna högtalare är detsamma - att återge mono- och stereoljud. Det finns en inbyggd MP3-spelare. Du kan ansluta ett par mikrofoner eller en elgitarr. De tekniska parametrarna är följande:

  • harmonisk förvrängning i det hörbara intervallet högst 0,05%;
  • distorsionsfaktor för intermodulation maximalt 0,1%;
  • total uteffekt 2x30 W;
  • TV -ingång;
  • AUX -ingång;
  • radiolyssningsintervall från 65, 9 till 108 MHz;
  • 20 radiostationer i tunerns minne;
  • bas- och diskanttonkontroll ± 12 dB.
Bild
Bild
Bild
Bild

Att slutföra granskningen är lämpligt på ett populärt hemmaljudsystem HT-D943V . Denna trevägsnyhet från VR överraskar positivt med sina avancerade funktioner. Om det behövs byts linjeingångar. Kanalseparation är minst 75 dB. Vid ingången bör signalspänningen vara 0,75 V.

Andra parametrar är följande:

  • signal-brusförhållande inte sämre än 86 dB;
  • 1 AUX och 1 TV standard;
  • känsligheten hos mikrofoningången är 3 mV;
  • USB- och kortläsare tillgänglig;
  • vikt exklusive förpackning 16, 5 kg;
  • stöd för bithastigheter från 8 till 320 Kb / s, inklusive dynamisk bithastighet;
  • tonkontroll för låga och höga frekvenser ± 12 dB.

Rekommenderad: