Högtalare Edifier: R2700 Och R980T, S350DB Och Andra Högtalare. Dator Och Aktiva Högtalare: Egenskaper

Innehållsförteckning:

Video: Högtalare Edifier: R2700 Och R980T, S350DB Och Andra Högtalare. Dator Och Aktiva Högtalare: Egenskaper

Video: Högtalare Edifier: R2700 Och R980T, S350DB Och Andra Högtalare. Dator Och Aktiva Högtalare: Egenskaper
Video: Акустическая система - Edifier R2700 - "Studio 7"- для ПК и ВСЕХ моделей ТВ - ПОЛНЫЙ ОБЗОР ! 2024, April
Högtalare Edifier: R2700 Och R980T, S350DB Och Andra Högtalare. Dator Och Aktiva Högtalare: Egenskaper
Högtalare Edifier: R2700 Och R980T, S350DB Och Andra Högtalare. Dator Och Aktiva Högtalare: Egenskaper
Anonim

Edifier är ett välkänt varumärke som är känt för sina högkvalitativa produkter. Högtalare från denna tillverkare, presenterade i ett brett sortiment, är särskilt populära idag. Musikalisk utrustning Edifier kännetecknas av utmärkta drifts- och tekniska egenskaper . I den här artikeln kommer vi att titta närmare på varumärkets produkter och ta reda på vad deras styrkor och svagheter är.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Akustiska system Edifier finns i ett brett sortiment. De säljs i många butiker och är mycket efterfrågade. Populariteten hos högtalarna för denna välkända tillverkare är lätt att förklara, eftersom de har många fördelar jämfört med produkter från andra företag.

  • Tekniken för det aktuella märket är praktisk, pålitlig och hållbar.
  • Ljudet av Edifier -högtalare är av hög kvalitet och anständigt. Många användare har uppskattat denna positiva kvalitet hos varumärkesakustiken.
  • Edifier -högtalare är extremt enkla att använda. Varje modell är utrustad med kontrollknappar eller programvara.
  • Edifier teknik är multifunktionell. Varumärket producerar många modeller av hög kvalitet, varav många kan kommunicera med en dator eller bärbar dator via Bluetooth.
  • Det finns många olika högtalarmodeller i Edifier -sortimentet. Bland dem finns det många exempel med ett högkvalitativt fodral av MDF. Det är värt att notera här att sådana material dämpar onödiga vibrationer under driften av högtalarna, vilket eliminerar onödigt buller och främmande ljud. Naturligtvis är plasthögtalare billigare och ser ofta mer attraktiva ut, men de visar sig vara mindre praktiska i användning.
  • Högtalarsystemen hos denna tillverkare kännetecknas inte bara av god kvalitet på återgivet ljud, utan också av deras attraktiva utseende. Originalhögtalarna ser snygga och solida ut. Sådan utrustning passar lätt in i nästan vilken inredning som helst.
  • Tillräcklig prispolicy för varumärket kan inte annat än glädjas. Till salu hittar du inte bara mycket dyra högtalarsystem, utan också mer prisvärda enheter, vars kostnad inte överstiger 2 000 rubel.
  • Monteringen av märkeshögtalare håller hög kvalitet. Original Edifier -produkter monteras alltid samvetsgrant utan några skador eller motreaktioner.
  • Varumärket glädjer moderna musikälskare med ett stort utbud av produkter.

Varje konsument kan själv välja den perfekta modellen som uppfyller alla hans krav och önskemål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Musikteknik Edifier har många plus, men det fanns också några minus

  • Enligt många köpare saknar många Edifier -högtalarmodeller bas.
  • Modeller med USB -gränssnitt är inte så utbredda.
  • Många modeller är inte utrustade med ett hörlursuttag, vilket stör vissa musikälskare.
  • Vissa användare tyckte att högtalarfjärrkontrollen som medföljde i satsen inte var den mest praktiska.

Många av de brister som köpare märker i Edifers teknik är mer nitpicking än övertygande skäl för att inte köpa sådana högtalare.

Fall där människor stöter på en fabriksdefekt är inte uteslutna - inget av de befintliga märkena är immun mot detta.

Bild
Bild

Modellintervallöversikt

Sortimentet hos en välkänd tillverkare är rik på en mängd olika enheter som skiljer sig åt i många parametrar. Låt oss titta närmare på några av Edifers mest populära högtalare.

Edifier R980T . Edifier R980T är ett aktivt ljudsystem i 2,0 -format. Den är kompakt i storlek och byggd i ett tvåvägsschema. Högtalarna är utformade i klassisk stil. Kroppen är tillverkad av högkvalitativt material - MDF. Effekten hos denna akustik är 24 W, högtalarna är gjorda i den traditionella svarta färgen. Perfekt för en dator eller bärbar dator.

Bild
Bild

Edifier R2700 . Detta är ett ljudsystem i 2,0-format. Triumping tillhandahålls, det är möjligt att återge tredimensionellt ljud. Systemet kännetecknas av en strikt design - pelarna har en svart kropp, som är gjord av högkvalitativa MDF -skivor. Högtalarnas effekt är 128 watt och total distorsion överstiger inte 0,5%.

Bild
Bild
Bild
Bild

Edifier S350DB . Ett system som består av 2 högtalare och en subwoofer. Den totala akustiska effekten når 150 W. Systemet ger en omfattande och rik smak av hög kvalitet. Edifier S350DB levereras med en fjärrkontroll och en trådlös anslutning via Bluetooth. Tekniken har en svart front och kanelröda sidoväggar.

Bild
Bild

MP80 . Den populära bärbara högtalaren av märket, presenterad i en liten rund form. Du kan bära denna akustiska enhet med dig vart du än går. Denna modell utförs i olika färger, har en effekt på 5,5 W. Kroppen är tillverkad av plast och silikon. Displayen finns inte i produkten, men det finns Bluetooth. MP 80 drivs av ett batteri och har en batteritid på 8 timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

M1250 . Billiga miniatyrhögtalare perfekta för en arbetsdator. Du behöver inte frigöra mycket ledigt utrymme för dessa enheter. Effekten hos kompakt akustik är inte den största - bara 1,2 W. Ett hörlursuttag och ett 3, 5 -uttag finns. Högtalarhöljet är tillverkat av budgetplast och är tillverkat i svart.

Bild
Bild
Bild
Bild

M1360 . Ett system där högtalarna är magnetiskt skyddade. En massiv högkvalitativ subwoofer tillhandahålls. Subwooferhöljet är tillverkat av MDF och högtalarna är gjorda av plast. Högtalarna i denna modell förtjänar särskild uppmärksamhet - de skiljer sig åt i utmärkt ljud. Den totala akustiska effekten är 8,5 W. M1360 är modellen tillgänglig i svart eller vitt.

Bild
Bild
Bild
Bild

R128OT . Tvåvägs ljudsystem i 2.0-format. Tillhör en av tillverkarens mest populära serier - Studio. Effekten på R128OT är 24 W. Trådlös anslutning är inte tillgänglig. Den akustiska designen är basreflex. Den populära modellen är tillverkad i ett brunt MDF -fodral.

Bild
Bild
Bild
Bild

XM6PF . Vackra svarta högtalare som fungerar i 2.1 -format. De utmärks av utmärkt ljudkvalitet. Effekten på denna enhet är 48 watt. Basen kan justeras här. Modellen i fråga levereras med en mycket bekväm trådlös fjärrkontroll. Det finns en line-out för SD-kort och USB-enheter, samt en FM-radio. Kroppen är tillverkad av MDF.

Bild
Bild

E25HD . Om du vill köpa högkvalitativa högtalare av icke-standarddesign är Edifier E25HD-akustiken perfekt för dig. Tekniken ser väldigt ovanlig ut - högtalarfodralet har en rundad struktur som lockar mycket uppmärksamhet. Den totala uteffekten är 74 W. Högtalarna kan återge ett ganska brett frekvensområde. Dessa produkter är tillverkade av högkvalitativ svart plast.

Levereras med en trådbunden fjärrkontroll.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Edifier erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa, attraktiva och praktiska högtalare för konsumenterna att välja mellan. Sortimentet är enormt, så det kan vara problematiskt att hitta en enda modell i den. För att göra valet enklare för köparen bör du följa ett antal regler. Låt oss bekanta oss med dem.

  • De bästa högtalarna har ett MDF -skåp. Naturligtvis kostar sådana enheter alltid lite mer, men de låter betydligt bättre. Edifier erbjuder massor av högtalare med dessa komponenter. Du kan också klara dig med plastmodeller - det här materialet ser ofta mer attraktivt ut och är billigare. Ljudkvaliteten blir dock inte lika hög som i träversioner.
  • Var uppmärksam på det musikaliska teknikens funktionella innehåll och tekniska egenskaper. Välj de alternativ som är perfekta för dig. Det är ingen mening att köpa högeffektshögtalare till en arbetsdator eller ett mycket litet rum. Och små högtalare levererar inte det högkvalitativa och kraftfulla ljud som musikälskaren vill få. Tänk på dessa funktioner när du väljer lämplig Edifier -akustik.
  • Var inte lat för att inspektera den valda utrustningen innan du köper. Det är lämpligt att testa högtalarna i drift. En säljassistent borde hjälpa dig med detta. Enheternas höljen måste vara i perfekt skick. De ska vara fria från repor, flis eller skav. Kontrollera hur alla knappar och vridkontroller fungerar. Edifieringsutrustning måste monteras felfritt, utan luckor och lösa delar. Det är värt att kontrollera alla tilläggsfunktioner innan du betalar.
  • Var uppmärksam på utformningen av tekniken. Kolumner Edifier är gjorda med olika yttre design. Underskatta inte teknikens roll i harmonin med heminredning. Akustik bör passa in i den övergripande miljön utan att avväga den.
  • Köp Edifier -högtalare endast från kvalitetsbutiker som säljer hushållsapparater eller musikprodukter.

På sådana platser bör du ges tillverkarens garanti, och tekniker bör inte nekas till omfattande inspektioner.

Rekommenderad: